Menu

Hokej

Krajská liga: Pardubický kraj

BK Havlíčkův Brod B – HC Spartak Polička

0:5

konec (0:2, 0:2, 0:1)

29.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Utkání je u konce. Havlíčkův Brod dnes zápas vůbec nezvládl, ještě že už měl před zápasem jistý postup do play-off. Mladí Bruslaři totálně vyhořeli v zakončení a prohráli vysoko 0:5.Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek neděle a víkendu. Na shledanou! (19:00:55)

Konec zápasu.

59:40

Brankář Zelený znovu ležel na ledě, jenže parta z Kotliny opět neuspěla. Dnes sledujeme opravdu neskutečný zmar havlíčkobrodské ofenzivy.

59:21

Havlíčkův Brod má puk a tlačí se kupředu.

58:45

Havlíčkobrodský tlak pokračuje, zápas už se nachýlil do svého úplného závěru a na kontě vstřelených branek Bruslařů dál svítí zlověstná nula.

58:12

Ondřej Hlídek se prohnal po pravé straně, dostal se i v tísni až před brankoviště a zblízka vypálil, ale jen do náruče gólmana Zeleného.

57:54

Ještě se bude přerušovat, Polička vyhodila jen na zakázané uvolnění.

57:38

Havlíčkobrodská družina má puk ve středním pásmu a ene se znovu do útoku.

57:10

Tomáš Nguyen se prohnal po pravém křídle jako vítr, sjel si šikovně až mezi kruhy a vypálil, ale jeho ránu zablokovali protihráči.

56:52

Zakázané uvolnění Poličky.

56:11

Havlíčkův Brod dál drží útočné pásmo. Z dobré palebné pozice vypálil Jakub Abbrent, ale netrefil Zeleného svatyni. Bruslaři dál drží pásmo soupeře.

55:49

Brankář Zelený opět podržel puk po nahození od modré čáry ve své výstroji a přerušil hru. Buly proběhne v blízkosti jeho svatyně.

55:09

Domácí se dál ženou alespoň za čestnou brankou, jíž by alespoň částečně zmírnili už tak velkou porážku. Čas ale ubíhá dál a dál, Bruslaři přitom dál marně dobývají klec gólmana Zeleného.

54:43

Martin Hynek nabral rychlost, s pukem se protáhl po levé straně do útočného území a nahazoval puk do ohně před bránu, ale tam byli jen protihráči.

54:10

Parta z Kotliny okupuje útočné pásmo a tlačí se k bráně.

53:50

Havlíčkův Brod se tlačí do koncovky a snaží se vstřelit alespoň čestnou branku, ale brankář Zelený dál vytahuje ze svého arzenálu jeden dobrý zásah za druhým.

53:15

Východočeši po zisku kotouče vyhodili kus černé gumy dopředu tak, aby nešlo o icing, a pouštějí na led čerstvé síly ze své střídačky.

52:48

Hra je přerušena, buly v pásmu Poličky.

52:32

Havlíčkobrodská družina kombinuje v útočném pásmu a mačká Poličku u jejího gólmana Zeleného. I nadále ují ale trápí koncovka, brankář Zelený je stále neprůstřelný.

52:01

Polička je v plném počtu, hraje se 5 na 5.

51:35

Mladí Bruslaři zkoušejí štěstí ze všech možných palebných pozic útočného pásma, jenže kus černé gumy létá většinou daleko od Zeleného svatyně.

51:13

Bruslaři už kombinují v útočném pásmu a vyměňují si mezi sebou puk.

50:45

Polička pokračuje v poctivém defenzivním výkonu. I v oslabení se jí daří držet soupeře z Vysočiny daleko od své brány častými vyhozeními.

50:30

Mladí Bruslaři chvilku po vhazování získali puk a vyhodili ho přes celou délku hřiště.

50:01

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Dvořák – 2 min., hákování).

48:25

Polička právě vstřelila branku!
A potupná pětka je na světě, Polička dál pokračuje v suverénním výkonu! Kotouč putoval po ose Michal Zobač – David Pazourek – MARTIN POUL a posledně jmenovaný ranou z levého kruhu procedil puk za Adamova záda! Asistence: David Pazourek, Michal Zobač.

48:07

Kdepak, brankář Zelený i nadále pokračuje ve spolehlivém výkonu. Zblízka ho hrozil Tomáš Cejpek, maskovaná opora poličky zasáhla betony a přerušila hru.

47:47

Domácí hokejisté už se usadili na dostřel brankáře Zeleného a přihrávají si.

47:30

Libor Boháček se protáhl až za obranu Havlíčkova Brodu a snažil se brankáře Adama překonat bekhendovým blafákem, ale trefil jen nastavený beton!

46:50

Havlíčkobrodská družina se procpala s kotoučem přes útočnou modrou čáru a už vymýšlí, jak by zaměstnala gólmana Zeleného, který se rozchytal k parádnímu výkonu.

46:22

Východočeši se i nadále soustředí hlavně na defenzivu. Aby také ne, mají nahráno a nadále drží naprosto luxusní náskok. Havlíčkův Brod se trápí.

45:42

Hra je přerušena, buly v pásmu Havlíčkova Brodu.

45:13

Brankář Zelený se vydal ven ze svého brankoviště proti nahozenému puku, přikryl ho pod lapačkou a počkal na hvizd hlavního sudího.

44:51

Polička mohla vyhodit, jenže znovu se jí to nepovedlo. Brodští obránci odvedli dobrou práci a zachytili kus černé gumy ještě před modrou čarou.

44:26

Obrázek hry se nemění. Havlíčkův Brod má více ze hry a tlačí se do koncovky, jenže brankář Zelený i nadále pokračuje ve skvělém výkonu a drží čistí konto.

43:50

Polička je na ledě v plném počtu, domácím se přesilovka moc nepovedla. Sice měli soustavný tlak, jenže nepodpořili to lepším zakončením.

42:50

Polička je pod enormním tlakem. Ne a ne získat puk a alespoň na chvíli ho vyhodit do útočného pásma.

42:10

Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a drží se na dostřel gólmana Zeleného.

41:50

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Štěrba – 2 min., podražení).

41:07

Brankář Adam si připsal úspěšný zákrok, když zasáhl proti střele ze strany. Kotouč ukryl po ráně z levého kruhu ve své nastavené náruči.

40:40

Hosté dostali puk do útočného pásma, kde se nyní pokoušejí o kombinaci. Broďáci se dobře brání a brankář Adam má minimum práce.

40:08

Vladimír Szilva dojel jako první nahozený puk do levého kruhu útočného pásma a mířil k protější tyčce, ale o kousek ji minul. Brodské trápení pokračuje.

40:01

Začala třetí třetina.
Jestliže po první třetině to vypadalo s Bruslaři hodně špatně, tak teď to platí dvojnásobně. David Pazourek završil hattrick a už na astronomických 0:4 zvýšil z trestného střílení Jan Boháček. Třetí perioda začne zhruba v 18:29.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:07

Domácí hokejisté dál neskládají zbraně a obléhají gólmana Zeleného, ale ne a ne odčarovat kouzlo maskované opory Východočechů.

38:36

Ondřej Hlídek má dnes velkou střeleckou smůlu. Znovu se přes protihráče probil do palebné pozice a v tísní z pravého kruhu střílel bekhendem, ale minul bližší tyčku.

38:10

Polička získala puk a žene se opět dopředu.

37:35

Tomáš Cejpek se nadechl k hezké individuální akci. Po levém křídle se protáhl až k bráně a hledal skulinku u přední tyčky, ale tam měl betony gólman Zelený.

36:40

Východočeši mají puk ve své moci a tlačí se do blízkosti brankáře Adama.

36:18

Mladí Bruslaři dál dobývají bránu gólmana Zeleného, ale vypadá to, že maskovaná opora Poličky svou bránu zaklela.

36:00

Tutovka jako hrom! Ondřej Hlídek se tlačil před bránu a vyprášil z mírného úhlu na levé straně betony gólmana Zeleného. Puk se odrazil přímo před brankoviště na Michala přibyla, jehož dorážka vůbec netrefila odkrytou bránu!

35:25

No a nechybělo moc a mohlo to být 0:5! Hosté se hnali do přečíslení 2 na 1, jenže nahrávka byla hodně nepřesná a jen proletěla před brankovištěm.

35:04

Hra je přerušena kvůli postavení mimo hru domácích, buly proběhne blíže modré čáře hostů.

34:45

Vladimír Szilva zatáhl puk po levém křídle vpřed a narýsoval úžasnou nahrávku na okraj kruhů do druhé vlny na sjíždějícího Václava Pecna. Brodský bek se tvrdě opřel do puku, ale napálil jen Zeleného betony!

34:25

Domácím se nepovedla rozehrávka, píská se zakázané uvolnění.

33:50

Havlíčkobrodská družina se dál tlačí dopředu, přihrává si ve středním pásmu a snaží se projít do pásma soupeře.

33:28

Havlíčkův Brod neskládá zbraně a dál bojuje o co nejlepší výsledek, ale je na něm už znát i velká křeč. Nemá ani potřebné střelecké štěstí, nastřelená tyčka je toho jasným příkladem.

33:00

Polička právě vstřelila branku!
Jestli to měli Bruslaři doteď hodně těžké, tak teď už to platí dvojnásobně! JAN BOHÁČEK zamíchal s pukem na holi, položil si brankáře Adama betonem a bekhendem zasunul puk ze strany mezi jeho betony!

33:00

A pozor, hosté pojedou trestné střílení!

32:31

Bruslaři mají i neuvěřitelnou smůlu v zakončení, Ondřej Hlídek vypálil z kruhu na pravé straně a jeho dělovka zacinkala jen na protější tyč!

31:31

Hosté vyhodili, ale nyní měli domácí velkou šanci na snížení! Jakub Abbrent poslal ze strany hezký pas Tomáši Nguyenovi, jehož rána z voleje zblízka orazítkovala jen Zeleného betony!

31:08

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (L. Boháček – 2 min., sekání).

30:47

Svěřenci brodského trenérského tandemu Aleš Kraučuk – Petr Adam diktuje tempo hry a hledá si cestu před neutrální zónu, ale hosté i nadále parádně bruslí a soupeři situaci i nadále hodně znepříjemňují.

30:15

Soubor z Kotliny se drží na dostřel brankáře Zeleného, ale ten má stále hodně málo práce. Broďáci by ho potřebovali o poznání více zaměstnávat.

29:49

Havlíčkův Brod kombinuje v útočném pásmu, parta z Kotliny má tlak, ale soupeř se dál drží s vypětím všech sil.

29:26

Havlíčkobrodská družina se snaží zdramatizovat zápas a vrátit se snížením do hry o bodový zisk, ale zatím se jí nedaří zdaleka podle představ.

28:56

Polička právě vstřelila branku!
No, tohle už je pro Brod hodně svízelná situace a jsem zvědav, jak si s ní domácí poradí! Jakub Máša přihrál na hůl DAVIDA PAZOURKA, jenž vystřelil z pravého kruhu a jeho rána zaplula kolem betonů do sítě za Adamova záda, čímž završil čistý hattrick! Asistence: Jakub Máša.

28:09

A další vyhození Východočechů, parta z Kotliny se v početní převaze trápí dál a dál.

27:57

Broďáci se snaží, nedá se jim to upřít, ale jejich snaha nedopadá na úrodnou půdu. Polička se vzorně brání a vyhazuje puky do bezpečí.

27:21

Hosté získali puk po souboji u hrazení a vyhodili.

26:56

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Dvořák – 2 min., podražení).

26:40

Havlíčkův Brod nahodil puk dopředu a nyní o kus černé gumy urputně bojuje s Východočechy v rohu útočného pásma.

26:11

Jan Jelínek se prokličkoval s pukem až na okraj pravého kruhu a zápěstím hezky mířil nahoru. Brankář Zelený u první tyčky zasáhl hrudí a hosté vyvezli puk do bezpečí.

25:50

Hra je přerušena kvůli hře vysokou holí, buly proběhne blíže modré čáře Poličky.

25:21

Hra má velmi rychlý spád, hraje se nahoru – dolů, s minimem přerušení. Šancí je k vidění ale hodně poskrovnu, oba týmy si počínají vepředu nepřesně.

24:58

Hostům se nepovedlo pod tlakem napadajících Bruslařů dobře rozehrát a odpálili kus černé gumy jen na zakázané uvolnění.

24:36

Havlíčkův Brod získal kotouč a po levém křídle se podél hrazení protáhl do útočného území, ale dlouho se neohřál u gólmana Zeleného a o hrací předmět brzy přišel.

23:59

Hosté jsou sice v hodně okleštěné sestavě, ale na jejich výkonu to zatím není vůbec znát. Východočeši se prezentují bruslivým a aktivním hokejem s minimem chyb.

23:31

Hosté mají na své straně výrazný tlak a okupují i nadále útočnou třetinu. Havlíčkobrodská defenziva má spoustu práce. Hosté se marně dožadovali faulu po souboji u hrazení.

23:04

Havlíčkův Brod rozehrává, ale musí se vyrovnávat s nepříjemným a aktivním forčekinkem Poličky, jež hraje zatím velmi dobře.

22:29

Hra je přerušena, byl v pásmu Havlíčkova Brodu.

22:07

Tohle byla obrovská příležitost! Ondřej Hlídek dorážel zblízka v mírném úhlu na levé straně a gólman Zelený nebyl v dobrém postavení, ale puk proletěl vedle vzdálenější tyčky!

21:40

Ondřej Hlídek dostal nahrávku do pravého kruhu a vypálil, ale jeho ránu vytlačili hosté jen do ochranné sítě nad Zeleného svatyní.

21:15

Polička získala kotouč pod kontrolu a zavezla kus černé gumy do útočného území, ale v blízkosti gólmana Adama se moc neohřála. Brzy byla odzbrojena.

20:45

Tomáš Cejpek dostal pěknou nahrávku před bránu, ale jeho tvrdou střelu po ledě zmařil betony pozorný gólman Zelený a hosté vyvážejí puk.

20:05

Filip Švejda po vyhraném vhazování nahazoval kotouč do útočného pásma vysokým obloučkem tak, že málem trefil do hlavy Libora Boháčka. Ten se na něj zlostně a nechápavě podíval. Úsměvný moment.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní dvacetiminutovka už je v Kotlině minulostí a sluší se podotknout, že domácím se herně ani výsledkově nepovedla. Dvakrát se trefil přesně do černého David Pazourek a jeho zásluhou platí v Havlíčkově Brodě stav 0:2. Prostřední část začne zhruba v 17:45.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Václav Pecen po sérii nahrávek v útočném území vypálil od modré čáry, ale jeho projektil vyrazil gólman Zelený betonem od své levé tyčky.

19:35

Hosté získali kotouč a vyhodili přes celé hřiště.

19:15

Kotouč nebezpečně podskakoval těsně před gólmanem Zeleným, který měl stíženou situaci tím, že ležel na zemi. Dokázal si však i přesto poradit.

18:50

Bruslaři se sice natlačili před soupeřovo brankoviště, ale sudí jejich útočnou snahu přerušil a odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.

18:31

Havlíčkův Brod má možnost ještě s nepříznivým stavem něco udělat a snížit. Martin Vyskočil (PLC) vyfasoval trest na 2 minuty za podražení.

17:51

Oba týmy hrají v plném počtu, Tomáš Nguyen je zpět na ledě.

17:47

Havlíčkův Brod se zatím v pohodě brání, když drží kotouč daleko od své brány. Brankář Adam má jen minimum práce.

17:17

Hosté mají zkrácenou přesilovku, ale Havlíčkův Brod drží puk a operuje s ním blízko gólmana Zeleného, který musí mít oči na stopkách.

16:34

Polička právě vstřelila branku!
Tak to je další tvrdá rána pro mladé Bruslaře, kteří překvapivě prohrávají už 0:2 a zatím ukazují, že se jim na Poličku vůbec nedaří! Martin Vyskočil poslal do úniku DAVIDA PAZOURKA, který si sjel blíže k bráně a z mezikruží ranou nad levý beton prostřelil brankáře Adama! Asistence: Martin Vyskočil.

15:51

Poměr sil na hrací ploše se vyrovná, podražením se v rohu pásmu soupeře provinil Tomáš Nguyen (HBR).

15:37

Polička vybojovala u hrazení kotouč a vyhodila, Havlíčkův Brod už si však probil cestu zpět do blízkosti gólmana Zeleného, kde si nahrává.

15:20

Mladí Bruslaři byli úspěšný na buly v útočném území a drží se na dostřel gólmana Zeleného v přesilovkovém postavení.

15:05

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Štěrba – 2 min., krosček).

14:40

Domácí už se pohybují s pukem na dostřel gólmana Zeleného, zatím je však soupeř k zakončení nepustil.

14:30

Mladí Bruslaři jsou vykázáni z útočného pásma do neutrální zóny, kde se bude vhazovat. Dopustili se totiž přihrávky rukou.

14:10

Jan Boháček se ocitl v palebné pozici v mírném úhlu na levé straně a mířil bekhendem k přední tyčce, ale tam našel jen Adamovu nachystanou lapačku.

13:39

Hosté se zabydleli v útočném pásmu a nahrávají si.

13:09

Mladí Bruslaři se zatím trápí. Nedaří se jim sevřít soupeře pod ustavičný tlak, ze kterého by vzešlo něco nebezpečného. Obrana Poličky je hodně obezřetná.

12:39

Hosté se i nadále musejí soustředit hlavně na hlídání zadních vrátek, na něž soupeř z Kotliny tvrdě a ustavičně buší.

12:06

Domácí hokejisté i nadále drží soupeře v šachu, Polička se ne a ne vymanit z obranné ulity u své brány.

11:40

Bruslaři odpovídají zvýšenou útočnou aktivitou a náporem na gólmana Zeleného, který si však stojí se svou defenzivou velmi zdatně.

11:19

Polička právě vstřelila branku!
Oslabení hosté zmrazili Kotlinu a jdou do vedení! Jakub Máša přihrál na okraj levého kruhu DAVIDU PAZOURKOVI, jenž si srovnal puk na hůl a tvrdou ranou do protější šibenice propálil gólmana Adama, který se natahoval po puku marně! Asistence: Jakub Máša.

11:05

Havlíčkův Brod je pod tlakem a nedaří se mu vyhodit.

10:48

Havlíčkobrodská družina už okupuje útočnou zónu, kde si vyměňuje kotouč. Východočeši se zatím brání velmi organizovaně a účinně.

10:20

Polička teď tahá za delší konec pomyslného provazu a svírá mladé Bruslaře u jejich gólmana Adama, který si na málo práce rozhodně nemůže stěžovat.

09:52

Domácí hokejisté už si nahrávají v pásmu soupeře a buší do obranného bloku svého soupeře.

09:25

A pozor, teď byli hosté hodně blízko otevření gólového účtu zápasu! Martin Poul jemně tečoval mezi kruhy nahození od modré čáry, puk projel brankáři Adamovi mezi betony a orazítkoval tyčku!

09:05

Krásná akce Poličky gólem neskončila! David Pazourek nádhernou nahrávkou našel hůl Libora Boháčka, jehož střelu z mírného úhlu na pravé straně gólman Adam přidržel v náruči!

08:38

Domácí jsou teď po tlakem, gólman Adam si nemůže ani na chvilku vydechnout.

08:13

Parta z Kotliny se zabydlela v útočném pásmu a hledá si prostor ke střele.

07:47

Nyní už se znovu hraje u gólmana Zeleného, Havlíčkův Brod diktuje tempo hry a tlačí se do šancí.

07:17

Hosté přenesli děj hry do útočné zóny, kde se snaží rychlou kombinací rozhýbat dobře zformovaný blok soupeře z Havlíčkova Brodu.

07:00

Havlíčkův Brod vyslal několik střel v útočném pásmu, ale chyběla jim větší přesnost. Gólman Zelený nemusel zasahovat a jen kontroloval puk očima.

06:36

Havlíčkův Brod je v plném počtu, oslabení zvládl naprosto bravurně, když soupeři takřka nic nedovolil.

06:27

Polička se zatím v početní převaze trápí. Nedaří se jí ani rozehrát přes dobře napadajícího a bruslícího soupeře, natož ohrozit gólmana Adama.

06:16

Mladí Bruslaři opět nastřelili kotouč až za brankáře Zeleného a hostům to při návratu do útočné fáze pořádně zaskřípalo, když se dopustili icingu.

05:47

Jonáš Dvořák se po sérii nahrávek dostal k puku v útočném pásmu a vypálil, ale jeho ránu gólman Adam dobře viděl a přerušil po zákroku hru.

05:28

Spartak už kombinuje v přesilovkovém oslabení u gólmana Adama. Nyní se mu povedlo zakončit od modré čáry, ale maskovaná opora Bruslařů betony vyrazila puk do ochranné sítě.

05:00

Havlíčkův Brod ukořistil kus černé gumy a vyhodil ho do bezpečí. Brankář Zelený pomáhá svým spoluhráčům v poli s rozehrávkou.

04:36

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Hlídek – 2 min., sekání).

04:36

Brankář Zelený, který působil v Havlíčkově Brodě ještě v juniorské kategorii, přerušil hru. Sudí bude vylučovat.

04:05

Polička už je v plném počtu a hned má útočné choutky. Východočeši se probili sice do útočného území, ale než stihli zakončit, byli domácími odzbrojeni.

03:46

Havlíčkobrodská družina obléhá soupeřovu svatyni a snaží se o střelbu, ale hosté se zatím dobře brání a mladé Bruslaře do šancí nepouštějí.

03:21

Hosté jsou teď pod velkým tlakem. Havlíčkův Brod buší do jejich obranného bloku a má značnou územní převahu, ale zatím bez střeleckého efektu.

03:00

Parta z Kotliny okupuje útočné území a hledá si prostor ke střele.

02:36

Mladí Bruslaři se usadili u soupeřovy brány, jenže kotouč brzy ztratili a hosté se opět osvobodili dlouhým vyhozením.

02:05

Hosté vyhráli důležité vhazování u své brány a okamžitě odpálili puk do bezpečí.

01:56

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Poul – 2 min., příliš mnoho hráčů).

01:15

Havlíčkův Brod se zabydlel v útočném pásmu a obléhá gólmana Zeleného.

01:00

Parta z Kotliny je teď zatlačena do úzkých, brankář Adam se musí mít na pozoru, protože hosté kombinují stále u jeho svatyně.

00:29

Hosté se procpali s pukem přes útočnou modrou čáru a snažili se usadit u gólmana Adama, ale přišli o kotouč a musejí rychle zpět.

00:10

Bruslaři vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a za nahozeným pukem sprintoval Vladimír Szilva, ale brankář Zelený měl ke kotouči blíže.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod B: Adam (Kekula) – Kříž, Bušek, Suchý, Krajcigr, Motl, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Nguyen, Hlídek

HC Spartak Polička: Zelený (Vašátko) – Vyskočil, Štěrba, Máša, Dvořák – Švejda, Zobač, Poul, L. Boháček, Pazourek, J. Boháček

Rozhodčí: Miroslav Sedlák – Ondřej Škorpil, Radek Vašátko.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

BK Havlíčkův Brod B – HC Spartak Polička

0:5

konec (0:2, 0:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Pazourek (Máša), 17. Pazourek (Vyskočil), 29. Pazourek (Máša), 33. Boháček (TS), 49. Poul (D. Pazourek, Zobač)

BK Havlíčkův Brod B: Adam (Kekula) – Kříž, Bušek, Suchý, Krajcigr, Motl, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Nguyen, Hlídek

HC Spartak Polička: Zelený (Vašátko) – Vyskočil, Štěrba, Máša, Dvořák – Švejda, Zobač, Poul, L. Boháček, Pazourek, J. Boháček

Rozhodčí: Miroslav Sedlák – Ondřej Škorpil, Radek Vašátko

Průběh zápasu
1. třetina
01:56 PLC 2 Poul, příliš mnoho hráčů
04:36 HBB 2 Hlídek, sekání
11:19 PLC 0:1 Pazourek (Máša)
15:05 PLC 2 Štěrba, krosček
15:51 HBB 2 Nguyen, podražení
16:34 PLC 0:2 Pazourek (Vyskočil)
18:31 PLC 2 Vyskočil, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
26:56 PLC 2 Dvořák, podražení
28:56 PLC 0:3 Pazourek (Máša)
31:08 PLC 2 L. Boháček, sekání
33:00 PLC 0:4 Boháček (TS)
Po 2. třetině
3. třetina
41:50 PLC 2 Štěrba, podražení
48:25 PLC 0:5 Poul (D. Pazourek, Zobač)
50:01 PLC 2 Dvořák, hákování
Konec