Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Děčín – HC Tygři Klášterec nad Ohří

4:3

konec (1:1, 2:1, 1:1)

18.01.2017, 18:00 • HC Děčín • 24. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.05 4.5 2.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:52:35)
Je dobojováno. Medvědi nakonec vítězí za tři body, když v samotném závěru utkání prostřelil Kaššáka Václav Racek. Do tabulky si tak připisují další veledůležité tři body. Hosté tak potřetí v letošní sezóně nenašli na děčínský tým recept.

Konec zápasu.

59:52

Kotouč je ve středním pásmu a mají ho na svých hokejkách domácí hráči. Navíc je tu zakázané uvolnění hostů a Kaššák je zpět v brance. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.

59:33

Kaššák je na střídačce a hosté jsou tak v šesti hráčích.

58:45

Vaněk vyhodil rukou kotouč z obranného pásma a znovu tak hosté nemohou odvolat svého brankáře. Medvědi to nyní zvládají velmi dobře takticky.

58:25

Medvědi mají kotouč na svých holích a zatím nepouštějí hosty k powerplay.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:08

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi potřetí strhávají vedení na svou stranu. Důraz před hostující brankou přetavil ve vedoucí gól VÁCLAV RACEK, který tak prostřelil Kaššáka – 4:3. Hosté tak budou muset znovu dohánět jednobrankovou ztrátu. Asistence: Jaroslav Hašek, Daniel Volráb.

56:47

Hosté nahodili kotouč do útočného pásma a na Lavingera najížděl Páleník. Domácí brankář raději přidržel puk pod svojí lapačkou a přerušil hru.

55:45

Oba týmy vrhají své poslední síly do útoku, snaží se strhnout vedení na svou stranu, ale oba gólmani jsou zatím rozhodně proti.

54:37

Z úhlu střílel Tomáš Faigl, který ale nakonec zaměstnal Kaššáka, který jeho projektil ukryl do své lapačky. Hosté tak jdou hned do rychlého brejku.

54:27

Hucek je na ledě a Děčín je v plném počtu.

53:21

A znovu se domácí dokázali osvobodit a rychle jdou střídat svou unavenou čtveřici.

52:50

Medvědi se hned dokázali osvobodit a kotouč tak letí až před Kaššáka.

52:27

Hucek musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když zastavil unikajícího Touška. Dostává tak dvě minuty za podražení a Klášterec má výhodu přesilové hry.

51:27

Jaroslav Hašek zkoušel zpětnou přihrávkou najít Daniela Volrába, ale jeho přihrávka byla příliš dlouhá a kotouč tak opustil útočné pásmo.

51:02

Hra se přestěhuje znovu před Lukáše Lavingera. Je tu další zakázané uvolnění Medvědů. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

49:59

Klášterečtí byli znovu před brankou Děčína nebezpeční, před Lavingerem zahrozil Jakub Zdeněk, ale nedokázal propasírovat puk za jeho záda.

48:23

Filip Rubeš přišel ve středním pásmu o kotouč a ten si tak převzali hosté. Jenže jejich náznak šance překazilo postavení mimo hru.

47:42

Zdeněk skáče na ledovou plochu a Klášterec je tak kompletní.

47:20

Ve vlastním oslabení se dostal tváří v tvář Lavingerovi František Mála, a jen díky pohotovému zákroku brankáře Děčína tak hosté nevedou!

47:08

Hosté se osvobozují a vyhazují kotouč až před Lavingera.

46:38

Trma-vrma před Kaššákem, ale nikdo z trojice Zika, Oliverius a Faigl ho nedokázal prostrčit za Kaššákova záda.

46:10

Z pravého kruhu vyslal jedovku Daniel Volráb, který pálil do odkryté klece hostů. Do střely ovšem padl obětavě Michal Žižka a zabránil tak vedoucí brance Děčína. Hostující obránce se pak jen těžce zvedal z ledu.

45:42

Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Zdeněk – 2 min., hákování).

45:33

Hosté se už radovali ze vstřelené branky, ale kotouč nakonec skončil na břevně Lavingerovy klece a poté spadl těsně před brankovou čáru!

45:23

Vhazovat se bude znovu před Lavingerem, domácí se dopustili zakázaného uvolnění.

43:58

Klášterec právě vstřelil branku!
Hlavní sudí signalizoval vyloučení domácích a nakonec vylučovat nemusel. Hosté totiž hned na to znovu srovnávají stav. Před branku si sjel a přihrávku převzal LUKÁŠ HRDLIČKA, který zblízka propálil Lavingera – 3:3. Asistence: Vladislav Vrtek, František Mála.

43:04

Od modré čáry pálil Jan Kaltenböck a jeho prudký projektil skončil nad brankou Klášterce. Další ránu pak vyslal Vaněk, ale také on nebyl přesný.

42:36

Filip Šmejc vyslal prudkou střelu, ale ta skončila pouze na zadním mantinelu, který jen zaduněl.

41:18

Jiří Charousek se netrefil přesně před děčínskou brankou a Medvědi pak jeli do rychlého brejku. Jenže je zastavilo postavení mimo hru.

40:14

Oliverius nahodil kotouč zpoza branky hostů na Lukáše Ziku, ale toho si všiml jeden z hostujících beků, který tak kotouč zachytil.

40:01

Začala třetí třetina.
I druhá třetina je za námi. Medvědi se dostali do vedení díky trefě Jaroslava Haška, ale hosté znovu srovnali krok. Jenže v šestatřicáté minutě zavěsil kotouč za Kaššáka Dominik Málek a Medvědi tak před třetí třetinou vedou 3:2. Hosté ale ještě zbraně nesloží a pokusí se s utkáním ještě něco udělat. Třetí třetina začne v 19:35.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Medvědi mají tlak, ale hosté dokázali vzdorovat a vyhodili kotouč do středního pásma. Už se tak nic nestane.

39:06

Málek střílel z prostoru mezi kruhy a nechal vyznamenat Kaššáka. Vhazuje se po jeho pravé straně.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

37:44

Oba celky jsou už v plném počtu.

37:17

I na druhé straně došlo k velké šanci. Málek našel zpětnou přihrávkou Volrába, který nechal vyznamenat Kaššáka, který jeho ránu lapil do své lapačky.

36:32

Lukáš Lavinger se nyní zaskvěl, když pohotově lapil střelu Vladislava Vrtka, který byl brankáři Děčína tváří v tvář!

36:09

Střela, která mířila na Lavingera, skončila v jeho náruči a brankář Děčína hru nepřerušil a poslal svůj tým do útoku.

35:44

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Děčín (Hucek – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Klášterec nad Ohří (Zdeněk – 2 min., hrubost).

35:18

Děčín právě vstřelil branku!
A také Medvědi svou početní výhodu využívají. DOMINIK MÁLEK chtěl spíše nahodit kotouč před branku, ale jeho nahození nakonec bylo rychlé a byl z toho ukázkový věšák do hostující klece. Kaššák nemohl vůbec nic dělat – 3:2. Medvědi si tak své vedení berou už podruhé zase zpátky. Asistence: Václav Racek.

34:39

Oliverius byl ve velké šanci a Žižka musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Jsou z toho dvě minuty za držení a přesilovka pro Děčín.

33:45

Oba týmy nyní poznamenala série nepřesností, a až nyní pálil z pravého kruhu Šmejc, Lavinger byl ale opět připravený.

32:03

O kotouč ale přišli a do rychlé akce se mohli dostat Klášterečtí, jenže je zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.

31:26

Po jedovce Mály musel zasahovat Lavinger, jenž kotouč vyrazil před sebe. Ujali se ho ale domácí hráči a už s ním míří do útoku.

30:36

Po nepřesné střele Jaroslava Haška se k puku dostali znovu hosté a v rychlém protiútoku pak znovu vyzkoušeli pozornost Lavingera, jenž uspěl.

29:02

Před branku si sjel Toušek, ale kotouč se k němu nedostal. Hosté ale znovu byli nebezpeční před Lavingerem, a ten tak měl znovu pohotovost ve svém brankovišti.

28:30

Jakub Zdeněk zvedl svou střelu na děčínskou branku a Lukáš Lavinger pak ukrývá kotouč ve své náruči. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

28:04

Radim Vacek byl natlačen na branku Klášterce a ta tak byla posunuta. Hra se stěhuje do středního pásma.

26:52

Klášterec právě vstřelil branku!
Hosté znovu srovnávají s Medvědy krok. ONDŘEJ TOUŠEK potrestal chybu děčínské rozehrávky a poslal puk za záda Lukáše Lavingera. Znovu je tedy srovnáno – 2:2. Asistence: Jiří Charousek, Aleš Macháček.

26:10

Pobyt hostů v pásmu Medvědů měl jepičí život, hned se totiž Medvědi dostali ke kotouči a rázem se ocitli znovu před Kaššákem. Střelu Sýkory pak brankář hostů chytil.

25:14

Daniel Volráb znovu našel v úniku dva na jednoho Jaroslava Haška, ale jeho tečovaná střela skončila znovu na brankáři hostů.

24:23

Hosté nepustili domácí ke střele a dokázali se hned osvobodit. Medvědi se však vrátili ihned zpátky a Lukáš Zika svou bekhendovou střelu poslal do lapačky Kaššáka.

23:35

Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.

23:05

Do úniku se snažil dostat Vladislav Vrtek, který byl ale obranou Děčína připraven o puk a do akce tak mohou jít Medvědi.

22:47

Síly na ledě se srovnají. Hrdlička dostává dvě minuty za hákování a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.

22:13

Po střele hostů se k puku dostal obránce Málek a okamžitě ho poslal až před Kaššáka.

21:35

Vyloučení v týmu HC Děčín (Kaltenböck – 2 min., podražení).

21:02

Děčín právě vstřelil branku!
Pěkná souhra děčínské první formace. Volráb nejprve pálil z levé strany na Kaššáka, ten puk vyrazil před sebe a poté stejný hráč pak našel přihrávkou na pravém kruhu JAROSLAVA HAŠKA, který svou nechytatelnou přízemní střelou nedal Kaššákovi žádnou šanci – 2:1. Asistence: Daniel Volráb, Václav Racek.

20:19

Zika hledal svou přihrávkou Oliveriuse, ale tomu kotouč nesedl, ten se mu zamotal mezi nohy a rázem tak skončil náznak děčínské akce.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je minulostí. Medvědi se hned ve třinácté vteřině ujali vedení zásluhou Lukáše Ziky, který proměnil svůj únik před hostující branku. Poté se hrál útočný hokej z obou stran, i hosté měli několik šancí, ale neproměnili je. Až v devatenácté minutě využil přesilovou hru Lukáš Hrdlička a před odchodem do kabin tak srovnal stav. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství, které začne přibližně v 18:45.

20:00

První třetina skončila.

19:59

Tam pálil Jaroslav Hašek, ale také Kaššák byl pozorný. Vhazuje se ještě po jeho pravici, ale patrně se už nic nestane.

19:37

Klášterečtí okupují útočné pásma a na Lavingera vyslali další střelu. Ten se ale zaskočit nenechal a kotouč zachytil ve své lapačce. Hru ale nechal plynout a poslal své spoluhráče směrem dopředu.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:17

Klášterec právě vstřelil branku!
A hosté svou početní výhodu bleskově využívají. Nejprve špatně střílel od modré čáry Kuncl, ale hosté pásmo udrželi. Před brankou Děčína se pak svou střelou nemýlil LUKÁŠ HRDLIČKA, který tak s Děčínem srovnal krok – 1:1. Asistence: Vladislav Vrtek, Václav Cestr.

17:36

Vyloučení v týmu HC Děčín (Faigl – 2 min., hákování).

17:10

Kaltenböck vyslal z pravého kruhu prudkou střelu, ale Kaššák ji srazil svou holí do levého rohu kluziště.

16:15

Po nepřesné střele Sýkory se kotouč odrazil od Kaššáka a hosté ho pak vyvezli až před děčínskou branku, kde musel hasit nebezpečí v podobě jedovaté střely z hole Páleníka.

15:08

Delší dobu drželi Medvědi kotouč v útočném pásmu, kde se od modré čáry napřáhl k mohutné střele Procházka, ale jeho vzdušnou střelu zachytil Kaššák do své lapačky.

13:45

Před Lavingerem vznikla menší skrumáž, hosté se natřikrát snažili dopíchnout kotouč za jeho záda, ale Hříbal byl proti. Převzal touš a poslal ho do středu hřiště.

13:14

Medvědi kombinovali znovu před Kaššákem, který poté musel chytit střelu Radima Vacka, jenž se dostal k tvrdé střele z prostoru mezi kruhy.

12:11

Faigl poslal zpětnou přihrávku na modrou čáru Janu Kaltenböckovi, ale ten svou střelu poslal jen vedle hostující branky.

11:16

Daniel Volráb nahodil kotouč z levého kruhu před branku Klášterce a kotouč nakonec doskákal až ke Kaššákovi, jenž musel zasahovat.

10:27

Dominik Málek posílal kotouč z vlastního obranného pásma, ale puk nikdo nezachytil a je z toho tedy zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Lukáše Lavingera.

10:00

V polovině první třetiny sledujeme hodně útočný hokej z obou stran, který se divákům musí líbit.

09:29

Filip Rubeš našel volného Sýkoru před hostující svatyní, střela druhého jmenovaného pak skončila v náruči Jana Kaššáka.

09:12

Agilní Vladislav Vrtek byl znovu hodně nebezpečný před domácí brankou, jeho střelu zblízka pak zachytil znovu Lukáš Lavinger.

08:16

Málek zachytil kotouč nahozený hosty před domácí branku a hned ho posílá do středního pásma. Oba celky následně střídají.

07:58

Z druhé vlny se na levém kruhu napřáhl Jaroslav Hašek, který měl dobře seřízená svá mířidla, ale Kaššák proti němu zasáhl efektním semaforem!

07:11

Hosté vycítili šanci na srovnání stavu skóre a opět se nastěhovali do útočného pásma. Tentokráte Lavingerovi pomohla pozorná obrana a ten tak nemusel vůbec zasahovat.

06:40

Děčínští ubránili další oslabení a nyní jsou už v plném počtu.

05:52

Vladislav Vrtek se ocitl tváří v tvář Lavingerovi, ale v obrovské šanci se zaskvěl znovu ochránce děčínské svatyně, jenž kotouč vyrazil svou vyrážečkou a obrana Medvědů ho pak poslala na opačný konec kluziště!

04:59

Žižka se napřáhl od modré čáry, jeho střelu ještě před brankou Děčína tečoval Charousek, ale Lavinger znovu vytasil přesný zákrok. Děčín se hned poté osvobozuje.

04:40

Další trest pro domácí. Vaněk dostává dvě minuty za hákování a už sedí na trestné lavici.

04:10

Hosté znovu vystrčili růžky a před Lavingerem to zkoušel Toušek, ovšem jeho střela zamířila pouze do ochranné sítě.

03:45

Kaltenböck skáče na led a Medvědi jsou tedy v plném počtu.

02:57

Vladislav Vrtek dostal namazáno na levý kruh, ale po jeho nápřahu kotouč minul. Domácí znovu posílají kotouč až před Kaššáka.

02:13

Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína a na Lavingera vyslal jedovku Hierman, ale domácí brankář vykopl kotouč pravým betonem. Následně pak se Medvědi osvobozují.

01:45

Jan Kaltenböck podrazil protihráče a jde na dvě minuty na trestnou lavici. Hosté si tak jako první zahrají přesilovou hru.

01:17

Zápas začal hodně aktivně, nyní to znovu před Kaššákem zkoušeli domácí hokejisté, ale Sýkora jen branku Klášterce přestřelil.

00:54

Na druhé straně se zaskvěl svým zákrokem Lukáš Lavinger, který Hrdličku vychytal efektním semaforem!

00:13

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi vyhráli úvodní vhazování, Kaltenböck zatáhl kotouč do středního pásma a do úniku před Kaššáka se dostal LUKÁŠ ZIKA, který se ve svém úniku nemýlil a svou bekhendovou střelou poslal kotouč pod břevno branky hostů – 1:0. Asistence: Jak Kaltenböck, Radomír Vaněk.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků jsou již na ledové ploše a utkání tak za malou chvilku začne.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Vaněk, Katenböck, Hříbal, Málek, Procházka, Hucek, Kvaček – Hašek, Volráb, Racek – Faigl, Zika, Oliverius – Fojt, Vacek, Sýkora – Rubeš F., Kopta

HC Klášterec nad Ohří: Kaššák (Mědílek) – Žižka, Hierman, Cestr, Kuncl, Zicho, Sklenička – Macháček, Charousek, Toušek – Hrdlička, Vrtek, Mála – Páleník, Zdeněk, Šmejc – Diviš, Dejmek

Rozhodčí: Smitka – Gabriel, Zmeškal.
Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
Vzájemná utkání

V letošní sezóně se oba celky utkaly už dvakrát a v obou případech byl úspěšnější děčínský tým, který pokaždé zvítězil za tři body. Nejprve na domácím ledě 4:2 a pak v dokonalé přestřelce v Klášterci pak bral opět výhru o dvě branky, tentokráte ale pěkně divokou – 10:8. Třeba oba soupeři předvedou podobnou přestřelku i dnes.
HC Klášterec nad Ohří

To Klášterečtí jsou na tom oproti Děčínu o něco lépe. Zatím jsou na pátém místě druholigové tabulky a dosud nasbírali devětatřicet bodů. V minulém kole, kdy doma prohráli těsně s Kobrou Praha 3:4 tak přerušili svou sérii výher, která činila pět zápasů v řadě. Medvědy tak nečeká rozhodně nic jednoduchého. Stejně jako oni po bodech prahnou i Klášterečtí. Čeká nás ale jistě napínavý duel, který by mohl přinést i spousty branek, jako je to většinou mezi oběma celky zvykem. Kdo z tradičních rivalů odejde dnes z ledu jako vítěz?
HC Děčín

Medvědi v posledním odehraném utkání zvítězili na domácím ledě nad Vrchlabím 4:3 a poprvé v roce 2017 si připsali plný počet bodů do tabulky. V utkání přidal svůj první gól po návratu do týmu Děčína Lukáš Zika, jenž zakončil sólo v době, když se vracel z trestné lavice a zvyšoval už na 2:0. V tabulce jsou Medvědi na sedmém místě, kam poskočili právě po sobotním duelu s Vrchlabím. Na svém kontě mají třiatřicet bodů a dnes by rádi přidali další, aby se odpoutali od osmého Trutnova, který má shodný počet bodů. Jak se jim v dohrávce utkání, které se mělo hrát o vánočních svátcích, bude dařit dnes?
Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu dohrávka čtyřiadvacátého kola druhé hokejové ligy, a to mezi týmy HC Děčín a HC Klášterec nad Ohří.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Tygři Klášterec nad Ohří

4:3

konec (1:1, 2:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Zika (Kaltenböck, Vaněk), 22. Hašek (Volráb, Racek), 36. Málek (Racek), 58. Racek (Hašek, Volráb) – 19. Hrdlička (Vrtek, Cestr), 27. Toušek (Charousek, Macháček), 44. Hrdlička (Vrtek, Mála)

HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Vaněk, Katenböck, Hříbal, Málek, Procházka, Hucek, Kvaček – Hašek, Volráb, Racek – Faigl, Zika, Oliverius – Fojt, Vacek, Sýkora – Rubeš F., Kopta

HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Mědílek) – Žižka, Hierman, Cestr, Kuncl, Zicho, Sklenička – Macháček, Charousek, Toušek – Hrdlička, Vrtek, Mála – Páleník, Zdeněk, Šmejc – Diviš, Dejmek

Rozhodčí: Smitka – Gabriel, Zmeškal

Průběh zápasu
1. třetina
00:13 DEC 1:0 Zika (Kaltenböck, Vaněk)
01:45 DEC 2 Kaltenböck, podražení
04:40 DEC 2 Vaněk, hákování
17:36 DEC 2 Faigl, hákování
18:17 KNO 1:1 Hrdlička (Vrtek, Cestr)
Po 1. třetině
2. třetina
21:02 DEC 2:1 Hašek (Volráb, Racek)
21:35 DEC 2 Kaltenböck, podražení
22:47 KNO 2 Hrdlička, hákování
26:52 KNO 2:2 Toušek (Charousek, Macháček)
34:39 KNO 2 Žižka, držení protihráče
35:18 DEC 3:2 Málek (Racek)
35:44 DEC 2 Hucek, hrubost
KNO 2 Zdeněk, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
43:58 KNO 3:3 Hrdlička (Vrtek, Mála)
45:42 KNO 2 Zdeněk, hákování
52:27 DEC 2 Hucek, podražení
57:08 DEC 4:3 Racek (Hašek, Volráb)
Konec