Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Middlesbrough FC – Manchester City

2:2

konec (1:0)

30.04.2017, 15:05 • Riverside Stadium, Middlesbrough • 35. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 10.3 6.0 1.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

V šestnáctce Middlesbrough vznikl po přetaženém centru z pravé strany obrovský závar a Gabriel Jesus byl zřejmě hráčem, který se uprostřed šestnáctky dostal k přízemní střele, jenž napálil ležícího brankáře Bradleyho Guzana. I kdyby ale skóroval, tak by gól City neplatil kvůli ofsajdu.

90+2

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Nolito.

90+1

Nad rámec utkání bylo nastaveno 5 minut!

88

Fábio poslal z pravé strany hřiště do šestnáctky dlouhé autové vhazování a po přizvednutí míče Adamy Traorého na přední tyči vystřihl pohotové nůžky Rudy Gestede, jeho akrobatický pokus ale skončil pouze v náručí Willyho Caballera!

85

85. Gabriel JESUS - 2:2

85

Manchester City právě vstřelil branku!
Sergio Agüero skvěle odcentroval z levé strany hřiště a uprostřed šestnáctky parádní hlavičkou zamířil do levého horního rohu brány GABRIEL JESUS! Lépe už to trefit nešlo a po parádní hlavičce talentovaného útočníka Manchesteru City je v Middlesbrough v závěru zápasu znovu vyrovnáno 2-2! Asistence: Sergio Agüero.

82

Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Rudy Gestede.

81

Raheem Sterling navíc na levé straně šestnáctky vzápětí fauloval a za absolutně zbytečný útočný faul viděl žlutou kartu.

77

77. Calum CHAMBERS - 2:1

77

Middlesbrough právě vstřelil branku!
Na pravé straně šestnáctky Manchesteru City vznikl obrovský chaos, kterého využil Álvaro Negredo, když mezi nohama jednoho z protihráčů procedil míč před bránu a poté do něj vložil pravou nohu CALUM CHAMBERS, který překonal dezorientovaného a vybíhajícího Willyho Caballera! Middlesbrough znovu vede!

77

Stewart Downing rozehrál na pravé straně v blízkosti šestnáctky volný přímý kop a přízemní střelou pálil přesně ke vzdálenější levé tyči, Willy Caballero ale dokázal míč vyrazit!

76

Nicolás Otamendi se tak dlouho sápal po jednom z protihráčů, až byl Adama Traoré těsně před šestnáctkou faulován. Obránce Manchesteru City viděl žlutou kartu.

73

Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Christian Stuani, přichází Adama Traoré.

69

69. Sergio AGÜERO - 1:1

69

Manchester City právě vstřelil branku!
SERGIO AGÜERO se rozeběhl, na chvilku zastavil a poté střelou letící metr nad zemí zamířil z penalty k levé tyči! City vyrovnalo na 1:1!

68

Žlutou kartu viděl za zbytečné řeči také sám Leroy Sané.

68

Marten de Roon byl hráčem, který na levé straně šestnáctky vložil nohu do cesty Leroye Saného a způsobil penaltu.

67

Fábio dostal za protesty žlutou kartu, jenže slova jsou k ničemu. Domácí akorát oddalují neustále penaltu City.

66

Jeden z hráčů City se dostal na hranici šestnáctky k hlavičce, která po odvráceném centru Leroye Saného mířila pod břevno, zároveň ale také doprostřed brány. Bradley Guzan ji vytáhl nad! Další rohový kop pro Manchester City.

57

57. Leroy Sané se uvolnil a prověřil Bradleyho Guzana.

57

Leroy Sané předvedl na levé straně hřiště své technické dovednosti a z ostrého úhlu napřáhl k prudké střele, která mířila k přední tyči a Bradley Guzan vyrazil míč na rohový kop!

56

Kevin De Bruyne už se na to nemohl dívat a zpoza šestnáctky napřáhl k táhlé střele, která zamířila pouze doprostřed brány, a také Bradley Guzan si až po přestávce připsal první zákrok!

54

Leroy Sané podél pravé postranní čáry pronikal mezi dvěma protihráči a Adam Forshaw ho zezadu zastavil taktickým faulem, konkrétně držením, za které viděl žlutou kartu.

51

Fábio posílal do šestnáctky z pravé strany velmi nebezpečný přízemní cent, který dezorientovaní obránci City dokázali odvrátit a s přízemní střelou z hranice šestnáctky mířící k levé tyči si poradil pozorný Willy Caballero, který si jako první brankář dnes připsal zákrok! Neuvěřitelné.

50

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gaël Clichy, přichází Raheem Sterling.

49

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Aleix Garcia, přichází Leroy Sané.

38

38. Álvaro NEGREDO - 1:0

38

Middlesbrough právě vstřelil branku!
Neskutečný sprint a fantastický obranný zákrok předvedl domácí George Friend, který nejprve v šestnáctce zastavil čistě pronikajícího Sergia Agüera a po přízemním centru Stewarta Downinga z levé strany hřiště uprostřed šestnáctky přiťukl míč patou ÁLVAROVI NEGREDOVI, který úžasnou střelou z otočky zamířil do levého horního rohu brány a o tyč míč poslal do sítě! Úžasný protiútok a gól, po kterém Middlesbrough vede nad Manchesterm City překvapivě 1:0! Asistence: George Friend.

31

Álvaro Negredo se snažil uniknout po pravém křídle, kde ho ostře sestřelil na konci 30. minuty Vincent Kompany a viděl kartu.

16

Christian Stuani v blízkosti středového kruhu předvedl ostrý faul, po kterém viděl žlutou kartu a stal se prvním potrestaným hráčem.

15

15. Marten de Roon se obtočil kolem Fernandinha a vypálil.

15

Marten de Roon se po autovém vhazování na pravé straně hřiště krásně obtočil kolem Fernandinha, který se ho marně snažil o míč připravit, a poté napřáhl zpoza šestnáctky k prudké táhlé střele, která zamířila vedle pravého horního rohu brány!

8

8. Sergio Agüero a jeho pěkná technická střela levačkou.

8

Sergio Agüero si v pravém rohu šestnáctky krásně zpracoval míč a poté levačkou napřáhl k technické střele, která skončila zhruba o metr vedle vzdálenějšího levého rohu brány!

Middlesbrough FC – Manchester City

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Negredo (Friend), 77. Chambers – 69. Agüero (pen.), 85. Jesus (Agüero)

Karty:   16. Stuani (MDD), 54. Forshaw (MDD), 67. Fábio (MDD), 68. de Roon (MDD) – 31. Kompany (MAC), 68. Sané (MAC), 76. Otamendi (MAC), 81. Sterling (MAC)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:10. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:9.

Middlesbrough FC: Guzan – Fábio, Chambers, B. Gibson (C), Friend – de Roon, Clayton, Forshaw – Stuani (73. Traoré), Negredo (82. Gestede), Downing.
Náhradníci: Konstantopoulos – Barragán, Espinosa, Traoré, Fischer, Gestede, Bamford.

Manchester City: Caballero – Kompany (C), Otamendi, Kolarov – Navas, Fernandinho, De Bruyne, Aleix Garcia (49. Sané), Clichy (50. Sterling) – Agüero (90+2. Nolito), Jesus.
Náhradníci: Gunn – Zabaleta, Sagna, Sané, Fernando, Sterling, Nolito.

Rozhodčí: Kevin Friend. Asistenti: H. Lennard, A. Garratt. Čtvrtý rozhodčí: L. Mason

Diváci: 29763