Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Slovensko – Švédsko

0:6

konec (0:1)

12.01.2017, 16:45 • Sheikh Zayed Sports City, Abu Dhabi (Spojené arabské emiráty) • Přátelské utkání • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.91 3.2 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Saman GHODDOS - 0:6

90+2

Švédsko právě vstřelilo branku!
V nastaveném čase ještě navýšil vedení svého celku SAMAN GHODDOS, který uvnitř vápna kličkou oklamal Šuleka a poté chladnokrevně prostřelil Dúbravku. Na toto utkání budou chtít muži Jána Kozáka určitě co nejdříve zapomenout.

89

89. Per FRICK - 0:5

89

Švédsko právě vstřelilo branku!
PER FRICK získal šanci na reparát a ten se mu povedl. Centrovaný balon přilétl na hlavu Larssona a ten našel právě špatně bráněného Fricka, jehož hlavičkový pokus skončil v síti.

88

88. Frick (SWE)

88

Dúbravka uchránil Slováky od nepopulárního "bůra", když vychytal Frickovu ránu z bezprostřední blízkosti. Skvělý zákrok!

85

Střídání v týmu Švédsko: dvougólového Anderssona nahradil Bärkroth.

79

79. Sebastian ANDERSSON - 0:4

79

Švédsko právě vstřelilo branku!
Salomonsson se na pravém křídle nadechl k útoku, adresoval balon do šestnáctky, kde si ho vyzvedl Sema a ten okamžitě našel lépe postaveného SEBASTIANA ANDERSSONA, který vypálil do protipohybu Dúbravky. Švédové dnes vyučují produktivitu a ujímají se závratného vedení 4:0!

78

Žlutou kartu dostává Vavro (Slovensko).

76

Střídání v týmu Švédsko: Tinnerholm zbytek zápasu dosleduje pouze ze střídačky, v závěrečné čtvrthodině bude moci pedvést své fotbalové umění Salomonsson.

71

Střídání v týmu Švédsko: hrací plochu opouští Isak, střelce úvodního gól nahradí Frick.

60

K výměně došlo také na straně Švédska. Hřiště opustili Lewicki, Moberg-Karlsson a Nilsson. Místo nich hrají Ghoddo, Sema a Dagerstål.

60

Slovenský národní tým znovu vystřídal. Dohráli Guba, Káčer a Šafranko. Místo nich se na hřišti objevili Oršula, Gergel a Malec.

59

59. Sebastian ANDERSSON - 0:3

59

Švédsko právě vstřelilo branku!
Seveřané odskakují svým protivníkům už na rozdíl tří gólů. Adresátem chytré přihrávky za obranu se stal SEBASTIAN ANDERSSON, a přestože proti vyběhnuvšímu Dúbravkovi střílel z úhlu, nezaváhal.

51

51. David MOBERG-KARLSSON - 0:2

51

Švédsko právě vstřelilo branku!
Teď už ale slovenský gólman kapituloval. Sítí zatřepala technická střela DAVIDA MOBERG-KARLSSONA z hranice pokutového území. Úspěšný zakončovatel tak zdvojnásobil náskok svého týmu.

46

Slovensko o poločasové přestávce střídalo. Do hry přišli Krivák, Mišák a Bukata. Na lavičku se odebrali Kružliak, Škvarka a Hlohovský.

30

30. Hlohovský neproměnil penaltu

30

Balon si na značku pokutového kopu postavil Filip Hlohovský a zkusil štěstí střelou k levé tyči. Linde ale skočil na zem a ránu zlikvidoval.

29

29. Faul uvnitř šestnáctky

29

Hlavičkujícího Dávida Gubu ve vápně Joakim Nilsson zasáhl nohou do tváře. Penalta pro Slovensko!

26

26. Šulek (SVK)

26

Do pravé části pokutového území vnikl Šulek a gólmana Lindeho vyděsil prudkou střelou skrytou mezi dvěma obránci. K dorážce se pak dostal Šafranko, ale to už měl asistent rozhodčího praporek nahoře – ofsajd.

19

19. Alexander ISAK - 0:1

19

Švédsko právě vstřelilo branku!
Jen co jsem stihl dopsat předchozí příspěvek, uvnitř vápna si našel balon ALEXANDER ISAK a nasměroval ho neomylně k pravé tyči. Seveřané se tímto gólem ujímají vedení.

Slovensko – Švédsko

0:6

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 19. Isak, 51. Moberg-Karlsson, 59. Andersson, 79. Andersson, 89. Frick, 90+2. Ghoddos

Karty:   78. Vavro (SVK)

Neproměněná penalta: 30. Hlohovský (SWE), brankář Linde zneškodnil

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 15:6.

Slovensko: Dúbravka (C) – Šulek, Vavro, Kružliak (46. Krivák), Čonka – Huk, Káčer (60. Gergel), Škvarka (46. Bukata) – Guba (60. Oršula), Šafranko (60. Malec), Hlohovský (46. Mišák).
Náhradníci: Jakubech, Šulla – Králik, Holúbek, Krivák, Mišák, Gergel, Bukata, Oršula, Malec.

Švédsko: Linde – Tinnerholm (76. Salomonsson), Wahlqvist, Une Larsson, Nilsson (60. Dagerstaal – Moberg-Karlsson (60. Sema), Allansson, Lewicki (60. Ghoddos), Claesson – Isak (71. Frick), Andersson (85. Bärkroth).
Náhradníci: Erlandsson, Abrahamsson – Salomonsson, Brorsson, Konate, Dagerstaal, Olsson, Ghoddos, Kema, Bärkroth, Frick, Jeremejeff.