Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference akcionářů HC Dynamo Pardubice

konec

16.01.2017, 12:00 • Magistrát města Pardubic • Jan Hrabal (@janhrabal), Marek Antalík

Oficiální část tiskové konference právě končí. (12:19:09)
Petr Čáslava: "Všichni jsou profíci, toto nebyl problém. Museli se přizpůsobit situaci.
Deník Sport: Jaké bylo klima v kabině v posledních zápasech?
Petr Čáslava: "Kluci něco vědí, trenéři už kontaktovali některé hráče, ale konkrétní složení se dozvídají právě nyní.
MF DNES: Zda kabina ví o změnách.
Petr Čáslava: "Chci pomoci pardubickému klubu, aby byl úspěšný.
HC Dynamo Pardubice: Dotaz na Petra Čáslavu, že se stal také vlastníkem.
Dušan Salfický: "Neházíme flintu do žita, chceme se vzpamatovat a zabojovat, abychom se vyhnuli baráži. Za sebe hovořím, že se nic nebalíme.
MF DNES: Sportovní kroky pro závěr soutěže.
Dušan Salfický: "Ještě doplňuji zásadní informaci, Pavel Marek posílí management – bude také sportovním manažerem. Má mnohaleté zkušenosti ve sportovním managementu, v Třinci zastával tuto pozici mnoho let. Spoléhám na jeho znalosti a zkušenosti.
Martin Charvát: "Děláme maximum pro to, aby se to nestalo. Vždy jsem pozitivně naladěn, věřím týmu, že to zvládne. Nepřipouštím si sestup z Tipsport extraligy.
Pardubický deník: Připouštíte si, že Dynamo může sestoupit?
Dušan Salfický: "Diskutovali jsme toto, jsme domluveni. Koncepčně jsme se shodli, hlavním trenérem je Miloš Holaň. Každý má právo si říci, co je potřeba a co se bude dělat."
Pardubický deník: Rozdělení kompetencí trenérů.
Martin Charvát: "Budeme ještě dnes jednat, je shoda, že skončí ve všech pozicích v HC Dynamo Pardubice.

Dušan Salfický: "Další personální změny nechystáme, nyní se věnujeme záchraně sezony A týmu, pak se bavme, co bude dál. Nemusíme nyní řešit marketing nebo obchod, teď musíme zachránit hokej. Zbylé kroky budeme řešit po záchraně soutěže.
MF DNES: Dotaz na pokračování Pavla Rohlíka a další personální změny.
Martin Charvát: "Věřím, že Vladimír Martinec, Dušan Salfický a Petr Čáslava najdou řešení spolu s novým trenérem, abychom se zvedli.

Dušan Salfický: "Sestupný trend tu je tři čtyři roky. Je to o hráčích, chemii v týmu a jeho skladbě. Nový trenér není zatížený současnou situací, bývalí trenéři si nesli břímě. Věřím, že přinese svěží vítr, na něj spoléhám. Je to o hráčích, neříkám, že dosavadní výběr byl špatný. Teď v sobě musí probudit hokej, který umí hrát. Pokud se nedokáží hokejově vzpamatovat, přijdou jiní a aby zapadli trenérům do koncepce. Během tří let chci vytvořit zdravé jádro, aby Dynamu vrátilo lesk.
Deník Sport: Dotaz na sportovní stránku a její analýzu.
Martin Charvát: "Naším cílem je během dvou měsíců stabilizovat sezonu po sportovní a ekonomické stránce. Druhým krokem je připravit novou sezonu, třetím krokem bude aktivní hledání nového silného partnera, který by převzal těžké břímě a navázal na spolupráci s městem a vyrazili bychom s klubem dál. Klub má tradici, úspěchy, stále má obrovské množství věrných fanoušků. Na konci kalendářního roku přišla skoro vyprodaná aréna na utkání s Kometou Brno. Věřím, že nás fanoušci podrží v náročném závěru sezony. Máme sice omezené možnosti, ale věřím, že se Dynamo rozjede.

Tisková konference akcionářů HC Dynamo Pardubice

konec


Statistiky:
Hosté tiskové konference
Ing. Martin Charvát
Ing. Jaroslav Šuda
Dušan Salfický
Petr Čáslava
Vladimír Martinec