Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK Jihostroj Č. Budějovice – Kladno volejbal cz

3:0

konec (25:22, 25:19, 25:15) Stav série: 3:1

20.04.2017, 18:20 • Sportovní hala, České Budějovice • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

25:15

Je konec. Po nepřesné přihrávce musel nahrávat Filip Křesťan, který svým nečistým úderem podtrhuje nepovedený výkon svého týmu.

24:15

Luxusní náskok Jihostroje. Devět mečbolů. Gevert se nejdříve neprosadil proti dvojbloku, ale dostal ještě jednu nahrávku a už procpal míč skrz hostující obranu nad síti.

21:13

Trojan přichází místo Borka Fokta. Michálkovi se nepovedla přihrávka. Gevert je po dlouhé době zablokovaný a poté přidává útok středem sítě van Haarlem. Také René Dvořák nechce připustil drama a bere si oddechový čas.

20:11

Mladý Kozák nastupuje za Hietanena. Michálek procpal míč kolem bloku van Haarlema. Je tady ještě jeden oddechový čas pro Kladno.

16:11

Hietanen nebyl přesný na přihrávce a smeč Křesťana jde jen do bloku. Druhý technický oddechový čas.

13:9

A to už vypadá s Kladnem velmi zle. Gevert na podání přidává přesné tvrdé podání na Hietanena, který jen odrazil míč daleko na tribunu. Milan Fortuník si bere oddechový čas.

8:6

Matti Hietanen na servisu. Ve dvoubodovém vedení jdou do prvního technického oddechového času domácí. Finský smečař podává jen do sítě.

25:19

Zajíček našel servisem Michálka. Poté útočil Gevert, ten ještě set neukončil, ale to dělá Petr Michálek z hlavního kůlu. Jeho smeč jde přesně do dlouhé diagonály. I druhá sada zůstává na jihu Čech.

24:18

Ještě jedno snížení pro Kladno. Adam Zajíček za koncovou lajnou. Gevert neměl ideální pozici a hraje jen do sítě. René Dvořák ještě zastavuje hru oddechovým časem.

24:16

Osm setbolů pro Jihostroj. Také Hietanen servíruje jen do autu.

23:15

Daan van Haarlem na podání. Sobotkova dělová smeč končí ze středu sítě před Hýským. Ještě jeden oddechový čas pro Kladno.

20:13

Dvacátý bod pro Jihostroj. Křesťana vybral v poli Kryštof, poté kladenský univerzál narazil na blok soupeře. Gevert ukončuje výměnu útokem do diagonály. Milan Fortuník si bere oddechový čas.

16:11

Jihočeši si vedou ve druhém setu výborně. Michálek dostal nahrávku proti jednobloku a bez problémů umístil míč do lajny. Je tady druhý technický oddechový čas.

8:5

A znovu nachytal Hýského na přihrávce. Sobotka vybojoval vedení pro Jihostroj při prvním technickém oddechovém čase.

25:22

Nepřesná přihrávka Hietanena a míč končí jen v síti. Ještě Fokt se ho snažil zachránit, ale už ho neudržel nad palubovkou. První sada jde tedy na stranu Jihostroje.

24:22

Vladimír Sobotka pokračuje na servisu. Křesťan se na první pokus neprosazuje. Poté dostal ještě jednu nahrávku, ale míč končí z ruky hostující univerzála jen do anténky.

23:22

Vladimír Sobotka na podání. Hietanen si poradil s přihrávkou, ale poté Hýský napálil míč do autu. Je tady druhý oddechový čas pro Kladno.

20:20

Sebastian Gevert na podání. Zajíček musel přihrávat a poté je Křesťan zablokován. Také Milan Fortuník zastavuje hru po dvou bodech Jihostroje v řadě.

18:20

Daan van Haarlem na podání. Kuliha se neprosadil a poté ukončuje výměnu Křesťan. Jihostroj si bere oddechový čas při nepříznivém skóre.

15:16

Vladimír Sobotka na podání. Do druhého technického oddechového času jdou ve vedení Kladenští. Borek Fokt boduje středem sítě.

13:12

Kladno se dostává do kontaktu. Hietanen znovu trefil přesné podání a je z toho přímý bod. Michálek nezpracoval servis. Jihostroj si bere oddechový čas.

8:5

Filip Křesťan na podání. Habr zatlačil na Hýského nad síti a poté již končí míč od hostujícího smečaře v autu. Je tady první technický oddechový čas.

VK Jihostroj Č. Budějovice – Kladno volejbal cz

3:0

konec (25:22, 25:19, 25:15) Stav série: 3:1

Zpět na online

VK Jihostroj Č. Budějovice: Červinka, Habr (C) – Fila, Michálek, Kraffer, Kuliha – Mach, Todua, Sobotka – Gevert – Kryštof Trenér: René Dvořák

Kladno volejbal cz: Dillien, van Haarlem – Lenc, Hietanen, Hýský, Kozák – Syrůček, Trojan, Zajíček (C), Fokt – Křesťan – Sparidans Trenér: Milan Fortuník

Rozhodčí: Martin Hudík – Jaromír Kořenek