Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – West Ham United

3:0

konec (0:0)

05.04.2017, 20:45 • Emirates Stadium, London • 31. kolo • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.4 5.25 7.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

V souboji s Byramem šel Monreal ve vápně k zemi a domácí tým se dožadoval pokutového kopu, ale sudí byl jiného názoru. Z opakovaného záběru šlo vidět, že Byram svému protihráči přišlápl kopačku, takže se penalta pískat rozhodně měla. Navíc hráč West Hamu může být rád, že mu nebyla udělena další karta.

84

84. Olivier GIROUD - 3:0

84

Arsenal právě vstřelil branku!
Oxlade-Chamberlain našel učebnicovou přihrávkou OLIVIERA GIROUDA, který si dovedl míč do pokutového území, kde udělal zasekávačku a poté ze své levačky vyslal nádhernou technickou ránu, která rozvlnila síť a navýšila vedení domácích na 3:0.

81

Dvojí střídání Arsenalu: ze hry odešli Walcott a Elneny, místo nich přišli Oxlade-Chamberlain a Ramsey.

80

Hřiště opouští kapitán West Hamu, Mark Noble a místo něj přichází Fernandes.

79

Xhaka se ocitl v šanci, když pálil z dobré pozice, ale jeho pokus gólem neskončil. Nicméně Randolph měl velké potíže, protože střelu nedokázal ukrýt do rukavic, ale pouze míč vyrazil. Gólman West Hamu měl štěstí, že se nikdo z jeho protihráčů k odraženému balonu nedosta.

79

Collins poslal ve vápně svého protihráče k zemi a Arsenal měl zahrávat pokutový kop, ale sudí nic neviděl, takže se penalta nepískala.

77

Byram byl za předchozí zákrok potrestán žlutou kartou.

75

Lanzini mohl snížit na 2:1, ale Martínez si připsal důležitý zákrok a v těžké chvíli svůj tým podržel.

74

Hrací plochu opouští Welbeck a místo něj přichází Giroud.

70

Bellerín mohl navýšit na 3:0, ale z bezprostřední blízkosti pálil jen těsně vedle.

68

68. Theo WALCOTT - 2:0

68

Arsenal právě vstřelil branku!
Özil se Sánchezem převedli parádní kombinační hru a připravili gólovku. Özil pak totiž poslal přihrávku po zemi před bránu, kde si místečko ve vápně udělal THEO WALCOTT a jedovatou střelou k tyči nedal Randolphovi šanci.

64

Hrací plochu opustil Carroll, který dnes už dohrál. Místo Carrolla přišel na hřiště Sakho.

62

Faulovaný byl Snodgrass, proti kterému se provinil Mustafi a od sudího vyfasoval žlutou kartu. Hráč Arsenalu může být rád, že sudí nesáhl pro červenou kartu.

58

58. Mesut ÖZIL - 1:0

58

Arsenal právě vstřelil branku!
Arsenal měl k diszpozici další rohový kop, před kterým se West Ham sice ubránil, ale míč do bezpečí odvrátit nedokázal. MESUT ÖZIL se dostal k balonu a zpoza vápna se prezentoval technickou ránou, proti které byl Randolph bez šance. Randolphovi totiž bránil ve výhledu Sánchez, který se nacházel v ofsajdu, ale vypadalo to, že míče se nedotkl.

49

Velmi důležitý obranný zákrok si v pokutovém území připsal Collins, který nenechal vypálit Özila. Pokud by se Özil ke střele dostal, bylo by to pro West Ham hodně nepříjemné.

46

Do druhého poločasu už nenastoupil Antonio, kterého vystřídal Snodgrass.

45+1

Özil trefil tyčku, ale veškeré vzrušení bylo zbytečné, protože Özil stál v ofsajdu.

43

Rohový kop si vzal na starost Özil a poslal do vápna nadýchaný centr, ke kterému se dostal hlavičkující Welbeck, ale gólmana Randolpha nepřekonal.

41

West Ham byl teď hodně pod tlakem, ale celou situaci ustál bez obdržené branky, Arsenal však získal alespoň výhodu rohového kopu. Sánchez totiž parádně našel ve vápně Bellerína, který však jedovatou střelou trefil pouze obránce. K odraženému míči se dostal ještě Elneny, ale i on napálil pouze Collinse, od kterého se balon odrazil na rohový kop.

39

Walcott ustál faul a pokračoval ve hře, protože sudí ponechal výhodu. Na pravém křídle se mu nabídl Bellerín, kterému přihrál a obránce Arsenalu pak vybojoval rohový kop. Žlutou kartu za faul vyfasoval Lanzini.

31

Collins hrůzostrašně rozehrál a poslal soupeře do šance. Jedovatou střelu ze své kopačky vyslal ve vápně Walcott, ale mezi tři tyče se netrefil.

18

Sudí Atkinson ze své kapsičky vytáhl první žlutou kartu a udělil ji Bellerínovi.

15

Na pravém křídle nastartoval rychlé nohy Bellerín, který se pak prezentoval přesnou přihrávkou na Walcotta, jenž ze své kopačky vyslal prudkou ránu, ale s tou si už Randolph poradil a svůj tým podržel.

Arsenal FC – West Ham United

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Özil, 68. Walcott (Özil), 84. Giroud (Oxlade-Chamberlain)

Karty:   18. Bellerín (ARS), 62. Mustafi (ARS) – 39. Lanzini (WHU), 77. Byram (WHU)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:5.

Arsenal FC: E. Martínez – Bellerín, Mustafi, Gabriel, Monreal – Xhaka, Elneny (81. Ramsey) – Walcott (C) (81. Oxlade-Chamberlain), Özil, Alexis Sánchez – Welbeck (74. Giroud).
Náhradníci: Macey – Gibbs, Mertesacker, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Iwobi, Giroud.

West Ham United: Randolph – Byram, Fonte, Collins, Masuaku – Noble (C) (80. E. Fernandes), Kouyaté – A. Ayew, Lanzini, Antonio (46. Snodgrass) – Carroll (64. D. Sakho).
Náhradníci: Adrián – Feghouli, Snodgrass, Nordtveit, Calleri, E. Fernandes, D. Sakho.

Rozhodčí: Atkinson – Child, Nunn