Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Crystal Palace FC

3:1

konec (1:1)

05.04.2017, 20:45 • St. Mary's Stadium, Southampton • 31. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.86 3.53 4.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Závěr zápasu se nepříjemnou střelou z přímého volného kopu snažil zdramatizovat Puncheon. Ten se snažil balon vtěsnat do horní části brány, ale vynikající zákrok Forstera mu v tom zabránil.

90

Střídání v týmu Southampton FC: Nathan Redmond pustil do hry Jaye Rodrigueze.

88

Žlutou kartu dostává bent (Crystal Palace FC).

88

Crystal Palace FC vystřídal naposledy: Luku Milivojeviće nahradil Mathieu Flamini.

87

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Steven Davis, přichází Pierre-Emile Højbjerg.

85

85. James WARD-PROWSE - 3:1

85

Southampton právě vstřelil branku!
Radost domácích příznivců z vedoucího gólu ještě neustála a míč už je znovu v síti. Po oku lahodící kombinační souhře ho tam z hranice malého vápna šoupnul JAMES WARD-PROWSE.

84

84. Maja JOŠIDA - 2:1

84

Southampton právě vstřelil branku!
Stephens procpal předbrankovým prostorem balon na zadní tyč, kam si naběhl MAJA JOŠIDA a na něj čekala snadná úloha uklidit míč do prázdného kouta brány.

81

Střídající Sako zachránil hostující tým od inkasované branky, když zastoupil gólmana a na brankové čáře zastavil pokus Davise, který po své promarněné příležitosti jen nevěřícně kroutí hlavou.

79

Cédric Soares (Southampton FC) nepřiměřeně atakoval Saka a byl za to potrestán žlutou kartou.

71

Oriol Romeu (Southampton FC) si uprostřed hracího pole neodpustil zákrok proti pravidlům a stal se prvním napomenutým hráčem zápasu.

66

A gólovku si jen o chvíli později vytvořil také Southampton. Long ukázal obráncům svá záda a jako blesk z čistého nebe se zjevil přímo před Hennesseyem, na němž si ale vylámal všechny zuby.

65

Hosté byli neuvěřitelně blízko změny skóre! Kelly totiž orazítkoval pravou tyč. Od brankové konstrukce se pak balon odrazil k nohám Zahy a ten z dorážky minul branku.

58

Střídání v týmu Crystal Palace FC: víc už toho nepředvede Jeff Schlupp, místo něj si zahraje Damien Delaney.

55

Sledujeme pohledný fotbal, šance střídá šanci. V jedné z nich se teď objevil Long, jenž využil průnikovou přihrávku pro zakončení zblízka. Vyběhnuvšího Hennesseye ale neprostřelil.

53

53. Townsendovo překvapivé zakončení

53

Nebezpečno pak bylo také na opačné straně. Townsend se zkusil prosadit překvapivou střelou zády k bráně a jeho lob dopadl za břevno na horní část síťky.

50

Uvnitř pokutového území obdržel Ward-Prowse přihrávku proti noze a svou pohotovou střelou trefil některého z obránců. Tím ale útok domácích neskončil, protože odražený balon se objevil na kopačce Cédrica Soarese a jeho pumelice prosvištěla kousek vedle levé tyče.

46

Střídání v týmu Crystal Palace FC: do druhé půle nezasáhne Yohan Cabaye, o poločasové přestávce ho nahradil Bakary Sako.

45

45. Nathan REDMOND - 1:1

45

Southampton právě vstřelil branku!
Domácí gólem do šatny vyrovnávají a St. Mary's Stadium je v euforii! Davis u lajny výborně zabojoval o míč a chirurgicky přesným centrem na levou stranu pokutového území našel NATHANA REDMONDA, který po zpracování tělem vypálil z voleje a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

31

31. Christian BENTEKE - 0:1

31

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Schlupp založil ofenzivní tažení londýnského klubu, když po pravé straně posunul balon Townsendovi. Ten ho naservíroval do předbrankového prostoru pro nabíhajícího CHRISTIANA BENTEKEHO, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil.

27

Tato příležitost hlasitě volala po gólu! Zaha se uvnitř pokutového území dostal k odraženému míči a v ideální palebné pozici pohotově vystřelil. Měl ovšem smůlu, že trefil před ním stojícího obránce.

21

Cédric Soares načechraným centrem zprava oslovil Redmonda, který hlavou zacílil k levé tyči. Mimořádným zákrokem se však blýskl Hennessey, jenž skočil ke své brankové konstrukci a vytěsnil míč na roh.

14

Hosté byli blízko otevření skóre! Exekutorem nařízené standardní situace se stal Milivojević a podle očekávání vyslal přímou střelu, jež prolétla kolem obranné zdi a označila pravou tyč.

6

Druhá šance Southamptonu! Tadić si vypracoval palebnou pozici a z levé strany vápna zakončil k bližší tyči, kam skočil Hennessey.

1

Někteří diváci se ani nestačili usadit na svá místa a už byli svědky zajímavé šance. Long se prodral do levé části pokutového území a křižnou střelou těsně minul tyčku!

Southampton FC – Crystal Palace FC

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Redmond (S. Davis), 84. Jošida (Stephens), 85. Ward-Prowse (Soares) – 31. Ch. Benteke (Townsend)

Karty:   71. Romeu (SOT), 79. Soares (SOT) – 88. Ch. Benteke (CRP)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 12:6. Rohy: 11:11. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:11.

Southampton FC: Forster – Soares, Stephens, Jošida, McQueen – S. Davis (C) (87. Højbjerg), Romeu – Ward-Prowse, Tadić, Redmond (90. Jay Rodriguez) – S. Long.
Náhradníci: Hassen – Cáceres, Clasie, Jay Rodriguez, Sims, Højbjerg, Pied.

Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Kelly, M. Sakho, Schlupp (58. Delaney) – Cabaye (46. Sako), Milivojević (88. Flamini) – Townsend, Puncheon (C), Zaha – Ch. Benteke.
Náhradníci: Speroni – Flamini, Čung-Jong, Sako, Kaikai, Fryers, Delaney.

Rozhodčí: East – Holmes, Scholes

Diváci: 29 968