Menu

Hokej

NHL

Minnesota Wild – Anaheim Ducks

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

15.02.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.0 3.8 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:57

Devan Dubnyk znovu naskočil na střídačku a brána Minnesoty Wild zůstává prázdná!

58:35

Brankář Devan Dubnyk opustil svou bránu a Minnesota to zkouší ve hře bez brankáře!

57:40

Jason Pominville se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Johna Gibsona propálit nedokázal! Brankář Anaheimu ležel na ledě, ani dorážky se ale neujaly!

55:19

Anaheim se ocitl před bránou v obrovské šanci, když jeden z hostujících hokejistů nejprve orazítkoval z blízkosti hruď Devana Dubnyka a následná dorážka Andrewa Cogliana se odrazila mimo od pravé tyče!

54:10

Jakob Silfverberg napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Minnesoty ke krásné táhlé střele, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Devan Dubnyk ale předvedl úžasný rozštěp a puk ukryl v lapačce!

53:18

Jason Zucker byl zřejmě hráčem, který se v blízkosti levé tyče dostal ke střele, jeho pokus ale skončil na hrudi Johna Gibsona, který ho bez problému vyrazil!

52:56

Gustav Olofsson napřáhl od modré čáry k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, John Gibson ji ale pravým betonem vyrazil a připsal si skvělý zákrok!

47:33

Antoine Vermette po vhazování ve středním pásmu čepelí hole zasáhl mezi nohy jednoho z hlavních rozhodčích a dostal osobní trest za napadení rozhodčích.

46:18

Ducks nebezpečně vypálili z mezikruží a jejich tečovaná střela se ze vzduchu snášela do brány, Devan Dubnyk ale dokázal na brankové čáře vleže na zádech skvěle zakročit, ačkoliv neměl ani ponětí, kde puk je!

45:30

Christian Folin na levém straně útočného pásma napřáhl od modré čáry ke krásné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila nad pravým betonem Johna Gibsona k levé tyči, od které se nakonec puk odrazil zpět do hry!

43:44

Ryan Suter nepříjemně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a John Gibson proti jeho střele mířící ke vzdálenější pravé tyči skvěle zasáhl levým betonem! Wild se vzápětí dostali k dorážce, i s ní si ale brankář Ducks vleže dokázal poradit!

43:15

Christian Folin rozehrával za vlastní bránou a zezadu byl jasně podražen Josephem Cramarossou.

39:50

Nino Niederreiter se ocitl v blízkosti levé tyče po přihrávce Mikaela Grandulnda zpoza brány v obrovské šanci, jenže si vylámal zuby na skvělém Johnovi Gibsovi!

37:57

Alex Tuch se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže zásluhou faulu nedokázal samostatný únik dotáhnout do zdárného konce. Ryan Geztlaf dostal menší trest za hákování.

30:50

Eric Staal napřáhl v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy k nádherné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k přední pravé tyči, John Gibson ale předvedl další spektakulární zákrok, po kterém puk ukryl v lapačce!

30:32

Kevin Bieksa dostal menší trest za zdržování hry poté, co vyhodil puk přes ochranné sklo.

29:52

Minnesota se ocitla v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a střela z ostrého úhlu už mířila do prázdné brány, jenže John Gibson předvedl fantastický skok ke své levé tyči, po kterém puk vyrazil na brankové čáře lapačkou!

25:17

Marco Scandella v levém kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy a jeho střela nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ale předvedl skvělý zákrok a ukryl puk v lapačce! Wild mají obrovský tlak.

25:10

Nino Niederreiter na pravém křídle téměř z nulového úhlu bez přípravy mířil pod horní tyč, jeho střela ale nakonec zamířila nad a od hrazení se odrazila do ochranné sítě!

23:36

Christian Folin na levém křídle napřáhl k nebezpečné střele po ledě, která mířila mezi tři tyče, John Gibson ale předvedl fantastický rozštěp a puk ukryl ve své výstroji!

22:14

Ducks vyvolali před bránou Devana Dubnyka obrovský závar a jako poslední pálil z mezikruží Cam Fowler, jeho pokus letící těsně nad ledem ale obranný val nepropálil!

20:43

Mikael Granlund napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k pěkné střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, John Gibson ji ale dokázal levým ramenem zastavit a poté volný puk rychle přikryl lapačkou!

18:02

Jason Pominville napřáhl na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, John Gibson ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!

17:22

Josh Manson si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou diagonální přihrávka z levého křídla a mířil těsně nad ledem zápěstím ke vzdálenější levé tyči, Devan Dubnyk ale jeho pokus vyrazil pravým betonem a připsal si v oslabení svého týmu fantastický zákrok!

16:44

Cam Fowler dostal menší trest, když v pravém rohu obranného pásma přidržel u hrazení Jasona Zuckera.

08:22

Charlie Coyle na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a po zákroku Johna Gibsona hrudí se Wild v blízkosti levé tyče dostali k dorážce, puk ale zamířil nepochopitelně mimo!

08:12

Zach Parise se po zákroku Johna Gibsona levým betonem ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela ale skončila v lapačce brankáře Anaheimu!

06:45

Nino Niederreiter se na pravém křídle řítil do samostatného úniku, těsně před ním byl ale zahákován Nickem Ritchiem.

04:38

04:38 Joseph CRAMAROSSA - 0:1

04:38

Anaheim právě vstřelil branku!
Devan Dubnyk nedokázal zastavit nahození Coreyho Perryho z pravého křídla, čehož využil JOSEPH CRAMAROSSA z blízkosti puk poslal těsně nad ledem k levé tyči. Anaheim vede 1:0! Asistence: Corey Perry a Hampus Lindholm.

Minnesota Wild – Anaheim Ducks

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Cramarossa (Perry, H. Lindholm)

Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Folin, Olofsson, Prosser – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, E. Staal, Tuch – Parise (A), Coyle, Pominville – Stewart, Haula, Z. Mitchell. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Montour, Theodore, Manson – Vermette, Getzlaf (C), Silfverberg – Cogliano, Kesler (A), L. Shaw – N. Ritchie, Rakell, Perry (A) – Cramarossa, N. Thompson, O. Kaše. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

Rozhodčí: Tom Kowal, Jon McIsaac. Čároví: Kiel Murchison, Shandor Alphonso

Diváci: 19047

Průběh zápasu
1. třetina
04:38 ANA 0:1 Cramarossa (Perry, H. Lindholm)
06:45 ANA 2 N. Ritchie, hákování
16:44 ANA 2 Fowler, držení protihráče
Po 1. třetině
2. třetina
30:32 ANA 2 Bieksa, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
37:57 ANA 2 Getzlaf, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:15 ANA 2 Cramarossa, podražení
47:33 ANA 10 Vermette, napadání rozhodčích
Konec