Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

San Marino – Česko

0:6

konec (0:5)

26.03.2017, 18:00 • San Marino Stadium, Serravalle (SMR) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 90.0 40.0 1.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Michele Cervellini, přichází Michael Battistini.

84

Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Mattia Stefanelli, přichází Pier Filippo Mazza.

77

77. Vladimír DARIDA - 0:6

77

Česko právě vstřelilo branku!
VLADIMÍR DARIDA napálil míč ze značky pokutového kopu pravačkou těsně nad zemí přesně k pravé tyči a Aldo Simoncini plachtil vzduchem zbytečně, ačkoliv dobře vystihl směr střely.

76

Davide Simoncini za faul na pronikajícího Jaromíra Zmrhala v pokutovém území ještě viděl žlutou kartu, kvůli které přijde o nadcházející kvalifikační zápas na mistrovství světa.

76

Davide Simoncini fauloval na levé straně šestnáctky střídajícího Jaromíra Zmrhala, do kterého ostře vlétl. Penalta!

76

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Antonín Barák, přichází Tomáš Hořava.

71

Mirko Palazzi fauloval na levé straně hřiště, zatímco v hledišti se skvěle baví, a viděl za svůj faul žlutou kartu.

70

Fanoušci Česka, ano, skutečně tomu tak je, nyní společně s domácími diváky skandovali: "San Marino!" Velice sympatické gesto, kterým vyjádřili úctu k soupeři.

68

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Milan Škoda.

68

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Jaromír Zmrhal.

66

Jakub Jankto našel na levé straně v šestnáctce krásnou přihrávkou Filipa Nováka, který míč posílal nebezpečně před bránu, Theodor Gebre Selassie na něj ale nedosáhl!

62

Střídání v týmu San Marino: ze hřiště odchází Danilo Rinaldi, přichází Fabio Tomassini.

59

59. Filip Novák zřejmě ukradl gól Jakubovi Brabcovi.

59

Jakub Brabec po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval uprostřed šestnáctky k levé tyči, kde míč zbytečně patou zasáhl Filip Novák a ukradl mu gól, protože stál v ofsajdu!

53

Michael Krmenčík a vzápětí dobíhající Antonín Barák se na pravé straně šestnáctky ocitli ve velké šanci, jenže první jmenovaný hráč kličku nezvládl a brankář Aldo Simoncini oba dva vychytal, když se jim ve správný čas a chvíli vrhl pod nohy!

47

Tommaso Zafferani vybojoval na pravé straně míč a po dlouhém sprintu podél pravé postranní čáry se dostal v blízkosti pravé tyče ke střele, kterou těsně před Tomášem Vaclíkem jeden z jeho spoluhráčů odvrátil na rohový kop!

45

Matteo Vitaioli v závěru prvního poločasu ve středu hřiště předvedl ostrý faul, za který byl odměněn žlutou kartou.

43

43. Michael KRMENČÍK - 0:5

43

Česko právě vstřelilo branku!
MICHAEL KRMENČÍK si naběhl do šestnáctky na krásný přízemní centr Jakuba Jankta z levé strany a bez problému míč z blízkosti placírkou pravé nohy uklidil nad levou rukou Alda Simonciniho do sítě! Asistence: Jakub Jankto.

41

Bořek Dočkal napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou ke krásné pohotové střele, která přibližně o půl metru zamířila nad břevno. Pravdou ale je, že jeho střela mířila doprostřed brány a Aldo Simoncini by ji v případě potřeby dokázal vyrazit.

38

Vladimír Darida si na levé straně šestnáctky naběhl na odvrácený míč a jeho pohotová střela šajtlí se bez přípravy stáčela směrem ke vzdálenější pravé tyči, jenže Aldo Simoncini předvedl úžasný zákrok, když míč levou rukou vytáhl na tyč! Vladimír Darida podruhé v zápase trefil tyč!

30

Vladimír Darida napřáhl z volného přímého kopu k nádherné technické střele, která přeletěla zeď domácích fotbalistů a poté mířila do levého rohu, od tyče se ale odrazila zpět do hry!

26

26. Theodor GEBRE SELASSIE - 0:4

26

Česko právě vstřelilo branku!
Jakub Jankto poslal pod sebe z levé strany a ostrého úhlu krásný přízemní centr, na který si naběhl THEODOR GEBRE SELASSIE a na vzdálenější pravé tyči ve skluzu poslal míč pravačkou do prázdné brány. Asistence: Jakub Jankto.

24

24. Antonín BARÁK - 0:3

24

Česko právě vstřelilo branku!
Ladislav Krejčí na přední pravé tyči krásně sklepl dlouhý kolmý pas od Tomáše Sivoka na ANTONÍNA BARÁKA, který z blízkosti napálil míč pod horní tyč! Krásná akce, po které Češi vedou 3:0. Asistence: Ladislav Krejčí.

22

Antonín Barák napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné střele, která se otřela o záda jednoho z hráčů a míč těsně minul levý horní roh brány! Nechybělo mnoho a byl tu třetí gól.

19

19. Vladimír DARIDA - 0:2

19

Česko právě vstřelilo branku!
Antonín Barák před pár okamžiky vstřelil gól a nyní mohl přidat další, jenže stejně jako Theodor Gebre Selassie poslal míč z pravé strany šestnáctky krásně pod sebe a VLADIMÍR DARIDA ze středu pokutového území zamířil přízemní střelou k pravé tyči – 2:0! Asistence: Antonín Barák.

17

17. Antonín BARÁK - 0:1

17

Česko právě vstřelilo branku!
Theodor Gebre Selassie si naběhl na pravé straně šestnáctky na krásnou narážečku od Bořka Dočkala a už mohl zakončovat, jenže se ještě rozhodl míč poslat pod sebe a ANTONÍN BARÁK bez problémů poslal míč přízemní střelou k levé tyči! Asistence: Theodor Gebre Selassie.

16

Theodor Gebre Selassie je v naprostém pořádku, protože nyní z pravého křídla poslala do šestnáctky krásný přízemní centr, na který si nabíhal Michael Krmenčík. Útočník Plzně už se chystal zakončovat pravačkou, domácí ale těsně před ním míč odvrátili!

San Marino – Česko

0:6

konec (0:5)

Zpět na online

Branky: 17. Barák (Gebre Selassie), 19. Darida (Barák), 24. Barák (Krejčí), 26. Gebre Selassie (Jankto), 43. Krmenčík (Jankto), 77. Darida (pen.)

Karty:   45. M. Vitaioli (SMA), 71. Palazzi (SMA), 76. D. Simoncini (SMA)

Držení míče: 25 % : 75 %.
Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:11. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 9:6.

San Marino: A. Simoncini – Palazzi, Cesarini, D. Simoncini, F. Vitaioli, Rinaldi (62. Tomassini) – Zafferani, Cervellini (90+1. Mi. Battistini), Domeniconi, M. Vitaioli (C) – Stefanelli (84. Mazza).
Náhradníci: Muraccini, Benedettini – Brolli, Bonini, Tomassini, Mi. Battistini, C. Valentini, A. Hirsch, A. Golinucci, Tosi, Ales. Della Valle, Mazza.

Česko: Vaclík – Gebre Selassie, Sivok (C), Brabec, Novák – Dočkal, Darida – Krejčí, Barák (76. Hořava), Jankto (68. Zmrhal) – Krmenčík (68. Milan Škoda).
Náhradníci: Koubek, Drobný – Hloušek, Kalas, Zmrhal, Mareš, Hořava, Hušbauer, Přikryl, Suchý, Čelůstka, Milan Škoda.

Rozhodčí: Kristo Tohver. Asistenti: Hannes Reinvald, Sten Klaasen. Čtvrtý rozhodčí: Juri Frischer (všichni EST)