Menu

Hokej

NHL

Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins

4:7

konec (3:2, 0:4, 1:1)

09.03.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Jan Prošek

Tipsport: 2.9 3.76 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dramatickou podívanou nabídla první třetina. Viděli jsme mnoho potyček, trestů a zajímavých šancí. Po dvaceti minutách vedli střelecky aktivnější domácí hokejisté 3:2 a nutno dodat, že se diváci sledující tento duel rozhodně nenudili. Skvěle vyšla hostům druhá třetina, vyhráli ji 4:0. Celkově vedou 6:3. První tři branky v této třetině vstřelil hostující celek během sedmapadesáti sekund. Jets tuto pasáž hry absolutně nezvládli. Ve třetí třetině jsme viděli v závěru dvě branky, nejprve vstřelil gól hosté, a pak Marko Daňo stanovil konečný výsledek na 4:7. (05:02:21)
Tři hvězdy utkání:
1. Nick Bonino (PIT) 3+0
2. Jevgenij Malkin (PIT) 2+1
3. Justin Schultz (PIT) 1+0
Československá stopa v utkání:
Marko Daňo (WPG) 0+1, 2 střely, čas na ledě 08:40

Konec zápasu.

59:35

Patrik Laine se nedokázal probojovat do zakončení, jeho pokus byl zablokovaný.

59:00

Probíhá poslední minuta hry.

58:45

58:45 Marko DAŇO - 4:7

58:45

Winnipeg právě vstřelil branku!
Nakonec se dočkali snížení také domácí hokejisté. Winnipeg se prosazuje v předposlední minutě hry. Andrew Copp vypálil, a pak jeho pokus na hranici brankoviště dokázal za brankovou čáru usměrnit MARKO DAŇO. Asistence: Andrew Copp a Paul Postma.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty hry ve třetí třetině, sleduje poklidný závěr třetiny, ani jeden celek se nyní nikam nežene. Domácí vědí, že tento duel nedokáží výrazněji zdramatizovat.

56:02

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Conor Sheary – 2 min., krosček).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., krosček).

56:02

56:02 Jake GUENTZEL - 3:7

56:02

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Sedmou branku přidávají hostující hokejisté, Char Ruhwedel vypálil od modré čáry a jeho ránu výborně mimo dosah brankáře tečoval holí JAKE GUENTZEL. Asistence: Chad Ruhwedel a Conor Sheary.

55:34

V poklidném tempu se zápas dohrává, Phil Kessel byl na malý moment volný před brankou, kotouč se k němu ale nedostal.

55:01

Mnoho času už do konce třetí třetiny nezbývá. Další zákrok si připisuje domácí brankář, který přerušuje hru. Vhazovat se bude v útočném pásmu Penguins, kteří míří za výhrou v tomto zápase.

54:16

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Adam Lowry – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

54:04

Vhazovat se bude v obranném pásmu Jets. Diváci se momentálně baví hudbou, kterou vytvořil mladý DJ Martin Garrix. Jedná se o skladbu Animals, která své maximální popularity dosáhla před několika lety.

53:07

Matt Murray si počkal na střelu domácího Patrika Laineho, který nedokázal proměnit ojedinělou střeleckou příležitost svého celku.

52:10

Jake Guentzel dostal hodně prostoru, přes dva obránce se probojoval až do zakončení, se kterým si brankář Michael Hutchinson dokázal poradit. Aktivní hra hostů pokračuje dál.
Dnešní utkání sleduje 15 294 diváků.

51:10

Po zajímavé kombinaci za brankou směřoval puk na útočnou modrou, kde byl připravený domácí Jacob Trouba. Jeho pokus senzačně dokázal obětavě zablokovat Carl Hagelin. Hostující hráč odchází s bolestivým výrazem ve tváří na střídačku. To muselo bolet.

50:30

Dostáváme se do druhé poloviny hry ve třetí třetině, Pittsburgh stále vede o tři branky a míří za poklidnou výhrou. I v oslabení si dokáží hráči hostujícího celku vytvořit střelecké příležitosti.

49:53

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Matt Cullen – 2 min., držení protihráče).

49:35

Vhazovat se bude ve středním pásmu. Adam Lowry a Matt Cullen na buly. Vyhrál druhý jmenovaný, a tak se mohli hosté dostat poměrně snadno do útočného pásma.

48:36

Mnoho šancí momentálně k vidění není, hosté hrají takticky. Domácí hokejisté se sice dostávají do útočného pásma, ale přes výbornou defenzivní hru si Jets nemohou vytvořit žádnou výraznější šanci. Nyní byl pokus Nikolaje Ehlerse zablokovaný.

47:39

Velký závar před brankou hostujícího celku, na malý moment byl volný Shawn Matthias, který se ovšem nedokázal v nepřehledné situaci zmocnit kotouče, a tak domácí nevystřelili. Následně je hra přerušená, uvidíme komerční přestávku.

46:23

Hostující celek hraje vel mi dobře takticky. Snaží se držet hru daleko od vlastní branky, domácí hokejisté nemají mnoho prostoru na snížení a nějaké výraznější zdramatizování.

45:46

Blake Wheeler byl na malý moment volný před brankou, ale kotouč se k němu nedostal. Jeho spoluhráči kombinovali v rohu hrací plochy, pas mezi kruhy nepřišel.

45:00

Nick Bonino se probojoval do zakončení, jeho pokus obránce Winnipegu dostatečně ztlumil, ale i tak musel Michael Hutchinson zasahovat. Vhazovat se bude před brankou domácích. Ti mají patnáct minut na zdramatizování zápasu.

44:02

Matt Murray kryje kotouč na nahození domácího hráče od modré čáry, následovat bude vhazování v útočném pásmu Jets. Hosté stále vedou o tři branky a domácí se nemohou dostat do šancí.

42:27

Ian Cole má kotouč za svou branku, kde výborně napadal domácí Adam Lowry. Hráč Jets se ke kotouči ale nedostal, a tak mohou rozehrávat hostující hokejisté.

41:18

Hostující celek hraje aktivněji, snadno se dostává do útočného pásma, naopak domácí mají velké problémy s rozehrávkou.

40:35

Jacob Trouba nedokázal udržet útočné pásmo, domácí hokejisté o něj musí znovu bojovat.

40:01

Začala třetí třetina.
Skvěle vyšla hostům druhá třetina, vyhráli ji 4:0. Celkově vedou 6:3. První tři branky v této třetině vstřelil hostující celek během sedmapadesáti sekund. Jets tuto pasáž hry absolutně nezvládli.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:46

Už se nic nestane v této třetině.

39:10

Carl Hagelin se při vlastním oslabení dostal do zakončení, ale díky dobré práci obrany se ke střele sice dostal, ale puk byl zablokovaný.

39:00

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Conor Sheary – 2 min., hákování).

38:48

Mathieu Perreault se těžko zvedá z hrací plochy, pravděpodobně má problémy s bruslí. Jedna z přihrávek, která na něj směřovala, minula hokejku a puk udeřil právě do nože brusle.

38:21

38:21 Nick BONINO - 3:6

38:21

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, máme tu hattrick, třetí branku v dnešním zápase dává aktivně hrající NICK BONINO. Tentokrát dostal výbornou přihrávku od Chada Ruhwedela. Celou akci začal Mark Streit, který byl mozkem této přesilovkové akce. Asistence: Chad Ruhwedel a Mark Streit.

37:12

V závěru druhé třetiny si přesilovou hru zahrají hosté, kteří vedou o dva góly. Domácí ale při vlastním oslabení hrají výborně, více než 30 sekund drželi hru před brankou Pittsburghu.

36:55

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mathieu Perreault – 2 min., držení hole).

36:17

Domácí brankář se zapojil do rozehrávky svého týmu. Hokejisté Jets vyhlíží konec třetiny, už by se nejraději viděli v šatně. Nemohou se stabilněji prosadit v útočném pásmu.

35:42

Michael Hutchinson kryje zakončení Sidney Crosbyho. Následně se domácí dostali do postavení mimo hru. Komerční přestávka.

35:01

Dostáváme se do finální fáze druhé třetiny, domácí celek se snaží něco vymyslet před brankou soupeře, ale marně. Obrana Penguins hraje zodpovědně.

34:40

Mnoho zajímavých momentů momentálně k vidění není, ani jeden celek se nikam nežene. Optickou převahu mají hosté.

33:22

Sledujeme klidnější pasáž hry, hraje se spíše ve středním pásmu. Nudnější pasáž hry ukončil domácí Nikolaj Ehlers, který vystřelil od modré.

31:56

Domácí se snaží hrát aktivně, ale nemohou najít recept na dobře hrající obranu soupeře. Defenziva Pittsburghu hraje kompaktně.

31:06

Winnipeg Jets se jen těžko vzpamatovává ze tří rychle inkasovaných branek. Hosté jsou jednoznačně lepší, vedou o dva góly. Jets se nemohou dostat do tempa.

30:06

Střídání v brance týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Michael Hutchinson.

30:06

30:06 Jevgenij MALKIN - 3:5

30:06

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Hostující celek nyní dominuje. Jevgenij Malkin vyhrál buly, puk dostal Chad Ruhwedel. Ten jej poslal na Hagelina, který prodloužil na zcela volného JEVGENIJE MALKINA. Zkušený hostující hráč měl dostatek prostoru pro zakončení. Tři góly Penguins během 57 sekund. Asistence: Carl Hagelin a Chad Ruhwedel.

29:29

29:29 Nick BONINO - 3:4

29:29

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Hosté využívají také klasickou následnou přesilovou hru, a tak se dostávají do vedení. Akci začal v obranném pásmu Mark Streit. Jeho přihrávku prodloužil Conor Sheary do míst, kde byl NICK BONINO. Ten si nejprve puk zpracoval, a tak jej poslal mezi betony domácího brankáře. Connor Hellebuyck si nepokryl mezeru mezi betony, a tak se Pittsburgh dostává do vedení. Asistence: Conor Sheary a Mark Streit.

29:09

29:09 Justin SCHULTZ - 3:3

29:09

Pittsburgh právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno, hosté se prosazují ve dvojnásobní přesilovce. Ránou od modré čáry překonal domácího brankáře po pěkné a rychlé kombinaci JUSTIN SCHULTZ. Asistence: Sidney Crosby a Jevgenij Malkin.

28:50

Adam Lowry vyhazuje kotouč přes všechny čáry, výborná věc z pohledu domácích. Hosté musí o útočné pásmo bojovat.

28:38

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Bryan Little – 2 min., hákování).

28:07

Justin Schultz vystřelil od modré čáry, jeho pokus byl ještě tečovaný, ale i tak dokázal brankář Jets zasáhnout.

Toby Enström se do tohoto zápasu pro zranění v horní části těla nevrátí.

27:51

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Ben Chiarot – 2 min., držení protihráče).

27:27

Více ze hry mají v první polovině druhé třetiny domácí hokejisté, kteří stále vedou o jednu branku.

27:04

Hosté v plném počtu.

26:35

Nikolaj Ehlers našel Marko Daňa, jehož střelecký pokus z bezprostřední blízkosti postrádal přesnost.

26:27

Hostující celek se musí bránit během oslabení, domácí hrají přesilovku velmi dobře. Matt Murray si na nedostatek práce naříkat nemůže.

25:56

Winnipeg hraje přesilovou hru aktivně, je v útočném pásmu, ale nemůže se prokombinovat do vyložené střelecké pozice.

25:06

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Mark Streit – 2 min., sekání).

25:00

Domácí celek má po nechanou výhodu, bude se vylučovat.

23:27

Hra je přerušena, vhazovat se bude před brankou Jets.

22:55

Sledujeme podobný obrázek hry jako v první třetině. Hra se přelévá ze strany na stranu, ani jeden celek se nemůže stabilně usadit v útočném pásmu.

21:18

Nikolaj Ehlers bojuje o puk v útočném pásmu, do zakončení se dostal Patrik Laine. Jeho pokus zablokoval Justin Schultz.

20:48

Divácky atraktivní zápas pokračuje druhou třetinou, do níž vstupují aktivnější domácí hokejisté.

20:01

Začala druhá třetina.
Dramatickou podívanou nabídla první třetina. Viděli jsme mnoho potyček, trestů a zajímavých šancí. Po dvaceti minutách vedou střelecky aktivnější domácí hokejisté 3:2 a nutno dodat, že se diváci sledující tento duel rozhodně nenudí.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Domácí se usadili v útočném pásmu, znovu ovšem dokázal tým Pittsburghu vyhodit.

19:00

Dustin Byfuglien vypálil od modré čáry, jeho pokus vyrazil brankář hostujícího celku před sebe, a pak dobře odehrála obrana Penguins.

18:44

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chris Kunitz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

18:38

13:10, tak vypadá statistika střel na branku v první periodě. Aktivnější jsou domácí hokejisté.

18:10

Scott Wilson se vrací do hry, sledujeme hru pět na pět. Necelé dvě minuty zbývají do konce třetiny.

17:30

Patrik Laine spěchal za kotoučem, který jeho spoluhráč nahodil před branku Tučňáků. Hosté se velmi dobře brání.

17:03

Domácí se znovu probojovali před branku soupeře, Jacob Trouba pálil nepřesně od modré čáry.

16:10

Sledujeme přesilovou hru Winnipegu, který se během početní výhody snadno dostal do útočného pásma, o které ale následně rychle přišel.

16:10

16:10 Dustin BYFUGLIEN - 3:2

16:10

Winnipeg právě vstřelil branku!
Domácí si berou vedení zpět na svou stranu. Mark Scheifele vystřelil, brankář Matt Murray kotouč vyrazil před sebe, do míst, kde byl DUSTIN BYFUGLIEN. Jeho první pokus ještě přesný nebyl, dorážka už ano. Jets se dostávají do vedení. Asistence: Mark Scheifele, Ben Chiarot.

15:32

Čtyřicet sekund uvidíme hru čtyři na čtyři. Střídačku domácích opouští Josh Morrissey. Snad bude tento bek v pořádku.

14:50

Justin Schultz se probojoval do střelecké pozice, jeho pokus brankář Connor Hellebuyck vyrazil před sebe, kde byl Jevgenij Malkin. Ten branku minul

14:30

Přesilovou hru čtyři na tři hrají hostující hokejisté, kteří se dostávají do útočného pásma.

14:14

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., podražení).

14:00

Bryan Little vypálil od modré čáry, jeho pokus brankář vyrazil jen před sebe, a pak už obránci odehráli kotouč do bezpečí.

13:33

Josh Morrissey se dostal do zakončení, jako bek si sjel hodně hluboko do útočného pásma. Brankář hostujícího celku byl pozorný.

13:20

Sledujeme hru čtyři na čtyři, ta bude trvat dvě minuty, a pak bude následovat přesilovka Winnipegu.

13:10

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Tom Sestito – 5 min. + osobní trest do konce utkání, krosček).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Andrew Copp – 2 min., hrubost).

13:10

Po tvrdém hitu odchází Toby Enström do kabiny. Tvrdě jej atakoval Tom Sestito.

12:42

Oba týmy střídají, kotouč je za brankou Jets, sledujeme klidnější pasáž hry. Toby Enström propadl v obranném pásmu, jeho zaváhání musel napravovat Blake Wheeler.

11:27

11:27 Jevgenij MALKIN - 2:2

11:27

Pittsburgh právě vstřelil branku!
A je znovu vyrovnáno. Tentokrát Phil Kessel předvedl výborné čtení hry. Dlouhým pasem poslal do brejku JEVGENIJE MALKINA, která si počkal na první pohyb brankáře, a pak poslal puk do odkryté části branky. Penguins vyrovnává po rychlé akci, Malkin právě zaznamenal třicátou branku v sezóně. Asistence: Phil Kessel, Brian Dumoulin.

11:12

Sledujeme takticky vedený hokej, hostující celek se snaží nevypustit ani jeden osobní souboj, naopak domácí se snaží svého soka přetlačit a získat útočné pásmo.

10:48

Hra je přerušena, uvidíme komerční přestávku.

10:25

Paul Postma jako správný bek vypálil od modré čáry, jeho pokus končí mimo branku. Nechybělo mnoho.

09:46

Fanoušci v hale hlasitě podporují domácí hokejisty, kteří se snaží něco vymyslet před brankou soupeře. Jednobrankové vedení hokejistům Jets očividně nestačí.

09:00

09:00 Nikolaj EHLERS - 2:1

09:00

Winnipeg právě vstřelil branku!
Tentokrát už domácí hokejisté podle pravidel zcela v pořádku dopravili kotouč za brankovou čáru. Jacob Trouba našel zcela volného NIKOLAJE EHLERSE, jehož tvrdá rána zápěstím končí pod horní tyčkou branky. Jets se dostávají do vedení. Asistence: Jacob Trouba.

08:37

Chris Kunitz tečoval nahození spoluhráče před brankou, kotouč zamířil mimo prostor vymezený třemi tyčemi.

08:18

Gól domácích nemůže být uznán, neboť mu předcházelo nedovolené bránění brankáři.

08:03

Dvakrát po sobě vyhazuje Pittsburgh přes všechny čáry. Buly před brankou hostujícího týmu.

07:38

Hostující hokejisté se snaží hrát přímočaře, žádné zbytečné přihrávky a kombinace. Nevýhodou tohoto stylu je to, že pokud dojde k nepřesnosti, je z toho zakázané uvolnění.

07:11

Hra se poněkud uklidnila, Matt Cullen přijal přihrávku ve středním pásmu a pokoušel se dostat do útoku. To se mu podařilo jen za cenu postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

06:32

Pittsburgh Penguins kombinuje před vlastní brankou a čeká na vhodný moment, aby se hosté mohli dostat do útočného pásma. Nakonec nahazují puk na branku Jets tak, aby z toho nebyl icing.

05:41

Dvě bitky, pět trestů, dva góly. Na necelých šest minut hry docela slušné představení.

04:43

04:43 Nick BONINO - 1:1

04:43

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Hostující celek odpovídá poměrně rychle. Krásnou ránou z kruhu posílá kotouč pod horní tyčku zkušený NICK BONINO. Penguins vyrovnává, protože obrana Jets nezafungovala dobře. Bez asistence.

04:18

04:18 Shawn MATTHIAS - 1:0

04:18

Winnipeg právě vstřelil branku!
Domácí hokejisté se krátce po začátku zápasu dostávají do vedení. Akci začal Ben Chiarot. Následně Adam Lowry našel výbornou zpětnou přihrávkou SHAWNA MATTHIASE, který mě dostatek prostoru pro zakončení. Udělal kličku brankáři a zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Adam Lowry a Ben Chiarot.

03:50

Sledujeme hodně vyhrocený zápas hned od první minuty, což hře dodává náboj. Diváci se rozhodně nenudí. Hře podobné momenty dodávají na atraktivnosti.

03:35

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Chris Thorburn – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Tom Sestito – 5 min., bitka). Tento souboj končí nerozhodně, dvojici od sebe rozdělili sudí.

03:33

Vhazovat se znovu bude před brankou Jets, a pak opět bitka. Tentokrát Tom Sestito a Chris Thorburn.

03:33

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jevgenij Malkin – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 5 min., bitka).

03:30

Connor Hellebuyck musel být pozorný, vhazovat se bude před jeho brankou, následuje bitka.

02:49

Matt Cullen se dostal do zakončení rychlé akce hostujícího celku, ale jeho střelecký pokus nebyl dostatečně přesný.

02:16

Domácí v plném počtu.

02:03

Početní výhoda se blíží ke svému konci, Nick Bonino vystřelil od modré, Connor Hellebuyck byl pozorný a jeho pokus vyrazil do rohu hrací plochy.

01:40

Domácí hrají oslabení zodpovědně nepustili soupeře do vyložené střelecké pozice.

00:52

Jacob Trouba vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, a tak mohl založit útočnou akci, kterou nedokázal zakončit, protože finální přihrávka před brankou Penguins byla nepřesná.

00:35

Hostující celek se dostal snadno do útočného pásma, kde kombinuje.

00:16

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nikolaj Ehlers – 2 min., sekání).

00:01

Utkání právě začalo.
Zápas za malý moment začne.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Enström, Byfuglien, Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, Thorburn.

Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, J. Schultz, Streit, Hainsey, Cole, Ruhwedel – Kunitz, Crosby, Sheary – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Guentzel, Bonino, Kessel – Tom Sestito, Cullen, Kühnhackl..
Domácí se budou muset obejít bez Myerse (zranění v dolní části těla) a Pavelce. Hostům bude chybět Daley (poraněné koleno), Letang (poranění v horní části těla), Mättää (poraněná ruka) a Rust (poraněná ruka).
Z posledních pěti vzájemných zápasů vyhrál Pittsburgh hned čtyři. Kdo se bude radovat po tomto duelu?
Winnipeg Jets z posledních pěti zápasů vyhrál dva. Poradil si se St. Louis Blues 3:0 a s Coloradem Avalanche 6:1. Tým nestačil v prodloužení na Toronto Maple Leafs 4:5, Minnesotu Wild 5:6 a San Jose Sharks 2:3.
Pittsburgh Penguins z posledních pěti zápasů vyhrál tři. Poradil si s Philadelphií Flyers 4:2, Tampou Bay Lightning 5:2 a Buffalem Sabres 4:3. Tým nestačil na Dallas Stars 2:3 a na Chicago Blackhawks 1:4.
Zdravím všechny fanynky a fanoušky National Hockey League. V tomto zápase proti sobě nastoupí Winnipeg Jets a Pittsburgh Penguins.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Winnipeg Jets – Pittsburgh Penguins

4:7

konec (3:2, 0:4, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Matthias (Lowry, Chiarot), 9. Ehlers (Trouba), 17. Byfuglien (Scheifele, Chiarot), 59. Daňo (Copp, Postma) – 5. Bonino, 12. Malkin (Kessel, Dumoulin), 30. J. Schultz (Crosby, Malkin), 30. Bonino (Sheary, Streit), 31. Malkin (Hagelin, Ruhwedel), 39. Bonino (Ruhwedel, Streit), 57. Guentzel (Ruhwedel, Sheary)

Winnipeg Jets: Hellebuyck (31. Hutchinson) – Enström, Byfuglien, Morrissey, Trouba, Chiarot, Postma – Ehlers, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, Thorburn.

Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, J. Schultz, Streit, Hainsey, Cole, Ruhwedel – Kunitz, Crosby, Sheary – Hagelin, Malkin, Kessel – S. Wilson, Bonino, Guentzel – Tom Sestito, Cullen, Kühnhackl.

Rozhodčí: McCauley, Meier – Shewchyk, Nowak

Diváci: 15 294

Průběh zápasu
1. třetina
00:16 WPG 2 Ehlers, sekání
03:33 PIT 5 Malkin, bitka
WPG 5 Wheeler, bitka
03:35 WPG 5 Thorburn, bitka
PIT 5 Tom Sestito, bitka
04:18 WPG 1:0 Matthias (Lowry, Chiarot)
04:43 PIT 1:1 Bonino
09:00 WPG 2:1 Ehlers (Trouba)
11:27 PIT 2:2 Malkin (Kessel, Dumoulin)
13:10 PIT 5+OK Tom Sestito, krosček
WPG 2 Copp, hrubost
14:14 WPG 2 Wheeler, podražení
16:10 WPG 3:2 Byfuglien (Scheifele, Chiarot)
18:44 PIT 2 Kunitz, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
25:06 PIT 2 Streit, sekání
27:51 WPG 2 Chiarot, držení protihráče
28:38 WPG 2 Little, hákování
29:09 PIT 3:3 J. Schultz (Crosby, Malkin)
29:29 PIT 3:4 Bonino (Sheary, Streit)
30:06 PIT 3:5 Malkin (Hagelin, Ruhwedel)
30:06
36:55 WPG 2 Perreault, držení hole
38:21 PIT 3:6 Bonino (Ruhwedel, Streit)
39:00 PIT 2 Sheary, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
49:53 PIT 2 Cullen, držení protihráče
54:16 WPG 10 Lowry, nesportovní chování
56:02 PIT 3:7 Guentzel (Ruhwedel, Sheary)
56:02 PIT 2 Sheary, krosček
WPG 2 Morrissey, krosček
58:45 WPG 4:7 Daňo (Copp, Postma)
Konec