Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – MŠK Žilina

2:1

konec (1:1)

28.04.2017, 18:00 • Na Sihoti, Trenčín • 29. kolo • Marián Vychovalý sk

66

Trenčín dal gól!
Hosťujúca obrana sa pri dlhom centri snažila dostať do ofsajdu hráčov Trenčína, ale rozhodca usúdil, že postavenie Paura bolo v poriadku. Paur sám mohol zakončiť na hranici penalty, ale prihral ideálne hlavou pre RANGELA JANGU, ktorý loptu dostal za bezmocného brankára.
Asistencie Jakub Paur.

31

Trenčín dal gól!
Trenčanom teraz vyšla kombinácia, Paur sa síce neodhodlal k strele, ale posunul napravo Kvocerovi, ktorý pohotovo odcentroval, za päťkou sa k hlavičke pretlačil GEORGI BERIDZE a loptu umiestnil pod brvno.
Asistencia: Milan Kvocera

21

Žilina dala gól!
Hostia podnikli prvý protiútok s vyšším počtom hráčov, potiahol po pravom krídle Herrera, v šestnástke sa potom dobre zorientoval Káčer, prehodil na Holúbeka, ktorý prečíslil obranu AS nabehnutím z druhej vlny a Holúbek predložil tutovku na päťku voľnémiu RAMILOVI ŠEJDAJEVOVI, ktorý nemal problém skórovať.
Asistencia: Jakub Holúbek

AS Trenčín – MŠK Žilina

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Beridze (Kvocera), 66. Janga (Paur) – 21. Šejdajev (Holúbek)

Karty:   85. Lawrence (TRE) – 54. Hlohovský (ZIL), 62. Vavro (ZIL)

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Lawrence, Skovajsa – Zubairu (90+1. Udeh) – Paur, Ubbink – Beridze, Janga (86. Mance), Kvocera (62. Klooster).
Náhradníci: Chovan – Keston, Klooster, Klooster, Adekunle, Mance, Udeh.

MŠK Žilina: Volešák – Vavro, Jaramillo (64. Mazáň), Kaša, Holúbek – Káčer, Diaz (80. Mráz), Škvarka – Špalek, Šejdajev, Hlohovský (71. Jánošík).
Náhradníci: Mandous – Jánošík, Mráz, Pečovský, Králik, Mabouka, Mazáň.

Rozhodčí: Sedlák – Ferenc, Pozor

Diváci: 2592