Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VK Jihostroj Č. Budějovice – Kladno volejbal cz

3:1

konec (25:17, 28:26, 21:25, 26:24) Stav série: 2:1

19.04.2017, 18:00 • Sportovní hala, České Budějovice • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

26:24

Sobotka znovu zatlačil servisem. Hosté se nedostali k útoku a poté celý zápas ukončuje Sebastian Gevert, který zavřel oči a bombou do rukou na bloku poslal míč daleko na tribunu.

25:24

Sobotka pokračuje na podání. Michálek opustil palubovku, místo něj hraje Fila. A je tady další bod pro Jihostroj. Sobotka exceluje na podání v pravou chvíli. Mečbol.

24:24

Vladimír Sobotka na podání. I druhý setbol je pryč. Hietanen dostává eso. Zasáhnout mohl také Hýský, ale míč padá na zem.

22:24

Borek Fokt na servisu. Habr chtěl hrát na druhou přes, ale neuspěl. Poté mohl ještě vyrovnat Michálek, ale je zablokován. Dva setboly pro Kladno.

21:21

Právě van Haarlem na podání. Se servisem o pásku si domácí poradili. Gevert útočil do rozhozené obrany do diagonály. Je tady oddechový čas pro Kladno.

17:18

Habr na servisu. Hýský měl proti době srovnaný trojblok a chybuje do sítě. Kladno si pod tlakem bere oddechový čas.

12:16

Habr je zpět ve hře. Gevert na podání. Jeho servis však zastavuje jen síť. Je tady druhý technický oddechový čas.

9:13

Adam Zajíček na podání. Kladno znovu boduje. Kuliha měl proti době srovnaný dvojblok a už se nestačil vyhnout. Je tady další čas na poradu pro domácí.

8:10

Hýský pokračuje na servisu. Kladno odskakuje. Mach nebyl důrazný středem sítě a to trestá Křesťan. Jihostroj si bere oddechový čas.

8:7

Křesťan na servisu. Gevert nedal bod z pozice univerzála, ale jeho oponent na druhé straně Křesťan trefuje smečí jen anténku. Je tady první technický oddechový čas.

21:25

Petr Michálek se vrací na palubovku a hned jde na servis. Křesťan nedal bod hned z prvního útoku, poté nedal bod ani Hietanen. Boduje až blokem Zajíček, který si smlsnul na Machovi. Kladno bere na své konto třetí sadu.

20:24

Nyní si už Kladno vybojovalo čtyři setboly po útoku Křesťana po lajně.

14:16

Radek Mach na servisu. Je tady však bod pro Kladno. Po rychlé souhře do hlavního kůlu se prosazuje Matti Hietanen. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:13

Vynikající podání a poté další smeč jen do autu. Nyní chybuje Hýský. Podobnou ztrátu dotáhlo Kladno ve druhém setu, ale obrat nedokonalo. Jak si povede Jihostroj? Kladno si bere druhý oddechový čas v krátkém sledu.

9:13

Znovu Habr za koncovou lajnou. Hýský útočí jen do sítě a Jihostroj stahuje vedení Kladna. Také Milan Fortuník si bere oddechový čas.

6:12

A znovu Křesťan a znovu je z toho bod hned po servisu. René Dvořák si bere oddechový čas a chce zastavit další příval bodů.

3:8

Gevert pokračuje za koncovou lajnou. Následně se ale prosazuje z pozice univerzála Křesťan a posílá oba týmy na první technický oddechový čas.

0:3

Zajíček pokračuje na servisu. Hostující kapitán otřel podání o pásku a je z toho eso. Jihostroj si bere oddechový čas.

28:26

Dlouhá důležitá rozehra končí bodem pro domácí výběr. Kladno prohrává druhý set v řadě a dnes to bude mít hodně obtížné. Poprvé ve finálové sérii vede jeden z týmů o dva sety.

27:26

Čtvrtý setbol pro Jihostroj vybojoval přesnou souhrou do hlavního kůlu Michálek.

25:24

Ještě jedna šance pro Jihostroj. Domácí měli sice problémy s přihrávkou, ale Gevert si nyní poradil i s kratší nahrávkou.

24:23

Také ve druhém setu má Jihostroj k dispozici setbol. Nyní však jen jeden.

21:19

Filip Křesťan zatlačil na servisu a poté je znovu zablokován Michálek na hlavním kůlu. Také René Dvořák si bere oddechový čas.

21:17

Hýský si dokázal přihrát, ale poté je na hlavním kůlu zablokován. Milan Fortuník zastavuje hru oddechovým časem.

18:15

Tomáš Fila na podání. Fort středem neuspěl, ale Křesťan dostal ještě jednu šanci pro Kladno. Je však zablokován. Následuje oddechový čas pro Kladno.

16:14

Domácí univerzál pokračuje na servisu. Fort zachránil se štěstím míč ve hře po nepřesném příjmu. Poté ale ukončuje výměnu domácí Michálek. Je tady druhý technický oddechový čas.

8:7

Kraffer opouští palubovku, místo něj hraje Fila. Nyní už je ale nepřesné podání kladenského hráče. Je tady první technický oddechový čas.

7:5

Také van Haalrem se rozjel na servisu. Kraffer nyní nezvládl přihrávku prudkého podání. Jihostroj si bere oddechový čas.

25:17

Hietanen na servisu. Michálek výborně na přihrávce, poté ještě mohl snížit Křesťan, ale jeho útok jde jen do autu. Jednoznačná úvodní sada pro Jihostroj.

24:16

Radek Mach na servisu. A je tady řada setbolů, když Gevert zneškodnil jednoblokem Hietanena.

18:12

Dvacetiletý smečař pokračuje na podání. Hosté chybují v útoku a s Kladnem to již nevypadá v prvním setu dobře. Milan Fortuník zastavuje hru oddechovým časem.

16:12

Adam Zajíček na podání. Michálek výborně přihrál, Habr našel na středu sítě naskočeného Sobotku, který dává bod. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:10

Kraffer měl opět velmi špatnou pozici ke smeči. Gevert ještě poté mohl smečovat, ale kladenský blok nyní trápí domácí útočníky. Je tady oddechový čas také pro Jihostroj.

8:3

Adam Zajíček na servisu. Po přesné přihrávce Habr zopakoval nahrávku na Michálka, který se už z pipu prosazuje. Je tady první technický oddechový čas.

5:1

Radek Mach pokračuje na servisu a nyní je z toho téměř přímý bod z podání. Následně ukončuje rychlou výměnu chilský reprezentant Sebastian Gevert. Milan Fortuník si bere oddechový čas po šesti rozehrách.

VK Jihostroj Č. Budějovice – Kladno volejbal cz

3:1

konec (25:17, 28:26, 21:25, 26:24) Stav série: 2:1

Zpět na online

VK Jihostroj Č. Budějovice: Červinka, Habr (C) – Fila, Michálek, Kraffer, Kuliha – Mach, Todua, Sobotka – Gevert, Šotola – Kryštof Trenér: René Dvořák

Kladno volejbal cz: Dillien, van Haarlem – Lenc, Hietanen, Hýský, Kozák – Syrůček, Trojan, Zajíček (C), Fokt – Křesťan – Sparidans Trenér: Milan Fortuník

Rozhodčí: René Činátl – Vlastimil Kovář