Menu

Hokej

Mistrovství světa - I. A Divize

Polsko – Ukrajina

2:1

konec (1:0, 0:1, 1:0)

23.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • 2. kolo • Vendula Zdražilová

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:48:31)
Utkání v Kyjevě v Palace of Sports dnes sledovalo 5 291 diváků.
Střely na branku: 30 – 38
Nejlepším hráčem Ukrajiny je vyhlášen Eduard Zacharčenko a na straně Polska pak jeho kolega z brankoviště Przemysław Odrobny.
Je dobojováno. Poláci nakonec udrželi své těsné vedení a slaví tak první výhru na turnaji. V tabulce tak mají první tři body. Naopak Ukrajina je zatím stále bez jediného bodu.

Konec zápasu.

59:50

Jenže Poláci se velmi dobře brání a vypadá to, že své těsné vedení uhájí. Nyní mají kotouč na svých holích a posílají ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

59:26

Nyní jsou už Ukrajinci v šesti, Zacharčenko je na střídačce. Před polskou brankou mají drtivý tlak.

59:01

Zacharčenko je stále v brankovišti a čeká na pokyn.

58:26

Poláci zastavili útok Ukrajiny a zatím nepouštějí svého soupeře k možnosti hrát v šesti hráčích. Nyní míří před ukrajinskou klec.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:09

Ukrajinci se sami připravili o útočné pásmo a musejí tak spěchat pryč. Další akci založí z hloubi vlastního obranného pásma.

56:21

Polsko je v plném počtu.

56:15

Po několika šancích polského národního týmu se skóre neměnili a přesilová hra Poláků je tak skoro u konce.

54:21

Vyloučení v týmu Ukrajina (Denis Isajenko – 2 min., hákování).

54:21

Kolusz se řítil na branku Ukrajiny, ale do šance se nedostal. Byl faulován a přesilovku si tak zahraje Polsko.

54:17

A nyní jsou už v plném počtu.

53:44

Odrobny musel čelit dalším střelám Ukrajiny, ale dokázal uspět. Přesilovka se tak Ukrajině už krátí a následně pak se také Poláci osvobozují.

52:55

Nyní se polským hokejistům nepodařilo vyhodit puk do bezpečí a poté se ke střele dostal Vitalij Ljalka, ale jeho střela nebyla přesná.

52:42

Poláci jsou už ve čtyřech hráčích. Pokračuje tak už ukrajinská klasická početní výhoda.

52:17

Poláci jdou na chvíli do tří. Kruczek dostává dvě minuty za hákování a Ukrajina bude hrát pět na tři.

51:39

Kirill Katrič střílel z prostoru levého kruhu, jeho rána se otřela o boční konstrukci polské branky a je tu další vyhození kotouče Poláky až před Zacharčenka.

50:59

Po vhazování v pásmu Polska se k puku dostali právě Poláci a bez čekání ho vyhazují poprvé do bezpečí.

50:42

Pasiut inkasuje dvě minuty za držení protihráče a nabízí tak Ukrajině srovnání stavu skóre v přesilové hře.

49:54

A znovu to před polskou brankou vřelo. Ukrajinští hráči měli před polskou brankou znovu tlak, který ale srovnáním stavu znovu nekončí.

48:28

Ukrajinci se snažili najít další odpověď na inkasovanou branku, ale střela Pobědonosceva skončila jen vedle polské brány.

46:34

46:34 Damian KAPICA - 2:1

46:34

Polsko právě vstřelilo branku!
Poláci jdou znovu do vedení. DAMIAN KAPICA si sjel do blízkosti ukrajinské branky a svou střelou nad lapačkou Zacharčenka poslal kotouč do pravé části jeho branky – 2:1. Poláci si tak své vedení berou zase zpátky. Asistence: Maciej Kruczek a Krystian Dziubiński.

45:15

45:15 Dziubińského střela skončila na levém betonu Zacharčenka.

45:15

Krystian Dziubiński se proháčkoval takřka celým kluzištěm, obelstil i obranu Ukrajiny a dostal se až před Zacharčenka, který proti jeho střele vytasil svůj levý beton!

44:50

Polsko se ubránilo a nyní je už v plném počtu.

44:28

Bucenko si najížděl na levý kruhu, ale poté, co dostal přihrávku do jízdy, pouze promáchl. Toho Poláci využili a znovu kotouč letí až před Zacharčenka.

44:03

Babinec střílel z úhlu, kotouč se dostal před branku Polska, ale nikdo z hráčů v modrém ho nedokázal doklepnout za jeho záda. Následně pak se Polsko osvobozuje.

43:05

Ukrajinci se už uhnízdili v pásmu Polska a po nepřesné střele, kterou raději ukryl pod svojí lapačkou Przemysław Odrobny, se bude vhazovat po jeho levé ruce.

42:50

Vyloučení v týmu Polsko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Maciej Urbanowicz.

42:25

Dmitrij Nimenko se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, ale jeho ránu dokázal Przemysław Odrobny chytit a podržel svůj tým.

40:55

Patryk Wronka se dostal do zakončení před ukrajinskou svatyní, ale jeho střelu nakonec na poslední chvíli zablokovala obrana Ukrajiny, která tak bude v tuto chvíli u puku.

40:17

Poláci se od úvodního vhazování ve třetí třetině vrhli před branku Ukrajiny, ale ke střele se před brankářem Zacharčenkem nedostali.

40:01

Začala třetí třetina.
Oba týmy už jsou připraveny v útrobách stadionu v Kyjevě a třetí třetina tak za okamžik bude moci začít.

Začátek třetí třetiny se opozdí. Došlo k poškození rolby a proto k vyčištění plochy došlo se zpožděním.
Střely na branku: 19 – 19
I druhé dějství je za námi. V něm jsme viděli opět jednu branku, a to na straně Ukrajiny, která v závěru druhého dějství dokázala srovnat díky ROMANU BLAGOJOVI a Ukrajina je tak zpět ve hře. Třetí třetina začne přibližně ve 21:05.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:45

Už se asi nic nestane, kotouč je ve středním pásmu a ani jeden tým se už nikam nežene.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:30

38:30 Roman BLAGOJ - 1:1

38:30

Ukrajina právě vstřelila branku!
A také závěr druhé třetiny přinesl branku. Střela z levého kruhu z hole ROMANA BLAGOJE, po které se Malasiński snažil kotouč zkrotit svou rukavicí, jenže naopak puk nasměroval před vlastní branku, kde se touš otřel o polského brankáře, skončila nakonec za jeho zády. Nešťastný moment polského útočníka. Nicméně hra po vyrovnání tak bude mít znovu nový náboj – 1:1. Asistence: Sergej Kuzmik.

36:10

Bartłomiej Pociecha předal kotouč Krzysztofu Zapałovi, ale druhý jmenovaný svou střelou pouze branku Ukrajiny přestřelil.

35:42

Poláci sebrali puk v obranném pásmu Ukrajiny a hned se s ním vydali do útoku. Před Zacharčnkem však nevyslali žádnou střelu a na opačnou stranu tak míří Ukrajina.

34:43

Maciej Kruczek si nabruslil do blízkosti ukrajinské branky, u levé Zacharčenkovy tyčky pak málem procpal kotouč za jeho záda, ale nakonec se tak nestalo.

34:09

Krystian Dziubiński skáče na ledovou plochu a Polsko je tedy kompletní.

33:35

Bucenko s Ljalkou operovali před polskou brankou, ale ani jeden z nich nedokázal protlačit kotouč za Odrobného. Poláci se následně pak znovu dokázali osvobodit.

32:37

Poláci se zatím dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Část přesilové hry Ukrajiny tak mají za sebou, ale ještě zbývá dost času pro ukrajinský tým.

32:09

Za hákování putuje na trestnou lavici Krystian Dziubiński a další početní výhodu si zahraje Ukrajina, která má velkou šanci srovnat stav utkání.

31:35

Na druhé straně se pak další pěknou akci prezentoval Vitalij Ljalka, ale jeho projektil z prostoru mezi kruhy skončil jen vedle polské branky.

30:56

Po nepřesné rozehrávce Ukrajiny ve středním pásmu se k puku dostali Poláci a hned s ním zamířili do útočného pásma. Tam střílel zblízka Kasper Bryniczka, ale bylo to nepřesné.

30:00

V polovině utkání je stále stav těsný pro Polsko, které vede rozdílem jediného gólu. U puku jsou Poláci a míří s ním do další útočné akce.

29:05

Roman Blagoj střílel z levého kruhu na polskou branku, tam byl ale připraven Przemysław Odrobny, jenž sklapnutím svých betonů nedopustil, aby Ukrajinci vyrovnali.

28:27

Po nepřesné střele Wronky se k puku dostala obrana Ukrajiny, která už zakládá další ukrajinskou akci.

27:31

Poláci prakticky celou přesilovku strávili v pásmu Ukrajiny, ale jejich tlak druhou branku v utkání nepřinesl. A ani nyní se skóre neměnilo po jedovce Urbanowicze.

27:20

Ukrajina je už v plném počtu.

26:46

Z hloubi vlastního obranného pásma se Poláci dostali znovu do útočné třetiny a svými střelami opět zatápí před brankou Ukrajiny.

26:26

Po další střele Poláků se kotouč dostal do moci Ukrajinců a ti ho okamžitě vyhazují znovu až před polskou branku.

25:59

A po další střele Wajdy musel jít Zacharčenko znovu do pokleku, aby ukryl jeho jedovku. Poláci ostřelují ukrajinskou branku, ale zatím se Ukrajinci drží. Až nyní vyhazují puk do bezpečí.

25:38

Patryk Wronka po vhazování v útočném pásmu střílel z levého kruhu, ale po jeho ráně se zaskvěl Zacharčenko, který přerušuje hru.

25:20

Artem Gniděnko dostává dvě minuty za sekání a pro Poláky je tu další přesilová hra.

24:54

Vladimir Alexjuk se z ničeho nic objevil na pravém kruhu a svou střelou zaměstnal Odrobného. Ten znovu ukryl puk pod svojí lapačkou a přerušil raději hru. Vhazovat se bude v jeho těsné blízkost, konkrétně po pravé ruce.

24:12

Kirill Katrič dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal tvrdý projektil, ale obrana Polska dokázala včas zasáhnout a pomohla tak Przemysławu Odrobnému, který nemusel vůbec zasahovat.

22:59

Damian Kapica střílel z levého kruhu a po jeho přízemní střela musel přijít zákrok Zacharčenka, jenž kotouč vyrazil svojí holí.

22:19

Na druhé straně musel do pokleku Przemysław Odrobny, jenž sklapl své betony po jedovaté střele Alexandera Pobědonosceva.

21:49

Aron Chmielewski dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, poté se napřáhl po kotouči a střelou švihem nechal vyniknout brankáře Ukrajiny Zacharčenka.

20:45

Poláci se dostali do akce hned v úvodu druhé třetiny, ale střela Bryniczky skončila mimo tři tyče.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 8 – 10
První třetina zápasu mezi Polskem a Ukrajinou je za námi. V ní jsme viděli pohledný hokej se spoustou šancí na obou stranách. Nakonec se ale pouhých pět vteřin před koncem první periody trefili Poláci v přesilové hře zásluhou TOMASZE MALASIŃSKÉHO a mají tak nad soupeřem z Ukrajiny náskok o jednu branku. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně ve 20:15.

20:00

První třetina skončila.

19:55

19:55 Tomasz MALASIŃSKI - 1:0

19:55

Polsko právě vstřelilo branku!
Poláci se v samotném závěru první třetiny dostávají do vedení a využívají tak svou první přesilovou hru v utkání. TOMASZ MALASIŃSKI dostal nabito do prostoru mezi kruhy kousek před ukrajinskou brankou a poté pohotovou střelou dokázal prostřelit jinak vynikajícího Zacharčenka – 1:0. Asistence: Grzegorz Pasiut a Patryk Wronka.

19:02

Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Alexander Pobědonoscev a přesilovku si zahrají také polští hokejisté.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:38

Zacharčenko se znovu potil ve svém brankovišti. Na něho mířil Aron Chmielewski, ale jeho střela po zemi skončila na jeho betonech.

18:01

Maciej Kruczek se dostal ke střele z levého kruhu a brankář Zacharčenko musel znovu zasahovat. Nyní je v plné permanenci a ve svém brankovišti se rozhodně nenudí.

17:03

17:03 Ljalkova individuální akce skončila na polském brankáři.

17:03

Kulišácky to nyní vymyslel Vitalij Ljalka, jenž objel branku, prohodil si kotouč mezi nohama ala Tomáš Hertl a dostal se v blízkosti brankáře Polska do zakončení, ale Przemysław Odrobny raději ukrývá kotouč pod svojí lapačkou.

16:11

Aktivitu v posledních chvílích převzali Poláci a znovu se natlačili před Zacharčenka, ale opět se do vedení nedostali. Brankář Ukrajiny opět podržel svůj tým.

15:08

Na obranné čáře hasil nebezpečí Jakub Wanacki, na branku Polska se totiž řítili tři hráči, ale Wanacki obranným zákrokem Ukrajinu k ničemu nepustil.

14:28

Zacharčenko byl nyní pod palbou polského týmu. Šly na něho celkem tři střely a pokaždé dokázal uspět. Ani po těchto šancích Polska se skóre na ukazateli nemění.

13:43

Už se znovu v obranném pásmu Ukrajiny dostali k puku hráči Ukrajiny a pomalu jdou do další akce.

12:37

Aron Chmielewski, hráč Třince, se dostal za obranu Ukrajiny a z levé strany se snažil zakončit z bekhendu. Obránce Ignatěnko se ale včas vrátil a svému brankáři pomohl.

11:46

Bartłomiej Pociecha skáče na ledovou plochu a Poláci jsou v plném počtu. Své první oslabení v utkání tak zvládli výborně a neinkasovali.

10:55

Przemysław Odrobny musel být ve střehu. Na něho zblízka vystřelil Sergej Babinec, ale polský gólman měl celou situaci pod kontrolou a znovu kotouč chytil. Hned na to se Poláci znovu osvobozují.

10:19

Ukrajinci se uhnízdili v pásmu Polska, jenže nakonec se nedostali ke střele a Poláci tak mohou vyhodit puk do bezpečí, tedy až před brankáře Zacharčenka. Ukrajinci tak budou muset další akci zakládat z hloubi svého obranného pásma.

09:46

Pociecha se dopustil faulu kolenem, už sedí na trestné lavici a Ukrajinci si tak jako první zahrají přesilovou hru.

09:11

Po další střele Ukrajiny se vhazovalo před brankářem Polska. Následně pak Poláci buly vyhráli a okamžitě zamířili znovu do útoku.

08:29

Vladimir Alexjuk se ocitl v blízkosti branky Polska, jenže Przemysław Odrobny tentokráte nemusel zasahovat, pomohla mu totiž obrana jeho týmu.

07:38

Z hloubi vlastního obranného pásma zakládali svou akci Poláci, ale nakonec propadli ve středním pásmu a z jejich postupné akce nakonec nebylo vůbec nic.

07:11

Střelecky jsou zatím aktivnější Ukrajinci, kteří na branku Polska vystřelili už sedmkrát, zatímco Poláci vyslali dvě střely.

06:08

Ukrajinci dlouho drželi puk ve svém obranném pásmu a až nyní se dostali do toho útočného. Tam ale nic nevymysleli a u kotouče tak budou znovu Poláci.

04:55

Do další akce se na druhé straně dostali polští hokejisté a znovu se musel Zacharčuk otáčet ve svém brankovišti. Po střele Chmielewského musel brankář Ukrajiny do zákroku.

03:55

03:55 Odrobného zákrok zachránil Poláky od úvodní branky.

03:55

Opak byl ale pravdou. Do následného rychlého protiútoku se dostali Ukrajinci, poté kousek před brankou Polska střílel jeden z hráčů v modrých dresech a Przemysław Odrobny předvedl fantastický pohotový zákrok, když puk ukryl do své lapačky!

03:28

Po špatné rozehrávce Ukrajiny v pásmu Polska se Poláci dostali do dalšího útoku a obrana soupeře se bude muset zase otáčet před vlastní brankou.

02:49

Zblokovaná byla i střela Wajdy, jenž také střílel od modré čáry, ale ten puk namířil přímo na holenní chrániče jednoho z ukrajinských beků.

02:27

Vladimir Varivoda se napřáhl kousek za modrou čárou a kdyby jeho ránu nezablokovala obrana Polska, asi by to byla nebezpečná akce před polskou brankou.

01:20

Jenže Poláci u kotouče zůstali i nadále a opět zahrozili před brankou Zacharčenka, ten si připsal úspěšný zákrok a posílá svůj tým na opačnou stranu.

00:59

Marcin Kolusz zakombinoval před brankou Ukrajiny a poté předal kotouč Wronkovi, ale ten svou střelu poslal mimo tři tyče.

00:15

Hned po vhazování nahodili kotouč do útočného pásma Ukrajinci a Poláci tak získali puk prakticky zadarmo a už míří do prvního útoku tohoto zápasu.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků už nastupují na ledovou plochu a pomalu se blíží začátek tohoto utkání. Pro oba týmy to bude už druhé vystoupení na tomto šampionátu.
Úvodní sestavy:

Polsko: Odrobny (Radziszewski) – Wajda, Bryk, Ciura, Pociecha, Kruczek, Wanacki, Rompkowski – Wronka, Malasiński, Pasiut (A) – Zapała (A), Łopuski, Kolusz (C) – Chmielewski, Bryniczka, Jeziorski – Urbanowicz, Dziubiński, Kapica.

Ukrajina: Zacharčenko (Djačenko) – Ignatěnko, Pobědonoscev (C), Katrič, Tolstuško, Alexjuk, Kugut, Varivoda, Isajenko – Nimenko, Blagoj, Kuzmik – Ljalka, Babinec, Bucenko (A) – Kiča, Gniděnko, Petranhovskij – Gavrik, Černišenko (A).

Rozhodčí: Harnebring, Pešina – Castelli, Chaput.
Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
První zápasy obou týmů

Oba týmy v prvním utkání mistrovství světa prohrály. Polsko padlo 2:4 s Jižní Koreou a Ukrajina nestačila na Maďarsko poměrem 3:5. Dnes se jeden z nich bude radovat z jakékoli výhry, kdo to ale bude, se necháme překvapit.
Ukrajina

Národní tým Ukrajiny je nováčkem mistrovství světa 1. divize. V loňském roce se Ukrajincům povedlo MS druhé divize B, když z prvního místa postoupil právě do této divize. Ukrajina je členem IIHF od roku 1992, celkovým počtem hráčů v této zemi je 6 181 registrovaných hokejistů. Počátky hokeje na Ukrajině se datují do roku 1912, kdy bylo sehráno několik exhibičních duelů mezi dvěma kluby z Charkova. Avšak až po 2. světové válce se začal hrát hokej organizovaně, přičemž velkou zásluhu na tom mají hokejisté z Užgorodu, města na Zakarpatské Ukrajině, součásti prvorepublikového Československa. První ročník mistrovství Ukrajiny byl uspořádán v roce 1949. Až do roku 1991 je však historie ukrajinského hokeje spjata s historií hokeje v Sovětském svazu.

Mezi nejlepší hráče ukrajinské reprezentace patří brankář Eduard Zacharčenko, který chytal v ruské MHL, tedy mládežnická obdoba KHL. Dále pak obránce Igor Kugut, jenž převážně hrával v Rusku, VHL a poté se vrátil zpět do vlasti, kde je hvězdou Donbassu Doněck, který ještě nedávno hrál KHL, ale pro nepokoje, které na Ukrajině panovaly, z této ligy odešel. A Andrej Michnov, jenž má zkušenosti z kanadské OHL, byl dokonce draftován ve druhém kole týmem St. Louis Blues, ale po dvou letech strávených v OHL se pak vrátil zpět do Evropy a od té doby už se v zámoří neobjevil. V současnosti obléká dres běloruského týmu Junosť Minsk. Všichni tři budou rozhodně hrát velkou roli v dresu Ukrajiny.
Polsko

Polská reprezentace poskládala národní tým především z hráčů polské nejvyšší soutěže. 3 586, to je číslo, které v současné době čítá počet všech registrovaných hokejistů na území Polska. I když hráči této země jsou na tomto mistrovství ve větší míře, jak už bylo zmíněno, z domácí soutěže, najdeme zde také jména, která jsou dobře známa českým hokejovým fanouškům. Např. Aron Chmielewski působí v klubu HC Oceláři Třinec, zápasy odehrál také na farmě ve WSM lize za Frýdek-Místek. Dalším hráčem působícím v českém klubu je Patryk Wronka, ten brázdí mantinely v týmu, jenž hraje rakouskou EBEL ligu, a sice HC Orli Znojmo. A do třetice hráč, který působil v Česku, je Alan Łyszczarczyk. Ten exceloval v dorostu Pirátů Chomutov a nyní hraje v zámoří, konkrétně v OHL a je dost dobře možné, že v jeho pouhých osmnácti letech po něm sáhne nějaký klub NHL v nadcházejícím draftu. V dresu Polska ho proto neuvidíme.

Vůbec největší hvězdou polského hokeje je bez pochyby Wojtek Wolski, který devět let působil v nejlepší lize světa, v NHL a nyní je hvězdou Metallurgu Magnitogorsk. V průběhu sezóny však utrpěl těžké zranění a až do konce sezóny v KHL si už nezahrál. Pro nadcházející sezónu v Rusku už by ale mohl být připraven. Dres polského národního týmu nikdy neoblékl pro již výše uvedené skutečnosti, v době, kdy se hrají MS nižších divizí, byl většinou v zápřahu na úrovní klubové soutěže.
Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnešním dnem pokračuje mistrovství světa 1. divize ve skupině A a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy Polska a Ukrajiny.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

Polsko – Ukrajina

2:1

konec (1:0, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Malasiński (Pasiut, Wronka), 47. Kapica (Kruczek, Dziubiński) – 39. Blagoj (Kuzmik)

Polsko: Odrobny (Radziszewski) – Wajda, Bryk, Ciura, Pociecha, Kruczek, Wanacki, Rompkowski – Wronka, Malasiński, Pasiut (A) – Zapała (A), Łopuski, Kolusz (C) – Chmielewski, Bryniczka, Jeziorski – Urbanowicz, Dziubiński, Kapica.

Ukrajina: Zacharčenko (Djačenko) – Ignatěnko, Pobědonoscev (C), Katrič, Tolstuško, Alexjuk, Kugut, Varivoda, Isajenko – Nimenko, Blagoj, Kuzmik – Ljalka, Babinec, Bucenko (A) – Kiča, Gniděnko, Petranhovskij – Gavrik, Černišenko (A).

Rozhodčí: Harnebring, Pešina – Castelli, Chaput

Diváci: 5 291

Průběh zápasu
1. třetina
09:46 POL 2 Pociecha, faul kolenem
19:02 UKR 2 Pobědonoscev, nedovolené bránění
19:55 POL 1:0 Malasiński (Pasiut, Wronka)
Po 1. třetině
2. třetina
25:20 UKR 2 Gniděnko, sekání
32:09 POL 2 Dziubiński, hákování
38:30 UKR 1:1 Blagoj (Kuzmik)
Po 2. třetině
3. třetina
42:50 POL 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Urbanowicz
46:34 POL 2:1 Kapica (Kruczek, Dziubiński)
50:42 POL 2 Pasiut, držení protihráče
52:17 POL 2 Kruczek, hákování
54:21 UKR 2 Isajenko, hákování
Konec