Menu

Florbal

Play-off Livesport Superligy florbalu

Předvýběr.CZ Florbal MB – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

14:3

konec (5:0, 4:2, 5:1) Stav série: 2:0

12.03.2017, 18:00 • MSH Mladá Boleslav • Čtvrtfinále • Štěpán Hladký

Tipsport: 1.05 12.0 13.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a u dalšího onlajnu na shledanou. (20:08:00)
Mladá Boleslav zvládla podle očekávání utkání velice snadně a po výsledku 14:3 se tak sérii přesouvá příští víkend do Ostravy. Mladá Boleslav vede v sérii 2:0 na zápasy a už příští týden si tak může zajistit postup do semifinále.
Hráč utkání domácí: Petr Kološ
Hráč utkání hostů: Petr Trulík
Střely na bránu celkem:
Technology Florbal MB – 41
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 15
Střely na bránu ve třetí třetině:
Technology Florbal MB – 15
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 5

60:00

Konec zápasu.

58:32

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí teď měli možná i trochu štěstí, ale i to ke sportu patří. JIŘÍ CURNEY hledal svou krosovou přihrávkou volného Krajcigra, jenže míček se k němu od obránce odrazil zpět, a tak zkušený třinecký odchovanec bez emocí uklidil míček do brány. Asistence: Petr Kološ.

58:11

Když už se hosté dostanou do nějaké příležitosti, vždy je v bráně připravený výborný Rytych.

56:52

Tomáš Chroust se odhodlal ke střele od pravého mantinelu. Jeho rána orazítkovala břevno a poté skončila za mantinelem.

55:36

Oddechový čas pro domácí.

55:36

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
PETRA KOLOŠE už nebavilo sbírat pouze asistence, a tak si pro gól došel individuální akcí. Mladoboleslavský obránce si nádherně obehrál Hromádku a poté přesnou ranou k bližší tyči nedal Lajovi žádnou šanci. Asistence: Martin Rožnovják.

54:53

Laja prokazuje své kvality a výbornými zákroky přivádí některé hráče Mladé Boleslavi k šílenství.

54:21

Kološův bekhendový pokus ze středu hřiště byl zablokován dobrým blokem Eichnera. Laja tentokráte zasahovat nemusel.

52:42

Ostrava právě vstřelila branku!
PETR TRULÍK je dnes docela při chuti. Podílel se totiž na všech dosavadních brankách ostravského týmu. Tentokráte si vyjel od mantinelu oblouk a střelou tahem nedal Rytychovi moc šancí na úspěch. Asistence: Adam Zbořil.

51:06

Domácí v plném počtu.

50:33

Mladá Boleslav opětovně hrozí i v oslabení! Bouška po přihrávce Kološe napálil od pravého mantinelu tyč!

49:57

Zbořil se dostal k míčku na úrovni velkého brankoviště, jenže střela mu více nesedla a míček se tak, tak dokutálel k Rytychovi.

49:06

Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Martin Rožnovják – 2 minuty, Nedovolené vrážení).

48:51

Krajcigr drobně sekl přes prsty gólmana Laju, který si žádá u sudího přerušení hry a následné ošetření.

48:03

Pluhař vyzkoušel pozornost Laji ze středu hřiště. Hostující gólman byl však pozorný a se střelou si poradil.

Dnešní utkání sleduje 410 diváků.

45:58

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak na tenhle večer budou domácí příznivci ještě hodně dlouho vzpomínat. Mladé Boleslavi dnes totiž vychází úplně všechno a taky se to projevuje na výsledku. Po další parádní kombinaci se prosazuje TOMÁŠ CHROUST. Asistence: Josef Pluhař.

45:03

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak tahle krosová přihrávka si zaslouží velkou pochvalu. Curney prokázal své zkušenosti z mezinárodního florbalu a parádním pasem našel volného JANA NATOVA, který střelou z první rozvlnil síťku v brance Štěpána Laji. Asistence: Jiří Curney.

43:27

Trenér Pazdera už zkouší různě kombinovat se sestavou, protože za takového stavu si to může dovolit. Na palubovce se objevuje Rožnovják.

42:55

Smetákovi to za dnešní zákroky sečetl Natov, který ho čistým hitem poslal k zemi. Domácí kanonýr si teď vysloužil chválu na střídačce Boleslavi.

42:07

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí nakonec "načepovali" Ostravě nepopulární desítku. JIŘÍ BOUŠKA se opětovně prosazuje ze středu hřiště. Hosté dnes dostali minimálně pět gólů čistě ze středu. To by se asi v takovém zápase nemělo stávat. Asistence: Petr Novotný.

41:26

Gruber shodil míček ze středu na volného Tomáše Chrousta, který ale v dobré pozici trestuhodně přestřeluje bránu.

41:02

Sládek se snažil odzbrojit od míčku Gwuźdźa, ale neúspěšně. Fyzické proporce totiž hovoří jasně ve prospěch mladoboleslavského hráče.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na bránu ve druhé třetině:
Technology Florbal MB – 12
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 7
Ze strany Ostravanů přišlo mírně zlepšení hry, ale pořád to na domácí nestačí. Utkání už je rozhodnuté a třetí třetina se bude dohrávat pouze z povinnosti.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:01

Novotný hledal svou přihrávkou zpoza brány nějaké ze svých spoluhráčů, ale neúspěšně. Domácí však i přes špatnou přihrávku zůstávají v držení míčku.

37:58

Domácí v plném počtu.

37:04

I když je na hřišti mladoboleslavských o jednoho méně, tak jsou hostům více než kvalitním soupeřem.

36:44

Domácí florbalisté jsou velkou hroznou i v oslabení. Kološ svou přihrávkou vyslal do brejku Boušku, který ale nedává.

36:17

První přesilová hra v zápase v podání hostů. Ostrava se zatím nemůže usadit na útočné polovině.

35:58

Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Josef Pluhař – 2 minuty, Hrubost).

33:41

Ostrava právě vstřelila branku!
Po hodně nenápadné akci přidávají Ostravané svou druhou branku v zápase. Mezi tři tyče se nekompromisně trefuje PETR TRULÍK. Asistence: Dominik Klimscha.

33:07

Mladá Boleslav v utkání kraluje snad v úplně všech herních disciplinách. Ostrava zaostává o několik tříd.

32:31

Klečka trochu vystrašil Rytycha svou střelou tahem. Rána skončila jen pár čísel vedle pravé tyče.

30:17

Klimscha pronikal s míček po pravém mantinelu a nakonec se i odhodlal ke střele. Jeho pokus ale výborně zablokoval Gruber.

29:01

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Reprezentační obránce Kološ prokazuje svůj přehled ve hře, neboť dnes připravil pro své spoluhráče už čtvrtou branku! Tentokráte ze středu našel na mantinelu osamoceného Chrousta, který se nemýlil. Mimo jiné, pro TADEÁŠE CHROUSTA to je třetí gól, což znamená hattrick v zápase! Velká paráda domácího celku. Asistence: Petr Kološ.

27:49

Ostrava právě vstřelila branku!
Hosté vyrazili ihned po vhazování kupředu, což nakonec přineslo své ovoce. Čestnou branku ostravského celku přidává DOMINIK EICHNER. Jeho radost po vstřeleném gólu asi odpovídá momentálnímu výsledku. Asistence: Petr Trulík.

27:34

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Balónek teď poskakoval v předbrankovém prostoru Ostravy, kde se nejlépe zorientoval JIŘÍ BOUŠKA. Ten balón vyšťoural z chumlu hráčů a poté jej nekompromisně poslal do brány za záda bezmocného Laji. Asistence: Petr Novotný.

27:11

Rozhodčí teď musí uklidňovat emoce na hřišti, neboť Smeták dnes už poněkolikáté zajel po odpískání do Jelínka.

26:43

Kromě bránění mají hosté také převeliké problémy s přechodem na útočnou polovinu. Boleslav sbírá více než polovinu rozehrávek soupeře na polovině hřiště.

25:32

Tadeáš Chroust se snažil překvapit Laju bekhendovým blafákem, ale zkušený odchovanec havířovského florbalu si na jeho zakončení počkal.

24:50

Kapitán Novotný se snažil napodobit svého kolegu z první lajny, který se pověstný střelou bekhendem. Na Jiřího Curneyho ale musí Novotný ještě hodně potrénovat.

23:05

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Ostrava je zralá na ručník. Bránění florbalistů Ostravy je více než pasivní, čehož využívají domácí kanonýři s velkou radostí. Kološ shodil míček ze středu na volného JANA NATOVA, který ranou příklepem od mantinelu přidává sedmou branku svého týmu. Asistence: Petr Kološ.

21:33

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nádherná individuální akce JOSEFA PLUHAŘE, který převzal míček na vlastní polovině, nádherně si obhodil bránícího Hromádku a následně přeloboval také gólmana Laju. Velká paráda v podání Pluhaře. Asistence: Petr Kološ.

20:43

Sládek předložil míček ze středu hřiště na mantinel, kde se nacházel volný Klimscha. Jeho technická rána mírně lízla horní tyčku a skončila za mantinelem.

20:01

Curney neponechal nic náhodě a úvodní buly druhé třetin bez emocí vyhrává.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na bránu po první třetině:
Technology Florbal MB – 14
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 3
Mladá Boleslav vstoupila do druhého čtvrtfinálového utkání o poznání aktivněji než sobotu. Na výsledku se to projevilo už během úvodních dvanácti minut, kdy se domácí dostali do komfortního vedení 3:0. Po páté obdržené brance dokonce vyhnali z brány slovenského brankáře Jakuba Klobučníka.

20:00

První třetina skončila.

19:34

Smetákova přihrávka skončila pouze na čepeli obránce Jelínka. Ten běží s míčkem za vlastní bránu a odvolává svou formaci.

17:58

Po páté obdržené brance opouští brankoviště hostujícího týmu slovenský gólman Jakub Klobučník. V bráně jej nahradí zkušený havířovský matador Štěpán Laja.

17:58

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
V městské sportovní hale v Mladé Boleslavi se roztrhl pytel s góly! RADEK GWUŹDŹ se odhodlal ke střele z poměrně velké vzdálenosti a jelikož měl brankář Klobučník zakrytý výhled, tak jeho rána zapadla až do sítě. Tohle už zavání hodně velkým debaklem. Asistence: Jan Jelínek.

17:14

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Demolice Ostravy pokračuje ve velkém! Jiří Curney obral o balónek jednoho z rozehrávajících obránců hostí a poté jej přihrál volnému RADEKOVI KRAJCIGROVI, který se ranou z první nemýlil. Asistence: Jiří Curney.

16:47

Druhý z bratrů Chroustových chtěl napodobit svého sourozence a sbíhal si do středu hřiště. Ostrava ale byla tentokráte pozorná a pohlídala si jej.

15:09

Tomáš Chroust si poradil s bránícím Zbořilem jako s malým klukem a dostal se tak do trháku. V samostatném úniku si ale neporadil s gólmanem Klobučníkem.

14:37

Hosté měli výhodu rozehrávku v rohu hřiště na polovině soupeře, jenže napadání Mladé Boleslavi je během pár sekund vyhnalo až za vlastní bránu.

13:03

Ostravané zatím nemohou najít ten správný recept na mladoboleslavskou obranu. Domácí dnes brání velice kompaktně.

12:36

Malajkovi se rozeskákal míček na čepeli, čehož výborně využil Pluhař. Domácí se tak dostávají k míčku velice jednoduše.

11:06

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté byli opětovně nedůslední při bránění středového prostoru, což se jim už dnes podruhé vymstilo. Kapitán Petr Novotný výborně viděl nabíhajícího TADEÁŠE CHROUSTA, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí tak odskakují do tříbrankového trháku! Asistence: Petr Novotný.

10:18

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Paráda! Tak takovou ránu si může JOSEF PLUHAŘ dát za rámeček. Petr Kološ projel s míček podél mantinelu a poté jej naservíroval na střed hřiště, kde se do něj opřel Pluhař. Ten vymetl snad úplně všechny pavučinky z rohu Klobučníkovy brány. Asistence: Petr Kološ.

09:06

Smeták zbytečně dohrál u střídačky Mladé Boleslavi Jelínka. Urostlý obránce ve službách Technologů ještě reklamuje u sudího dvouminutový trest.

08:29

Ostravané ale u balónku moc dlouho nevydrželi. Domácí kapitán vystihl rozehrávku Ostravy, přihrává dozadu na obránce a odchází střídat.

07:43

Novotný našel na středu hřiště zcela osamoceného Tadeáše Chrousta, kterému ale rána vůbec nesedla a skončila tak pouze za mantinelem.

07:11

Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, jenže Krzyžanek si zkušeně počkal na ose hřiště a celou situaci odbránil.

06:47

První mladoboleslavská lajna teď semkla Ostravu na její vlastní polovině. Domácí se však marně snaží dostat do zakončení.

04:21

Mladá Boleslav vstoupila do druhého čtvrtfinále hodně aktivně, čímž poměrně překvapila hosty z Ostravy.

03:41

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí výborně vykombinovali situaci tři na jednoho a po necelých čtyřech minutách se tak dostávají do vedení. Jiří Bouška shodil míček na volného TADEÁŠE CHROUSTA, který neměl sebemenší problém při zakončení. Asistence: Jiří Bouška.

02:14

Na úvod utkání vidíme až překvapivě velké množství individuálních chyb na obou stranách.

01:23

Obrovská chyba Sládka a první velká příležitost domácího týmu! Tadeáš Chroust si ale nedokázal poradit s gólmanem Klobučníkem v souboji jeden na jednoho.

00:51

Jelínek zaváhal v rozehrávce, jenže Hrabal nedokázal potrestat tohle zaváhání boleslavského obránce.

00:24

Jiří Curney poslal míček zpoza brány na volného Jana Natov, ten ovšem uklouzl a nezpracoval tak balónek.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Technology Florbal MB: Rytych (Bauer) – Novák, Kološ, Gwuźdź, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, To. Chroust, Ta. Chroust – Bína, Rožnovják, Pluhař – Gruber, Curney, Krajcigr – Natov, Fojta, Bouška.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Kuczera, Lipový, Jiří Šebesta, Eichner, Klečka, Zbořil – Kubíček, Heczko, Chvastek – Malajka, Trulík, Hromádka – Klimscha, Hrabal, Šimíček – Sládek, Kezua, Smeták.

Rozhodčí: Drápal Filip a Pospíšil Jakub.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Předvýběr.CZ Florbal MB – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

14:3

konec (5:0, 4:2, 5:1) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Ta. Chroust (Bouška), 11. Pluhař (Kološ), 12. Ta. Chroust (Novotný), 18. Krajcigr (Curney), 18. Gwuźdź (Jelínek), 22. Pluhař (Kološ), 24. Natov (Kološ), 28. Bouška (Novotný), 30. Ta. Chroust (Kološ), 43. Bouška (Novotný), 46. Natov (Curney), 46. To. Chroust (Pluhař), 56. Kološ (Rožnovják), 59. Curney (Kološ) – 28. Eichner (Trulík), 34. Trulík (Klimscha), 53. Trulík (Zbořil)

Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Bauer) – Novák, Kološ, Gwuźdź, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, To. Chroust, Ta. Chroust – Bína, Rožnovják, Pluhař – Gruber, Curney, Krajcigr – Natov, Fojta, Bouška.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (18. Laja) – Kuczera, Lipový, Jiří Šebesta, Eichner, Klečka, Zbořil – Kubíček, Heczko, Chvastek – Malajka, Trulík, Hromádka – Klimscha, Hrabal, Šimíček – Sládek, Kezua, Smeták.

Rozhodčí: Drápal Filip a Pospíšil Jakub

Diváci: 410

Průběh zápasu
1. třetina
03:41 MBL 1:0 Ta. Chroust (Bouška)
10:18 MBL 2:0 Pluhař (Kološ)
11:06 MBL 3:0 Ta. Chroust (Novotný)
17:14 MBL 4:0 Krajcigr (Curney)
17:58 MBL 5:0 Gwuźdź (Jelínek)
17:58
Po 1. třetině
2. třetina
21:33 MBL 6:0 Pluhař (Kološ)
23:05 MBL 7:0 Natov (Kološ)
27:34 MBL 8:0 Bouška (Novotný)
27:49 BGR 8:1 Eichner (Trulík)
29:01 MBL 9:1 Ta. Chroust (Kološ)
33:41 BGR 9:2 Trulík (Klimscha)
35:58 MBL 2 2min Pluhař, Hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
42:07 MBL 10:2 Bouška (Novotný)
45:03 MBL 11:2 Natov (Curney)
45:58 MBL 12:2 To. Chroust (Pluhař)
49:06 MBL 2 2min Rožnovják, Nedovolené vrážení
52:42 BGR 12:3 Trulík (Zbořil)
55:36 MBL 13:3 Kološ (Rožnovják)
58:32 MBL 14:3 Curney (Kološ)
Konec