Menu

Fotbal

Přípravný zápas

1.FC Slovácko – MFK Vítkovice

4:0

konec (1:0)

14.01.2017, 11:00 • Uherský Brod • Tomáš Kučera

Tipsport: 1.4 4.1 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Slovácko právě vstřelilo branku!
JAKUB REZEK využil chyby hostujícího hráče, který nedokázal v souboji obstát, mladý záložník poté přehodil vysunutého brankáře Nemravu.

66

Ťok měl hodně prostoru na levé straně, dal přihrávku na malé vápno, kde balon vypadl Nemravovi z rukou, míč se dostal ke Konému, který zblízka neprostřelil Nemravu.

62

Slovácko právě vstřelilo branku!
FRANCIS KONÉ dostal přihrávku na levou stranu od Kuncy, v pokutovém území se zbavil protihráče a s ledovým klidem překonal vybohajícího Nemravu.

57

Slovácko právě vstřelilo branku!
Svěřenci trenéra Levého uř vedou o dvě branky. Havlík vystřelil ze střední vzdálenosti, Nemrava balon vyrazil před sebe a TOMÁŠ ŤOK už měl jednoduchou úlohu – dopravit míč do prázdné branky.

54

Kunca se mohl ve slováckém dresu prosadit, jeho hlavička mířila do branky. Opět Nemrava byl proti a vyrazil míč mimo tři tyče.

53

Brankář Nemrava ve druhém poločase opět čaruje, když vytáhl hlavičku Rezka na roh.

42

Na konci poločasu Vítkovice si vypracovali šanci, po individuálním průniku Szotkowského a jeho střela šel balon jen těsně vedle levé tyče. Heča stál jako přikovaný.

33

Po půl hodině si hosté vypracovali šanci. Po rohovém kopu se balon dostal k Mišinskému, který je v první půli hodně aktivní a ten balon vystřelil z voleje k tyči. Heča musel jít rychle na zem, aby balon zastavil před brankovou čárou.

30

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko využívá územní převahu ke vstřelení první branky. Po centru Tetteha z levé strany se hlavou prosadil TOMÁŠ ZAJÍC, který hlavičkoval přesně k tyči.

25

Machalík se dnes mohl zapsat mezi střelce, když si zpracoval přihrávku od Biolka a vystřelil po pravé ruce Nemravy, ten reflexivně zareagoval a balon chytil.

14

Ve velké šanci se ocitl Zajíc, který zblízka nedokázal prostřelit Nemravu. Balon nastřelil jen do hostujícího brankáře.

1.FC Slovácko – MFK Vítkovice

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. Zajíc, 57. Ťok, 62. Koné, 82. Rezek

1.FC Slovácko: 1. poločas: Heča – Šimko, Břečka, Rada, Civič – Sadílek, Machalík, Dramé, Tetteh, Biolek – Zajíc 2. poločas: Daněk – Chyla, Daníček, Šumulikoski, Reinberk – Kunca, Havlík, Kalouda, Rezek, Ťok – Koné
Náhradníci: Daněk – Kone, Chyla, Daníček, Reinberk, Kunca, Havlík, Ťok, Kalouda, Šumulikoski, Rezek

MFK Vítkovice: Nemrava – Cverna, Honiš, Mikula, Prajza, Vaněk, Texl, Mišinský, Matěj, Szotkowski, Kraut
Náhradníci: Řehák – Řezáč, Hlavsa, Ondráček, Veselý, Malý, Pavelka, Fiala, Kovařík