Menu

Hokej

NHL

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

4:3

konec (0:2, 3:0, 1:1)

18.01.2017, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.83 4.0 3.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Česká stopa v utkání:

Roman Polák (TOR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:58 (04:28:43)
Tři hvězdy utkání:

1. Auston Matthews (TOR) 1+0
2. Evander Kane (BUF) 1+0
3. Nikita Zajcev (TOR) 0+1
Statistiky: Střely na bránu: 32-27; Zablokované střely: 9-17; Vhazování: 62%-38%; Hity: 26-41; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
Buffalo se během druhé poloviny první třetiny ujalo zásluhou Kylea Okposa a Evandera Kanea dvoubrankového vedení, jenže Toronto během prostřední části předvedlo k radosti fanoušků v Air Canada Centre fantastický obrat, když se postupně prosadili Leo Komarov, Matt Martin a Auston Matthews. Po třetí brance Maple Leafs nahradil v bráně Buffala hodně naštvaného brankáře Robina Lehnera náhradník Anders Nilsson, ani on ovšem čisté konto nedokázal, když ve třetí třetině překonal James Van Rimsdyk a vstřelil vítězný gól. Za hosty již pouze snižoval William Carrier. Toronto vyhrálo utkání, v němž prohrávalo po první třetině od góly, poprvé od 28. prosince 2013, a stylově proti Buffalu. Konečný výsledek. Toronto Maple Leafs 4 Buffalo Sabres 3.

Konec zápasu.

59:55

Před bránou Frederika Andersena vznikl obrovský závar, brankář Toronta ale nakonec dokázal puk vleže zmrazit!

59:37

Buffalo Sabres si vyžádalo oddechový čas. Hostující celek má necelých 23 sekund na to, aby vyrovnal na 4:4.

59:37

Auston Matthews na třetí pokus s pomocí Zacha Hymana dokázal vyhodit puk na zakázané uvolnění.

59:00

Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.

58:30

Anders Nilsson naskočil na střídačku a Sabres to zkouší minutu a půl před koncem při hře bez brankáře!

58:12

Jake Gardiner vypálil prudce od modré čáry, Anders Nilsson měl ale dobrý výhled a puk ukryl ve své lapačce.

57:37

57:37 William CARRIER - 4:3

57:37

Sabres právě vstřelili branku!
WILLIAM CARRIER si najel před bránu na bekhendové nahození Zemguse Girgensonse z pravého křídla a ostrého úhlu a nádherným golfovým úderem puk ze vzduchu poslal pod horní tyč. Sabres necelé tři minuty před koncem prohrávají v Air Canada Centre pouze o gól! Asistence: Zemgus Girgensons a Brian Gionta.

57:05

Leo Komarov vzápětí vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho velmi nebezpečná střela zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány bez teče!

56:22

Nazem Kadri na levém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho pokus minul bližší tyč.

55:18

Matt Hunwick na levém křídle vypálil od modré čáry a Anders Nilsson jeho tečovaný pokus našel v náručí.

55:11

Ryan O'Rielly nedokázal na levém křídle zachytit přihrávku svého spoluhráče a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra se přesouvá před Anderse Nilssona.

54:22

Maple Leafs se po vstřelení čtvrtého gólu dostali k další střele, Anders Nilsson ji ale ukryl ve svém náručí a přerušil hru. Následuje krátká reklamní přestávka.

53:04

53:04 James van Riemsdyk - 4:2

53:04

Toronto právě vstřelilo branku!
JAMES VAN RIEMSDYK si v blízkosti pravé tyče srovnal puk na hůl a poté krásnou střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Anderse Nilssona do bližšího horního rohu brány. Toronto rychle využilo přesilovou hru a vede 4:2! Asistence: Mitchell Marner a Nikita Zajcev.

52:48

Connor Brown byl za bránou Sabres tvrdě dohrán, když si ho najel Zach Bogosian a pravým ramenem ho narazil na mantinel. Následovaly dvě minuty za držení.

52:12

Nazem Kadri pálil z levého kruhu pro vhazování a Matt Hunwick vzápětí od modré čáry, Anders Nilsson si ale s oběma pokusy bez potíží poradil a ukryl je v náručí.

51:35

Evander Kane se ocitl z ničeho nic v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a bekhendem dobře mířil do bližšího horního rohu brány, jenže Frederik Andersen ji lapačkou vyškrábl mimo! Vyrovnání se v Air Canada Centre nekoná.

51:11

51:11 Útočník Connor Brown a jeho nádherná stahovačka!

51:11

Connor Brown předvedl nádhernou stahovačku a mezi kruhy pro vhazování se ocitl ve velké šanci, Anders Nilsson ale jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem skvěle vyrazil!

49:37

Matt Moulson krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, Frederik Andersen ale jeho pokus letící těsně nad ledem pravým betonem vykopl! Toronto stále drží těsné vedení 3:2.

49:15

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:15

Frederik Andersen za bránou zastavil nahození Toronta a po pěkné otočce přesně rozehrál.

48:40

Maple Leafs vyhazovali puk podél střídaček na zakázané uvolnění, jenže kotouč měl malou rychlost a hokejisté Sabres museli v pravém rohu ledové plochy hrát.

47:52

Justin Falk pálil na levém křídle z ostrého úhlu, Frederik Andersen ale jeho pokus ukryl v náručí a po jeho zákroku přichází na řadu krátká reklamní přestávka.

47:23

Sabres vypálili z mezikruží, jejich střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Frederik Andersen hrudí vyrazil mimo a připsal si další dobrý zákrok.

46:57

Roman Polák na pravém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která po jemné teči zamířila vedle vzdálenější levé tyče a Anders Nilsson zasahovat nemusel.

46:04

Toronto pálilo od modré čáry vedle pravé tyče a po odrazu puku od mantinelu za bránou se snažil v blízkosti levé tyče dostat k dorážce Tyler Bozak, ve své snaze ale neuspěl.

45:58

Anders Nilsson ukryl nahození Maple Leafs z levého křídla ve své lapačce a po snadném zákroku přerušil hru.

45:27

Sabres se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, z pravého kruhu pro vhazování a následné levého ale připraveného Frederika Andersena překonat nedokázali.

44:36

Maple Leafs vzápětí zkusili štěstí na levém křídle, Anders Nilsson ale jich střelu z ostrého úhlu vyrazil mimo.

43:59

Nikita Zajcev nabral na pravém křídle rychlost a střelou zápěstím dobře mířil mezi betony Anderse Nilssona, brankář Sabres se ale nachytat nenechal a jeho pokus betony vyrazil!

43:12

Sabres se dostali na vrcholu kruhu pro vhazování ke střele, která byla přizvednuta vysoko do vzduchu a skončila v pravém rohu útočného pásma Buffala.

42:10

Maple Leafs se nepodařilo rozehrát a podél střídaček puk vyhodili na zakázané uvolnění.

42:04

Evander Kane napřáhl na levém křídle ke střele, která z úhlu zamířila do lapačky Frederika Andersena.

41:42

Maple Leafs dokonale vyšel vstup do druhé třetiny, když skórovali po pouhých 32 sekundách, a i závěrečné části chtějí co nejdříve skórovat a pojistit svůj náskok.

40:16

Leo Komarov v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, Anders Nilsson byl ale připravený a jeho dělovou ránu ukryl ve svém náručí.

40:01

V Air Canada Centre začala závěrečná třetí třetina, do které Maple Leafs vstupují po skvělém obratu za stavu 3:2. V bráně Sabres je náhradník Anders Nilsson.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 19-19; Zablokované střely: 8-13; Vhazování: 61%-39%; Hity: 16-29; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné min.: 2-0.
Třetí třetina začne přibližně ve 3:26.

VIDEO: Pozdrav mezi Leo Komarovem a Tylerem Bozakem.

Leo Komarov skvělou tečí po pouhých 32 sekundách od zahájení druhé třetiny poslal Toronto zpět do hry a odstartoval jeho fantastický obrat, když se v polovině utkání během necelých dvou minut prosadili Matt Martin a Auston Matthews, přičemž vyrovnávací brance Maple Leafs předcházela chyba Robina Lehnera. Brankář Buffala Sabres nedokázal puk udržet ve svém náručí a po inkasování třetího gólu ho v bráně nahradil náhradník Anders Nilsson. Skóre po druhé třetině: Toronto Maple Leafs 3 Buffalo Sabres 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:58

Nazem Kadri na levém křídle nabral obrovskou rychlost a z ostrého úhlu nahazoval puk před bránu, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by ho usměrnil mezi tři tyče.

38:09

Zach Bogosian na levém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která od modré čáry těsně nad ledem mířila k přední tyči, Frederik Andersen byl u ní ale včas a pravým betonem jeho nebezpečný pokus vyrazil!

37:33

Mitchell Marner se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici, jenže dlouho míchal s pukem a proti dvojnásobné přesile o něj nakonec přišel.

36:16

Na opačné straně pálil z levého kruhu pro vhazování Ryan O'Rielly, Frederik Andersen šel ale rychle do kolen a na bližší tyči jeho pokus břichem vyrazil.

35:35

Jake Gardiner na levém křídle napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Anders Nilsson moc dobře neviděl, nakonec ji ale hrudí dokázal vyrazit!

35:26

Maple Leafs z pravého kruhu pro vhazování pálili nepřesně a Sabres podél hrazení vyhodili puk na zakázané uvolnění. Vhazování před bránou Sabres.

34:12

Brian Gionta na levém křídle rychle vypálil, jeho střela ale zamířila pouze do náruče Frederika Andersena.

33:32

Auston Matthews středem vyrazil do protiútoku dva na dva a žabičkou chtěl na pravém křídle uvolnit Zacha Hymana, což se mu sice podařilo, jeho spoluhráč se ale ocitl ze střeleckého úhlu a skončil s pukem za bránou.

32:35

Sabres vyhodili puk na zakázané uvolnění a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Leafs vedou 3:2.

31:48

Brankář Buffala ale určitě není naštvaný na to, že byl vystřídat, ale na to, jaké chyby se při druhém gólu dopustil. Na první pohled nenápadné nahození mu prošlo mezi betony a Maple Leafs vyrovnali.

31:00

Robin Lehner po první třetině držel čisté konto, jenže po přestávce přišla sprcha střel, po které během pár okamžiků inkasoval třikrát v řadě a vzteky zahodil masku poté, co ho v bráně nahradil Anders Nilsson.

29:45

Střídání v týmu Buffalo Sabres: ze hřiště odchází Robin Lehner, přichází Anders Nilsson.

29:45

29:45 Auston MATTHEWS - 3:2

29:45

Toronto právě vstřelilo branku!
AUSTON MATTHEWS si najel mezi kruhy na přihrávku Zacha Hymana zpoza brány a nádhernou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Robina Lehnera přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Toronto vstřelilo během pár okamžiků dva góly a otočilo utkání k radosti fanoušků rychle na svou stranu! Asistence: Zach Hyman a Connor Brown.

29:12

William Carrier mohl Sabres rychle vrátit zpět do vedení po rychlém přečíslení dva na jednoho, když z mezikruží mířil pod horní tyč, Frederik Andersen ale vsedě dokázal jeho pokus lapačkou vyrazit před sebe a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou! Spektakulární a velice důležitý zákrok.

28:49

Nikita Zajcev na pravém křídle napřáhl k nádherné střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ale pravým betonem jeho pokus skvěle vyrazil mimo!

28:28

28:28 Matt MARTIN - 2:2

28:28

Toronto právě vstřelilo branku!
MATT MARTIN na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na bránu a kotouč po nepřesvědčivém zákroku Robina Lehnera mezi jeho betony prošel pomalu do brány – 2:2!

27:29

Tyler Bozak mohl pálit na pravém křídle, ještě se ale rozhodl přihrávat mezi kruhy pro vhazování a útok Leafs ztroskotal. Sabres nyní dobře přerušili snahu Toronta.

27:01

Mitchell Marner v pravém kruhu napřáhl po rychlém protiútoku Maple Leafs k pěkné střele zápěstím, která zamířila vedle bližšího horního rohu brány a vzápětí skončila v ochranné síti! .

26:28

Robin Lehner vyjel za svou bránu, aby holí zastavil nahození Toronta pro jednoho ze svůj spoluhráčů.

26:06

Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, během které si můžeme říci, že Toronto do druhé třetiny nastoupilo bez Morgana Riellyho, který podle všeho utrpěl zranění v dolní části těla.

25:51

Nazem Kadri napřáhl mezi kruhy pro vhazování k velmi nebezpečné střele, která letěla těsně nad ledem, Robin Lehner byl ale připraven a nadvakrát ji zastavil!

25:39

Auston Matthews na levém křídle nabral obrovskou rychlost a z úhlu napřáhl ke střele, kterou Robin Lehner vyrazil poté, co skvěle ucpal prostor u své pravé tyče.

24:40

Robin Lehner stál ve své bráně a musel si dávat velký pozor, aby nahození Leafs holí poslal do bezpečí.

23:45

Vyloučený Mitchell Marner je zpět na ledě a Buffalo Sabres úvodní přesilovou hru utkání využít nedokázalo.

23:17

Evander Kane napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele, Frederik Andersena šel ale rychle do kolen a jeho střelu během přesilové hry Sabres betonem vyrazil!

22:09

Ryan O'Rielly a Jack Eichel se v blízkosti levé tyče dostali v rychlém sledu ke střele, jejich pokusy z úhlu ale skončily pouze v náruči připraveného Frederika Andersena, který potřetí v zápase zatím neinkasoval!

21:45

Zach Bogosian objížděl rychle svou bránu a zezadu byl jasně podražen Michellem Marnerem.

21:17

Sam Reinhart si najel na bránu na nádhernou přihrávku z pravého křídla, jenže ji nějakým záhadným způsobem nedokázal poslat za záda Frederika Andersena!

20:32

20:32 Leo KOMAROV - 1:2

20:32

Toronto právě vstřelilo branku!
Nazem Kadriho na levém křídle napřáhl od mantinelu ke střele zápěstím, kterou těsně před bránou tečoval LEO KOMAROV a puk se nakonec od pravé nohy vracejícího se Evandera Kanea odrazil těsně nad ledem k pravé tyči. Maple Leafs hodně rychle snížili a prohrávají pouze o gól! Asistence: Nazem Kadri a William Nylander.

20:01

Ryan O'Rielly vyhrál úvodní vhazování druhé třetiny, do které Sabres vstupují s dvoubrankovým vedením 2:0.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-9; Zablokované střely: 4-6; Vhazování: 75%-25%; Hity: 8-13; Přesilové hry: 0/0-0/0; Trestné minuty: 0-0.
Druhá třetina začne přibližně ve 2:32.
Toronto mělo sice skvělý vstup do utkání, jenže na opačné straně po chybné rozehrávce brankáře Frederika Andersena poslal do Sabres vedení Kyle Okposo. Maple Leafs mohli v závěru úvodní části vyrovnat, jenže krásná střela Zacha Hymana skončila na tyči a 33 sekund před přestávkou se na opačné straně z ničeho nic prosadil Evander Kane. Skóre po první třetině: Toronto Maple Leafs 0 Buffalo Sabres 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:27

19:27 Evander KANE - 0:2

19:27

Sabres právě vstřelili branku!
Brian Gionta po levém křídle vyrazil do útoku a od mantinelu puk přiťukl EVANDEROVI KANEOVI, který napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování bez přípravy ke střele s příklepem, která po ledě zamířila pod levým betonem Frederika Andersena ke vzdálenější pravé tyči. Buffalo se těsně před přestávkou ujalo vedení 2:0! Asistence: Brian Gionta a Jake McCabe.

19:05

Sabres se v závěru první třetiny ocitli pod velkým tlakem a raději puk nyní vyhodili na zakázané uvolnění.

19:00

Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

18:31

Matt Hunwick od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se po pravém betonu Robina Lehnera svezla mimo a Toronto se marně snaží odpovědět.

17:40

17:40 Nádherná střela Zacha Hymana skončila na pravé tyči!

17:40

Zach Hyman v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Robina Lehnera mířila ke vzdálenější pravé tyči, nakonec se ale od její vnější hrany odrazila zpět do hry! Nádherný pokus.

17:15

Nikita Zajcev a Nazem Kadri na pravém křídle po neúspěšné akci Sabres v rychlém sledu vypálili z pravé strany útočného pásma, jejich střely ale byly zablokovány.

16:18

Nikita Sošnikov se na pravém křídle jako lev rval o puk, v rohu útočného pásma o něj ale proti dvojnásobné přesile přišel. Buffalo se ubránilo a mohlo vyrazit směrem vpřed.

15:10

Jake Gardiner ze středního pásma napálil puk podél hrazení do útočné třetiny Maple Leafs, domácím hokejistům se ale vzápětí kotouč dojet na pravém křídle nepodařilo.

14:20

Nikita Zajcev na pravém křídle vypálil po ledě ihned po vhazování, jeho následná střela ale byla těsně před Robinem Lehnerem nakonec zablokována.

14:11

Zach Bogosian na levém křídle opět rozehrával, tentokrát ale vyhodil puk z obranného pásma na střídačku Toronta. Hra byla přerušena a na řadu přichází další reklamní přestávka. Buffalo v Air Canada Centre vede nad Torontem Maple Leafs 1:0.

13:20

Nikita Sošnikov napadal rozehrávku Sabres, Zach Bogosian se ale zmocnil puku a po objetí brány rozehrál.

12:17

Maple Leafs se před pár okamžiky dostali v pravém kruhu pro vhazování v rychlém sledu ke dvěma střelám, obě dvě ale byly sraženy mimo a Robin Lehner zasahovat nemusel.

11:54

Mitchell Marner se ocital na levém křídle u mantinelu v šanci, ke střele se ale nakonec neodhodlal a bekhendem posunul puk podél hrazení za bránu Robina Lehnera.

11:33

Sabres se vzápětí chystali vrátit do útočného pásma, jejich dlouhá přihrávka ale skončila na zakázaném uvolnění.

11:06

Sabres ihned po vhazování na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhli k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ji ale levým betonem dobře vyrazil!

10:57

Sam Reinhart se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení, jeho zakončení ale bylo slabé a skončilo v náručí Frederika Andersena. Následuje krátká reklamní přestávka.

10:41

Rasmus Ristolainen na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu, jeho pokus ale těsně nad ledem zamířil mimo.

10:16

10:16 Kyle OKPOSO - 0:1

10:16

Sabres právě vstřelili branku!
Frederik Andesen pod tlakem špatně rozehrál a KYLE OKPOSO z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím po zpracování puku pravou rukavicí zamířil nad jeho lapačkou k bližší pravé tyči! Obrovská chyba brankáře Leafs, po které Sabres vedou 1:0, a nic na tom nezměnila ani Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, o které se ani omylem nejednalo.

09:05

Matt Moulson krásně objel bránu a vzápětí před ní zpětnou přihrávkou našel Ryana O'Riellyho, tomu ale střela zápěstím bez přípravy nesedla a trefil pouze hruď Frederika Andersena!

08:47

Frederik Andersen se rychle vydal ze své brány, aby na levé straně obranného pásma volný puk těsně před Evanderem Kanem odpálil holí do bezpečí! Dobré čtení hry.

08:03

Sam Reinhart mezi kruhy pro vhazování napřahoval k nebezpečné střele zápěstím, do zakončení ho ale nakonec nepustil fantastický Auston Matthews.

07:48

Maple Leafs sice rozehrávku brankáře Sabres zachytili, vzápětí se ale k ničemu nedostali a hokejisté hostujícího celku vyhodili puk na zakázané uvolnění.

07:10

Robin Lehner se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Maple Leafs podél hrazení a před napadajícím Leo Komarovem rozehrál bekhendem, což se mu úplně nepovedlo.

06:42

Ryan O'Rielly napřáhl v pravém kruhu pro vhazování po rychlém útoku Sabres k prudké střele, Frederik Andersen měl ale skvělý výhled a puk lapil do své lapačky.

05:44

Nikita Sošnikov si z levého křídla skvěle sjel před bránu, jeho následná bekhendová střela mířící ke vzdálenější pravé tyči ale skončila v lapačce Robina Lehnera.

05:39

Sabres se ocitli pod tlakem a raději puk vyhodili přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

05:31

Mitchell Marner bojoval v levém rohu útočného pásma o puk zřejmě s Taylorem Fedunem, který ho o něj po pár sekundách dokázal připravit a bez problému rozehrál.

04:36

Maple Leafs před bránou Robina Lehnera vytvořili obrovský závar, jenže jejich střela v blízkosti levé tyče byla příliš slabá a skončila na výstroji brankáře Robina Lehnera!

04:14

Oba týmy vstoupily do utkání pořádně zostra a hra se v rychlém tempu přelévá ze strany na strany, navíc přináší jednu brankovou příležitost za druhou. Nezaujatý divák se musí bavit.

03:17

Nazem Kadri nabral obrovskou rychlost a na vnitřní straně levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která letěla těsně nad ledem a Robin Lehner ji opět pravým betonem vyrazil.

01:57

Brian Gionta napřáhl v pravém kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Frederik Andersen ji ale skvěle vyrážečkou vyrazil!

01:37

Mitchell Marner se ocitl před bránou ve slibné šanci, jenže orazítkoval pouze pravý beton Robina Lehnera.

00:57

Jack Eichel na levém křídle vyrazil do přečíslení 2 na 1 a žabičkou hledal ze druhé vlny najíždějícího Marcuse Foligna, jenže přes jednoho z hráčů Maple Leafs přihrát nedokázal.

00:50

Zach Hyman na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a prověřil pozornost Robina Lehnera, který jeho pokus vyrazil pravým betonem mimo a připsal si těžký zákrok!

00:01

V Air Canada Centre právě začalo utkání, ve kterém se Toronto Maple Leafs od 20. prosince představuje teprve podruhé. Soupeřem domácího celku je Buffalo Sabres.

00:01

Utkání právě začalo.
V sestavě domácího Toronta nechybí český obránce Roman Polák, zatímco ze sestavy Buffala opět vypadl útočník Tyler Ennis, který se vrátil do sestavy proti Dallasu a po vstřelení gólu po pouhých 19 sekundách je opět mimo hru, nemělo by to být ovšem nadlouho.
Úvodní sestavy:

Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.

Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Carrier, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Moulson, C. O'Reilly, Deslauriers. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

Rozhodčí: Jon McIsaac,Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, David Brisebois.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Česká stopa v utkání:

Roman Polák (TOR) 2+2, +/- 0
Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

04.11.16 Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs 1:2
Buffalo Sabres:

Buffalo se po domácí výhře 4:1 nad Dallasem představí na ledě Toronta, proti kterému se postaví do brány brankář Robin Lehner poté, co proti Stars předvedl 31 zákroků a pustil za svá záda jediný gól. Útočník Tyler Ennis se prosadil po pouhých 19 sekundách poté, co se do sestavy Sabres vrátil poprvé od 8. listopadu a kvůli zranění třísel vynechal 30 zápasů. Jack Eichel se poprvé v NHL představí proti Austonovi Matthewsovi, se kterým se velice dobře zná z amerického národního týmu do 18 let a týmu Severní Ameriky, v jehož dresu se společně představili na Světovém poháru 2016.
Toronto Maple Leafs:

Toronto Maple Leafs vstupuje do druhé poloviny letošní sezóny se stejným bodovým ziskem jako Ottawa, se kterou bojuje v Atlantické divizi o třetí místo. Maple Leafs vyhráli dvakrát v řadě a z posledních 10 zápasů činí jejich bilance 8 výher a 2 porážky. V bráně začne Frederik Andersen poté, co Curtis McElhinney vychytal týmu výhru proti Senators.
Toronto Maple Leafs shodným výsledkem 4:2 vyhrálo na ledě New Yorku Rangers a Ottawy Senators a na sérii dvou vítězství v řadě se bude snažit navázat po návratu domů v Air Canada Centre proti Buffalu Sabres, které v posledním utkání zámořské NHL porazilo Dallas a ukončilo sérii dvou proher v řadě.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres

4:3

konec (0:2, 3:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Komarov (Kadri, W. Nylander), 29. M. Martin, 30. Matthews (Hyman, Co. Brown), 54. J. van Riemsdyk (Marner, N. Zajcev) – 11. Okposo, 20. E. Kane (B. Gionta, McCabe), 58. Carrier (Girgensons, B. Gionta)

Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov. Hlavní trenér: Mike Babcock.

Buffalo Sabres: Lehner (30. A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Bogosian, Franson, Falk, Fedun – Carrier, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Girgensons, B. Gionta (C) – Moulson, C. O'Reilly, Deslauriers. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

Rozhodčí: Jon McIsaac,Chris Rooney. Čároví: Devin Berg, David Brisebois

Diváci: 19122

Průběh zápasu
1. třetina
10:16 BUF 0:1 Okposo
19:27 BUF 0:2 E. Kane (B. Gionta, McCabe)
Po 1. třetině
2. třetina
20:32 TOR 1:2 Komarov (Kadri, W. Nylander)
21:45 TOR 2 Marner, podražení
28:28 TOR 2:2 M. Martin
29:45 TOR 3:2 Matthews (Hyman, Co. Brown)
29:45
Po 2. třetině
3. třetina
52:48 BUF 2 Bogosian, držení protihráče
53:04 TOR 4:2 J. van Riemsdyk (Marner, N. Zajcev)
57:37 BUF 4:3 Carrier (Girgensons, B. Gionta)
Konec