Menu

Hokej

NHL

Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks

4:0

konec (0:0, 1:0, 3:0)

15.02.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.56 4.45 5.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:03

58:03 Matt CULLEN - 4:0

58:03

Pittsburgh právě vstřelil branku!
MATT CULLEN se po nahození Nicka Bonina z levého křídla a ostrého úhlu ocitl před bránou v obrovské šanci, první pokus ale skončil na výstroji Ryana Millera, zatímco druhý na brusli Troye Stechera, třetí už ale skončil v síti, do které zamířil v blízkosti levé tyče po ledě. Asistence: Nick Bonino a Kris Letang.

55:40

Sidney Crosby se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže ztroskotal na levém betonu Ryana Millera!

54:03

54:03 Phil KESSEL - 3:0

54:03

Pittsburgh právě vstřelil branku!
PHIL KESSEL si najel před bránu po přečíslení dva na jednoho na diagonální přihrávku Jevgenije Malkina z pravého křídla a ostrého úhlu a z blízkosti zamířil do prázdné brány. Penguins vedou 3:0 a je zřejmě rozhodnuto! Asistence: Jevgenij Malkin a Scott Wilson.

47:38

Jack Skille se řítil po pravé straně do samostatného úniku a po sjetí před bránu se pokusil v blízkosti levé tyče o bekhendový blafák, jenže troskotal na Mattu Murraym!

44:55

Kris Letang vyhodil puk na levé straně obranného pásma přes ochranné sklo a Vancouver si zahraje první přesilovou hru.

42:27

42:27 Jake GUENTZEL - 2:0

42:27

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Sidney Crosby si v blízkosti pravé tyče zpracoval přihrávku Briana Doumoulina z vrcholu mezikruží a poté předložil puk JAKEOVI GUENTZELOVI, který z blízkosti zamířil po ledě do prázdné brány! Sidney Crosby zaznamenal bod s pořadovým číslem 999! Tisícovka klepe na dveře. Asistence: Sidney Crosby a Brian Dumoulin.

40:23

Sidney Crosby dobře vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Penguins se po zákroku Ryana Millera dostali v blízkosti levé tyče k dorážce, která byla zablokována!

36:33

Jack Skille se ocitl před bránou v obrovské šanci a z blízkosti mířil přesně do pravého horního rohu, Matt Murray ale vytáhl spektakulární semafor a puk ukryl ve své lapačce! Vancouver byl blízko vyrovnání.

33:37

Tom Kühnhackl se ocitl zřejmě v blízkosti levé tyče v další obrovské šanci, jenže jeho střela skončila pouze na výstroji fantasticky chytajícího Matta Murrayho!

31:25

Phil Kessel se ocitl před bránou po nahození z levého křídla v obrovské šanci a dobře mířil k levé tyči, Ryan Miller ale předvedl spektakulární zákrok, když puk pravým betonem vyrazil mimo tři tyče!

30:53

Alexander Edler dostal dvě minuty za sekání a Penguins si v dnenším zápase zahrají druhou přesilovou hru.

30:27

Phil Kessel se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, Ryan Miller ale dokázal jeho pokus po rychlém zaklenutí vyrazit! Až na jednu výjimku chytá skvěle.

28:34

Penguins nedokázali vyklidit včas útočné pásmo a jejich akci zastavil ofsajd. Ještě předtím na levém křídle krásně vypálil z úhlu Kris Letang a jeho pokus mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale levým ramenem jeho pokus fantasticky zastavil!

25:16

25:16 Jevgenij MALKIN - 1:0

25:16

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Trevor Daley si na levém křídle zpracoval puk a nádhernou diagonální přihrávkou z ostrého úhlu našel před bránou JEVGENIJA MALKINA, který si na vzdálenější pravé tyči přikopl puk pravou bruslí a poté ho holí poslal po ledě do prázdné brány. Penguins vedou nad Canucks 1:0! Asistence: Olli Määttä a Trevor Daley.

24:39

Brendan Gaunce se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, když si zpoza brány krásně stáhl puk na forhendem, skvěle chytajícího Matta Murrayho ale nepřekonal!

22:55

Canucks na levé střele útočného pásma dobře vypálili z úhlu v blízkosti levé tyče, Matt Murray byl ale připraven a jejich pokus hrudí skvěle vyrazil mimo tři tyče!

19:37

Penguins vzápětí pálili z ostrého úhlu na pravém křídle, Ryan Miller ale opět skvěle zasáhl betonem a následná dorážka byla přizvednuta do ochranné sítě!

19:23

Sidney Crosby v levém kruhu pro vhazování krásně vypálil po zpětné přihrávce spoluhráče bez přípravy a jeho pokus mířil přesně ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ho ale levým betonem zastavil a vyrazil mimo tři tyče!

18:07

Scott Wilson byl na levé straně obranného pásma fauloval Markusem Granlundem, který dostal v dresu Vancouveru dvě minuty za vysokou hůl.

17:07

Jannik Hansen si v levém kruhu pro vhazování zpracoval puk a poté nádhernou střelou zápěstím mířil ke vzdálenější pravé tyči, Matt Murray ale předvedl další fantastický zákrok, když jeho pokus zastavil levým betonem!

15:59

Jack Skille se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a krásnou střelou zápěstím mířil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Matt Murray ale předvedl nádherný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!

13:12

Sidney Crosby nádhernou diagonální přihrávkou z vrcholu levého kruhu pro vhazování našel ve vzdálenějším pravém kruhu Jakea Guentzela, který bez přípravy pálil do odkryté brány, jeho pokus se ale od horní tyče odrazil do ochranné sítě! Pittsburgh neproměnil stoprocentní šanci.

11:58

Christopher Tanev napřáhl na pravém křídle od modré čáry k táhlé střele zápěstím, kterou Matt Murray nedokázal udržet, a Reid Boucher se dostal k dorážce, z blízkosti ale zamířil pouze do jeho náruče! To byla obrovská šance!

11:05

Patric Hörnqvist ihned po vhazování krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela letící těsně nad ledem mířila k bližší tyči, Ryan Miller ji ale levým betonem skvěle vyrazil a připsal si další parádní zákrok!

11:00

Jake Guentzel v pravém kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím mířil z blízkosti pod horní tyč, Ryan Miller ale podruhé v zápase skvěle zasáhl maskou, od které se puk odrazil do ochranné sítě! Skvělý zákrok!

08:35

Troy Stecher se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a střelou po ledě orazítkoval pravý beton Matta Murrayho!

08:17

Nick Bonino z levého kruhu pro vhazování mířil přesně do bližšího horního levého rohu brány, Ryan Miller ale jeho pokus skvěle vyrazil pravým ramenem nad!

05:53

Patric Hörnqvist se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, následná střela zápěstím ji ale těsně minula.

05:42

Olli Määttä na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a z ostrého úhlu posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, do které jeden z jeho spoluhráčů nastavil hůl a puk se od ní odrazil těsně nad!

01:53

Phil Kessel na opačné straně ledové plochy pálil ze stejného prostoru forhendem a Ryan Miller jeho střelu zápěstím mířící pod horní tyče vyrazil skvěle maskou!

Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks

4:0

konec (0:0, 1:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. Malkin (Määttä, Daley), 43. Guentzel (Crosby, Dumoulin), 55. Kessel (Malkin, S. Wilson), 59. Cullen (Bonino, Letang)

Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Kunitz (A), Crosby (C), Guentzel – S. Wilson, Malkin (A), Hörnqvist – Cullen, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Rowney, Archibald. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Burrows (A), B. Gaunce, Hansen – Eriksson, Megna, Skille – Boucher, Chaput. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Wes McCauley. Čároví: Tim Nowak, Brian Mach

Diváci: 18653

Průběh zápasu
1. třetina
18:07 VAN 2 M. Granlund, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
25:16 PIT 1:0 Malkin (Määttä, Daley)
30:53 VAN 2 Edler, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:27 PIT 2:0 Guentzel (Crosby, Dumoulin)
44:55 PIT 2 Letang, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
54:03 PIT 3:0 Kessel (Malkin, S. Wilson)
58:03 PIT 4:0 Cullen (Bonino, Letang)
Konec