Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Příbram – FC Viktoria Plzeň

1:2

konec (1:2)

20.02.2017, 13:00 • Na Litavce - UMT, Příbram • 17. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.45 4.6 4.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Příbram vybojovala rohový kop, po kterém se vydal do šestnáctky i brankář Ondřej Kočí a v blízkosti hranice malého pokutového území si naskakoval na míč, jenže na něj nedosáhl.

90

Karsten Ayong mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání a vyrovnat, když se uprostřed šestnáctky dostal k hlavičce a mířil pod břevno, jeho pokus byl ale příliš slabý a Dominik Sváček ho bez problému stáhl do rukavic.

84

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jakub Kopřiva, přichází Martin Suchý.

81

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Štěpán Kacafírek, přichází Milan Macek.

81

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Václav Kule.

77

Jiří Sedláček by dnes mohl zkompletovat hattrick, to by ale musel mířit přesněji. Hostující útočník se nyní řítil sám na bránu, Ondřej Kočí proti němu ale skvěle vyběhl a v těsné blízkosti hranice pokutového území ho dokázal chytat! Mohlo být rozhodnuto.

76

Příbram zahodila další šanci! Domácí hráči se dostali opět ke střele v blízkosti levé tyče, bránu ale z ostrého úhlu přestřelili.

75

Střídající Jan Makoš mohl vyrovnat, když se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže míč po zemi napálil pouze doprostřed brány a Dominik Sváček ho fantastickým zákrokem vyrazil!

73

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Mudra, přichází Rudolf Novák.

72

Žlutou kartu dostává Tomáš Břížďala (1.FK Příbram).

70

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Šrain, přichází Jan Makoš.

68

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Martin Debellis, přichází Nikola Vukajlovič.

67

Roman Květ na levé straně hřiště v blízkosti brankové čáry krásně pronikl do šestnáctky a z ostrého úhlu napřáhl k přízemní střele, kterou Dominik Sváček skvěle vyrazil!

66

Příbram na pravé straně hřiště rozehrála rohový kop a po nepřesné hlavičce se na vzdálenější levé tyči jeden z domácích hráčů dostal ke střele, která z ostrého úhlu minula bližší levý horní roh brány a skončila nad! Příliš nechybělo.

60

Ondřej Kočí na pravé straně šestnáctky předvedl nepřesvědčivý výběh a Plzeň mohla skórovat do prázdné brány, místo střely ale přilétl před bránu z ostrého úhlu přízemní centr, který zamířil do území nikoho!

59

Pavel Pilík se ocitl na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci a z úhlu vyslal na hostující bránu pořádnou ránu, Dominik Sváček ale předvedl úžasný reflexivní zákrok!

40

Příbram se po rozehrání dalšího rohového kopu dostala uprostřed šestnáctky k hlavičce a Dominik Sváček už byl překonaný, jeden ze spoluhráčů ho ale na čáře zachránil!

39

Hostující brankář Dominik Sváček fantasticky přečetl hru a na levé straně šestnáctky vychytal jednoho z hráčů Příbrami, jehož přízemní střela znamenala pouze rohový kop!

33

Jakub Kadar číhal u pravé tyče a po přetaženém centru z levé strany šestnáctky se málem dostal k hlavičce, nakonec ale na míč těsně nedosáhl! Kdyby ano, brankář Ondřej Kočí by zasahoval v domácí bráně Příbrami marně.

31

31. Michal HLAVATÝ - 1:2

31

Plzeň právě vstřelila branku!
MICHAL HLAVATÝ si na pravé straně šestnáctky naběhl na krásnou kolmou přihrávku a přízemní střelou z ostrého úhlu zamířil mezi nohama Ondřeje Kočího ke vzdálenější levé tyči. Plzeň znovu vede! Druhému gólu Plzně předcházela standardní situace Martina Rychnovského, který ji na pravé straně hřiště rozehrál nakrátko.

22

22. Karsten AYONG - 1:1

22

Příbram právě vstřelila branku!
KARSTEN AYONG se dostal na přední tyči k míči po nádherném centru z pravého křídla a parádní hlavičkou neomylně zamířil k bližší pravé tyči! Viktoria Plzeň si tak dlouho koledovala o gól, až nakonec přišel! V Příbrami je vyrovnáno na 1:1.

22

Jan Šrain se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a zdálo se, že jeho přízemní střela skončí v bráně, Dominik Sváček ho ale senzačním zákrokem dokázal u tyče zastavit!

20

Roman Květ byl zřejmě hráčem, který se na přední tyči po krásném centru z pravého křídla dostal k hlavičce, a jeho tečovaný pokus zamířil těsně nad břevno!

12

Příbram začala utahovat šrouby a uprostřed šestnáctky se dostala ke střele, která po zemi mířila k levé tyči, Dominik Sváček ale předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil!

6

6. Jiří SEDLÁČEK - 0:1

6

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň vyrazila středem hřiště v rychlém sledu do druhého protiútoku, který byl nyní po krásné kolmé přihrávce za obranu smrtelný. JIŘÍ SEDLÁČEK si hodil míč kolem vybíhajícího Ondřeje Kočího doprava a na pravé straně šestnáctky ho střelou z úhlu po zemi umístil ke vzdálenější levé tyči prázdné brány. Plzeň vede po ukázkově sehraném protiútoku rychle 1:0!

FK Příbram – FC Viktoria Plzeň

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 22. Ayong – 6. Sedláček, 31. Hlavatý

Karty:   72. Břížďala (PRI)

Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:2.

FK Příbram: Kočí – Břížďala, Kacafírek (81. Macek), Liščević, P. Pilík, Šrain (70. Makoš), Kvída, Květ, Januška, Holý (K), Ayong.
Náhradníci: Dvořák – Vávra, Ric. Trenér: Jaroslav Černý.

FC Viktoria Plzeň: Sváček (K) – Rychnovský, Teršl, Vacovský, Hlavatý (81. Kule), Kadar, Mudra (73. Novák), Kopřiva (84. Suchý), Debellis (68. Vukajlovič), Skála, Sedláček.
Náhradníci: Luhový. Trenér: Pavel Horváth.

Rozhodčí: Tomáš Klíma. Asistenti: Pavel Vlasjuk, Jan Petřík

Diváci: 70