Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Athletic Bilbao

3:0

konec (2:0)

04.02.2017, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • 21. kolo • Dominik Rejthar (@DominikRejthar)

Tipsport: 1.23 6.9 12.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Muniaín si ještě navedl před koncem nastaveného času míč na střelu a jeho rána ze střední vzdálenosti protáhla brankáře ter Stegena, který míč vyrazil na rohový kop.

74

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Raúl García, přichází Javi Eraso.

71

Neymarova utajená střela zpoza šestnáctky pořádně protáhla gólmana Iraizoze, jenž měl co dělat, aby dokázal aspoň na druhý pokus zkrotit míč.

70

Laporte stáhl k zemi unikajícího Roberta a od sudího za tento zákrok obdržel žluté napomenutí.

67

67. Aleix VIDAL - 3:0

67

Barcelona právě vstřelila branku!
Domácí mužstvo navyšuje své vedení! ALEIX VIDAL dostal dlouhý balon do běhu a poté se po krásné individuální akci vyhl dvěma obráncům a zamířil si to až do vápna, odkud z levé strany poslal míč nekompromisně ke vzdálenější tyči, takže gólman Iraizoz neměl žádnou šanci zasáhnout.

63

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Lionel Messi, přichází Sergi Roberto.

60

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Mikel San José, přichází Beñat Etxebarria.

54

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Ivan Rakitić.

52

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñigo Lekue, přichází Aritz Aduriz.

46

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Gerard Piqué, přichází Javier Mascherano.

42

A mohlo to být 3:0! Neymar prokázal svojí šikovnost, když na levé straně posadil na zadek bránícího San Josého, který se poté mohl jen dívat, jak brazilský kouzelník s míčem těsně minul vzdálenější tyč jeho branky!

40

40. Lionel MESSI - 2:0

40

Barcelona právě vstřelila branku!
Barca navyšuje své vedení po netradiční trefě! LIONEL MESSI zkusil z velkého úhlu z pravé strany přímo ze standardní situace poslat míč na branku a jeho levačka nakonec vykouzlila gólovou střelu, která se štěstím prošla do branky. Bránící García totiž nedokázal balon zastavit a zároveň clonil brankář Iraizozovi, jenž poté nepředvedl zrovna ideální zákrok a nedokázal změnit směr střely. I on tak má na inkasovaném gólu vleký podíl.

34

De Marcos zatáhl na pravé straně za záchranou brzdu a za cenu faulu zbrzdil rozjíždějící se akci Barcelony. Od rozhodčího navíc ještě vyfasoval žlutou kartu.

32

32. Další šance Bilbaa

32

Iňaki Williams se prodral z levé strany až k blízkosti ter Stegena, jenž musel nohou vyrážet pokus útočníka Athleticu. Míč poté ještě letěl v těsné blízkosti dobíhajícího Garcíy, kterému chyběl přibližně krok, aby mohl dorážet balon do prázdné branky!

27

Iturraspe na pravé straně stáhl za dres Neymara a od rozhodčího obdržel žluté napomenutí.

22

Gerard Piqué zatáhl za záchranou brzdu před svoji šestnáctkou a pouze za cenu žluté karty zastavil pronikajícího soupeře.

18

18. Paco ALCÁCER - 1:0

18

Barcelona právě vstřelila branku!
Katalánci se ujímají vedení! Neymar na levé straně rozkmital své rychlé nohy, prosvištěl okolo de Marcose a poté předložil míč do vápna nabíhajícímu PACO ALCÁCEROVI, který z voleje uklidil míč bezpečně k levé tyči.

12

Zajímavá možnost Athleticu! Muniaín se prodral po levé straně a poté parádním centrem oslovil Iňiga Williamse, jenž měl dostatek času na to, aby přesně zamířil hlavou, přesto míč poslal z ideální pozice trestuhodně mimo branku.

3

3. Centimetry dělily Garcíu od gólu!

3

Raúl García se naopak na druhé straně ocitl v podobné situaci a počínal si o poznání lépe, když jeho střele z levé strany vápna orazítkovala levou tyč domácí svatyně, gólman ter Stegen nejspíše ještě konečky prstů vytěsnil míč na svoji brankovou konstrukci, od níž se odrazil zpátky do hry, již k obráncům Barcy!

FC Barcelona – Athletic Bilbao

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 18. Alcácer (Neymar), 40. Messi, 67. Aleix Vidal

Karty:   22. Piqué (BAR) – 27. Iturraspe (ATB), 34. de Marcos (ATB), 70. Laporte (ATB)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:18.

FC Barcelona: ter Stegen – Aleix Vidal, Piqué (46. Mascherano), Umtiti, Mathieu – Rafinha (54. Rakitić), A. Gomes, Arda Turan – Messi (63. Roberto), Alcácer, Neymar.
Náhradníci: Cillessen – Alba, Roberto, Denis Suárez, Mascherano, Rakitić, L. Suárez.

Athletic Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Yeray, Laporte, Balenziaga – San José (60. Etxebarria), Iturraspe – Lekue (52. Aduriz), Raúl García (74. Eraso), Muniain – I. Williams.
Náhradníci: Remiro Gargallo – Bóveda, Etxebarria, Eraso, Saborit, Susaeta, Aduriz.

Rozhodčí: González – Santos, Palomino