Menu

Fotbal

Evropská liga

ACF Fiorentina – Borussia Mönchengladbach

2:4

konec (2:1)

23.02.2017, 21:05 • Artemio Franchi, Florencie • Play-off • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 2.47 3.4 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

60. Andreas CHRISTENSEN - 2:4

60

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí jsou zralí na ručník. Hofmann si na krátko přiťukl se svým spoluhráčem a následně poslal podél brankové čáry krásný centr, lehký a jemný, přímo mezi chumel domácích hráčů. Ti ovšem pouze přihlíželi, jak přiběhl ANDREAS CHRISTENSEN a hlavou zatloukl čtvrtý hřebíček do rakve domácích nadějí. Asistence: Jonas Hofmann.

55

55. Lars STINDL - 2:3

55

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Všechno beru zpět, co jsem dnes napsal o postupových šancích hostů! Jonas Hofmann zahrál přímo ze standardky signál, předal míč podél čáry vymezující šestnáctku a LARS STINDL tvrdou ránou k tyči nejen že završuje svůj hattrick, ale otáčí vývoj duelu a v tuto chvíli posílá Gladbach do další fáze Evropské ligy! Neskutečné! Asistence: Jonas Hofmann.

47

47. Lars STINDL - 2:2

47

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Horší vstup do druhé půle si domácí ani nemohli přát! Odražený míč se dostal k Josipu Drmićovi, jeho ještě vychytal Ciprian Tătăruşanu, ale míč se odrazil k LARSU STINDLOVI, který dorážkou vrací hosty do přímého souboje o postup. Kdo by to byl řekl poté, co domácí šli lehce do vedení 2:0! Asistence: Josip Drmić.

44

44. Lars STINDL - 2:1

44

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Hosté přece jen získávají malou naději! LARS STINDL poslal Cipriana Tătăruşana na druhou stranu, než kam po zemi zakončil.

28

28. Borja VALERO - 2:0

28

Fiorentina právě vstřelila branku!
Katastrofa na straně německého celku! Zpětná přihrávka po přímém kopu mířila na Jannika Vestergaarda, ale hostující obránce minul míč, prostě se ukopl, spadl a BORJA VALERO se ocitl sám před Sommerem, kterému nedal žádnou šanci!

15

15. Nikola KALINIĆ - 1:0

15

Fiorentina právě vstřelila branku!
A z nařízeného přímého kopu rozehráli domácí bleskovou akci Federico Bernardeschi prosprintoval s míčem na noze nějakých čtyřicet metrů a předal balón za obranu, kde se ke střele dostal NIKOLA KALINIĆ. Jeho rána na zadní tyč skončila v brance a domácí z prvního zakončení mířícího mezi tyče otevírají skóre! Asistence: Federico Bernardeschi.

ACF Fiorentina – Borussia Mönchengladbach

2:4

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 15. N. Kalinić (Bernardeschi), 28. Valero – 44. Stindl (pen.), 47. Stindl (Drmić), 55. Stindl (J. Hofmann), 60. Christensen (J. Hofmann)

Karty:   24. Vecino (FIO), 45+1. Olivera (FIO) – 66. Kramer (MNC), 76. Stindl (MNC)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:13.

ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Gonzalo Rodríguez (C), Astori, C. Sánchez – Olivera, Vecino, Badelj (62. Babacar), Chiesa – Valero, Bernardeschi (62. Iličić) – N. Kalinić.
Náhradníci: Sportiello – De Maio, Tello, Cristóforo, Babacar, Tomović, Iličić.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Wendt, Vestergaard, Christensen, Jantschke – J. Hofmann (72. Johnson), Dahoud (80. Strobl), Kramer, Herrmann – Stindl (C), T. Hazard (27. Drmić).
Náhradníci: Sippel – Kolodziejczak, Strobl, Drmić, Raffael, Johnson, Hahn.

Rozhodčí: Artur Dias – Rui Tavares, Paulo Soares (všichni Portugalsko)

První zápas: Mönchengladbach - Fiorentina 0:1