Menu

Fotbal

Italská Serie A

Atalanta Bergamo – Juventus FC

2:2

konec (1:0)

28.04.2017, 20:45 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • 34. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 4.55 3.5 1.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavují se tři minuty nad rámec hrací doby!

89

89. Remo FREULER - 2:2

89

Bergamo právě vstřelilo branku!
Neskutečný závěr pokračuje, je vyrovnáno! Hosté předvedli naprosto laxní bránění, když se dva obránci nedokázali domluvit, kdo odvrátí míč a nakonec se srazili, čehož využil REMO FREULER, jehož ještě Buffon v první šanci včasným pádem vychytal, domácí záložník pak na brankové čáře snad i silou vůle dotlačil míč přes dva soupeře do sítě – 2:2!

88

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Mario Lemina.

87

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dani Alves, přichází Andrea Barzagli.

86

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Leonardo Spinazzola, přichází Andrea Petagna.

85

V pokračování celé akce dohrál Chielliniho u rohového praporku zcela zbytečně Gómez a za svůj faul uviděl žlutou kartu.

84

Netrvalo to ale dlouho a mohlo být vyrovnáno! Gómez se vydal do akce jeden na jednoho, míč si navedl na pravačku a jeho přízemní ránu dokázal Buffon u své levé tyče vyrazit!

83

Žlutou kartu dostává Dani Alves (Juventus FC).

83

83. Dani ALVES - 1:2

83

Juventus právě vstřelil branku!
Hosté otáčejí sedm minut před koncem skóre a poprvé v zápase jdou do vedení, tohle může být jeden z klíčových momentů v boji o titulu! Miralem Pjanič opět ukázal na středu útočné poloviny svou genialitu, když vyslal milimetrový centr na zadní tyč, kam si zaběhl nehlídaný DANI ALVES a parádní rybičkou poslal míč přesně na vzdálenější tyč. Na oslavu branky navíc obětoval žlutou kartu – 1:2!

80

Autor jediné branky domácích Conti zhruba dva metry před vápnem dohrál hodně ostře Dybalu, za svůj zákrok obdržel žlutou kartu a hosté budou zahrávat přímý kop.

79

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Stephan Lichtsteiner.

75

Cuadrado po ztrátě míče velmi nebezpečně zajel do svého soupeře a je zcela na místě, že za svůj zákrok obdržel žlutou kartu.

70

A právě Dybala poté centrem od rohového praporku našel na bližší tyč naběhnutého Khediru, ten hlavičkoval velmi pohotově, ale Berisha jeho pokus reflexivně vyrazil!

67

67. Khedirova technická rána!

67

Další obrovská šance hostů! Higuaín poslal velmi dobrou přihrávku na Khediru, který se pokusil z první zakončit technickou ránou na zadní tyč, ovšem Berisha vytáhl světový zákrok a jeho střelu vyrazil!

66

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Franck Kessié.

55

55. Gómezova rána provětrala Buffona!

55

Připomněli se také domácích! Útočník Gómez napřáhl ke střele zhruba dva metry za vápna a jeho projektil směřující pod břevno musel brankář Buffon vyrazit na rohový kop!

51

A prakticky záhy mohli hosté skóre otočit, když z levé strany dostal průnikovou přihrávku Dybala, ovšem sám před Berishou neuspěl a domácí brankář jeho ránu na rohový kop!

50

50. Leonardo SPINAZZOLA - 1:1

50

Juventus právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! K exekuci následného přímého kopu se dostavil Miralem Pjanič, na jehož centr si na zadní tyči naběhl v tísni stoper Bonucci, ovšem LEONARDO SPINAZZOLA si nešťastně srazil balón mimo dosah brankáře přesně pod břevno – 1:1!

49

Ten jim ale nevyšel podle představ, centr byl hodně přetažený. Brejk Juventusu musel navíc ostrým skluzem na Dybalu zastavovat Freuler a je prvním karetním hříšníkem celého klání.

45

45. Andrea CONTI - 1:0

45

Bergamo právě vstřelilo branku!
Domácí jdou v samém závěru půle do vedení! Kurtiče ještě ve velké šanci před brankou zastavil skluzem na poslední chvíli Chiellini, ale míč se dostal na hranici vápna k Gómezovi, jenž nadýchaným centrem na zadní tyč našel volného ANDREU CONTIHO a ten z voleje ve výskoku zamířil do odkryté části branky – 1:0!

36

36. Cuadrado z voleje netrefil branku

36

Dobrá šance také na straně hostů! Khedirův centr našel ve vápně rozběhnutého Cuadrada, jenž se do míče opřel z voleje, nicméně zamířil kousek vedle pravé tyče!

30

30. Freulerova šance!

30

První tutovka a v ní domácích! Buffon rozehrál jen ke Chiellinimu, jenž o míč přišel a Freuler šel zprava sám na branku, ovšem Buffon skvěle vyběhl a jeho ránu po zemi vyrazil!

Atalanta Bergamo – Juventus FC

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Conti (A. Gómez), 89. Freuler – 50. Spinazzola (Pjanić) (vla.), 83. Dani Alves (Pjanić)

Karty:   49. Freuler (ABC), 80. Conti (ABC), 85. A. Gómez (ABC) – 75. Cuadrado (JUV), 83. Dani Alves (JUV)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:9.

Atalanta Bergamo: Berisha – Tolói, Caldara, A. Masiello – Conti, Cristante, Freuler, Spinazzola (86. Petagna) – Hateboer, Kurtić (66. Kessié) – A. Gómez (C).
Náhradníci: Gollini, Rossi – Bastoni, Cabezas, D'Alessandro, Grassi, Kessié, Mounier, Migliaccio, Raimondi, Paloschi, Petagna.

Juventus FC: Buffon (C) – Dani Alves (87. Barzagli), Bonucci, Chiellini, Sandro – Pjanić, S. Khedira – Cuadrado (79. Lichtsteiner), Dybala (88. Lemina), Mandžukić – Higuaín.
Náhradníci: Audero Mulyadi, Neto – Barzagli, Benatia, Lichtsteiner, Mattiello, Rincón, Mandragora, Marchisio, Asamoah, Lemina, Sturaro.

Rozhodčí: Marco Guida