Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim

1:1

konec (1:0)

26.02.2017, 17:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • 22. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.16 8.0 19.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je tedy za námi a hosté ho nakonec dokázali vyrovnat – v 79. minutě totiž jednu z šancí Hoffenheimu využil kapitán Rudy a stanovil konečné skóre 1:1. Naopak domácí Schalke moc dobře nehrálo a ve druhém poločase se do žádné pořádné šance nedostalo, Baumann tak musel zasahovat hlavně proti střelám z větší vzdálenosti.

Ode mě je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám povedený start do nového týdne. (19:22:49)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Poslední centr ale německý gólman v domácích službách sebral a vypadá to, že už se nic zásadního nestane.

90+1

Nastaveny jsou dvě minuty a s míčem pro změnu hrají hosté, kteří se snaží natlačit míč před Fährmanna.

89

Ve vápně se dostával k míči Kramarić, kterému ale míč odskočil při zpracování a následně ve snaze se k němu dostat pouze fauloval gólmana Fährmanna.

88

Zápas se chýlí ke konci a větší vůli po výhře mají domácí, velké šance ale nevidíme a vypadá to, že by si hostující Hoffenheim mohl tento solidní výsledek pohlídat.

86

A právě nově příchozí útočník z Afriky to zkusil, ale jeho střelecký pokus skončil pouze vedle levé tyčky branky soupeře.

84

Je tu poslední střídání celého zápasu a opět ho provádějí domácí – na hřišti už neuvidíme Burgstallera, místo něho přijde Choupo-Moting.

82

Z dálky zkusil to domácí trápení prolomit Bentaleb, ofenzivní záložník ale svým pokusem asi o půl metru minul spojnici břevna a tyče.

82

A domácí kouč na tuto situaci reaguje druhou změnou – na hřišti skončil Sead Kolašinac, toho na poslední minuty nahradí Denis Aogo.

81

I nadále jsou to ale spíše hosté, kdo je více ve hře – s míčem sice hrají hlavně ve středu pole, ale svého soupeře vůbec nepouští do hry.

79

79. Sebastian RUDY - 1:1

79

Hoffenheim právě vstřelil branku!
A nakonec je asi zaslouženě srovnáno! Na Vogtův dlouhý nákop za obranu si naběhl Zuber, který si míč zpracoval a oslovil z druhé vlny nabíhajícího SEBASTIANA RUDYHO – tomu stačilo jenom šikovně nastavit hlavu a poprvé tak prolomil obranu Schalke!

77

Vzápětí to zkusil z dálky Wagner, dnes mu zápas ale nesedl a jeho další pokus skončil pouze vysoko na tribuně domácí Veltins Areny.

76

Burgstaller v půlícím kruhu zasáhl loktem bránícího Vogta, sudí pochopitelně píská faul, ale kartu tentokrát nechává v kapse.

74

Teď byl asi 30 metrů před brankou Hoffenheimu faulován domácí Stambouli, centr z volného kopu ale dokázala obrana hostů odvrátit.

72

Hraje se docela vyrovnaný fotbal a domácí se nemohou dostat do pořádné akce – zatím jsou ve druhém poločase horším týmem.

70

Je tu poslední střídání z dílny hostující lavičky – na tu míči Terrazzino, kterého nahrazuje na posledních dvacet minut Kramarić.

69

Teď měl velice dobrou šanci hostující celek – po hlavičce Sandra Wagnera chyběly Szalaiovi centimetry k tomu, aby rybičkou zakončil do poloprázdné branky. Na míč ale nedosáhl.

FC Schalke 04 – TSG 1899 Hoffenheim

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Schöpf (Burgstaller) – 79. Rudy (Zuber)

Karty:   67. Süle (HOF)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:9. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:12.

FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes, Badstuber (C), Nastasić – Schöpf, Goretzka, Stambouli, Bentaleb, Kolašinac (82. Aogo) – Burgstaller (84. Choupo-Moting), D. Caligiuri (57. Meyer).
Náhradníci: Nübel – Geis, Meyer, Choupo-Moting, Aogo, Kehrer, Huntelaar.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner – Bičakčić (60. Schwegler), Amiri (63. Szalai), Rudy (C), Demirbay, Zuber – Terrazzino (70. Kramarić), Wagner.
Náhradníci: Stolz – Polanski, Soares, Schwegler, Kramarić, Szalai, Ochs.

Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger