Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Spartak Trnava – 1. SC Znojmo FK

2:2

konec (2:0)

14.01.2017, 13:00 • NTC Senec • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.82 3.53 3.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Dubec, přichází Košťál.

80

80. Jakub TEPLÝ - 2:2

80

Znojmo právě vstřelilo branku!
Znojemský celek provedl rozehrávku vybojovaného rohového kopu prostřednictvím krátké přihrávky. U pravé lajny se míče zmocnil Helísek a po jeho nadýchaným centru se podruhé v zápase prosadil JAKUB TEPLÝ.

72

Svozil (1. SC Znojmo FK) uprostřed hřiště nepřiměřeně atakoval Dubce a inkasoval žlutou kartu.

70

70. Jakub TEPLÝ - 2:1

70

Znojmo právě vstřelilo branku!
Dvacet minut před závěrečným hvizdem se prosadili také Moravané. Před pokutovým územím si míč nejprve zpracoval a poté chladnokravně zakončil JAKUB TEPLÝ. Znojemský tým se díky tomuto kontaktnímu gólu vrátil zpátky do zápasu, jehož závěr ještě slibuje drama.

66

Dubec číhal úplně osamocený na hranici velkého vápna a toho si všiml Sloboda, jenž sestrojil precizní přihrávku. Její příjemce se dlouho nerozpakoval a prudkou střelou donutil Štěpanovského k důležitému zákroku na zemi.

45

45. Martin KOŠŤÁL - 2:0

45

Trnava právě vstřelila branku!
Na úplném konci úvodní pětačtyřicetiminutovky po mizerné zpětné přihrávce ukořistil míč MARTIN KOŠŤÁL, který vyzrál na vyběhnuvšího Konvalinu a pohodlně zakončil do opuštěné brány.

44

A v další příležitosti na vyrovnání se záhy objevil Klíma, kterému se podařilo obejít vyběhnuvšího Strapáka, jenomže gólman Trnavy se stihl vrátit na svou pozici a vyrovnání nepřipustil.

43

Český celek na inkasovaný gól málem našel odpověď. Holubův centr ze standardky Yilmaz usměrnil do břevna.

41

41. Oliver JANSO - 1:0

41

Trnava právě vstřelila branku!
Slovenské mužstvo se v závěru úvodního dějství dostává do vedení. Halilovič roztáhl hru na pravou stranu, Kadlecův centr hosté odvrátili mimo pokutové území a zpoza něj se do míče opřel OLIVER JANSO, který otevřel gólový účet zápasu.

34

34. Zákrok gólmana Strapáka

34

Znojemští po zisku míče hbitě vyrazili vpřed a dostali se do přečíslení, které bylo zakončenou střelou z hranice pokutového území. Po teči obránce se balon snášel pod břevno a Strapák ho musel vytěsnit na roh.

11

A nebezpečno bylo také na opačné straně hřiště! Strapák vyrazil centrovaný balon pouze před sebe a stoprocentní příležitost zahodil Urbančok, který přibližně z pozice penaltového puntíku označil brankovou konstrukci.

9

9. Halilovič (TRN)

9

První šance zápasu přišla po necelých deseti minutách hry! Domácí roztáhli hru na pravou stranu a Kadlec načechraný centr posadil na hlavu Haliloviče, který zacílil těsně vedle pravé tyčky.

FC Spartak Trnava – 1. SC Znojmo FK

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 41. Janso, 45. Košťál – 70. Teplý, 80. Teplý

Karty:   72. Svozil (ZNO)

FC Spartak Trnava: Strapák – Kadlec, Dubec, Jansa, Košťál, Tóth, Godál, Oravec, Halilovič, Jirka, Greššák. 2. poločas: Vantruba – Čogley, Hladík, Horník, Luzin – Sloboda, Bello – Halilovič, Mihálik, Gagnon – Dubec (81. Košťál).

1. SC Znojmo FK: Konvalina – Helísek, Odehnal, Mezlík, Cihlář, Holub, Urbančok, Štrombach, Teplý, Yilmaz, Klíma. 2. poločas: Štěpanovský – Helísek, Bogner, Morál, Nehyba, Kirschner, Javůrek, Svozil, Frimmel, Teplý.

Rozhodčí: Královič

Diváci: 270