Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Kolín nad Rýnem – Bayer Leverkusen

1:1

konec (1:1)

21.12.2016, 20:00 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnem • 16. kolo • Michal Kovalčík (@KovalcikMichal)

Tipsport: 2.8 3.26 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Roger Schmidt podruhé střídá. Admira Mehmediho nahrazuje Joel Pohjanpalo.

74

74. Obrovská šance Rausche.

74

To vypadalo hodně nebezpečně! Konstantin Rausch se z přímého kopu neostýchal vyslat na Lena nepříjemnou střelu, kterou se ještě snažil tečovat Modeste. Brankář Leverkusenu si připsal dobrý zákrok, následně byl odpískán ofsajd.

68

Střídají také domácí, nevýrazného Rudnevse nahrazuje Simon Zoller.

63

Máme tady první střídání Kevina Kampla nahradil Javier Hernández. To znamená menší přeskupení řad, Calhanoglu se zatáhne více do zálohy, naopak Chicharito bude operovat úplně na hrotu společně s Mehmedim.

44

44. WENDELL - 1:1

44

Leverkusen právě vstřelil branku!
Z následného rohového kopu sice žádné nebezpečí nevzešlo, k míči se však poté dostal Wendell, vyměnil si ho s Havertzem, jenž ho vyslal do vyložené šance parádním obloučkem a WENDELL nezištně zakončuje na zadní tyč!

42

42. Velká šance Calhanoglua!

42

Pěkná akce Bayeru, na jejímž konci Brandt vysunul Wendella, po jehož přízemním centru zakončoval Calhanoglu a Kessler bravurním zákrokem podržel svůj tým!

38

Velice ošemetnou situaci musel řešit Bernd Leno! Osako totiž vypálil z úctyhodné vzdálenosti nepříjemně plavající střelu, která ještě před brankářem Bayeru skočila, a ten měl co dělat, aby ji vyškrábl mimo tři tyče.

30

Centr Calhanoglua sice nebyl bůhvíjaký, k odraženému míči se nicméně poté dostal Jurčenko a s přispění teče jednoho z obránců přestřeluje!

24

Calhanoglu opět ukázal svou největší přednost – brilantní kopací techniku. Jeho nepříjemnou ránu z 25 metrů Kessler s obtížemi vyráží.

22

22. Anthony MODESTE - 1:0

22

Köln právě vstřelil branku!
Calhanoglu přišel o balón ve středu pole, Frederik Sorensen poté poslal do pokutového území přesný centr, na nějž si naběhl ANTHONY MODESTE a dokonalým halfvolejem překonal Lena. Krásný gól!

11

A hned z toho bylo obrovská šance! Lotyšský útočník Rudnevs se prodral do vápna, přihrál před bránu a vlastní gól si málem dal Benjamin Henchris.

1. FC Kolín nad Rýnem – Bayer Leverkusen

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 22. Modeste (F. Sørensen) – 44. Wendell (Havertz)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:16.

1. FC Kolín nad Rýnem: Kessler – F. Sørensen, Mavraj, Heintz – Olkowski, S. Özcan, Osako, Hector (C), Rausch – Rudņevs (68. Zoller), Modeste.
Náhradníci: Müller – Klünter, Maroh, Jojić, Zoller, Hartel.

Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Dragović, Toprak (C), Wendell – Havertz, V. Jurčenko, Kampl (63. J. Hernández), Brandt – Mehmedi (85. Pohjanpalo), Çalhanoğlu.
Náhradníci: R. Özcan – D. da Costa, Jedvaj, Boeder, Pohjanpalo, J. Hernández.

Rozhodčí: Gräfe – Borsch, Sinn