Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Malibu Mladá Boleslav – FC Jerigo 1994 Plzeň

4:6

konec (0:5)

24.03.2017, 20:00 • Sportovní hala Mladá Boleslav, U Stadionu • 22. kolo • Vít Muzikář

39:33

Krásná kombinace hostů, ale kapitán domácích na zadní tyči nezakončil do prázdné branky.

38:23

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
JAN JAVŮREK ukázal, že Boleslav hraje výborně powerplay a posléze co dostal křižnou přihrávku od Maňase, tak snadno zakončil na zadní tyči. 4:6. Asistence: Marek Maňas.

36:38

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Plzeň mi přijde nekoncentrovaná ve druhém poločase. RUDOLF KOHNHÄUSER dostal přihrávku od Boška na pravé straně a Šoltyse překvapil střelou na bližší tyč. 3:6. Asistence: David Boško.

35:06

Útočný faul jednoho z domácích, takže Klečka kopal deseimetrový kop, avšak střelu špatně umístil, celkem snadný zákrok pro Roudnického.

35:00

Plzeň se ve dvou hráčích vysunula proti domácím hráčům, Pitloun nezakončil do prázdné branky v jasné šanci na zadní tyči.

34:17

Maňas je pátým hráčem Boleslavi na hřišti, Roudnický už není ve své brance. Powerplay domácích je tady!

30:27

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Matouš našel na na levé straně DAVIDA BOŠKA, který vypálil ze střední vzdálenosti pravou nohou, Šoltys si na balon dost sáhl, ale hrací předmět nakonec končí v síti. 2:6. Asistence: Petr Matouš.

27:49

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Mladá Boleslav se nevzdává. A bojuje! Nejprve Vitouš mohl najít při rozehrávce rohového kopu z levé strany Šebka, ale zvolil střelu na přední tyč, z kontru našel z levé strany Maňas před prázdnou brankou PETRA POLANKU, který zakončil ve skluzu k pravé tyči. 1:6. Asistence: Marek Maňas.

26:08

Vitouš se zbavil Boška při akci po levé straně, avšak přihrávkou po levé ruce nenašel svého spoluhráče Pechra.

25:21

Plzeň právě vstřelila branku!
Nejprve do levé tyče domácí branky napálil balon Lenk, následně se hosté dostali k odraženému míči, střelu Vitouše tečoval šikovně před Roudnickým TOMÁŠ PEKNÍK. 0:6. Asistence: Ondřej Vitouš.

24:32

Lenk chtěl zrychlit hru přihrávkou na pravou stranu na Pekníka, druhý jmenovaný hráč se dostal k zakončení na hrotu útoku, už vyřadil ze hry Roudnického, následně hosté volali po odpískání penalty po údajném faulu zezadu na Vitouše, ale nic takového se nekonalo.

18:49

Maryška našel křížem z levé strany na pravé straně Matouše, ten si odstavil soupeře, avšak zakončil do břevna plzeňské branky.

17:34

Plzeň právě vstřelila branku!
Jeden z hostů rozehrál od pravé postranní čáry, Šebek našel ONDŘEJE VITOUŠE, ten měl strašně místa na zakončení a střelou k pravé tyči zaznamenal pátou brankou Plzně. 0:5. Asistence: Jan Šebek.

16:22

Malý od pravé postranní čáry z vlastní poloviny našel Vitouše, na hrotu útoku se tělem zbavil kapitána Kohnhäusera Šebek a střílel k pravé tyči, avšak mimo branku Roudnického.

15:22

Plzeň právě vstřelila branku!
Následoval ovšem rohový kop z pravé strany a signál hostů. Pro přihrávku Pekníka si seběhl JAN ŠEBEK a střelou pravou nohou do pravé poloviny domácí branky k tyči zvýšil na 4:0 z pohledu Jeriga! Asistence: Tomáš Pekník.

13:07

Plzeň právě vstřelila branku!
Nejprve byl v jasné šanci Maryška, Šoltys zaznamenal výborný zásah zejména proti jeho dorážce, z kontru našel Pekník JANA ŠEBKA, ten střílel bodlem k pravé tyči a prosadil se. 0:3. Asistence: Tomáš Pekník.

11:21

Myslím si, že Bílkovi sebral Malý míč na polovině hřiště a po levé straně šel sám na Roudnického, domácí brankář mu ovšem dobře zmenšil střelecký úhel.

10:48

Rychlá narážečka Pitlouna s Maňasem končí střelou Maňase v souboji tváří v tváří Šoltysovi střelou vedle pravé tyče. Střílejícího hráče si nepokryl lenk.

10:15

Plzeň právě vstřelila branku!
Nejprve Malý nenašel na pravé straně Pekníka, následně Jan Šebek našel na pravé straně právě TOMÁŠE PEKNÍKA, ten se zbavil soupeře a střelou levou nohou k pravé tyči, kdy Roudnický natahoval nohou marně poslal Plzeň do vedení 2:0. Asistence: Jan Šebek.

09:12

Šebek vyhrál souboj s Maryškou, na hrotu útok nejprve Pekník se nezbavil kapitána Kohnhäusera, následně po dobré práci Vitouše na pravé straně v jasné šanci nedal branku do levé poloviny domácí branky právě Pekník!

02:03

Plzeň právě vstřelila branku!
Hosté jdou do vedení. Nejprve domácí tým pokazil útok po levé straně, kdy Javůrek zkazil přihrávku na Pitlouna, po levé straně při plzeňské akci tvořil hru kapitán Lenk, odražený míč si našel JAN ŠEBEK a střelou do dolních pater hostující branky k pravé tyči otevřel skóre duelu. 0:1. Asistence: Ondřej Lenk.

01:27

Nejprve Vitouš zkazil zbrkle útok Plzně, ale míč se opět dostal k tomu bekovi Jeriga, na zadní tyči nezakončil přesně Pekník, velká nedůslednost domácí obrany.

FC Malibu Mladá Boleslav – FC Jerigo 1994 Plzeň

4:6

konec (0:5)

Zpět na online

Branky: 28. Polanka (Maňas), 31. Boško (Matouš), 37. Kohnhäuser (Boško), 39. Javůrek (Maňas) – 3. Šebek (Lenk), 11. Pekník (Šebek), 14. Šebek (Pekník), 16. Šebek (Pekník), 18. Vitouš (Šebek), 26. Pekník (Vitouš)

FC Malibu Mladá Boleslav: Roudnický (Tvaroh) – Volf, Maňas, Pitloun, R. Kohnhäuser (C), Bílek, Maryška, Matouš, Javůrek, Boško, Polanka, V. Kohnhäuser

FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys – Lenk (C), Pekník, Malý, Šebek, Vitouš, Klečka, Pechr

Rozhodčí: Marovský, Řeháček....delegát: M. Černý