Menu

Fotbal

Africký pohár národů

Demokratická republika Kongo – Maroko

1:0

konec (0:0)

16.01.2017, 20:00 • Stade d'Oyem, Oyem • Skupina C • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 3.83 2.76 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

87. Youssef El Arabi (MRK)

87

El Arabi si po načechraném centru zprava nechal u zadní tyče posadit míč na hlavu, ale Matampi brilantním zákrokem vyrovnání odmítl. Tohle byl pravděpodobně rozhodující moment duelu.

81

81. Červená karta po 2. žluté

81

Joyce Lomalisa (Demokratická republika Kongo) v blízkosti postranní čáry tvrdě dohrál Fajra a po druhé žluté kartě se musí předčasně pakovat do sprch. Jako střídající hráč si tak nezahrál ani dvacet minut.

78

Třetí a zároveň poslední střídání proběhlo také v týmu Maroko: dohrál Mehdi Carcela-González a na place se objevil Youssef El Arabi.

77

Demokratická republika Kongo vystřídala naposledy: hrací plochu opustil Cédric Bakambu a svůj fotbalový um přišel odprezentovat Dieumerci Mbokani.

74

Žlutou kartu dostává Joyce Lomalisa (Demokratická republika Kongo).

73

Výměna proběhla také v týmu Maroko: ze hřiště odešel Romain Saïss a zahrát si přišel Fayçal Fajr.

72

Střídání v týmu Demokratická republika Kongo: vinou zranění není schopen dále pokračovat ve hře Hervé Kage a nahradit ho proto musí Jacques Maghoma.

70

70. Youssef En Nesyri (MRK)

70

Matampimu nadělala spoustu práce nepříjemná rána En Nesyriho, která těsně před gólmanem poskočila o zem. Brankář Konga možná ani netuší, jak se mu povedlo míč vyrazit před sebe.

68

Manuel da Costa (Maroko) u postranní čáry povalil na zem rozběhnutého Kageho a inkasoval za to žlutou kartu.

65

Střídání v týmu Demokratická republika Kongo: zraněného Fabrice N´Sakalu nahradil Joyce Lomalisa.

61

Střídání v týmu Maroko: po hodině hry odstupuje Nordin Amrabat a na jeho místo přichází Youssef En Nesyri.

55

55. Hervé KAGE - 1:0

55

Kongo právě vstřelilo branku!
Demokratická republika Kongo se ujímá vedení a po tomto inkasovaném gólu rozhodně nemá čisté svědomí Mohand, který podcenil centr z ostrého úhlu a nechal balon doputovat až do tyče. Od brankové konstrukce se balon odrazil ke špatně obsazenému HERVÉ KAGEMU, který ho nekompromisním způsobem uklidil na místo jeho určení.

48

Fabrice N´Sakala (Demokratická republika Kongo) si ve středu hracího pole vyšlápl na Carcelu-Gonzáleze a stal se prvním napomenutým hráčem klání.

29

29. Chancel Mbemba (KNG)

29

Poprvé nebezpečně zahrozila také Demokratická republika Kongo. Na hranici pokutového území si míč ke střele připravil Mbemba a levou tyčku minul jen o chloupek.

2

2. Nordin Amrabat (MRK)

2

Už ve druhé minutě jsme byli svědky gólové příležitosti. Vytvořil si ji Amrabat, který vypálil zpoza šestnáctky a rozezvučel břevno. Matampi se po balonu stačil pouze ohlédnout.

Demokratická republika Kongo – Maroko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Kage

Karty:   48. N´Sakala (KNG), 74. Lomalisa (KNG) – 68. M. da Costa (MRK)   81. Lomalisa (KNG)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 27:17.

Demokratická republika Kongo: Matampi – Mpeko, Tisserand, Zakuani (C), N´Sakala (65. Lomalisa) – Mbemba, Bokadi, Mulumba – Kage (72. Maghoma), Bakambu (77. Mbokani), Mubele.
Náhradníci: Kiassumbua, Kudimbana – Ikoko, Lomalisa, Kebano, Maghoma, M'Poku, Mulumbu, Bokila, Bolingi, Botaka, Mbokani.

Maroko: Mohand – Dirar, Benatia (C), M. da Costa, Mendyl – El Ahmadi – Carcela-González (78. El Arabi), Boussoufa, Saïss (73. Fajr), N. Amrabat (61. En Nesyri) – Bouhaddouz.
Náhradníci: Bounou, El Kharroubi – Atouchi, Chafik, Aït Bennasser, Boufal, Fajr, Obbadi, Alioui, Boutaïb, El Arabi, En Nesyri.

Rozhodčí: Nampiandraza (MAD) – Marengula (MOZ), Mahamadou (NIG)