Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Německo – Anglie

1:0

konec (0:0)

22.03.2017, 20:45 • Signal-Iduna-Park (Dortmund) • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.8 3.56 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:48:09)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:9.
Je dobojováno! Německo oplatilo Anglie porážku z minulého roku a v Dortmundu zvítězilo 1:0! Anglie přitom hrále obzláště v prvním poločase hodně aktivně a vypracovala si vyložené šance. Adam Lallana svůj únik zakončil střelou do tyče a Alli si vylámal zuby na ter Stegenovi. Po přestávce nastoupili na trávník nabuzení fotbalisté Německa a hned to bylo znát. Domácí zlepšili svůj pohyb a Brandtova dělovka prosvištěla těsně vedle branky. Skóre se měnilo v 69. minutě. Lukas Podolski napřáhl zpoza šestnáctky a jeho krásná střela skončila v horním rohu! Právě Podolski sklidil ovace pět minut před koncem, když se loučil s domácími fanoušky a vítěznou brankou dal třešničku na dortu své bohaté reprezentační kariéře! Německo už si vedení pohlídalo a před kvalifikačním duelem v Ázerbájdžánu si vylepšilo náladu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Exekuce rohového kopu se ujal Kroos. Fotbalista Realu Madrid rozehrál pro Müller, který vrátil míč spoluhráčům na vlastní polovině. Němci chtějí dohrát dnešní souboj s míčem na kopačkách.

90+1

Už v nastaveném čase se Leroy Sané protáhl do pokutového území. Pod nohy se mu na poslední chvíli položil Cahill, jež poslal balón na roh.

90

Nastavují se tři minuty!

90

Angličané dostali rozehrávku Německa pod tlak a Mats Hummels musel odkopávat v tísni. Německý stoper situaci ustál a před trojicí napadajících soupeřů odpálil balón daleko od branky.

89

Přesto se Němci dostali do šance! Schürrle si v pokutovém území naběhl na skákavou přihrávku, ale svou střelu z první nedokázal usměrnit mezi tři tyče!

88

Rudy dostal prudkou přihrávku na hranici šestnáctky, chtěl si míč přehodit na pravačku, ale na poslední chvíli mu cestu zastoupil jeden z obránců.

87

Německo už chce dohrát dnešní duel bez zbytečných komplikací. Fotbalisté v bílém drží míč na svých kopačkách. Do rozehrávky se zapojuje i ter Stegen.

86

Kroos postupoval do otevřené defenzívy Anglie. Domácí záložník ale nevymyslel průnikovou přihrávku a Německo raději pokračuje v postupné kombinaci.

85

Celý stadion nadále vyvoláhá jméno svého hrdiny! Lukas Podolski zůstává u postranní čáry a mává německým příznivcům.

84

Anglie sahá k dalšímu střídání. Hřiště opouští Bertrand, kterého nahrazuje Shaw! Ze hry jde však také Lukas Podolski, kterému za jeho reprezentační kariéru tleská celý stadion. Střelce dosud jediné branky nahrazuje Rudy!

83

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Livermore, přichází Ward-Prowse.

82

Také domácí šanci zastavuje ofsajd! Své postavení si totiž nepohlídal Leroy Sané, jehož přihrávka pro Podolského byla zcela zbytečná.

81

Hector obdržel přihrávku na levou stranu. Krajní obránce Německa si netroufl na postup vpřed a raději vrátil míč na vlastní polovinu Hummelsovi.

80

Němci jsou si vědomi svého náskoku a nikam se neženou. Domácí reprezentace kombinuje na polovině Anglie a soupeře nepouští k míči.

79

Walker poslal nadýchaný centr z pravé strany. Ter Stegen se vydal jeho pobídku vyboxovat, ale balón se dostal k Bertrandovi, který trefil prvního obránce.

78

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Werner, přichází Müller.

77

Rychlou akci Anglie zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Bertrand si nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu.

76

Leroy Sané hraje ve druhém poločase opravdu aktivně! Nyní si řekl o míč z autového vhazování a na hranici šestnáctky se chtěl uvolnit. Cahill byl proti.

75

Kimmich ukázal své sebevědomí, když si na pravé straně troufl na riskantní kličku, kterou se zbavil svého protivníka a vybojoval autové vhazování.

74

Další velká možnost Německa! Sané se hnal do pokutového území, míč se mu ale zastavil pod nohou a domácí záložník svou střelou nechal vyniknout brankáře Harta!

73

Emre Can se snažil uvolnit v blízkosti pokutového území, jenže zbytečnou kličkou do levé strany nabídl šanci Livermorovi, jež jej připravil o míč.

72

Hector otálel s rozehrávkou na levé straně pokutového území, nabídl míč soupeři, jenže nováček Lingard vyslal opravdu nepřesný centr, pro který si došel ter Stegen.

71

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Alli, přichází Lingard.

69

69. Lukas PODOLSKI - 1:0

69

Německo právě vstřelilo branku!
Německo se dostává do vedení! LUKAS PODOLSKI se dočkal! Domácí hvězda si navedla míč do středu vzdálenosti a parádní bombou ze střední vzdálenosti uklidila míč přesně do horního rohu Hartovy branky!

68

Do rozehrávky Anglie se zapojil také Joe Hart. Hostující brankář si došel pro přihrávku na hranici šestnáctky a přenesl hru na levou stranu.

67

Emre Can se ihned po svém příchodu na trávník dopustil nedovoleného zákroku. Záložník anglického Liverpoolu fauloval těsně za půlící čárou.

66

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Lallana, přichází Redmond.
Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Weigl, přichází Can.

65

Ter Stegen vyrazil ven z brankové čáry a došel si pro vysoký centr. Domácí brankář počkal s rozehrávkou a poté rozběhl volného Hectora.

64

Walker měl spoustu volného prostoru na pravé straně, přihrávkou na malé vápno našel Lallanu, jehož pobídku před prázdnou branku odkopl Hummels na roh.

63

Keane s Walkerem kombinovali na pravé straně, avšak domácí reprezentace nyní skvěle napadala rozehrávku soupeře a Anglie musela vrátit hru na svou polovinu.

62

Rüdiger zasáhl u postranní čáry proti rozběhnutému Allimu a nepustil Angličany do šance. Hosté získali jen autové vhazování.

61

Schürrle se ihned po svém nástupu na hrací plochu zapojil do ofenzívy. Nováček na hřišti si navedl míč na hranici pokutového území, ale jeho rána levačkou byla hodně nepřesná.

60

Angličané rozehrávali rohový kop. Skákavý centr přilétl na přední tyč, kde se nikdo v modrém nedostal k zakončení a obrana Německa míč dopravila do bezpečí.

59

Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Brandt, přichází Schürrle.

59

Walker potáhl míč od poloviny hřiště až na brankovou čáru, odkud dokonce stačil odcentrovat, ale jeho pobídka opustila hrací plochu.

58

Jamie Vardy chtěl na hranici pokutového území uvolnit lépe postaveného Lallanu, ale do jeho přihrávky se na poslední chvíli položil obránce.

57

Leroy Sané si v pokutovém území naskočil na prudký centr z pravé strany. Fotbalista Manchesteru City se dostal k hlavičce ze záklonu a Hart měl snadnou práci.

56

A mohlo tady být šance pro Anglii! Eric Dier se dostal k míči do pokutového území a centroval na zadní tyč, kam si nabíhal úplně volný spoluhráče. Ter Stegen ale stačil přihrávku vyrazit!

55

Německo rozehrávalo další rohový kop. Centr od rohového praporku přilétl na přední tyč, kde si dělal prostor Werner, ale defenzíva Anglie byla pozorná.

54

Lukas Podolski uvolnil pravou stranu pro Kimmicha, jenže druhý jmenovaný nestačil odcentrovat. Podolski si přesto naběhl na míč do vápna, ale na prudkou pobídku nedosáhl.

53

Ter Stegen si tentokrát troufl na riskantní rozehrávku. Domácí brankář zasekl míč okolo napadajícího Vardyho a přesnou pobídkou našel Hectora.

52

Walker poslal prudký centr na přední tyč, kde byli jen fotbalisté v bílých dresech, kteří zažehnali nebezpeční odkopem k autové čáře.

51

Lallana si převzal přihrávku na hranici pokutového území, krásným zpracováním si připravil míč na odcentrování, ale před Vardym přizvedla obrana míč na roh.

50

Německo se v úvodu druhého poločasu tlačí do šestnáctky. Sané se odhodlal ke kouzlení na levé straně, jenže Bertrand jeho úmysl přečetl.

49

49. Brandtova dělovka zpoza šestnáctky

49

A byla z toho první možnost pro Německo! Obrana Anglie odklidila centr jen za hranici pokutového území, kde se do odraženého míče opřel Brandt. Jeho dělovka prolétla těsně vedle branky!

48

Leroy Sané si zpracoval přihrávku na levou stranu, chtěl obelstít Bertranda, jenže anglický fotbalista mu míč na poslední chvíli odkopl na rohový kop.

47

Walker vybojoval míč pro Anglii a také fotbalisté z ostrovní země kombinují na své polovině. Podle všeho se bude pokračovat v trendu z první půle, tedy v pečlivém bránění.

46

Německo obstaralo výkop do druhého poločasu. Domácí reprezentace se v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky nikam nežene a kombinuje na své polovině.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce! Anglie byla v úvodní pětačtyřicetiminutovce aktivnějším celkem, napadala německou rozehrávku a dostala se do dvou vyložených šancí. V první z nich se po půlhodině hry ocitl Adam Lallana, který svůj únik zakončil střelou do tyče. Pět minut před přestávkou se před ter Stegenem zjevil Alli, ale jeho pokus domácí gólman bravůrně vyrazil. Němci jsou směrem dopředu bezzubí.

45

První poločas skončil.

45

Na druhé straně se Němci pokoušeli udeřit pomocí centru do pokutového území. Na jeho hranici stál připravený Smalling, který odkopl míč do bezpečí.

44

Bertrand se u rohového praporku pokoušel zbavit svého strážce, nicméně domácí defenzíva tentokrát zasáhla na výbornou a ubránila se.

43

Eric Dier se z úctyhodné vzdálenosti opřel do odraženého míče. Jeho dělovka z voleje prolétla vysoko nad břevnem domácí branky. Ter Stegen bude rozehrávat.

42

Dier dirigoval rozehrávku Anglie v blízkosti pokutového území Německa. Hostující záložník chtěl přenést hru na levou stranu, ale přihrál nepřesně.

41

41. Alliho nebezpečné zakončení

41

Další obrovská možnost Anglie! Po chybě německé defenzívy se k míči dostal Alli, který měl spoustu času na zakončení, jenže ter Stegen jeho pokus vyrazil!

40

Exekuce přímého kopu se zhosil Dier, jehož rána sice minula čtyřčlennou zeď, ale míč plachtil příliš vysoko a ter Stegen jen kontroloval jeho trajektorii.

39

Bertrand měl spoustu volného prostoru na levé straně, nabídl míč Allimu, který jej okamžitě vrátil na levou stranu, jenže byl faulován! Anglie bude rozehrávat přímý kop za zajímavé pozice!

38

Ter Stegen otálel s rozehrávkou od vlastní branky. Německému brankáři navíc uskočil míč od nohy a napadající protivník jej dostal pod tlak. Míč se naštěstí pro Německo odrazil do bezpečí.

37

Také Německo o sobě dalo poprvé vědět! Lukas Podolski si navedl míč na pravačku na hranici pokutového území, ale jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem.

36

Brandt se na pravé straně dostal k odraženému balónu, odcentroval z hranice pokutového území, avšak jeho centr trefil prvního obránce.

35

Sané operoval s míčem na levé straně, rozkmital své rychle nohy, uvolnil Hectora, jehož přízemní centr zablokoval v pokutovém území Cahill.

34

Hosté se nastěhovali na polovinu Německa, jenže přihrávka na levé křídlo skončila v zámezí. Němci budou vhazovat. Jejich hra je ale statická.

33

Angličané zahrávali přímý kop na polovině Německa. Hosté si nikam nehnali a raději rozehráli do kombinace. Cahill se Smallingem dirigují rozehrávku.

32

Na druhé straně si na zpětnou přihrávku nabíhal Kimmich, jenže Eric Dier byl připraven a pomalou pobídku odkopl daleko od anglické branky.

31

31. Lallanovo zakončení do tyče

31

Anglie se mohla dostat do vedení! Adam Lallana se dostal do samostatného úniku, postupoval z úhlu na domácí branku, jenže jeho střela skončila na tyči!

30

Julian Weigl je zpátky na hrací ploše a podle všeho je připraven pokračovat v utkání. Ter Stegen nikterak nepospíchá s rozehrávkou.

29

Weigl odchází za doprovodu zdravotníků za postranní čáru. Uvidíme, zda se německý středopolař vrátí do zápasu. Angličané mezitím kombinují v blízkosti pokutového území soupeře.

28

Hra je přerušena. Weigl se po dalším souboji ocitl na zemi a drží se za kotník. Uvidíme, zda Joachim Löw raději nesáhne ke střídání.

27

Weigl se vrhl do souboje u postranní čáry a jeden z Angličanů mu přišlápl kotník. Rozhodčí Skomina měl akci před sebou, ale rozhodl se nepískat.

26

Exekuce rohového kopu se ujal Adam Lallana. Na jeho centr si v pokutovém území naskočil Dier, jenže jeho nepříliš razantní hlavička mířila do rukavic brankáře ter Stegena.

25

Bertrand si naběhl na přihrávku z kopačky Smallinga, narazil si s Dierem a přenesl hru na opačnou stranu. Walker usilovně zabojoval a vybojoval rohový kop.

24

Cahill se na vlastní polovině zmocnil odraženého míče. Anglický stoper si rozmyslel svou rozehrávku a raději zakombinoval se Smallingem.

23

Livermore zasekl míč těsně před pokutovým územím a vyslal přetažený centr na zadní tyč. Angličané ještě udrželi balón na hrací ploše, jenže zakončit se jim nepovedlo.

22

Werner potáhl míč středem hrací plochy a chtěl roztáhnout hru do pravé strany. Jeho prudkou pobídku však nikdo v bílém nezastihl na hrací ploše. Anglie může kombinovat.

21

Domácí fanoušci nyní skandovaným potleskem tlačí Německo do útoku. Kimmich vyslal dlouhou přihrávku na pravou stranu, nicméně obrana Anglie byla opět na místě.

20

Ke střele ze střední vzdálenosti se po Saného přihrávce odhodlal Kroos. Záložník Realu Madrid vyslal projektil těsně nad zemí, jenže trefil jen obránce před sebou.

19

Sané si na hranici pokutového území chtěl narazit s Kimmichem, ale druhý jmenovaný nepochopil přihrávku svého spoluhráče a rozběhl se opačným směrem.

18

Hector potáhl míč vpřed po levé straně hřiště, ale ani levý obránce německé reprezentace nenašel odvahu k odcentrování do šestnáctky.

17

Brandt se přihlásil o přihrávku na levou stranu, zasekl si míč kolem svého strážce a poté přihrál do zadních řad. Defenzíva Anglie se skvěle pohybuje.

16

Weigl zahrál domácím fanouškům na nervy. Defenzivní záložník Německa chtěl vrátit míč ter Stegenovi, jenže svou malou domů vyhnal domácího brankáře z branky. Ter Stegen situaci ustál.

15

Ani jeden z týmů se zatím nikam nežene. Angličané znovu drží míč na své polovině a vyčkávají na skulinky v záložní řadě svého soupeře.

14

Na druhé straně přilétl do pokutového území pěkný centr z pravé strany. Do vápna se však prodral jen Jamie Vardy, který proti přesile neměl šanci.

13

Weigl chtěl urychlit rozehrávku Německa prudkou přihrávkou do středu hrací plochy. Jeho pokus ale přečetl Dier a Podolski se k balónu nedostal.

12

Také domácí zadáci si nechtějí komplikovat situaci a kombinují s míčem na polovině hřiště. Rozehrávku diriguje Hummels, ale nikdo ze spoluhráčů se nehlásí o přihrávku.

11

Alli naháněl prudkou přihrávku na levou stranu. Na polovině hrací plochy mu ale zatarasil cestu mladičký Kimmich, jež vybojoval aut pro Německo.

10

Na stadionu panuje hned od začátku parádní atmosféra. Zaplněný Signal-Iduna Park žene své oblíbence do útoku.

8

Angličané zahrávali prvního rohový kop dnešního utkání. Na povedený centr si naskočil Keane, jehož hlavička prosvištěla nad břevnem domácí svatyně.

7

Tak tohle byl hodně zajímavý moment! Jamie Vardy vlétl do pokutového území za pěknou přihrávku, ale pod nohy se mu položil ter Stegen! Anglický útočník sice upadl, ale penalta se nepíská!

6

Kimmich se vydal podpořit domácí ofenzívu náběhem po pravé straně. Mladičký obránce se snažil odcentrovat, ale k jeho smůle už nezastihl míč na hrací ploše.

5

Alli udržel míč na levé straně hrací plochy a raději jej vrátil spoluhráčům z defenzívy. Anglii se rozehrávka vůbec nepovedla a Německo může vyrazit do útoku.

4

Jamie Vardy si naběhl na pěknou přihrávku mezi německé stopery a patičkou vracel míč Livermorovi. Druhý jmenovaný si ale nepotykal se zpracováním.

3

Angličané v úvodních minutách takřka nepouštějí Německo k míči. Za další pobídkou spěchal Alli, který přiklepl míč Walkerovi, ale Angličanům se nepodařilo odcentrovat.

2

Cahill vyvezl míč na polovinu domácí reprezentace, ale Angličané se rozhodli pro postupnou kombinaci. Za dlouhou pobídkou poté spěchal Vardy, ale ter Stegen měl k balónu o kus blíže.

1

Angličané obstarali výkop do dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, ale dlouhou přihrávku na pravé křídlo odvrátila německá obrana do autu.

1

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním hvizdem zazní hymny obou zemí!
Německo se dnes loučí s Lukasem Podolskim. Stálice německé reprezentace sklízí před úvodním hvizdem aplaus zaplněného stadionu!
Obě reprezentace už nastupují na hrací plochu. Domácí Německo bude hrát v bílém, zatímco Anglie přijela v tmavě modrých dresech.
Úvodní sestavy:

Německo: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Hummels, Hector – Weigl, Kroos – Brandt, Podolski, Sané – Werner
Náhradníci: Trapp, Höwedes, Schürrle, Leno, Can, Müller, Süle, Rudy, Mustafi

Anglie: Hart – Keane, Cahill, Smalling – Walker, Livermore, Dier, Bertrand – Alli, Vardy, Lallana
Náhradníci: Defoe, Stones, Clyne, Heaton, Lingard, Rashford, Redmond, Shaw, Barkley, Oxlade-Chamberlain, Sterling, Forster, Ward-Prowse

Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan.
Poslední vzájemný duel

26.3.2016 Anglie – Německo 3:2
Branky: 43. Kroos (Özil), 57. Gómez (Khedira) – 61. Kane, 74. Vardy (Clyne), 90+1. Dier (Henderson)
Anglie se v nedělním kvalifikačním duelu kvalifikace postaví ve Wembley Litvě, zatímco Německo vyrazí do Ázerbájdžánu.
Domácí reprezentace na utkání v Dortmundu nebude kompletní! Chybět budou Reus, Özil a brankářská stálice Neuer. Joachim Löw však může počítat s Kroosem, Hummelsem a zkušené mazáky doplní draví Sané a Kimmich.

Také reprezentace Albionu dnes bude postrádat své největší hvězdy. Největší ztrátou je Harry Kane, který řídil překvapivé vítězství Anglie nad Německem v loňském duelu. Kromě kanonýra Tottenhamu budou chybět i Rooney, Welbeck, Walcott a Sturridge. Zejména ofenzíva ostrovní reprezentace bude hojně oslabená. Nadějí Anglie na úspěch je probouzející se Jamie Vardy, kterého v útoku doplní někdo z dvojice Rashford, Defoe.
Dobrý večer všem příznivcům kopané! Ještě před startem další části kvalifikace o postup na světový šampionát v Rusku nás čeká lahůdka v podobě přátelského zápasu mezi Německem a Anglií! Úvodní výkop je stanoven na 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Německo – Anglie

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Podolski

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:9.

Německo: ter Stegen – Kimmich, Rüdiger, Hummels, Hector – Weigl (66. Can), Kroos – Brandt (59. Schürrle), Podolski (84. Rudy), Sané – Werner (78. Müller)
Náhradníci: Trapp, Höwedes, Schürrle, Leno, Can, Müller, Süle, Rudy, Mustafi

Anglie: Hart – Keane, Cahill, Smalling – Walker, Livermore (83. Ward-Prowse), Dier, Bertrand (84. Shaw) – Alli (71. Lingard), Vardy (70. Rashford), Lallana (66. Redmond)
Náhradníci: Defoe, Stones, Clyne, Heaton, Lingard, Rashford, Redmond, Shaw, Barkley, Oxlade-Chamberlain, Sterling, Forster, Ward-Prowse

Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan