Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Everton FC – Chelsea FC

0:3

konec (0:0)

30.04.2017, 15:05 • Goodison Park, Liverpool • 35. kolo • Jan Šlapáček (@Slapi1)

Tipsport: 4.25 3.7 1.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

78

Hazard si hodil míč za obranu Evertonu a byl okamžitě faulován Gueyem, který dostává žlutou kartu. Nebezpečný volný kop pro Chelsea.

76

Hazard si při bránění pomohl faulem a poslal k zemi Barkleyho. Everton bude zahrávat přímý kop z nebezpečné pozice. Fotbalista Chelsea navíc uviděl žlutou kartu.

58

Po rohovém kopu Valencia držením zastavil Mosese a dostává žlutou kartu.

56

Jagielka zahrál nebezpečnou malou domů a Stekelenburg musel vyběhnout ze své branky a odkopnout míč. Do brankáře poté ostře zajel Diego Costa, který chtěl vybojovat míč, ale trefil pouze brankáře Evertonu. Je z toho žlutá karta pro útočníka Chelsea.

40

Azpilicueta musel zatáhnout na vlastní polovině za ruční brzdu a fauloval Valenciu za žlutou kartu. Everton bude zahrávat přímý kop!

38

Moses si obhodil míč okolo Calverta-Lewina, jenž musel svého soka stáhnout k zemi. Je z toho žlutá karta a volný kop pro Blues.

35

Hosté rozehráli celou situaci nakrátko, což se neukázalo jako nejlepší řešení. Everton podnikl rychlý protiútok, který musel nedovoleně zastavit Cahill, jenž zahrál rukou. Obránce Chelsea za to vidí žlutou kartu.

Everton FC – Chelsea FC

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 66. Pedro (Matić), 79. Cahill, 87. Willian (Fàbregas)

Karty:   38. Calvert-Lewin (EVE), 58. E. Valencia (EVE), 78. Gueye (EVE) – 35. Cahill (CHE), 40. Azpilicueta (CHE), 56. D. Costa (CHE), 76. E. Hazard (CHE)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:11.

Everton FC: Stekelenburg – Holgate, Jagielka (C), A. Williams, Baines – Gueye, Davies – E. Valencia (72. Koné), Barkley, Calvert-Lewin (72. Mirallas) – R. Lukaku.
Náhradníci: Robles – Koné, Mirallas, Barry, Lookman, Pennington, Kenny.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz (82. Aké), Cahill (C) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Pedro (82. Fàbregas), E. Hazard (85. Willian) – D. Costa.
Náhradníci: Begović – Fàbregas, K. Zouma, Aké, Willian, Batshuayi, Chalobah.

Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday