Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Chorvatsko – Ukrajina

1:0

konec (1:0)

24.03.2017, 20:45 • Stadion Maksimir, Záhřeb • Petr Hluchý (@PetrHluchy)

Tipsport: 1.54 4.1 7.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Marko Rog.

88

88.

88

Výborný zákrok Pjatova! Luka Modrić obdržel míč před hranici velkého vápna, odkud pronikl do šestnáctky a z úhlu pálil na bránu. Gólman Ukrajiny jeho střelu z blízka vyrazil nad bránu.

88

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Nikola Kalinić, přichází Andrej Kramarić.

85

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Viktor Kovalenko, přichází Arťom Besedin.

84

84.

84

Subašić zasáhl na brankové čáře! Konopljanka svým centrem z levé strany nalezl hlavičku Selezňova, který okamžitě usměrnil míč mezi tři tyče, avšak nechal pouze vyniknout domácího brankáře.

79

Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Mateo Kovačić.

78

78.

78

Jarmolenko vyslal velmi dobrou razantní střelu přes zeď k pravé tyči, ale Subašić dokázal výborně zasáhnout a míč vyrazil! Následný pokus o dorážku letí vysoko na tribuny.

76

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Ruslan Rotaň, přichází Serhij Sydorčuk.

60

60.

60

Pjatov nyní drží Ukrajinu nad vodou! Gólman hostí nejprve vyrazil nebezpečně rotující centr od levé postranní čáry a následně si pohlídal i Mandžukićovu hlavičku po Brozovićově nadýchaném centru.

59

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Artem Kravec, přichází Jevhen Selezňov.

38

38. Nikola KALINIĆ - 1:0

38

Chorvatsko právě vstřelilo branku!
Domácí se dostávají do vedení! Modrić rotoval s míčem k velkému vápnu, rychle přihrál na Rakitiće, který nádhernou patičkou usměrnil balón k NIKOLA KALINIĆOVI, jenž se ve vápně pohodlně otočil a zblízka propálil do šibenice.

37

Ale tak tomu už teď nebude. Rotaň potřeboval zabránit potencionálnímu rychlému brejku, sáhl po skluzu a po faulu na Brozoviće vidí žlutou kartu.

34

Tohle si říkalo o gólové zakončení! Pivarić z levé strany přízemně přihrával před bránu, jeho přihrávku sice vystihl obránce Kučer, ale pouze sklepl Rakitićovi na střelu. Ten však z blízkosti přepálil!

18

18.

18

Ovšem také hosté umí zahrozit! Prvotní kolmici do vápna zblokoval nejspíše Vida pouze na kopačku Jarmolenka, který svou technickou střelou nechal vyniknout skákajícího Subašiće!

15

15.

15

Mandžukić!!! Útočník chorvatské reprezentace vybojoval na úkor jednoho z obránců balón a šel sám na brankáře, jeho přízemní střela ale míří do tyče!

11

11.

11

Tak to byla slibná šance! Modrić se u rohového praporku dokázal zbavit obránce a centroval míč před bránu, tam se ve skoku natahoval kopačkou po balónu Kalinić, jemuž chybělo jen štěstí k usměrnění do sítě.

Chorvatsko – Ukrajina

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. N. Kalinić (Rakitić)

Karty:   37. Rotaň (UKR)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.

Chorvatsko: Subašić – Jedvaj, Mitrović, D. Vida, Pivarić – Modrić (C), Badelj – Brozović (90+1. Rog), Rakitić (79. Kovačić), Mandžukić – N. Kalinić (88. Kramarić).
Náhradníci: L. Kalinić, Livaković – Čop, Bradarić, Kovačić, Kramarić, Lešković, Pjaca, Rog.

Ukrajina: Pjatov – Butko, Ordec, Kučer, Matvijenko – Rotaň (C) (76. Sydorčuk), Stěpaněnko – Jarmolenko, Kovalenko (85. Besedin), Konopljanka – Kravec (59. Selezňov).
Náhradníci: Bojko, O. Ševčenko – Besedin, Malyšjev, Morozjuk, Petrjak, Rakyckyj, Selezňov, Šachov, Sydorčuk, Cygankov, Zinčenko.

Rozhodčí: Lahoz – Devís, Rodriguez (všichni Španělé)