Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – SKP Ocel Třinec

6:3

konec (3:1)

24.02.2017, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 19. kolo • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.04 12.5 17.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

35:27

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí futsalisté připravili na zvyšující se tlak soupeře tu nejlepší možnou odpověď! Roman Mareš poslal do přečíslení MAXE, který si ještě dovolil celou akci zaseknout a následně přímou střelou k tyči prostřeil Sikoru – 6:3!

33:50

Třinec právě vstřelil branku!
Nebo že by ne? Chrudimská defenzíva nechala před Jeanem volného JAROSLAVA SLAVÍKA, který svižnou ranou k tyči dostává Třinecké zpět do hry – 5:3!

30:19

Chrudim právě vstřelila branku!
One-man-show LUKÁŠE REŠETÁRA budiž dokonána! Nejlepší střelec Chrudimi chce v závěru základní části prohánět Michala Beleje o pozici nejproduktivnějšího hráče ligy! Tentokrát se opřel do balonu z voleje a se štěstím ho poslal za záda Sikory – 5:2!

29:21

Třinec právě vstřelil branku!
A hosté se opět přibližují na rozdíl dvou branek! JAROSLAV SLAVÍK nastřelil balon z velké vzdálenosti, Jean svedl před brankou souboj s hráčem, díky čemuž mu balon propadl do sítě – 4:2!

25:09

Chrudim právě vstřelila branku!
RODRIGO MANCHA měl dnes již několik šancí, tentokrát je již jeho střelecké trápení protrhnuto! Roman Mareš z rohového kopu našel služebně nejmladšího Brazilce v chrudimském týmu, ten si zpracoval balon na prsa a ranou z voleje trefil přesně k tyči – 4:1!

19:59

Chrudim právě vstřelila branku!
Vteřinu před sirénou ale domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Jean na půlce připravil balon pro LUKÁŠE REŠETÁRA, který prudkou ranou o břevno dokonal hattrick – 3:1!

16:28

Třinec právě vstřelil branku!
Tentokrát již herní varianta s prázdnou branku hostům vyšla a my zde máme zajímavou zápletku! Baronův nástřel těsně před Jeanem hlavou tečoval DAVID KANTOR, chrudimský gólman již nedokázal na teč reagovat – 2:1!

07:26

Chrudim právě vstřelila branku!
A znovu přichází velmi rychlá branka elitní chrudimské čtyřky! LUKÁŠ REŠETÁR si elegantně narazil s Felipem a následně pohodlně zakončil do prázdné branky – 2:0!

00:28

Chrudim právě vstřelila branku!
Třinci tato varianta v úvodu sice vycházela, po rychlé rozehrávce Jeana ale postupoval sám na prázdnou branku kapitán LUKÁŠ REŠETÁR. Trefit odkrytou klec nebyl pro chrudimského hráče problém – 1:0!

FK Chrudim – SKP Ocel Třinec

6:3

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 1. Rešetár (Jean), 8. Rešetár (Felipe), 20. Rešetár (Jean), 26. Mancha (R. Mareš), 31. Rešetár, 36. Max (R. Mareš) – 17. Kantor (Baron), 30. Slavík, 34. Slavík

Karty:   32. M. Mareš (CHR), 39. Mancha (CHR) – 25. Mendrok (TRI)

FK Chrudim: Jean (Hlouš, Žďánský) – M. Mareš, M. Mareš II, R. Mareš, Max, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Mancha, Rešetár (C), Slováček, Felipe

SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Mendrok (C), Baron, Buryan, Liudzieczek, Kantor, Przycko, Samek, Blahut, Slavík

Rozhodčí: Slanina, Štipčák