Menu

Fotbal

Juniorská liga

FC Hradec Králové – MFK Karviná

3:2

konec (2:1)

30.04.2017, 12:00 • Slavia Hradec Králové, Hradec Králové • 26. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.2 4.0 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Ostap SAS - 3:2

90+2

Karviná právě vstřelila branku!
Hostující brankář Michal Pastornický postavil míč na značku pokutového kopu pro střídajícího OSTAPA SASE, který přízemní střelou zamířil k pravé tyči a upravil konečný výsledek na 3:2!

86

Střídající Ostap Sas rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a zvolil přízemní střelu, která prošla mezi hloučkem hráčů v šestnáctce a mířila ke vzdálenější pravé tyči, Varol Ikizgül šel ale včas na zem a připsal si dobrý zákrok!

84

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Petr Galuška, přichází Zdeněk Behan.

84

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jiří Bláha, přichází Jakub Martinec.

84

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jiří Miker, přichází Radek Kollár.

78

Václav Střelec na pravé straně obranné poloviny svého týmu zastavil faulem protiútok Karviné a viděl první žlutou kartu duelu. Jinak se dnešní utkání hraje ve sportovním duchu.

78

Votroci se ocitli na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci a už se zdálo, že akci zbytečně zabrzdili, jenže poté přišla přihrávka do středu a přízemní střela ze značky penalty, kterou stejně jako v prvním poločase fantasticky zneškodnil Martin Pastornický, a opět podržel svůj tým nad vodou!

75

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Dominik Mládek, přichází Ostap Sas.

75

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Kania, přichází Gianpaolo Pezzotti.

72

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Aleš Zbudil, přichází Jan Dostál.

71

71. Petr VÁCLAVEK - 3:1

71

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec Králové po rohovém kopu z pravé strany vybojoval penaltu, kterou opět proměnil domácí kapitán PETR VÁCLAVEK, který přízemní střelou zamířil k levé tyči a vstřelil svůj druhý gól!

67

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Sebastian Chocholatý, přichází Tomáš Hynek.

64

Jeden z hráčů Karviné si naběhl na levé straně šestnáctky na krásný kolmý pas a z ostrého úhlu pohotově vypálil, na přední tyči ovšem nebylo příliš mnoho místa a Varol Ikizgül míč zastavil! Po hluché pasáži hry konečně nějaká šance.

50

Jiří Bláha předvedl na pravé straně hřiště nádherný průnik a do šestnáctky poslal z ostrého úhlu krásnou zpětnou přihrávku, jenže jeho spoluhráč ze značky pro penaltu mířil pouze doprostřed brány a přízemní střelou nechal vyniknout Martina Pastornického! Votroci zahodili velkou příležitost!

46

Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází David Dendis, přichází Dominik Tomšů.

45

45. Petr VÁCLAVEK - 2:1

45

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec Králové vybojoval na levé straně šestnáctky penaltu, kterou následně krásnou střelou do levého horního rohu brány bezpečně proměnil domácí kapitán PETR VÁCLAVEK!

39

39. Daniel ŘAPEK - 1:1

39

Karviná právě vstřelila branku!
Karviná byla během dosavadního průběhu zápasu směrem vpřed až na jednu výjimku bezzubá. Nyní se ovšem na pravé straně krásně uvolnil Petr Galuška a z ostrého úhlu poslal do šestnáctky přízemní centr, na který si parádně naběhl DANIEL ŘAPEK, a střelou po zemi zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Najednou je srovnáno!

37

Jeden z domácích hráčů se po přetaženém centru z levého křídla ocitl na vzdálenější pravé straně šestnáctky ve velké šanci, jenže jeho pohotová střela pravačkou zamířila těsně nad bránu!

26

26. Jiří Miker si dobře potáhl míč na střelu, bránu ale minul.

26

Hradec ze středu hřiště na radu trenéra Ladislava Škorpila roztáhl hru doleva, kde si vzápětí Jiří Miker na další jeho pokyn dobře dovolil a po navedení míče do středu hřiště kolem dvou protihráčů napřáhl k technické střele, která minula vzdálenější pravou tyč!

19

Jeden z hráčů Hradce Králové se ocitl na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci, jenže vybíhajícího brankáře Martina Pastornického nedokázal přízemní střelou propálit! To byl fantastický zákrok!

9

Petr Galuška si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku středem hřiště a v tísni dokázal pravačkou pěkně zakončit, jeho přízemní střela ale těsně minula levou tyč brány!

6

6. Jiří MIKER - 1:0

6

Hradec Králové právě vstřelil branku!
JIŘÍ MIKER si naběhl do šestnáctky na krásný centr z pravého křídla a z blízkosti hlavou krásně zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Hradec Králové se již v šesté minutě ujímá vedení a je to 1:0!

FC Hradec Králové – MFK Karviná

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Miker, 45. Václavek (pen.), 71. Václavek (pen.) – 39. Řapek, 90+2. Sas (pen.)

Karty:   78. Střelec (HKR)

FC Hradec Králové: Ikizgül – Václavek (C), R. Holeš, Chocholatý (67. Hynek), Zbudil (72. Dostál), Brokeš, T. Holeš, Střelec, Bláha (84. Martinec), Bederka, Miker (84. Kollár).
Náhradníci: Jech. Trenér: Ladislav Škorpil.

MFK Karviná: Pastornický – Kania (75. Pezzotti), Jakubov, Karčmář (C), Putyera, Plesník – Dendis (46. Tomšů), Galuška (84. Behan), Mládek (75. Sas) – Řapek, Macej.
Náhradníci: Přibyl – Novák, Strakoš. Trenér: Petr Samec.

Rozhodčí: Milan Matějček. Asistenti: Petr Caletka, Adam Horák

Diváci: 85