Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Werder Brémy – Borussia Dortmund

1:2

konec (0:1)

21.01.2017, 15:30 • Weserstadion, Bremen • 17. kolo • David Panuška

Tipsport: 5.4 4.45 1.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Santiago García ukončoval snažení Łukasze Piszczeka faulem zezadu. Rozhodčímu nezbývalo nic jiného, než mu udělit žlutou kartu.

80

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Clemens Fritz, přichází Florian Kainz.

77

André Schürrle se dostal do vápna, obehrál brankáře a měl před sebou volnou branku. Německý hráč stál ve velkém úhlu, tak dával míč na penaltu volnému spoluhráči. Těsně před ním ovšem zasáhl bránící hráč. Zachráněno na poslední chvíli.

76

Thomas Delaney ve svém bundesligovém debutu vidí žlutou kartu. Na levé straně zastavoval Kagawu, ale místo míče trefil jeho holeň.

74

Málem tu byla! Erik Durm poslal z levé strany míč na hlavu Christiana Pulisice, jenž zakončoval na vzdálenější tyč. Míč ovšem nezasáhl tak, aby mířil do branky.

71

71. Łukasz PISZCZEK - 1:2

71

Dortmund právě vstřelil branku!
Dortmundští si berou své vedení zpět! Roh si nebyl využit, ale snažení pokračovalo. Raphaël Guerreiro odcentroval do vápna, kam si výborně naběhl LUKASZ PISZCZEK. Polský obránce jen nastavil nohu a svým pokusem přehodil brankáře.

70

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Gonzalo Castro, přichází Raphaël Guerreiro.
Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marco Reus, přichází Ousmane Dembèlé.

59

59. Fin BARTELS - 1:1

59

Werder právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš! FIN BARTELS dostal míč na polovině hřiště, následně s ním postupoval až do vápna, kde obešel bránící hráče a následnou střelou k pravé tyčce vyrovnal! Tristní bránění od hostujícího celku.

58

58. Obrovská šance Reuse zůstala nevyužita

58

Obrovská šance Marca Reuse! Německý fotbalista dostal ideální přihrávku do Kagawy. Reus se následně dostal ke střele, ale místo gólu trefil nohu brankáře!

46

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marcel Schmelzer, přichází Erik Durm.

45+2

45+2. Velká šance Brém, Clemens Fritz napálil jen břevno

45+2

To byla neskutečná bomba! Clemens Fritz se dostal k míči, který následně poslal na branku, ale místo vyrovnání napálil břevno. Od něj šel sice míč dolů, ale za čárou se neobjevil!

43

Do Thomase Delayneho zajel André Schürrle. Možná i trochu pod tlakem jednající rozhodčí vytáhl žlutou kartu. Schürrle si ovšem koledoval.

41

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Claudio Pizarro, přichází Felix Wiedwald.

39

39. Červená karta pro Jaroslava Drobného po zákroku na Marca Reuse

39

Jaroslav Drobný udělal blbost. Proti unikajícímu Reusovi vyběhl z branky, ale nečekal kličku, kterou německý fotbalista udělal. Drobný následně Reuse podrazil a vidí červenou kartu.

35

35. Thomas Delaney nepřekonal pozorného Weidenfellera

35

Po další standardní situaci se k míči právě dostal Thomas Delayne, jenž střílel jen do připraveného Weidenfellera! Následná dorážka šla ukvapeně jen nad branku.

27

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Miloš Veljković.

19

Následně hodně ošklivě poslal k zemi Marca Reuse obránce Robert Bauer. Ten inkasuje žlutou kartu, pro Marca Reuse přicházejí doktoři.

18

18. Fin Bartels se zjevil ve výborné pozice, zamířil ovšem jen doprostřed branky

18

Poprvé v utkání se do vápna dostali také domácí a hned z toho byla parádní šance! Po ťukeci se dostal míč až na pravou stranu, kde ale jeden z domácích nepřekonal pozorného Weidenfellera!

15

André Schürrle a další šance! Marco Reus svého spoluhráče našel centrovaným míčem ve vápně. Schürrle následně zakončoval, ale Drobný schoval míč v rukavicích.

11

11. André Schürrle se zjevil v další šanci, Jaroslav Drobný ale skvěle zasáhl

11

André Schürrle byl hodně blízko své druhé brance v utkání! Ve vápně se dostal k zakončení, které mířilo přesně k tyčce. Jaroslav Drobný se ovšem natáhl a konečky prstů tento pokus vytěsnil na roh.

5

5. André SCHÜRRLE - 0:1

5

Dortmund právě vstřelil branku!
Tak to je rychlost! Marco Reus zabojoval o míč, který nakonec dostal do útoku. ANDRÉ SCHÜRRLE se následně hnal sám na Jaroslava Drobného. Českému brankáři udělal kličku, trefit prázdnou branku mu už problém nedělalo.

Werder Brémy – Borussia Dortmund

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 59. Bartels (Fritz) – 5. Schürrle, 71. Piszczek

Karty:   19. Bauer (BRM), 76. Delaney (BRM), 84. Santiago García (BRM) – 43. Schürrle (DOR)   39. Drobný (BRM)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 16:12.

Werder Brémy: Drobný – Bauer, Sané, N. Moisander, Santiago García – Bartels, Fritz (80. Kainz), Delaney, Gnabry (27. Veljković) – C. Pizarro (41. Wiedwald), M. Kruse.
Náhradníci: Wiedwald – Gebre Selassie, U. García, Veljković, M. Eggestein, Manneh, Kainz.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer (46. Durm) – Weigl – Pulisic, G. Castro (70. Guerreiro), Kagawa, Reus (70. Dembèlé) – Schürrle.
Náhradníci: Bonmann – Bartra, Dembèlé, M. Götze, Guerreiro, Passlack, Durm.

Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel.

Diváci: 42 100