Menu

Hokej

Play-off 2. ligy, skupina Východ

SHK Drtiči Hodonín – VHK ROBE Vsetín

2:4

konec (0:0, 1:1, 1:3) Stav série: 1:1

14.03.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Semifinále • Tomáš Chramosta (@TomasChramosta)

Tipsport: 5.3 5.5 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro dnešek z mé strany vše, přeji vám krásný zbytek úterního večera z hodonínského zimního stadionu. (20:44:38)
Favorit si nenechal utéct svého soupeře do nebezpečného vedení 2:0 na zápasy a na hodonínském ledě srovnává stav série! Rozdílovou branku vstřelil ve třiačtyřicáté minutě Vojtěch Šilhavý. V závěrečné powerplay pak potvrdil výhru Valachů Radim Kucharczyk.

Konec zápasu.

59:46

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši rozhodují dnešní mač gólem do prázdné branky! Z bezprostřední blízkosti se prosazuje RADIM KUCHARCZYK, jenž si vyměnil puk s Vítkem a definitivně potvrdil fakt, že hosté srovnávají stav série. Asistence: David Vítek.

59:03

Hodonínský brankář odjíždí zpět na střídačku, Drtiči se usazují v útočném pásmu!

58:28

Kotvan se vrací zpět do branky, jelikož rozhodčí vykázali hru do středního pásma.

58:00

Hostující celek hraje v plném počtu.

57:57

Hodonínští hokejisté to zkouší bez brankáře v šesti hráčích v poli!

57:57

Stanislav Beťko, trenér domácího SHK, si vyžádal oddechový čas. Situace tomu nahrává, jeho tým totiž vybojoval buly v útočném pásmu. Do konce trestu Kucharczyka zbývají pouhé tři sekundy.

57:25

Obrovský závar před Šurým poté, co se Jurča v mezikruží vymotal ze sevření hostujících zadáků a prověřil pozornost vsetínského brankáře. Po několika dorážkách nakonec Šurý podržel kotouč pod lapačkou.

56:17

Miklík pálil z podobné pozice, jako při druhém gólu domácích, tentokrát ale na míle daleko přestřelil hostující bránu.

56:00

Rovné čtyři minuty před koncem základní hrací doby je vyloučen Radim Kucharczyk (VSE) za podražení. Drtiči mají jedinečnou možnost k tomu, aby s utkáním něco udělali"

55:46

Potekhin při přechodu útočné modré čáry zapomněl kotouč za sebou, pak se k němu vrátil, ale obě brusle měl dávno v pásmu – ofsajd.

54:41

Dále se pokračuje netypicky ve hře čtyři na čtyři, ve které mají daleko více ze hry Valaši. Čuřík se dokázal prosmýknout mezi dvojicí zadáků a natlačit se do zakončení, Kotvan měl plné ruce i nohy práce.

54:16

Duel se začíná přiostřovat, zvláště v osobních soubojích na brankovištích. Po šarvátce u Šurého klece sudí vylučují Matěje Charváta (HOD) a Martina Janáčka (VSE), oba shodně za hrubost.

53:19

Drtiči právě vstřelili branku!
MARTIN MIKLÍK, navrátilec do hodonínské sestavy, ještě dramatizuje dnešní utkání! Dostal ideálním způsobem nabito na vrcholek levého kruhu, odkud propálil hradbu těl před Šurým, včetně samotného vsetínského brankáře! Asistence: Petr Peš, Jakub Vrána.

52:19

Dnešní střetnutí přináší velkou spoustu vyloučení, na trestnou lavici je odeslán Radim Ostrčil (VSE) za podražení. Domácí hrají přesilovku čtyři na tři.

51:28

Čuřík se snažil střelecky prosadit přes obránce Pokorného, od jeho hole se kotouč odrazil do ochranné sítě. Vhazování před Kotvanem.

51:22

Následuje vyloučení na obou stranách. Dominik Matula (HOD) je potrestán za vysokou hůl, Michal Hryciow (VSE) zase za hrubost.

50:27

Vsetín právě vstřelil branku!
Hostující mužstvo svíralo domácí trojici tak dlouho, dokud fyzicky zcela neodpadla. Na konci překrásné kombinace až do prázdné branky stál FRANTIŠEK ZÚBEK, který bez problémů dopravil puk do zívající klece. Asistence: Jakub Čuřík, Filip Čech.

49:24

Teperova bomba od modré čáry zamířila přímo do ochranné sítě, sudí tak Valachy vykazují do středního pásma.

49:08

Neukáznění fanoušci opět zaházeli ledovou plochu předměty, takže zaměstnanci zimního stadionu musí opět do akce.

49:08

Další přesilovka pět na tři pro Vsetín. Jeden ze sudích si tentokrát vybral Jakuba Hajného (HOD), který je vyloučen za podražení. Drtiči mají před sebou dvojité oslabení v délce 77 sekund.

48:25

Michail Potekhin (HOD) zasáhl v souboji Kucharczyka holí do obličeje, zákrok se obešel bez krvavého zranění, takže hlavní rozhodčí udělují pouze dvě trestné minuty.

48:08

Čuřík se svou nedočkavostí vystavil do ofsajdové pozice, což čárový rozhodčí správně zaznamenal a přerušuje hru.

47:31

Na opačné straně kluziště se musel Šurý vytáhnout s parádním semaforem proti střele Peše. Vhazuje se po pravici vsetínského gólmana.

47:17

Kužílek to myslel dobře, chtěl ostrou kolmicí vyslat najíždějícího Matulu do brejku, jenže místo toho se píská zakázané uvolnění Hodonína.

46:38

Drtiči se snaží o zvýšenou aktivitu při napadání hostujícího založení útoku, jenže borci ve žlutém kombinují s přehledem a nenechávají si hru znepříjemnit.

45:56

Valašský hokejový klub hraje v plném počtu.

45:22

Obránce Kužílek pálil bez přípravy od modré čáry, Šurý jistým zákrokem likviduje jeho ránu. Krátce poté se před vsetínským brankovištěm strhla krátká mela, kterou rozhodčí okamžitě uklidňují.

43:56

Po zákroku Pavla Mojžíše (VSE) se vylučuje, jeho přestupek byl klasifikován jako držení protihráče.

43:33

Ondřej Haloda si v brankovišti připsal jediný zákrok proti ráně Mojžíše od modré čáry, pak nastupuje do hry opět Kotvan.

43:33

Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Ondřej Haloda, přichází Zdenko Kotvan.

42:28

Momentálně se uklízí ledová plocha poté, co ji fanoušci zaházeli nejrůznějšími předměty.

42:28

Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Zdenko Kotvan, přichází Ondřej Haloda.

42:28

Ve stejném čase obdržel za protesty Zdenko Kotvan (HOD) desetiminutový osobní trest, Pokračuje se ve hře 4 na 4.

42:28

Vsetín právě vstřelil branku!
Neuvěřitelně kontroverzní branka, kterou oba hlavní rozhodčí uznali! Po střele do masky Zdenka Kotvana hodonínský brankář zvedal pravou ruku na znamení toho, že je otřesený. Ve druhé třetině pískali při podobné situaci na opačné straně, tentokrát píšťalka rozhodčích zůstala němá. VOJTĚCH ŠILHAVÝ tak mohl z Čechovy přihrávky uklízet kotouč do prázdné branky. Asistence: Filip Čech.

41:44

Pro domácí hokejisty přichází alespoň částečná úleva. Vladimír Luka (VSE) úplně zbytečně podrazil v útočném pásmu Charváta.

41:10

Kadlec i s trochou štěstí vyhazuje kotouč přes všechny čáry, Hodonínští záhy střídají.

40:46

Vávra se poněkud ukvapil se střelou zápěstím, tu Kotvan bez problémů uschoval v lapačce.

40:26

A nyní je pro Drtiče ještě hůř! Jakub Hajný (HOD) dostává 2+2 minuty za vysokou hůl! To jsou mimořádně perné chvíle pro domácí mužstvo. Vsetínští fanoušci si žádají hlasitým skandováním branku.

40:18

Třetí dvacetiminutovka nezačíná pro Hodonín dobře. Igor Loginovsky (HOD) je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem na Kucharczyka.

40:01

Začala třetí třetina.
Začátek druhého dějství patřil domácím hokejistům, hned v první minutě se prosadil Daniel Vaněk, jemuž se v této sérii zatím náramně daří. Ve třicáté minutě už bylo srovnáno, hodonínské obraně pláchnul Radim Kucharczyk, který zakončil přesně k pravé tyči. Hra se ve druhé třetině malinko srovnala, přesto mají více gólových příležitostí Vsetínští. Další třetina začne přibližně v 19:40.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:56

Peš zkoušel předat kotouč na sjíždějícího Matulu do mezikruží, z jeho přihrávky ale vyšel spíš polovysoký centr.

38:59

Hodonínští uhájili svou klec v oslabení, hned po vypršení Loginovského trestu se píská zakázané uvolnění.

37:45

Vávra napřáhl k ráně od modré čáry, na kterou měl Kotvan vynikající výhled, přesto vsetínský útočník orazítkoval pravou tyč hodonínské branky! To byla rána jako z kanónu.

36:59

Po delší odmlce rozhodčích přichází další vyloučení, za krosček je potrestán menším trestem Igor Loginovsky (HOD).

36:10

Hráči Hodonína se pokoušejí aktivně napadat rozehrávku soupeře, jenže hosté dávají kotouč rychle od hole. Jejich kombinace a přechod neutrální zóny je perfektně plynulý.

35:15

Kajaba pálil okamžitě poté, co na něj Čurík vyhrál buly, jenže Kotvan se blýskl perfektním zákrokem lapačkou! Hodonínský brankář je zatím ozdobou tohoto zápasu.

35:11

Drtiči v obranném pásmu vyhodili puk do hlediště, ovšem za pomoci tvrzeného skla, takže se dvě minuty za zdržování hry neudělují.

34:18

Charvát se nepohodl s Hložánkem při vstupu do útočného pásma, druhý jmenovaný zůstal stát na modré čáře, takže přihrávka Charváta jen doklouzala k Šurému.

33:03

Svěřenci trenéra Dopity přežili tohle oslabení bez sebemenšího problému.

32:26

Jurča to udělal jednoduše, neměl komu přihrát při přechodu modré čáry, takže jen nahodil na Šurého a spěchal k jeho brankovišti. Hodonín tak získal alespoň buly v útočném pásmu.

31:28

Valaši se zatím brání znamenitě, k okolí Kotvanovy brány létá jeden vyhozený puk za druhým. Hodonínští si vůbec neví rady v útočné fázi.

31:03

Po zákroku Vojtěcha Šilhavého (VSE) se bude opět vylučovat, konkrétně za sekání. Drtiči mají k dispozici přesilovou hru.

30:41

Kadlec nabruslil s kotoučem na holi do pásma a poslal na bránu tvrdou střelu zápěstím, po níž Šurý zvedl ruku na znamení, že je otřesený. Hra se proto přerušuje.

29:47

Vsetín právě vstřelil branku!
Vyrovnávací branka klepala na dveře, nakonec se jí vsetínští fanoušci dočkávají! DAVID HRAZDIRA si nabruslil pro kotouč hluboko do středního pásma, namířil si to přímo mezi dvojici hodonínských zadáků a přesnou ranou po ledě k tyči rozsvítil červené světlo za Kotvanovou brankou. Asistence: Pavel Mojžíš, Michal Hryciow.

29:33

Daněk vyslal z pravého křídla štiplavou střelu, po níž Kotvan nevěděl, kde má kotouč. Naštěstí pro Hodonín domácí obrana včas odstavila dorážejícího Kajabu.

28:29

Hosté snadno přešli střední pásmo a usazují se před Kotvanem, momentálně se bojuje o kotouč v prostorech u mantinelu.

27:26

Valaši jsou v pěti na ledě, Hryciow naskakuje do hry z vrátek trestné lavice.

26:51

Matula to obdobně zkoušel z prakticky identické pozice, brankář Šurý řeší celou situaci hbitým rozklekem.

26:00

Jurča sice obstřelil blokujícího Janáčka z vrcholku kruhu, na Šurého si ale touto tvrdou ránou příklepem nepřišel.

25:26

Kuba mohl zakončovat do poloprázdné klece, jenže byl v tutovce podtrhnutý Michalem Hryciowem (VSE), který odchází na trestnou lavici za podražení.

25:03

Hosté točili pětici Drtičů v jejich vlastním pásmu, jenže bez střeleckého efektu. Dlouhou pasáž bez přerušení hry ukončil lehkým nahozením od mantinelu obránce Mojžíš.

23:45

Vsetínští v této přesilovce prakticky nezahrozili, Drtiči hrají kompletní.

23:20

Jurča ujel v oslabení po levém křídle, suverénně přebruslil Janáčka a mířil do vrchních pater branky! Jeho projektil jen o centimetry míjí horní tyč Šurého svatyně.

22:18

Haloda ve spolupráci s Charvátem dokázali dostat puk z vlastního obranného pásma, vsetínští hokejisté tak musejí rozjíždět svou akci od vlastní branky.

21:45

Vsetín bude moci vše napravit v následující přesilové hře, zákrokem nad rámec pravidel si pomohl Petr Pokorný (HOD), kterému hlavní rozhodčí udělil dvě minuty za nedovolené bránění.

20:51

Drtiči právě vstřelili branku!
Jenže do vedení ve druhém semifinále jdou domácí! Jurča vyslal DANIELA VAŇKA na zteč, ten se nebál vypustit kotouč z hokejky už na vrcholcích kruhů a jeho tečovaný pokus jedním z bránících Valachů skončil mezi betony Šurého! Asistence: Petr Jurča.

20:25

Finsterle si obhodil domácího beka o mantinel a okamžitě pálil, Kotvanova vyrážečka je opět v provozní teplotě.

20:01

Začala druhá třetina.
Viděli jsme bezbrankovou třetinu, která ovšem rozhodně nebyla nudná! Vsetínští měli v průběhu úvodní části mnohem více ze hry, jenže tuto převahu nedokázali vyjádřit brankově. Hned dvakrát mohli Valaši dorážet do prázdné branky, jenže ani Dominik Pokorný, ani Adam Hořanský nedopravili kotouč za brankovou čáru. Další třetina začne přibližně v 18:49.

20:00

První třetina skončila.

19:46

Mojžíšovi na modré čáře přeskakuje puk hokejku, v úvodní dvacetiminutovce se již nic podstatného nestane.

18:56

Hajný vydoloval na obranné modré čáře kotouč, vyvezl jej do útočného pásma a rychlou střelou zápěstím prověřil vyrážečku Šurého. Ten s přehledem vyráží do ochranné sítě.

18:08

Potekhinův pokus z uctivé vzdálenosti byl sice nevýrazný, ale Šurý jej zahlédl až na poslední chvíli, takže musel předvést nesnadný reflexivní zákrok lapačkou.

17:11

Hořanský po nenápadné střele od modré čáry mohl zakončovat do zcela prázdné klece, jenže kotouč se mu postavil na hranu, takže vysoko přestřelil!

16:29

Šilhavý zahrozil z bezprostřední blízkosti, když si obkroužil domácí brankovou konstrukci a snažil se zasunout puk za tyčku. Kotvan byl ovšem pozorný a nadvakrát proti němu zakročil.

15:32

Ani jednomu z mužstev se nedaří využít přesilová hra, hodonínský Kuba doplňuje bránící čtveřici domácích.

15:04

Luka pálil z první od pravého mantinelu, Kotvan se ale stačil na brankovišti přesunout a zázračně lapačkou vytáhl prudkou ránu mimo tři tyče!

13:44

Hosté jsou na ledě kompletní, začíná jim o něco málo zkrácená přesilovka.

13:32

Rozhodčí jsou dnes v ráži, na trestnou lavici odjíždí Michal Kuba (HOD) za krosček. Po dvanácti sekundách budou Valaši hrát přesilovou hru.

12:40

Drtiči se vlastními chybami vyhánějí z útočného pásma, zatím si nevytvořili žádnou střeleckou příležitost. Až teď se dostal Vrána k dorážce, ale okamžitě byl odstaven.

12:07

Kajaba to po vyhraném buly udělal velice šikovně. Tělem si odstavil dotírajícího protihráče a z otočky odpálil puk až za Kotvanovu klec. Hosté následně střídají.

11:44

První hodonínská formace si vytvořila tlak, ze kterého pramení druhý faul Valachů. František Zúbek (VSE) je potrestán za podražení.

10:45

Vtipná situace na ledě, po vyhození hodonínských hokejistů na icing začal čárový rozhodčí umravňovat hráče Vsetína, že nemohou střídat. Až hlavní rozhodčí musel vyřešit tento kuriózní spor.

09:51

I Dopitovi svěřenci jsou po dvou minutách v oslabení "bez ztráty kytičky". Daněk již naskakuje do hry z trestné lavice.

09:10

Hodonínští byli nedočkaví při přechodu modré čáry, jejich akci zastavuje hvizd píšťalky a postavení mimo hru.

08:37

Kužílek napřáhl bez přípravy k ráně z Halodovy přihrávky podél modré čáry, jenže Šurý na celou situaci velmi dobře viděl a vyráží do bezpečí.

07:51

Přesilovou hru si vyzkoušejí i Drtiči. Josef Daněk (VSE) doslova zahodil Černohouse v rohu kluziště a jde si odpykat dvě minuty na trestnou lavici.

07:21

SHK přežilo první oslabení zápasu. Nutno podotknout, že jej hráči Hodonína zvládli velice dobře a soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili.

06:58

O střídání později jej napodobuje důrazným vyhozením puku příklepem domácí obránce Miklík.

06:10

Lukova formace sice na několik okamžiků zamotala bránící čtveřici hlavu, jenže Hajný vyváží kotouč do bezpečí po pravém hrazení.

05:21

Valaši budou mít možnost přetavit drtivý tlak z úvodních minut v branku. Jakub Kužílek (HOD) potáhl Šilhavého hokejkou v rohu kluziště a je vyloučen za hákování.

04:32

Opět nebezpečný Zúbek! Polesnému se nepovedla rozehrávka za vlastní brankou, kotouč se hned dostal před branku na hůl Zúbka, jehož rána byla zblokovaná do ochranné sítě.

03:07

Vsetínští mají opticky více ze hry, domácí hokejisté brání zataženě ve středním pásmu a pak si individuálně najíždějí hráče soupeře na červené čáře.

02:45

Jeden z čárových arbitrů zastavil v rozletu Kucharczyka, jehož útočná akce se vyvíjela slibně. Místo spřádání gólových plánů se bude vhazovat v neutrální zóně.

01:22

Obrovská šance Valachů! Zúbek s kotoučem na holi obešel oba hodonínské obránce a předkládal puk Dominikovi Pokornému, který před zcela prázdnou brankou na vzdálenější tyči promáchnul!

00:38

Kucharczyk si zapsal první střelecký pokus do statistik, jeho plachtící pokus Kotvan s přehledem likviduje vyrážečkou.

00:25

Chyby v rozehrávce se dopustil ten z nejzkušenějších, vsetínský kapitán Mojžíš. Píská se zakázané uvolnění, vhazovat se bude před brankářem hostí.

00:01

Utkání právě začalo.
Je to tady! Hokejisté se již zdraví na modrých čárách, následovat budou pokřiky u vlastních branek a poté bude vhozeno úvodní buly.
Muži v pruhovaném již krouží po ledové ploše, semifinálové zápasy playoff jsou řízeny v systému čtyř rozhodčích. Oba fanouškovské tábory si krátí čekání na hráče pokřiky a chorály, dnešní utkání slibuje fantastickou atmosféru!
Úvodní sestavy:

SHK Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Haloda, Polesný, Kužílek, Pokorný P. (A), Potekhin, Loginovsky, Miklík, Weber – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Matula – Hajný, Kuba (A), Charvát – Černohous, Venclík, Hložánek

VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Hryciow, Mojžíš (C), Ostrčil, Janáček, Čech (A), Teper, Jeník – Finsterle, Kucharczyk, Luka, Pokorný D., Vávra, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Hořanský, Daněk, Vítek, Hrazdíra

Rozhodčí: Škach, Zbořil – Lukš, Novák.
Vítám všechny fanynky a fanoušky druholigového hokeje! Semifinálová série playoff skupiny Východ je v plném proudu. Na hodonínský led zajíždí tým VHK ROBE Vsetín, jeden z největších favoritů na postup v tomto soutěžním ročníku.
Drtiči v neděli dokonale zaskočili domácí hokejisty a stali se prvním mužstvem, které dokázalo Valachy porazit na jejich půdě. Jihomoravané měli lepší vstup do zápasu, již od patnácté minuty vedli zásluhou Jakuba Kužílka, na jeho trefu v průběhu druhé třetiny navázal hostující kanonýr Jakub Kadlec. „Vstup do série se nám nepovedl. Neměli jsme dobrý začátek, soupeři navíc pomohl první vstřelený gól,“ konstatoval po utkání domácí asistent trenéra Luboš Jenáček.
Jenže svěřenci trenéra Dopity dokázali ještě do přestávky srovnat. Obě branky se vešly do rozmezí dvou minut. Nejprve zamířil do horních pater branky Tomáš Vávra, o pár chvil později rozvlnil síť Jan Kolařík. Utkání po bezbrankovém třetím dějství dospělo až do prodloužení, ve kterém měli domácí více ze hry, jenže Drtiče podržel brankář Kotvan. V čase 66:00 Hodonínští rozhodli o svém vítězství, když Daniel Vaněk, ještě vloni kapitán Vsetína, napálil kotouč pod Hromadovu horní tyč.
Úvodní duel semifinálové série přinesl vlnu emocí na obou stranách barikády, avšak obě mužstva již vyhlíží úterní střetnutí. „Dokážu si představit, že se v Hodoníně nebudeme spoléhat na poslední třetinu a budeme chtít rozhodnout zápas do dvou třetin,“ prohlásil v rozhovoru pro webové stránky vsetínského klubu útočník Filip Čech. Zcela opačný náhled na věc má hodonínský David Polesný. „Celá série bude velká bitva. Dost jasně jsme ukázali, že tomu všemu může být úplně jinak,“ tvrdí třiadvacetiletý zadák.
Utkání ve Vsetíně provázela vynikající atmosféra, kterou si pochvalovali jak trenéři, tak samotní hráči. Turnikety Na Lapači prošlo přesně 3580 diváků. Kouč Drtičů doufá, že podobnou kulisu jeho svěřencům připraví i fanoušci na Slovácku. „Těšíme se na domácí zápas a věříme, že na něm bude stejně skvělá atmosféra, jaká byla dnes tady,“ zve Beťko hodonínské příznivce.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

SHK Drtiči Hodonín – VHK ROBE Vsetín

2:4

konec (0:0, 1:1, 1:3) Stav série: 1:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Vaněk (Jurča), 54. Miklík (Peš, Vrána) – 30. Hrazdira (Mojžíš, Hryciow), 43. Šilhavý (Čech), 51. Zúbek (Čuřík, Čech), 60. Kucharczyk (Vítek)

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Haloda, Polesný, Kužílek, Pokorný P. (A), Potekhin, Loginovsky, Miklík, Weber – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Matula – Hajný, Kuba (A), Charvát – Černohous, Venclík, Hložánek

VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Hryciow, Mojžíš (C), Ostrčil, Janáček, Čech (A), Teper, Jeník – Finsterle, Kucharczyk, Luka, Pokorný D., Vávra, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Hořanský, Daněk, Vítek, Hrazdira

Rozhodčí: Škach, Zbořil – Lukš, Novák

Průběh zápasu
1. třetina
05:21 HOD 2
07:51 VSE 2
11:44 VSE 2
13:32 HOD 2
Po 1. třetině
2. třetina
20:51 HOD 1:0 Vaněk (Jurča)
21:45 HOD 2
25:26 VSE 2
29:47 VSE 1:1 Hrazdira (Mojžíš, Hryciow)
31:03 VSE 2
36:59 HOD 2
Po 2. třetině
3. třetina
40:18 HOD 2
40:26 HOD 2
41:44 VSE 2
42:28 VSE 1:2 Šilhavý (Čech)
42:28 HOD 2
42:28
43:33
43:56 VSE 2
48:25 HOD 2
49:08 HOD 2
50:27 VSE 1:3 Zúbek (Čuřík, Čech)
51:22 HOD 2
52:19 HOD 2
53:19 HOD 2:3 Miklík (Peš, Vrána)
54:16 HOD 2
56:00 HOD 2
59:46 VSE 2:4 Kucharczyk (Vítek)
Konec