Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Gruzie – Srbsko

1:3

konec (1:1)

24.03.2017, 18:00 • Boris Paichadze Dinamo Arena, Tbilisi • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 5.6 3.84 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Mijat GAĆINOVIĆ - 1:3

86

Srbsko právě vstřelilo branku!
O vítězství srbského reprezentačního celku je s největší pravděpodobností rozhodnuto. MIJAT GAĆINOVIĆ vyhrál hlavičkový souboj pro Tadiće, ten mu vzápětí vrátil balon zpátky a následný průstřel Lorii z pokutového území znamená navýšení srbského náskoku na rozdíl dvou branek.

64

64. Aleksandar MITROVIĆ - 1:2

64

Srbsko právě vstřelilo branku!
Srbové otáčejí nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Tadić přihrávkou na hranici vápna našel ALEKSANDARA MITROVIĆE, který se nejprve otočil čelam k bráně a poté vyslal nechytatelnou ránu a ta zapadla přesně k pravé konstrukci brány.

45

45. Dušan TADIĆ - 1:1

45

Srbsko právě vstřelilo branku!
Míč si na značku pokutového kopu postavil DUŠAN TADIĆ a střelou na opačnou stranu, než kam skočil gólman vyrovnal stav utkání.

6

6. Nika KAČARAVA - 1:0

6

Gruzie právě vstřelila branku!
Přestože hosté byli v úvodních minutách aktivnější, je jim to úplně k ničemu a v dalším průběhu utkání budou muset dotahovat jednogólovou ztrátu. Domácí se rozhodli napadnout rozehrávku svých soupeřů a bylo to správné rozhodnutí. Kolarov totiž poslal svému gólmanovi tak krátkou přihrávku, že míč dokázal ukořisti NIKA KAČARAVA a kolem vyběhnuvšího Stojkoviće ho poslal rovnou do sítě.

Gruzie – Srbsko

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 6. Kačarava – 45. Tadić (pen.), 64. A. Mitrović (Tadić), 86. Gaćinović (Tadić)

Karty:   43. Kankava (GRU), 45. Kakabadze (GRU)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:15.

Gruzie: G. Loria – Kakabadze (70. Arabidze), Kašia, S. Kvěrkvelija, Navalovski – Kazajšvili (83. Kvilitaja), Gvilija (90. Žighauri), Kvekveskeri, Kankava (C), Ananidze – Kačarava.
Náhradníci: Makaridze, Kvaschvadze – U. Lobžanidze, Chočolava, Dvališvili, Tabidze, Arabidze, Kitejšvili, Žighauri, A. Kobachidze, Rechviašvili, Kvilitaja.

Srbsko: Stojković – Ivanović (C), Nikola Maksimović, Kolarov – Antonio Rukavina, Milivojević, Matić, Obradović (46. Vuković) – Kostić (81. Gaćinović), Tadić, A. Mitrović (71. Gudelj).
Náhradníci: P. Rajković, Jovanović – Gudelj, Lukić, Z. Tošić, Vuković, Marković, Gaćinović, S. Mitrović, Spajić, Djurděvić, Stojiljković.

Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller (všichni Německo)