Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

Kladno volejbal cz – VK Jihostroj Č. Budějovice

3:2

konec (17:25, 25:20, 16:25, 25:21, 20:18) Stav série: 2:3

23.04.2017, 18:05 • Kladenská sportovní hala, Kladno • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

20:18

Van Haarlem na podání. Po nepřesné přihrávce Kulihy se dostal míč na pásku, kde se míče možná dotkl také Habr, který ale byl hráčem zadní řady a zápas končí. Série se přesouvá k šestému utkání na jih Čech!

19:18

Další mečbol pro Kladno. Adam Zajíček se středem neprosadil. Následně to už vypadalo na útok Křesťana jen do sítě, ale hrálo se dál. Až Kuliha je zablokován.

18:17

Nyní má mečbol také Kladno. Štěpán Trojan zatlačil servisem a van Haarlem boduje blokem.

16:17

Tomáš Hýský na podání. Jeho plachtící podání ale jde jen do autu.

15:16

Vladimír Sobotka na podání. A je tady mečbol pro Jihostroj. Hýský je zablokován jednoblokem Habra.

15:14

Hýský na přihrávce a nyní již Křesťan dává bod po útoku do diagonály. Třetí mečbol.

14:14

Jan Kuliha na podání. I druhý mečbol je pryč. Hýský nepřesný na přihrávce, následně dostal špatnou nahrávku Křesťan. Bod pro Jihostroj.

14:13

Kuliha se vrací zpět do hry. Adam Zajíček na podání. Podání končí jen v síti. Ještě jedna šance pro Kladno. Ještě před tím si bere oddechový čas Milan Fortuník.

14:12

Dva mečboly pro Kladno. Gevert na servisu. Křesťan si nepřišel na Filu na bloku, ale na druhý úder už končí na zemi.

12:9

Van Haarlem na servisu. A už to je o tři body. Tohle už by si domácí celek měl pohlídat. Mach smečuje středem sítě jen do pásky.

11:9

Možná rozhodující vedení v dnešním zápase. Kladno vede o dva body. Mach se nesešel s Habrem na středu sítě a poté boduje smečí Hietanen. René Dvořák si musí brát oddechový čas.

8:7

Znovu Vladimír Sobotka na podání. Kladno jde na druhou stranu palubovky ve vedení. Gevert měl na ruce bod, ale nedal. Až Hýský smečuje po lajně přesně do rohu kurtu.

5:2

Znovu domácí kapitán na podání. Zaskočil Michálka na přihrávce a poté je znovu Kuliha zablokován. René Dvořák si bere oddechový čas.

25:21

Bude se hrát pátý set. Sebastian Gevert na podání. Následně se neprosadil nad sítí ani Habr. Sparidans zasáhl v poli a poté už to je bod pro Kladno.

24:21

Jihostroj ještě snižuje. Adam Zajíček na podání. Následně smečuje středem sítě i Sobotka. Ještě jeden oddechový čas pro Kladno.

24:20

Právě Mach na podání. Jsou z toho čtyři setboly. Hýský dokázal přihrát a poté i odútočit.

18:15

Kuliha se vrací na hřiště. Filip Křesťan na podání. A dává čisté eso na koncovou lajnu. René Dvořák si bere oddechový čas.

16:14

Radek Mach na podání. Sparidans skvěle na přihrávce, ale také na druhé straně se radovali z obrany. Následně smečuje Gevert do bloku Hýského. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:11

Filip Habr přidává přímý bod ze servisu a je to jen o bod. Milan Fortuník zastavuje tlak Jihostroje oddechovým časem.

11:8

Kladno si jde pro pátou sadu. Gevert nedal bod a poté ani Michálek. Křestan ze záklonu vytlouká blok soupeře. Oddechový čas pro Jihostroj.

8:7

Tomáš Hýský na podání. Kladno jde do prvního technického oddechového času ve vedení. Van Haarlem boduje na druhou přes a poté burcuje diváky v hale.

16:25

Jihostroj je jeden set od zisku titulu. Filip Habr zatlačil servisem a vše ukončuje bodovkou chilský univerzál Sebastian Gevert.

16:24

A další bod pro Jihostroj. Mach se ještě středem neprosadil, ale poté je zablokován mladý smečař Kladno Lenc.

12:16

Čtyřbodové vedení pro Jihostroj při druhém technickém oddechovém čase. Petr Michálek útočí přesně do kurtu po kombinaci z pipu.

10:14

To je série českobudějovického smečaře na podání. Hietanen proti dvojbloku útočí jen do autu. Další oddechový čas pro Kladno.

9:9

Srovnáno. Habr našel servisem Sapridanse, který dokázal přihrát, ale Hietanen je zablokován. Milan Fortuník chce Habra s celým Jihostrojem zastavil oddechovým časem.

8:4

Filip Křesťan na podání. Michálek nedal bod, ale poté ještě útočil Gevert. Jeho útok končí jen na pásce. Je tady první technický oddechový čas.

25:20

Sebastian Gevert na podání. Hýský v problémech na přihrávce. Hietanen jen odevzdal míč, ale Jihočeši se nedostali do útoku. Následně druhou smeč Hietanena vybral parádně Kryštof, ale na úder Křesťana již neměl nikdo. Druhá sada jde na konto Kladna.

24:19

Van Haarlem na podání. Ještě ale není konec. Kuliha z nedobré pozici vytlouká blok soupeře. Milan Fortuník si bere před úplnou koncovkou setu bere oddechový čas.

24:18

Šest setbolů pro Kladno. Van Haarlem zasáhl v poli a poté útočí s přehledem do diagonály Křesťan.

18:15

Filip Křesťan na podání. Je z toho přímý bod domácího univerzála. A je tady další oddechový čas pro Jihočechy.

16:14

Kladno jde do druhého oddechového času ve dvoubodovém vedení. Sobotka je na středu sítě sestřelen blokem Zajíčka.

15:14

Dillien na podání. Michálek musel jen odevzdat míč a poté chybuje Sobotka nad sítí. Také Jihostroj musí brát oddechový čas.

11:13

A už to je o dva body. Jihostroj odskakuje ve skóre. Gevert sestřelil servisem Sparisanse, od kterého se míč odrazil do stropu. Milan Fortuník zastavuje hru oddechovým časem.

8:6

Vladimír Sobotka na servisu. Kladno jde do prvního technického oddechového času ve vedení o dva body. Sobotka servíruje jen do sítě.

17:25

Matti Hietanen ukončuje první sadu nepřesným servisem. Kladno je zatím bez přihrávky i útoku. Jihostroj je dva sety od zisku mistrovského titulu.

16:24

Osm setbolů pro České Budějovice. Van Haarlem byl na podání, ale Sobotka středem sítě jen posunul balon do středu kurtu a boduje.

12:19

Je tady snížení. Michálek nedokázal přihrát dělovku Filipa Křesťana. Hned si bere Jihostroj čas na poradu.

10:19

Vladimír Sobotka na podání. Sparidans také nepřihrál přesně. Poté už se zdálo, že byl Gevert zablokován, ale nakonec končí balon od bloku v autu. Ještě jeden oddechový čas pro Kladno.

9:16

Hýský měl špatnou nahrávku a útočí jen z nouze do autu. Je tady druhý technický oddechový čas.

6:10

Jihostroj přidává další bod. Michálek exceluje na podání. Van Haarlem se na druhou přes neprosadil a z toho těžil Gevert. Milan Fortuník si bere oddechový čas.

6:8

Dvoubodové vedení pro Jihočechy při prvním technickém oddechovém čase. Hýský na podání našel jen Kulihu, který byl přesný a poté Mach mohl zakončovat středem sítě.

Kladno volejbal cz – VK Jihostroj Č. Budějovice

3:2

konec (17:25, 25:20, 16:25, 25:21, 20:18) Stav série: 2:3

Zpět na online

Kladno volejbal cz: Dillien, van Haarlem – Lenc, Hietanen, Hýský, Kozák – Syrůček, Trojan, Zajíček (C), Fokt – Křesťan – Sparidans Trenér: Milan Fortuník

VK Jihostroj Č. Budějovice: Červinka, Habr (C) – Fila, Michálek, Kraffer, Kuliha – Mach, Todua, Sobotka – Gevert – Kryštof Trenér: René Dvořák

Rozhodčí: Martin Hudík – Dušan Rychlík