Menu

Fotbal

Tipsport liga

FC SILON Táborsko – Bohemians Praha 1905

2:3

konec (2:1)

17.01.2017, 13:00 • FK Slavoj Vyšehrad • Skupina A • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 4.65 4.2 1.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Bohemians právě vstřelili branku!
Obrat v zápase je na světě! Táborsko je pokořeno mincí, kterou získalo své vedení. Tomáš Berger poslal z pravého křídla skvělý centr na penaltu, kde milimetrově klepl míč SIIM LUTS. Po jeho hlavičce k tyči se Toma jen ohlédl!

59

Bohemians právě vstřelili branku!
Je srovnáno! Parádní akce týmu z Vršovic znamená, že tlak, který měli hráči Bohemians, byl využit. Martin Hašek se uvolnil v šestnáctce a naservíroval lahůdkově míč na volného JANA KUCHTU, který po zemi do prázdné zakončil naprosto s přehledem!

11

Bohemians právě vstřelili branku!
Sníženo na 2:1 a to poměrně krutým způsobem pro Táborsko. Z levé strany nabíhající hráč Bohemians poslal kolmici před branku, kterou před Michalem Tomou chtěl odpálit MATEJ MRSIC, ale míč se mu svezl po kopačce a trefil jen svého spoluhráče, od kterého proklouzl za brankovou čáru.

6

Táborsko právě vstřelilo branku!
Vzdušné souboje Bohemce nejdou, Druhý roh a jako přes kopírák. Jen z druhé strany a parádní hlavička ADNANA DŽAFIČE. Klokani by se měli zvednout, chtějí-li uspět.

4

Táborsko právě vstřelilo branku!
Po neúspěšném průniku Kuchty přišel faul na středu obranné poloviny Táborska. To rychle rozehrálo a výsledkem byl rohový kop, který byl nádherně zahraný do prostoru penalty, kde zavěsil MARTIN TOML, který nebyl pohlídán a nedal Berkovcovi šanci.

FC SILON Táborsko – Bohemians Praha 1905

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 4. Toml, 6. Džacfič – 11. Mrsic (vla.), 59. Kuchta, 82. Luts

FC SILON Táborsko: Toma – Landovský (46. Froněk), Navrátil "K" (46. Zavadil), Kašparovič, Kučera (46. Kočí), Džafič (46. Trebuňák), Ševčík (46. Mrázek), Klusák, Toml, Javorek (46. Hovorka), Mrsic (46. Ciku).
Náhradníci: Kotnour – Zavadil, Kočí, Ciku Běloušek, Hovorka, Froněk, Mrázek, Trebuňák

Bohemians Praha 1905: Berkovec (46. Fryšták) – Švec, Buchta (46. Nitrianský), Bartek (64. Luts), Hubínek (46. Jindřišek), Kuchta "K" (68. Čížek), Jirásek (57. Blecha), Krch, Dostál, Havel (46. Hašek), Mašek (46. Berger).
Náhradníci: Fryšták – Jindřišek, Čížek, Luts, Hašek, Blecha, Nitrianský, Vaníček, Berger

Rozhodčí: Vojtěch Severýn – Dan Vodrážka, Vít Melichar