Menu

Hokej

O pohár Vladimíra Martince

BK Havlíčkův Brod B – HC Chotěboř

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

21.02.2017, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Předkolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Dnešní derby Vysočiny je u konce, Chotěboř si odváží domů výhru 4:1. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:39:52)

Konec zápasu.

59:57

Mladí Bruslaři ještě vyvážejí puk ven ze svého pásma, zakončit už ale zřejmě nestihnou.

59:28

Neuvěřitelný pohled na havlíčkobrodskou střídačku, kde jsou jen čtyři hráči do pole a náhradní gólman Miroslav Folvarský.

59:10

Hra je přerušena, buly u gólmana Kekuly.

59:00

Chotěboř rozehrává od své brány, už se blíží konečně konec.

58:10

Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Petr Mašek – 2 min. + 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Patrik Mašek – 2 min. + 2 min.).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Bancíř – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Cejpek – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (M. Přibyl – 2 min. + 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (J. Přibyl – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).

58:10

Naprosto zbytečná prodleva, stále se nehraje.

58:10

Chotěboř zřejmě provokovala Michala Přibyla, protože se mi vůbec nezdá, že by snad nejklidnější hokejista, kterého znám, sám od sebe chtěl prát.

57:55

Jakub Ludvík napřáhl na okraji levého kruhu a orazítkoval tyčku.

57:19

Brankář Kekula si ještě připsal úspěšný zásah, když zakročil proti střele z prostoru levého kruhu, jíž ukryl v náruči do hvizdu rozhodčího.

57:06

Hosté rozehrávají od své brány.

56:43

Zápas už se vyloženě jen dohrává, neděje se nic moc zajímavého.

56:21

Chotěboř kombinuje v útočném pásmu, domácí se brání.

55:35

Chotěboř vyhodila puk přes všechny čáry, píská se její zakázané uvolnění.

55:15

Hosté razí heslo, že nejlepší obrana je útok. Kotouč drží i nadále daleko od svého gólmana Peška, jenž už dlouho nemusel vůbec zasahovat.

54:47

Havlíčkobrodští hokejisté se nevzdávají a dál bojují, ale o vítězi už je dávno rozhodnuto. Parta z Kotliny už je ve značné křeči.

53:52

Chotěboř je kompletní, hraje se 5 na 5.

53:15

Hosté se zodpovědně brání a s železnou pravidelností vyhazují puky ven ze svého pásma. Havlíčkův Brod se v početní převaze trápí.

52:32

Vladimír Szilva chtěl vypálit z levého kruhu, jenže protihráči už mu předtím vypíchli puk od hole a brodský kapitán tak máchl jen do prázdna.

52:16

Benjamin Činčila nabral v oslabení rychlost a probil se až mezi kruhy útočného pásma, ale vracející se protihráč stihl jeho projektil zblokovat do ochranné sítě.

51:52

Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Krejčí – 2 min., hákování).

51:35

Tomáš Nguyen nabral rychlost ve středním pásmu a odvážně se probíjel mezi přesilou chotěbořských hráčů, ale důrazní hosté ho nakonec od puku odstavili.

50:45

Chotěboř kombinuje v útočném pásmu a hledá si prostor ke střele.

50:00

Jiří Přibyl si ideálně srovnal v prostoru kruhu puk na hůl a vypálil, ale trefil jen bližší tyčku. Domácím dnes není nakloněno ani střelecké štěstí!

49:51

Marek Bancíř vypálil z prostoru mezi kruhy, jenže brankář Pešek měl dobrý výhled na letící puk a zasáhl v poklidu svými betony.

49:37

Na hrací ploše se v posledních chvílích nic moc zajímavého neděje, Havlíčkův Brod drží puk na svých holích a tlačí se ještě dopředu.

48:40

Domácí se ještě snaží utkání alespoň trochu zdramatizovat, ale Chotěboř si počíná vzadu velmi jistě a kontroluje hru.

48:15

Havlíčkův Brod je v plném počtu a aktivně napadá soupeřovu rozehrávku.

47:35

Chotěboř se snaží završit potupnou pětku, jenže Havlíčkův Brod se v oslabení dobře brání.

46:04

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Cejpek – 2 min., hákování).

45:49

Chotěboř právě vstřelila branku!
No a myslím si, že je o vítězi utkání definitivně rozhodnuto! Benjamin Činčila nahodil kotouč do útočného pásma, puk se zasekl v prostoru mezi kruhy a první ho dojel MILAN HAJŠMAN, jehož dělovka zapadla přesně nad beton bezmocného gólmana Kekuly! Asistence: Benjamin Činčila, Dominik Kopecký.

45:22

Ondřej Hlídek vykouzlil hezký pas před bránu na Vojtěcha Veverku, ale ten než stihl s pukem něco vymyslet, byl zastaven protihráči.

44:54

Hra je přerušena, buly v pásmu hostů.

44:18

Havlíčkův Brod nic nevzdává a dál tlačí Chotěboř v hloubi jejího obranného pásma, ale z vytrvalého tlaku ne a ne přijít větší šance.

44:00

Na druhé straně hřiště se probíjel z levého křídla blíže k bráně Václav Piskač, ale extraligový starší dorostenec byl nakonec dobře zablokovaný soupeřovými hráči.

43:45

Václav Svoboda se hezky uvolnil a z okraje kruhů vypálil, ale gólman Kekula jeho ránu vyrazil svou vyrážečkou do bezpečí.

43:17

Chotěboř je v plném počtu a dál hlídá poctivě dvoubrankové vedení.

42:20

Domácí sice udrželi ještě na chvíli útočné pásmo, ale Chotěboř je odzbrojila a okamžitě vyhodila.

42:04

Tomáš Nguyen se s pukem na holi vůbec nemazal a vypálil od modré čáry. Mířil dobře do horní části brány, ale gólman Pešek skvěle zasáhl vyrážečkou.

41:47

Vojtěch Veverka v roli falešného obránce vypálil od modré čáry golfákem a jeho projektil před bránou jemně tečoval Ondřej Hlídek, ale jen do Peškových betonů.

41:21

Chotěboř rychle získala puk a vyhodila.

41:17

Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Havel – 2 min., krosček + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).

40:50

Kotouč se chvíli potuloval v pásmu Bruslařů, kteří pod tlakem nedokázali dobře rozehrát a vyhodili kotouč jen na odpískané zakázané uvolnění.

40:01

Začala třetí třetina.
V prostřední části sice snížil na nejtěsnější rozdíl ranou od modré čáry nadějný hokejista Marek Bancíř, jenže Chotěboř si po velkém zaváhání gólmana Kekuly vzala zpět dvoubrankový náskok, když z dorážky uspěl Benjamin ČInčila. Třetí třetina začne zhruba ve 20:04, stav je 1:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:38

Tomáš Cejpek předvedl hezkou individuální akci. Ve středním pásmu rozkmital své rychlé nohy, vřítil se do pásma soupeře a z kruhu svižnou zápěstní ranou nastřelil Peškovy betony.

39:12

Hra je přerušena, buly v pásmu Chotěboře.

38:41

Havlíčkův Brod se chvíli usadil v útočném území, ale už znovu přišel o kus černé gumy a kupředu se řítí rozjetá Chotěboř.

38:09

Hosté to ještě zkoušejí, ale Havlíčkův Brod si dává směrem dozadu dobrý pozor. Mladí Bruslaři dobře vědí, že další inkasovaná branka by už zřejmě definitivně pohřbila jejich šance na zvrat.

37:45

Havlíčkobrodská družina dál buší do obranného bloku svého soupeře, ale nyní ji v postupu kupředu zastavilo postavení mimo hru.

37:15

Brankář Kekula se poměrně dlouho vydal ze svého brankoviště pro nahozený puk za svou bránu, ale hosté to naštěstí pro domácí nedokázali potrestat.

36:44

Havlíčkův Brod se radoval ze snížení, ale jen malou chviličku! Sudí totiž po jejich gólu rozpažil a branku neuznal, protože jí bylo dosaženo vysokou holí!

36:36

Hosté se v pohodě ubránili a už se hraje 5 na 5. Útok Bruslařů založil Vladimír Szilva, jenž sice neměl komu nahrát, ale z těžkého úhlu zakončil. Brankář Pešek ukryl kotouč v lapačce.

35:40

No, z brodské strany už je to pořádná křeč, Chotěboř se brání v naprosté pohodě a soupeře vůbec nepouští do blízkosti svého gólmana Peška.

35:15

Kotel chotěbořských fanoušků opět jásá a nadšeně buší do svého bubnu, hosté znovu dokázali vyhodit.

34:50

Kdepak, mladí Bruslaři s trápí s přechodem do ofenzivní fáze, opět se dopustili nepřesnosti a Chotěboř toho využila k vyhození.

34:20

Hosté hned po vhazování vybojovali kotouč a osvobodili se dlouhým obloučkem do Kekulova hájemství.

34:17

Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Kopecký – 2 min., krosček).

33:57

Chotěboř právě vstřelila branku!
Neskutečná chyba brankáře Kekuly, po níž se hosté opět ujali vedení o dva góly! Josef Vácha vypálil od modré čáry a gólman Kekula měl dobrý výhled, jenže zaspal a kotouč mu poskakoval po rameni. BENJAMIN ČINČILA vůbec neotálel a zblízka doklepl snadno kotouč za dezorientovaného strážce brodské svatyně! Asistence: Josef Vácha.

33:00

Chotěboř okamžitě odpovídá zvýšenou útočnou aktivitou a puky létají kolem brodské brány, jen to sviští. Gólman Kekula musí mít oči na stopkách.

32:21

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, mladí Bruslaři jsou za svou velkou aktivitu odměněni a vstřelili kontaktní branku! Vladimír Szilva předal puk Tomáši Cejpkovi, jenž nabil na modrou čáru MARKU BANCÍŘOVI. Šikovný a talentovaný bek se opřel do kotouče zápěstím a skóroval nad lapačku překvapeného gólmana Peška! Asistence: Tomáš Cejpek, Vladimír Szilva.

31:49

Vladimír Szilva neotálel, když dostal nahrávku do levého kruhu, a okamžitě vypálil. Jeho projektil byl však nepřesný a nezasáhl svůj cíl.

31:37

Chotěboř opět vybojovala puk, když obrala soupeře ve svém pásmu, ale pod tlakem napadajících protihráčů vyhodila jen na icing.

31:15

Domácí hokejisté se tlačí ze všech sil dopředu, zatímco Chotěboř je schoulena do obranné ulity v blízkosti sv´=ho gólmana Peška a odráží soupeřovy útoky.

30:55

Vojtěch Veverka se hezky protáhl chotěbořskou obranou jako nůž máslem, ale dostal se už do těžkého úhlu na to, aby mohl dobře vystřelit. Hrát mohou hosté.

30:13

Brankář Kekula si připsal další úspěšný zákrok, když ránu ihned po vhazování po celou dobu letu dobře viděl a ukryl ji v nastavené náruči.

30:09

Josef Vácha se vydal na útočný výlet a zblízka dorážel po střele od modré čáry, ale nadvakrát jen vyprášil chrániče gólmana Kekuly!

29:42

Josef Vácha vypálil od modré čáry a jeho sražená střela vylekala gólmana Kekulu. Kotouč se po nečekaném odrazu dostal do výšky a obloučkem spadl na horní síťku.

29:26

Chotěboř drží puk a snaží se vyzrát na poctivý obranný blok svého soupeře z Kotliny, ale zatím bez úspěchu. Havlíčkův Brod se brání zodpovědně a obětavě.

29:05

Havlíčkův Brod dvakrát vybojoval kotouč a vyhodil ho přes celou délku ledového kolbiště.

28:37

Chotěboř i nadále svírá mladé Bruslaře v blízkosti gólmana Kekuly, ale zatím z toho nedokázala vytěžit nic nebezpečnějšího.

28:12

Petr Mašek si najel před bránu, kam obdržel dobrý pas, ale z voleje napálil jen betony gólmana Kekuly, který okamžitě přerušil hru.

28:03

Domácí mladíci vyhráli vhazování u své brány a okamžitě poslali kotouč do útočného území.

27:52

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Cejpek – 2 min., napadení).

27:37

Hezká hokejová akce. Martin Polák zpoza brány našel mezi kruhy najetého staršího dorostence Jiřího Přibyla, jehož rána byla sražena do ochranné sítě.

27:11

Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu získali puk, ale vzápětí ho vyhodili jen na zakázané uvolnění. Znovu se vhazuje u gólmana Peška.

26:50

Luboš Dvořák při přečíslení 2 na 1 narýsoval parádní pas před brankoviště na Václava Svobodu, jenž pálil zblízka z voleje, ale gólman Kekula skvěle zasáhl betonem!

26:11

Chotěboř splnila svůj cíl a protlačila kotouč přes havlíčkobrodskou hradbu na modré čáře do blízkosti gólmana Kekuly. Může tak v klidu vystřídat.

25:44

Bruslaři se tlačí dopředu, ale zatím ze své útočné snahy nedokázali vytěžit nic, co by mělo přidělat brankáři Peškovi vrásky na čele.

25:07

Obrovská šance hostů! Jan Hospodka pádil sám na bránu, ale rána mu vůbec nesedla a brankář Kekula tak v pohodě uhájil svou svatyni.

24:40

Patrik Mašek se zbytečně ohnal po protihráči a udeřil ho holí do obličeje přímo před zraky sudího, který zůstává v klidu a nechává pokračovat ve hře.

24:10

Havlíčkobrodská družina se v oslabení ubránila bez větších problémů, soupeři takřka vůbec nic nebezpečného nedovolila. Už se hraje 5 na 5.

23:41

Havlíčkův Brod vybojoval puk a vyhodil ho přes celou délku hrací plochy.

23:11

Chotěboř i nadále okupuje útočnou zónu a drží oslabeného soupeře v šachu.

22:31

Petr Veselý vypálil od modré čáry a gólman Kekula toho moc neviděl, proto zasáhl spíše intuitivně. Kotouč ho ale zasáhl a maskovaná opora Bruslařů přerušila hru.

22:30

Havlíčkův Brod se sice obětavě brání, ale nedaří se mu získat puk pod kontrolu a vyhodit ho ven ze svého území. Hosté mají stále tlak.

22:09

Chotěboř vyhrála vhazování a kombinuje v útočném pásmu.

22:00

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Nguyen – 2 min., držení protihráče).

21:06

Hosté se usadili v útočném pásmu a několikrát zakončili. Většina střel byla zblokovaných, a když už ne, tak nepřesných. Gólman Kekula nemusel zasahovat.

20:41

Mladí Bruslaři založili útočnou akci hodně dlouhou nahrávkou na Tomáše Cejpka, ale ten využil pravidla o hybridním iicngu a kotouč dojel první. Následně ale nedokázal přesně přihrát.

20:15

Chotěboř má puk za svou bránou a rozehrává.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní třetina se odvíjela jednoznačně v režii hostů, kteří zaslouženě vedou o dvě branky. Nejdříve se prosadil po parádním samostatném úniku Luboš Dvořák a potom se trefil i Petr Mašek. Prostřední část začne zhruba v 19:15, stav je 0:2.

20:00

První třetina skončila.

19:44

Vladimír Szilva sprintoval neohroženě za nahozeným pukem do útočného pásma a brankář pešek musel daleko ze svého brankoviště. Kotouč odpálil na střídačku, ale naštěstí nikoho ze spoluhráčů nezasáhl.

19:09

Benjamin Činčila se nebál souboje s o poznání urostlým protihráčem a získal puk pro Josefa Váchu, jehož ránu z kruhu lapil gólman Kekula do náruče.

18:47

Ondřej Hlídek vypálil po uvolnění z těžkého úhlu na levé straně. Brankář Pešek se nenechal nachytat na švestkách a vyrážečkou vytěsnil letící kotouč do ochranné sítě.

18:38

Hosté rozehrávají z hloubi svého obranného pole a nechtějí udělat na konci úvodní dvacetiminutovky žádnou chybu, jež by posadila soupeře zbytečně na koně.

18:14

Chotěboř velmi dobře bruslí a svědomitě zahušťuje prostor ve středním pásmu, přes které by jí neproklouzla snad ani myš. Domácí to mají hodně těžké.

18:00

Havlíčkův Brod získal kotouč a rozehrává ze zákrytu své brány.

17:39

Brankář Kekula dobře přečetl situaci a kotouč, který se odrazil ze skrumáže mezi kruhy, po vyjetí ze svého území přikryl pod lapačkou.

17:11

Přihrávka rukou, buly proběhne ve středním pásmu. Ani další havlíčkobrodský útok tak s sebou nepřinesl nic nebezpečného.

16:39

Chotěboř je při chuti a i nadále svírá mladé Bruslaře v blízkosti jejich gólmana Kekuly, který má hodně práce. Domácí se zatím směrem dopředu trápí.

16:17

Chotěboř právě vstřelila branku!
Velká nepříjemnost pro havlíčkobrodské barvy, Chotěboř se ujímá dvoubrankového vedení! Benjamin Činčila vybojoval puk, když chyboval Michal Přibyl, sjel si do dobré pozice a narýsoval před bránu parádní pas na PETRA MAŠKA, jenž zblízka neměl problém s tím, aby skóroval do odkryté brány! Asistence: Benjamin Činčila.

15:38

David Bušek dostal nabito na modrou čáru, ale jeho projektil byl hodně nepřesný. Puk proletěl dobré dva metry nad horní tyčkou.

15:09

Domácí vybojovali po delší době puk pevně pod kontrolu a drží se na dostřel gólmana Peška. Chotěboř však i nadále skvěle brání a dává jim minimum prostoru.

14:42

Chotěboř má nyní více ze hry a mačká Bruslaře u jejich gólmana Kekuly, který si nemůže ani na chviličku odpočinout. Neustále se musí plně koncentrovat.

14:06

Luboš Dvořák se hezky prokličkoval až k bráně, ale z mírného úhlu na levé straně nedokázal došťouchnout kotouč k přední tyčce. Tam číhal gólman Kekula.

13:57

Hra je přerušena po zákroku gólmana Kekuly. Sluší se podotknout, že za domácí tým dnes hrají hodně starší dorostenci.

13:21

Družina z Kotliny má sice více ze hry, jenže nedaří se jí územní převahu přetavit v nějakou slibnější příležitost. Obrana Chotěboře je pozorná.

12:40

Domácí mladíci na chvíli okupovali útočné pásmo, jenže nevzešlo z toho nic nebezpečného. Havlíčkův Brod by potřeboval zpřesnit zakončení.

12:19

Hosté sice získali puk a na chvíli vyvezli hrací předmět do bezpečné zóny hřiště, ale vzápětí o něj přišli a musejí se vracet rychle zpět.

11:50

Mladí Bruslaři vybojovali puk a drží se na dostřel chotěbořské brány.

11:25

Hráči se sice tlačí vehementně do ofenzivy, ale zatím jejich snaha nedopadá na úrodnou půdu. K vidění je celá řada nepřesnosti, hezkých akcí je poskrovnu.

10:49

Hraje se vyrovnaný hokej, oba týmy se střídají v útočné aktivitě.

10:18

Vojtěch Veverka zblokoval v obranném pásmu střelu od modré čáry a hnal se do úniku. ale byl vytlačen do strany a jeho rána z okraje kruhů byla sražena.

10:00

Chotěboř drží hru u gólmana Kekuly a hledá si prostor ke střele.

09:35

Úsměvný moment. Vladimír Szilva zlomil hůl a zahodil ji, ale potom o ni zakopl a narazil do mantinelu.

09:05

Parta z Kotliny se usadila v útočném pásmu a několikrát zahrozila, ale gólman Pešek byl pozorný a podržel v těžké chvíli svůj tým.

08:49

Chotěboř se probila ke kotouči a vyhodila.

08:21

Hosté získali puk a vyhodili, ale domácí zahrozili. Tomáš Cejpek si vybruslil s pukem blíže k bráně, ale z mírného úhlu na levé straně bekhendem trefil jen gólmana Peška u přední tyčky.

07:44

Jakub Rubner vypálil chvíli po vhazování z mohutného nápřahu od modré čáry, ale jeho dělovku gólman Pešek dobře viděl a vyrazil ji betony.

07:30

Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Patrik Mašek – 2 min., podražení).

07:09

Havlíčkův Brod opět chyboval při rozehrávce a sám na bránu se řítil Benjamin Činčila, ale jeho ránu zblízka skvěle schoval do lapačky gólman Kekula!

06:25

Domácí jsou po obdržené brance očividně otřesení a nejistota je na jejich holích jednoznačně znát. Chotěboř dál tlačí na útočnou pilu.

05:56

Chotěboř právě vstřelila branku!
Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře, kteří po chybě inkasují! Josef Vácha narýsoval parádní pas do jízdy LUBOŠI DVOŘÁKOVI, jenž objel padajícího beka Jakuba Rubnera, v samostatném úniku nádherně vyšachoval gólmana Kekulu a v pohodě zakončil do odkryté brány! Asistence: Josef Vácha, Václav Kadlec.

05:17

Domácí hokejisté mají puk ve své moci a ženou se s ním napříč středním pásmem vpřed.

05:00

Havlíčkův Brod má puk na svých holích a rozehrává od své brány. Tomáš,Lachman drží kotouč za Kekulovou bránou a čeká na najíždějící spoluhráče.

04:35

Mladí Bruslaři v přesilovce nic nebezpečného nevymysleli, Chotěboř se ubránila s velkým přehledem. Už se hraje 5 na 5:

04:05

Mladí Bruslaři se trápí. Ne a ne soupeře sevřít na delší dobu do pevného objetí a vytvořit si slibnější šanci. Hosté drží puk daleko od své brány.

03:45

Hosté získali puk a vyhodili.

03:25

Tomáš Lachman vypálil od modré čáry a Vladimír Szilva ještě jemně kotouč tečoval, ale hrací předmět zamířil mimo Peškovu bránu.

02:40

Marek Bancíř dostal nahrávku na modrou čáru a vypálil, ale jeho projektil byl hodně nepřesný a nevešel se mezi tři tyče.

02:32

Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Patrik Mašek – 2 min., podražení).

02:05

Havlíčkobrodská družina má ponechanou výhodu, bude hrát přesilovku.

01:46

Domácí hokejisté se ujali kotouče a okupovali útočnou z´=onu, ale Vojtěch Veverka se dostal s pukem už za útočnou modrou čáru do středního pásma.

01:10

Tomáš Nguyen nahrál zadovkou do kruhu Vojtěchu Veverkovi, jehož rána z první přeletěla horní tyčku chotěbořské brány.

00:49

Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma a probil se ke střele z levého křídla. Brankář Pešek kotouč dobře viděl a ukryl ho ve své náruči.

00:25

Václav Svoboda dostal nahrávku po akci z levé strany a vypálil z kruhu, ale brankář Kekula si pohlídal přední tyčku a zasáhl svým betone,.

00:07

Bruslaři vyhráli vhazování ve středovém kruhu a nahodili kotouč do útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Kekula) – Rubner, Bušek, Bancíř, Lachman – J. Přibyl, Szilva "C", M. Přibyl, Veverka, Cejpek, Donda, M. Polák, Piskač, Nguyen, Hlídek

HC Lvi Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Kadlec, Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Vácha "C", Kopecký – Hospodka "A", Eis, Freibauer, Havel, Dvořák, D. Činčila, Kováč, Svoboda, Patrik Mašek, Hajšman, B. Činčila, Petr Mašek

Rozhodčí: Aleš Hájek – Jaromír Říha, Radek Teplý.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

BK Havlíčkův Brod B – HC Chotěboř

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Bancíř (Cejpek, Szilva) – 6. Dvořák (Vácha, Kadlec), 17. Petr Mašek (B. Činčila), 34. B. Činčila (Vácha), 46. Hajšman (Činčila, Kopecký)

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Kekula) – Rubner, Bušek, Bancíř, Lachman – J. Přibyl, Szilva "C", M. Přibyl, Veverka, Cejpek, Donda, M. Polák, Piskač, Nguyen, Hlídek

HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Kadlec, Veselý, Musílek, J. Ludvík, Krejčí, Vácha "C", Kopecký – Hospodka "A", Eis, Freibauer, Havel, Dvořák, D. Činčila, Kováč, Svoboda, Patrik Mašek, Hajšman, B. Činčila, Petr Mašek

Rozhodčí: Aleš Hájek – Jaromír Říha, Radek Teplý

Průběh zápasu
1. třetina
02:32 CHO 2 Patrik Mašek, podražení
05:56 CHO 0:1 Dvořák (Vácha, Kadlec)
07:30 CHO 2 Patrik Mašek, podražení
16:17 CHO 0:2 Petr Mašek (B. Činčila)
Po 1. třetině
2. třetina
22:00 HBB 2 Nguyen, držení protihráče
27:52 HBB 2 Cejpek, napadení
32:21 HBB 1:2 Bancíř (Cejpek, Szilva)
33:57 CHO 1:3 B. Činčila (Vácha)
34:17 CHO 2 Kopecký, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
41:17 CHO 2+OK Havel, krosček+nesportovní chování
45:49 CHO 1:4 Hajšman (Činčila, Kopecký)
46:04 HBB 2 Cejpek, hákování
51:52 CHO 2 Krejčí, hákování
58:10 CHO 2+2 Petr Mašek, hrubost
CHO 2+2 Patrik Mašek, hrubost+hrubost
HBB 10 Bancíř, nesportovní chování
HBB OK Cejpek, nesportovní chování
HBB 2+2 M. Přibyl, hrubost
HBB 2+2 J. Přibyl, hrubost+hrubost
Konec