Menu

Futsal

2. Futsal liga západ

FC Jerigo 1994 Plzeň – HERD Hradiště

4:2

konec (1:2)

17.02.2017, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 18. kolo • Vít Muzikář

36:01

Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň jde do vedení o dvě branky. Petr Bednář se zbavil soupeře, posléze předložil míč ONDŘEJI VITOUŠOVI, jenž z jedničky šajtlí trefil pravou polovinu branku hostujícího mužstva. 4:2. Asistence: Petr Bednář.

34:59

Brankář Daniel Klečka (JPL) si věřil v souboji s Lukášem Hiblerem, dle soudu rozhodčího si domácí hráč pomohl rukama.

34:40

Plzeň právě vstřelila branku!
Svěřenci trenéra Jiřího Pechra otáčejí vývoj západočeského derby! Tomáš Pekník byl na pravé straně, ale situaci neuspěchal a našel ADAMA MALÉHO, jenž schoval svojí střelu ze střední vzdálenosti k levé tyči, což Miroslav Podlipský ani obrana hostů nečekala. 3:2. Asistence: Tomáš Pekník.

33:13

Vohrna našel Malého, ten přihrál Petra Bendla (JPL), jenž na polovině hřiště zatahal soupeře za dres a posléze viděl žlutou kartu.

31:04

Tak co chybělo? Já myslím, že pouze větší klid Pavla Hudečka v zakončení na zadní tyči, velká nedůslednost domácích hráčů, Daniel Klečka byl tím, kdo zachránil Plzeň před třetím inkasovaným gólem.

29:44

Ondřej Vitouš překvapil všechny v Plzni, když si všiml špatného postavení Miroslava Podlipského, po rozehrávce rohového kopu z pravé strany skončil balon na levé tyči hostující branky.

27:22

No a mohlo to být opět lepší pro hosty, Martin Lukáč trefil pravou nohu levou tyč branky Daniela Klečky, následně měli domácí štěstí míč se odrazil do zámezí.

26:49

Plzeň právě vstřelila branku!
Velká chyba hostujícího hráče na polovině hřiště na pravé straně, Petr Bednář mu sebral míč, posléze jej předložil před prázdnou brankou MARKU VOHRNOVI, který poslal míč vedle pravé tyče! 2:2! Asistence: Petr Bednář.

26:05

Tenhle futsal baví a odpovídá náboji západočeského derby, Vohrna byl na levé straně, navedl si míč na pravou nohu, ale v dobré pozici zapsal střelu do kolonky "mimo branku".

25:16

Tohle mohlo skončit brankou na 1:3. První střelu Klečka vyrazil pouze před Hiblera, který v obrovské šanci nepřehodil brankáře Jeriga.

20:01

Střídání v týmu Jerigo 1994 Plzeň: ze hřiště odchází Miroslav Šoltys, přichází Daniel Klečka.

16:50

Hradiště právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla nádhera! K míči se postavil JINDŘICH EISENREICH, který vsadil na razanci a poslal míč do pravé poloviny. S tímhle nemohl Šoltys nic dělat a nebylo mu nic platné, že měl postaveného hráče u tyče! 1:2! Bez asistence.

13:31

Malý našel na levé straně Trnku, který se zbavil soupeře, v dobré pozici se ovšem neprosadil, míč tečoval jeden z hostů, míč pro domácí.

11:30

Tuším, že po přihrávce Malého nedosáhl na balon ve skluzu Šebek. Následovala kombinace hostujících fotbalistů, kdy na levé straně zůstal zcela volný Eisenreich, ale v obrovské šanci se trefil nad branku domácích.

10:29

Velká nedůslednost domácích, když za obranou Jeriga zůstal zcela volný Šneberger, ale v pozici, kdy byl sám před Šoltysem uspěchal zakončení.

09:35

Plzeň drží míč, Šebek je zpátky na hřišti a vtom Vitouš našel Vohrnu, který byl tísněný soupeřem, ale střílel z jedničky vedle levé tyče.

08:17

Plzeň právě vstřelila branku!
Adam Malý odčinil svojí chybu při prvním gólu, krásnou křižnou přihrávkou našel ONDŘEJE LENKA, Miroslav Podlipský vyběhl pozdě z branky, kapitán Jeriga zakončoval v souboji s brankářem hostů do pravé poloviny branky. 1:1. Asistence: Adam Malý.

04:46

První z větších šancí domácího celku, těžiště hry se přesunulo na levou stranu, následně Lenk poměrně vykoupal Podlipského a naservíroval míč do dobré pozice Vitoušovi, který ovšem trefil bránícího hráče soupeře.

02:09

Hradiště právě vstřelilo branku!
Jerigo nemůže chytit rytmus, Adam Malý udělal hrubou chybu v rozehrávce, LUKÁŠ HIBLER mu sebral balon a poslal míč k pravé tyči z pohybu pravou nohou. Šoltys natahoval nohu marně. 0:1. Bez asistence.

00:20

Hosté mohli jít do vedení, Hibler si navedl míč na pravou nohu, z pravé strany pálil do levé tyče domácí branky.

FC Jerigo 1994 Plzeň – HERD Hradiště

4:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 9. Lenk (Malý), 27. Vohrna (Bednář), 35. Malý (Pekník), 37. Vitouš (Bednář) – 3. Hibler, 17. Eisenreich

Karty:   34. Bendl (JPL), 35. Klečka (JPL)

FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Bednář, Bendl, Lenk (C), Malý, Pekník, Šebek, Trnka, Vitouš, Vohrna

HERD Hradiště: Podlipský – Šneberger, Eisenreich, Hibler, Lukáč (C), Netrval, Hudeček, Buřič, Sčislák

Rozhodčí: Milner, Řeháček...delegát: Poppr