Menu

Fotbal

FA Cup

Manchester City – Huddersfield Town

5:1

konec (3:1)

01.03.2017, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Osmifinále • Jan Prošek

Tipsport: 1.1 10.6 20.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Kelechi IHEANACHO - 5:1

90+1

Manchester City právě vstřelil branku!
V samotném závěru druhého poločasu dávají domácí fotbalisté další gól. Po dobré Navasově přihrávce usměrnil míč za brankovou čáru KELECHI IHEANACHO. Hostující obrana si nepohlídala poslední akci zápasu a inkasuje pátou branku. Asistence: Navas.

89

Collin Quaner se z ničeho nic dostal do obrovské šance, ale jeho pokus bez přípravy končí vysoko nad brankou. Smutně se zakončující hráč podíval směrem na branku.

81

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sané, přichází Navas.

78

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Aguero, přichází Iheanacho. Za velkého potlesku domácích fanoušků odchází autor dvou branek a jedné přihrávky z trávníku.

75

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází De Bruyne, přichází Delph.

73

73. Sergio AGUERO - 4:1

73

Manchester City právě vstřelil branku!
Domácí hráči přidávají další gól, a tak je už pravděpodobně definitivně rozhodnuto. Sterling našel po rychlé přihrávce od spoluhráče přesným pasem před brankou naběhnutého SERGIA AGUERU, který dokázal přesně zakončit. Sice byl tísněn obráncem, ale i tak posla míč do branky. Asistence: Sterling.

67

Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Billing, přichází Hogg.

62

Taktického faulu se dopustil hostující Mark Hudson, a tak mají zajímavou příležitost domácí. Krásnou ránu vystrašil brankáře Colemana Keven De Bruyne. Gólman míč odrazil mimo, uvidíme rohový kop.

61

Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Lolley, přichází Smith.

55

Nově příchozí hráč, Rajiv van La Parra posílal míč do předbrankového prostoru, kde byl jeho spoluhráč Joe Lolley. Ten se dostal k hlavičce, ale míč končí jen o malý kousek nad brankou. Nechybělo mnoho a Huddersfield Town mohl snížit.

54

Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Bunn, přichází Van La Parra.

39

39. Pablo ZABALETA - 3:1

39

Manchester City právě vstřelil branku!
Obrovskou zásluhu na této brance má přihrávající Sergio Aguero. Ten našel výbornou přihrávkou svého spoluhráče, tím byl PABLO ZABALETA. Ten už měl snadnou práci, brankář byl mimo hru, a tak mohl zakončovat do odkryté branky. Drtivý tlak domácích přinesl gól číslo tři. Asistence: Sergio Aguero.

37

Autor rozdílové branky, Sergio Aguero, se znovu dostal do výborné střelecké pozice, tentokrát vystřelil k tyčce a trefil jen brankovou konstrukci! Nechybělo mnoho a Manchester City vedl o dva góly.

35

35. Sergio AGUERO - 2:1

35

Manchester City právě vstřelil branku!
Na penaltový puntík si míč postavil zkušený SERGIO AGUERO. Brankář Coleman skočil na druhou stranu než hráč vystřelil hráč. Domácí se díky proměněnému pokutovému kopu dostávají do vedení.

34

Jon Stankovič fauloval v souboji před brankou domácího hráče, sudí tentokrát nařizuje pokutový kop. Navíc pro hříšníka ještě žlutá karta.

30

30. Leroy SANÉ - 1:1

30

Manchester City právě vstřelil branku!
Konečně to domácím vyšlo, po výborném přenesení hry se k míči dostal Sterling, jehož přesná přihrávka našla LEROYE SANÉHO, který zakončoval do odkryté branky. Snad vůbec poprvé hostující obrana podcenila situaci a je z toho branka na 1:1. Asistence: Raheem Sterling.

19

Domácí měli k dispozici další volný kop, tentokrát žádná střela, ale přihrávka na volného hráče. Míč se k němu však nedostal. Následně se Manchester City dostal do další vyložené střelecké pozice a znovu nezpozorovaně hostující bek při skluzu hrát rukou.

15

Žlutou kartu dostává hostující Hudson, který si musel v souboji jeden na jednoho nedovoleně pomoci. Sterling by se jinak dostal do vyložené střelecké pozice.

7

7. Harry BUNN - 0:1

7

Huddersfield právě vstřelil branku! Domácí fotbalisté svou šanci neproměnili, a tak se radují hosté. Po pěkné akci se k míči dostal zcela volný HARRY BUNN, který měl dostatek prostoru pro zakončení. Míč poslal vedle nohy brankáře Brava. Ten na jeho pokus nedosáhl, a tak vedou hosté o jeden gól. Asistence: Billing.

4

Sterling se po výborné přihrávce od spoluhráče dostal do střelecké pozice. Vypálil na branku a jeho dobrá rána končí až na tyčce.

Manchester City – Huddersfield Town

5:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 30. Sané, 35. Aguero (pen.), 39. Zabaleta, 73. Aguero, 90+1. Iheanacho – 7. Bunn

Karty:   34. Stankovič (MAC) – 15. Hudson (HUD)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12.

Manchester City: Bravo – Zabaleta, Stones, Otamendi, Clichy – Fernandinho – Sterling, De Bruyne (75. Delph), Garcia, Sané (81. Navas) – Aguero (79. Iheanacho)
Náhradníci: Caballero – Delph, Iheanacho, Navas, Fernando, Sagna, Silva

Huddersfield Town: Coleman – Cranie, Hudson, Stankovič, Holmes-Dennis – Whitehead, Billing (67. Hogg) – Lolley (61. Smith), Payne, Bunn (54. Van La Parra) – Quaner
Náhradníci: Ward – Hefele, Hogg, Kachunga, Smith, Van La Parra, Wells

První zápas: Huddersfield Town - Manchester City 0:0