Menu

Hokej

Generali play off Tipsport extraligy

Mountfield HK – HC Kometa Brno

0:2

konec (0:0, 0:0, 0:2) Stav série: 0:1

29.03.2017, 17:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Semifinále • Lukáš Foff, Petr Šatalík

Tipsport: 2.18 4.2 2.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:56

59:56 Marek KVAPIL - 0:2

59:56

Kometa právě vstřelila branku!
Brňané pečetí své vítězství ranou do prázdné brány. MAREK KVAPIL se ve středu hrací plochy dostal ke kotouči a přesnou střelou definitivně rozhoduje o osudu duelu – 0:2! Bez asistence.

57:58

Zbývá už jen něco málo přes dvě minuty třetí třetiny, Kukumberg nahodil z levé strany na bránu a Čiliak bezpečně zasáhl. Mountfield si bere oddechový čas, Rybár zůstává na střídačce, dnešní duel vrcholí!

56:10

Erat mohl dokonce zakončit a ranou z pravého kruhu prověřil lapačku pozorného Rybára.

54:21

Šance pro Hradec tu je! Nečas poslal kotouč přímo do ochranné sítě a musí tak odpykat dvě trestné minuty za zdržování hry.

53:55

Hradecké publikum probral Dej, jenž se probil do šance přes tři bránící hráče, pak už však nebyl v ideální pozici a jeho zakončení bekhendem postrádalo přesnost.

52:05

Jan Hruška si vyjel na pravý kruh a svižnou ranou prověřil Patrika Rybára, který byl pozorný a střelu vyrazil vysoko nad svou klec.

48:28

Kováčik pálil z pravé strany od modré čáry a jeho střelu sklepl mezi kruhy Erat, mířil však mimo tři tyče svatyně Hradeckých.

47:22

Brno mohlo přidat druhý gól! Kvapil a Erat unikli do situace dvou proti jednomu. První jmenovaný poslal svému parťákovi nádhernou zadovku, ale zkušený útočník nedokázal procpat puk skrz betony Rybára do sítě!

46:15

Dnešní zápas sleduje 6719 fanoušků. Diváci chybí jen v sektoru Komety.

42:52

Sudí se ještě poradili s videosudím, ale verdikt byl předem zřejmý – gól platí, Nečas do puku nekopl úmyslně.

42:52

42:52 Martin NEČAS - 0:1

42:52

Kometa právě vstřelila branku!
Kometa otevírá skóre duelu téměř po třiačtyřiceti minutách! Mallet se dostal do úniku, odtáhl Rybára k pravé tyči, zadovkou posunul na MARTINA NEČASE, kterému se puk odrazil od obou bruslí a skončil v síti – 0:1! Asistence: Alexandre Mallet, Hynek Zohorna.

40:42

Haščák vyhrál buly pro Zaťoviče a ten okamžitě tvrdě pálil z mezikruží, Rybár kotouč vykopl špičkou betonu!

39:55

Zpoza brány se vytočil Tomáš Vincour a snažil se zasunout za beton hradeckého gólmana. Puk mu však v poslední chvíli sjel z čepele.

38:57

A znovu chyba, kterou tentokrát uhasil skvělým zákrokem Patrik Rybár! Marek Kvapil mířil někam pod lapačku, ale neuspěl.

37:25

Nebezpečná teč Martina Dočekala se vznesla do vzduchu a celý stadion sledoval, kam plachtí. Spadla nakonec vedle pravé tyče brány Rybára.

33:49

Jake Newton zachytil vyhození a měl kolem sebe neskutečně mnoho volného místa, vypálil na lapačku brněnského muže v masce, ale ten předvedl krásný zákrok a našel puk ve své rukavici.

32:53

Obrovská šance Komety! Z mezikruží se dostal ke střele Martin Erat, ale Patrika Rybára trefil do hrudníku!

30:37

Kováčik tvrdě vypálil od modré, jeho pokus v mezikruží tečoval Hruška, jenž zamířil jen kousek nad břevno klece Mountfieldu!

23:55

Dietz dostal přihrávku na levý kruh a tvrdě střílel, Čiliak měl ale vyrážečkou připravenou a puk poslal do rohu.

22:32

Köhler zavezl puk do pásma podél pravého mantinelu a Lvi si konečně vytvářejí šance. Jarůšek dostal nádhernou přihrávku na levý kruh a svou pumelicí trefil nejspíš spojnici břevna a tyče brněnské klece.

20:42

Velké šance na obou stranách! Nejprve byl po střele Gregorce závar před klecí Brna. Následně šli Moravané do situace dvou proti jednomu, Erat šikovně předložil Hruškovi, jenže ten poslal kotouč jen do betonu Rybára!

17:57

Tomáš Knotek měl velkou šanci, pálil z levého kruhu, ale Čiliak dokázal svou vyrážečkou na poslední chvíli zasáhnout!

17:15

Hrubý zákrok Vojtěcha Němce na Džerinše! Hokejista Komety nedbal nepřipravenosti lotyšského útočníka a tvrdě jej strčil pažemi na mantinel. Forvard Brna inkasuje trest na 5 minut + do konce utkání za vražení na hrazení.

17:01

Obrovskou příležitost měl nyní Zaťovič, ke kterému proklouzla střela od modré. Útočník Brna mohl zakončovat z bezprostřední blízkosti do prázdné, jenže puk promáchl.

14:18

Jaroslav Bednář se snažil předvést své šikovné ruce, nejprve sice puk v chumlu protihráčů ztratil, poté jej však znovu dostal na pravý mantinel a nebezpečně vypálil z ostrého úhlu. Čiliak musel střelu srazit na led a teprve pak ji přikryl lapačkou.

13:01

Teď však Brňané předvedli lepší kombinaci, Zohorna dostal puk do mezikruží, ale následně jej nasměřoval přímo do náruče Rybára.

11:27

Po následné pošťuchované tu máme první trest, poněkud překvapivě jen na jedné straně. Džerinš inkasuje dvě minuty za držení. Kometa tak hraje první přesilovou hru.

08:10

První velká šance zápasu! Haščák a Vojtěch Němec unikli do přečíslení dva na jednoho a druhý jmenovaný měl po přesném pasu svého kolegy obrovskou příležitost! Trefil však pouze beton Rybára.

Mountfield HK – HC Kometa Brno

0:2

konec (0:0, 0:0, 0:2) Stav série: 0:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 43. Nečas (Mallet, H. Zohorna), 60. M. Kvapil

Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Pláněk, Vydarený (A), Čáp – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Dej – Jarůšek, Džerinš, Picard – Köhler, T. Knotek, Šimánek (A) – Nedvídek, Dragoun, R. Pavlík.

HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec (A), J. Krejčík, Kováčik, Gulaši, Bartejs, Malec, F. Král – M. Erat, Hruška, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Zaťovič (A) – H. Zohorna, Nečas, Mallet – Vincour, Čermák (C), Dočekal – Brabenec.

Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Lederer, Gebauer

Diváci: 6719

Průběh zápasu
1. třetina
11:27 HKM 2 Džerinš, držení protihráče
17:15 KOM 2 V. Němec, vražení na hrazení, odpyká Nečas
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
42:52 KOM 0:1 Nečas (Mallet, H. Zohorna)
54:21 KOM 2 Nečas, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
59:56 KOM 0:2 M. Kvapil
Konec