Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hertha BSC – SV Darmstadt 98

2:0

konec (0:0)

21.12.2016, 20:00 • Olympiastadion Berlin (Berlin) • 16. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.72 3.6 5.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera! (21:55:21)
Hotovo! Hertha bere z tohoto duelu tři body, když v prvním poločase to byla vyrovnaná partie, Darmstadt hrozil ze svých protiútoků, ale neprosadil se.

Ve druhém poločase dali domácí hráči dvě branky. Nejprve se krásně z přímého kopu trefil Marvin Plattenhardt, netrvalo dlouho a Salomon Kalou přidal po přímém kopu právě Plattenardta druhou trefu z hranice malého vápna, a sice hlavou.

Poslední celek bundesligové tabulky poté zcela odešel, domácí mužstvo si pohlídalo závěr utkání. Ve druhém poločase předvedl výbornou defenzivní činnost, svého soupeře k ničemu nepustilo před svým norským brankářem Jarsteinem!

90+2

Konec zápasu.

90+1

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Salomon Kalou, přichází Genki Haraguči.

90

Allagui obešel snad tři hráče hostů, zkrátka, dělal obrovské problémy obraně Darmstadtu, nakonec Peter Niemeyer (DAM) dostal žlutou kartu za faul na něj.

90

Hertha nepouští svého méně slavného soupeře ve druhém poločase k ničemu, nyní drží domácí fotbalisté míč na polovině hřiště.

88

Heller to zkoušel na levé straně, ale vtom proti němu vystoupili dva fotbalisté domácí Herthy Berlín. Celek z hlavního města Německa už může začít pomýšlet na čisté konto v dnešním zápase.

87

Po rohovém kopu Darmstadtu z pravé strany se chtěl prosadit Jungwirth, následně z hranice šestnáctky z pravé strany centroval na zadní tyč Heller, ale sudí Hartmann viděl faul na domácího brankáře Jarsteina.

86

S tímhle nebude mít Michael Esser problémy. Nákop za obranu hostujícího celku končí v náruči německého brankáře posledního celku bundesligové tabulky.

84

Velice dobrá orientace Essweina nevedla ke třetí brance domácího mužstva, skvěle se prezentoval střídající hráč ve vápně hostujícího celku, nakonec z otočky vypálil na vzdálenější tyč z pravé strany, brankář Esser zasáhl nohou!

83

Hertha Berlín kontroluje průběh druhého poločasu a pokud se nestane nějaký velký zázrak, tak z tohoto zápasu získá tři body. Darmstadt se musí hlavně bránit, v útoku prakticky hostující mužstvo ve druhém poločase neexistuje, poslední celek se nedostává tolik k zajímavým protiútokům jako v první půli.

83

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Vladimír Darida, přichází Alexander Esswein.

82

Tak dlouho Salomon Kalou bojoval ve vápně hostujícího mužstva až přihrávkou pod sebe vytvořil pozici pro Ibiševiče, ale ten pálil z jedničky nad branku Essera. Mohlo být rozhodnuto o třech bodech pro domácí celek.

81

Darmstadt se víceméně k ničemu podstatnému před Jarsteinem ve druhém poločase nedostal, ale velkou roli sehráli dvě branky Herthy, která je od té doby uvolněná, jistá v kombinaci, nedělá nějaké zásadní chyby.

80

Po faulu Daridy na Jungwirtha zhruba pětatřicet metrů od branky Jarsteina přišel centr na zadní tyč v podání Gondorfa, sudí navíc viděl útočný faul jednoho z hostujících hráčů.

78

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Valentin Stocker, přichází Sami Allagui.

78

Třetí střídání hostujícího mužstva znamená, že se dnes do hry nedostane nejlepší střelec Darmstadtu v letošním ročníku německé Bundesligy, a sice Chorvat Čolak.

77

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Mario Vrančić, přichází Florian Jungwirth.

75

Vladimír Darida se mi svým dnešním výkonem moc líbí. Je to jeden z nejlepších hráčů na trávníku, ale nyní reprezentant České republiky střílel mimo tři tyče hostující branky.

74

Marvin Plattenhardt centroval na první tyč z levé strany, hráči Darmstadtu z toho ale mohli vytěžit rychlý kontr, jenže hostující hráči prováhali vše, co jim domácí celek nabídl. Salomon Kalou přerušil vzdušnou přihrávku na jednoho z domácích fotbalistů.

73

Darmstadt trošku polevil ze svého dobrého herního pojetí, kterým se prezentoval v prvním poločase. Nutnou podotknout, že domácí mužstvo je uklidněné poté, co se prosadili Marvin Plattenhardt a Salomon Kalou.

71

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Jan Rosenthal, přichází Roman Bezjak.

71

V souboji dvou kapitánů podrazil Aytac Sulu z Darmstadtu Iniševiče z Herthy Berlín. Je z toho navíc žlutá karta pro hostujícího fotbalistu.

69

Salomon Kalou tentokráte pokazil akci domácího mužstva po levé straně. Jinak Marvin Plattenhardt to má dneska 1+1, co se týče bilance vyjádřené kanadským bodováním.

69

Ibiševič fauloval svého soupeře. K míči se postavil Vrančič, Jarstein nebyl zrovna dvakrát jistý při výběhu po přímém kopu na zadní tyč, avšak norský brankář Herthy Berlín neinkasoval a stále drží čisté konto v souboji s Darmstadtem.

67

Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Sven Schipplock, přichází Änis Ben-Hatira.

66

66. Salomon KALOU - 2:0

66

Hertha právě vstřelila branku!
Hertha dnes těží ze svých přímých kopů. Marvin Plattenhardt rozehrál standardní situaci domácího mužstva, ve vápně skákalo do vzduchu hned několik fotbalistů, ale SALOMON KALOU hlavičkoval na malém vápně a umístil svůj pokus za záda Michaela Essera. Mario Vrančič si nepohlídal bývalého spoluhráče Petra Čecha! S tímhle brankář Darmstadtu nemohl moc, co dělat. Špatně si fotbalisté posledního celku bundesligové tabulky pokryli domácího záložníka! Asistence: Marvin Plattenhardt.

65

A ta akce skončila faulem Fedeckého, jenž dostává žlutou kartu po faulu na Ibiševiče.

64

Domácí obránce Stark stál na začátku akce Herthy Berlín, která pokračovala přihrávkou na Salomona Kalou. Záložník domácího mužstva pokračoval v akci...

63

Domácí Lustenberger fauloval na polovině domácího mužstva, byl z toho přímý kop pro hosty. Tuším, že Gondorf si jej vzal a málem skončila hlavička jednoho z hostujících fotbalistů srovnávací brankou. Jarstein zasahovat nemusel, míč letěl nad jeho branku.

60

Heller a ještě předtím Vrančič. To byli dva hráči Darmstadtu, kteří vytvořili pozici, ze které odcentroval Holland z levé strany, avšak jeho centr si můžeme zapsat do těch přetažených, které jsme viděli v hlavním městě Německa!

58

Po hřišti pobíhá jeden hráč se šestkou na zádech v dresu Herthy Berlín. Zlobí obranu hostů, kde se dá. Nyní svým důrazem ve vápně Darmstadtu vybojoval rohový kop, který sám zahrál a našel Salomona Kalou na malém vápně, jenž hlavičkoval nad branku Essera. No přece Vladimír Darida!

57

Hertha kombinuje na vlastní polovině, Darmstadt nikterak nenapadá rozehrávku domácího mužstva.

53

53. Marvin PLATTENHARDT - 1:0

53

Hertha právě vstřelila branku!
Tak tohle nemá vůbec žádnou chybu. Tohle se chytat nedalo. Hertha se prosazuje jako první. To byla fotbalová nádhera, kterou nám ušil jeden z domácích hráčů. Plattenhardt byl faulovaný, dal si záležet na svém přímém kopu z pětatřiceti metrů, u míče byl ještě jeden z domácích hráčů, ale právě MARVIN PLATTENHARDT poslal míč do pravé poloviny branky Essera. Michael Esser na tuhle krásnou střelu nedosáhl! 1:0!

52

Jako kdyby se domácímu mužstvu moc nechtělo do útoku, zase několikrát si míč vyměnila obranná čtyřka, ale myslím, že z tohohle opravdu branka nepadne.

50

Tak teď se přiznám, že jsem měl za to, že Hertha bude kopat rohový kop, protože dle všeho šel míč do zámezí od hostujícího hráče po přihrávce Salomona Kalou, jenže sudí Hartmann rozhodl o tom, že Esser bude vykopávat.

49

Tak dlouho domácí fotbalisté cosi vymýšleli až křižná přihrávka jednoho z nich, která měla skončit na pravé straně zhruba pětadvacet metrů od hostující branky skončila v autu.

47

Pekarík se drží za místo zhruba pět palců pod pupíkem, tohle asi nebylo nic příjemného pro domácího beka. Ale určitě to bude v pořádku.

46

Ze začátku druhého poločasu trpělivě kombinuje domácí mužstvo, Vladimír Darida převzal míč, ale musel zpomalit akci Herthy Berlín. I tak zůstává favorit duelu u míče.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase jsme branku neviděli. Hertha je více na balonu, ale paradoxně podle mého názoru měli větší šance ke vstřelení úvodního gólu zápasu hráči Darmstadtu. Hlavně Vrančič zatím zlobí domácí obranu, hosté skvěle brání, Esser za sebou nemá žádný zákrok z kategorie obtížnějších.

V dresu domácího celku nehraje vůbec špatně český záložník Vladimír Darida. Bere na sebe rohové kopy, tuším, že dvakrát na sebe vybojoval faul.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

Marvin Plattenhardt byl faulovaný zezadu. A tak si vzal na starost volný přímý kop domácího mužstva. Po centru z levé strany se ale nikdo z hráčů Herthy Berlín nedostal k míči v hostující šestnáctce.

43

První branka z toho není, ale určitě teď to byla zajímavá šance, kdy Mario Vrančič nacentroval na penaltu z levé strany, kde hlavičkoval ale jeden z hostujících fotbalistů nad branku, ve které v prvním poločase stojí Rune Jerstein.

42

Marvin Plattenhardt (HER) je prvním hráčem, který dnes dostane žlutou kartu, a sice za faul nedaleko od vápna domácího mužstva.

41

Tohle nebylo špatné! Trošku nenápadně se míč ve vápně hostujícího celku dostal až k hráči, který se jmenuje Salomon Kalou. Michael Esser mu dobře zmenšil úhel, hráč domácích střílel z úhlu. Následným rohovým kopem Vladimíra Daridy nepadla první branka utkání.

40

Hertha Berlín se snaží svého soupeře zatlačit, ale jak jsem řekl, hostující mužstvo předvádí výborný výkon v defenzivě. Esser nemusel předvést žádný těžší zákrok. A třeba vyjde poslednímu celku jeden protiútok. Kdo ví...

39

Tohle mohlo skončit první brankou zápasu. Sirigu velice šikovně centroval zleva, na míč si naskočil na penaltě stojící Rosenthal, navíc hlavičkoval do protipohybu brankáře Jarsteina, ale od domácího beka se míč odrazil do náruče gólmana Herthy Berlín.

38

Další akce hostujícího celku, tentokráte přes levou stranu, a sice za pomocí nákopu. Nic z toho ale nebude. Pekarík bude vhazovat.

36

Hostující mužstvo se snaží spoléhat na protiútoky v souboji s domácím celkem. Jeden z nich vedl přes levou stranu Heller, následoval centr na Schipplocka, který couval v souboji se Starkem, až chtěl docouvat k penaltě pro Darmstadt, ale na tohle německý sudí Hartmann vůbec neslyšel.

35

Vladimír Darida na sebe vybojoval další faul, tentokráte jej podrazil na polovině hřiště Gondorf. Ale domácí mužstvo nikam nespěchá, míč se dostává k obráncům čtvrtého týmu nejvyšší německé fotbalové ligy.

34

Zase šla akce domácího celku přes Salomona Kalou, bývalý hráč Chelsea, ale ztroskotal hned na prvním soupeři. Darmstadt předvádí soustředěný výkon, co se týče defenzivy posledního celku německé Bundesligy.

32

Ani domácí mužstvo si nepočínalo vůbec zle v útoku, Salomon Kalou měl na vybranou, mohl zvolit trošku riskantní průnik po levé straně a souboj tělo na tělo s obráncem hostů, ale místo toho zvolil přihrávku pod sebe, kdy jeho spoluhráč zapsal nepřesné zakončení ze šestnáctky hostujícího mužstva.

32

A právě Mario Vrančič rozehrál standardní situaci hostujícího mužstva, ze které se ale nic podstatného neurodilo. Brankář Jarstein rozehrává od své vlastní branky.

31

Hosté to nemysleli vůbec zle, základem všeho byl dobrý přechod do útoku, kdy Vrančič si navedl míč na pravou nohu v šestnáctce domácího mužstva, určitě se z této pozice dala vstřelit první branka zápasu, míč ale srazil na rohový kop jeden z domácích fotbalistů.

29

Domácí fotbalisté to sehráli velice rychle přes levou stranu, ale výsledkem toho bylo, že Plattenhardt odcentroval pouze do náruče připraveného brankáře Michaela Essera.

28

Po faulu na hranici středu hrací plochy měli hostující fotbalisté k dispozici volný přímý kop. Ukrajinec Fedeckij si postavil míč, jeho centr doletěl až do vápna domácího celku, takže se dá říct, že měl délku, v šestnáctce celku z Berlína se ale nedostal k míči nikdo z hráčů Darmstadtu.

26

Schipplock šikovně podržel Lustenbergera, ten ještě chtěl žlutou kartu pro hostujícího fotbalistu, ale nestalo se tak. Jednalo se o taktický faul, který měl za úkol zbrzdit akci Herthy Berlín přes střed hřiště.

25

Rychlý ťukec domácích fotbalistů zhruba dvacet metrů od branky Michaela Essera, ale nic víc poté. Jen dobrá práce hostujících obránců a rozehrávka právě zmiňovaného brankáře Darmstadtu.

24

Stark rozehrál přes levou stranu, kdy našel Daridu. Ten byl faulovaný Fedeckim, hostující hráč jej zvedl ze země. Byla to šance pro leváka, takže míč si vzal Ibiševič, jenže hrací předmět směřující na první tyč odvrátila bez větších problémů obrana posledního celku bundesligové tabulky.

22

Zatím střel jako šafránů, Vladimír Darida je v sestavě Herthy Berlín. V úvodních dvaadvaceti minutách se dostal k jedné střele, ale tu brankář Michael Esser bez větších problémů chytil.

21

Německý brankář Esser našel svým výkopem, kdy míč přistál až za hranicí středového kruhu, svého spoluhráče Rosenthala. Jenže domácí obrana byla na tuhle variantu připravená, hostující fotbalista nepřešel přes prvního obránce Herthy Berlín.

19

Hostující mužstvo se sice dostalo k míči, ale tenhle zisk nevedl vůbec k ničemu. Mario Vrančič pouze odevzdal míč domácímu celku, Hertha je zatím aktivnější, ale nikoliv přesná ve finální fázi, nikoliv přesná v době, kdy by už měli domácí hráči nějak vzít akci na sebe, možná trošku hru zjednodušit.

18

Již poněkolikáté kombinuje obrana Berlínu, ale zase nemá kudy, zase nemá jak překvapit velice dobrou obranu Darmstadtu.

17

Vladimír Darida se pokoušel prosadit jako první v dnešním zápase, ale jeho pokus s pětadvaceti metrů, který měl skončit u levé tyče hostující branky nebyl nikterak nebezpečný, Esser předvedl jednoduchý zákrok.

16

Zatím celkem nuda, nikdo z týmů neměl větší šanci, Hertha se snaží tvořit hru, ale Darmstadt se v hlavním městě Německa prezentuje dobrou obranou, dobrým pohybem v defenzivě.

15

Hostující fotbalisté kombinovali na malém prostoru na pravé straně, nakonec musel z branky Jarstein, ale centr mířící na penaltu byl pro něj snadným soustem. Jeho spoluhráči ale po pár sekundách ztratili míč.

14

Domácí Ibiševič si navedl míč na levou nohu, stál takových osmnáct metrů od branky Essera, takže víceméně na hranici vápna, ale akci trošku přehrál přihrávkou nalevo, kde byl Salomon Kalou, bývalý hráč Chelsea míč ztratil, ale i tak tam německý sudí Hartmann viděl útočný faul.

12

Střela Starka skončila mimo tři tyče brankáře Essera. Ale to už sledujeme trpělivou kombinaci domácích fotbalistů, kteří jsou v prvních minutách více na balonu, ale zatím neměli žádnou větší šanci.

11

Plattenhardt si svojí aktivitou vybojoval rohový kop z levé strany. Právě on rozehrál od rohového praporku a nebyl to vůbec špatný centr. Hegeler hlavičkoval osamocený na penaltě, avšak vedle levé tyče branky německého brankáře Essera.

10

Český záložník Vladimír Darida rozehrál první rohový kop zápasu, a sice z pravé strany, míč směřoval na přední tyč, následně hrací předmět pouze prolétl hostující šestnáctkou. Nikdo ze spoluhráčů účastníka dvou evropských šampionátů se nedostal k zakončení.

8

Jarstein zvolil trošku překvapivou rozehrávku se stoperem Herthy, následně už se šlo do boje. Ale nic podstatného zatím v útoku domácího mužstva, zase sledujeme kombinaci obranné čtyřky Herthy.

7

Poprvé se míče dotkl Vladimír Darida, ale jeho spolupráce se Starkem zhruba pětatřicet metrů od hostující branky nevedla k ničemu.

6

Hertha se rozhodla pro akci po levé straně, následoval centr, kdy dva hráči Darmstadtu vůbec o sobě neviděli, ale brankář Esser nemusel zasahovat.

6

Poslední celek tabulky německé ligy kontroval akcí po levé straně, ale Heller se nedostal k ničemu podstatnému, ba dokonce ani do vápna domácího mužstva.

5

Ibiševič šel do souboje s Esserem, který vyběhl z branky na hranici malého vápna. Domácím se nepovedlo nějak ohrozit branku německého brankáře Darmstadtu.

4

Gondorf fauloval ve středu hřiště, tím pádem je akce Herthy přerušena. Německý sudí Hartmann důrazně domlouval hráči hostů, ale obejde se to bez žlutého napomenutí.

3

Tak dlouho si domácí fotbalisté přihrávali až faul celku z Berlína zapsal kapitán Ibiševič. Kapitán hostů Sulu se ujal rozehrávky hostujícího mužstva. Ale domácí celek je aktivní, co se týče presinku.

1

Míč ale už má domácí celek, který se pokoušel o akci přes Plattenhardta, následně si míč vyměňuje obranná čtyřka mužstva z hlavního města Německa.

1

Výkopem hostujících hráčů začal zápas, ve kterém obě mužstva ví, že jde pouze o fotbalové utkání.

1

Utkání právě začalo.
Je tady něco, co se dalo očekávat, tedy minuta ticha za oběti teroristického útoku.
Ticho jako v divadle. Lidé oblečení v černém. Berlín se vzpamatovává z teroristického útoku vedeného Islámským státem.
Obě základní jedenáctky se zdraví, Hertha v modrobílých dresech, Darmstadt v oranžových.
Ibiševič a Sulu přichází ze se svými celky na trávník. Od prvních vteřin je na stadionu komorní atmosféra, asi víte, co se stalo v posledních dnech v hlavním městě Berlína.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Lustenberger, Stark, Plattenhardt – Hegeler, Skjelbred – Stocker, Darida, Kalou – Ibišević (C).
Náhradníci: Kraft – Esswein, Allagui, Allan, Haraguči, Mittelstädt, Torunarigha.

SV Darmstadt 98: Esser – Fedeckij, Niemeyer, Sulu (C), Holland – Gondorf, M. Vrančić – Sandro Sirigu, Rosenthal, Heller – Schipplock.
Náhradníci: Heuer Fernandes – Guwara, Bezjak, Čolak, Jungwirth, Ben-Hatira, Kleinheisler.

Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller (všichni Německo).
Vzájemné zápasy
Letos v květnu v Berlíně prohrála Hertha 1:2, ačkoliv první branku utkání vstřelil Vladimír Darida, hosté odpověděli Jerome Gondorfem a Sandro Wagnerem. Druhý jmenovaný působí už v Hoffenheimu. V prosinci 2015 ale Hertha svého dnešního soupeře deklasovala 4:0, když se dvěma brankami prezentoval zmiňovaný Ivaniševič.
Darmstadt
Hostující mužstvo bude dnes plnit roli outsidera. Vždyť prohrálo posledních sedm zápasů německé Bundesligy. O víkendu jej porazil favorit celé soutěže Bayern Mnichov, když se jako jediný prosadil Brazilec Douglas Costa.

Již tři soutěžní duely neskóroval hostující celek. Naposledy skóroval Darmstadt 27. listopadu na Schalke Němcem Marcelem Hellerem, a stejně prohrál 1:3.

Nejlepším střelcem hostů v letošním ročníku Bundesligy je Chorvat Antonio-Mirko Colak s třemi brankami! Jinak má ale Darmstadt s jedenácti vstřelenými góly vůbec nejhorší ofenzivu v německé lize.

Cokoliv jiného než prohra tohoto celku, který je momentálně na posledním místě v tabulce Bundesligy se ziskem osmi bodů, by bylo velkým překvapením.
Hertha Berlín
Domácí fotbalisté jsou před dnešním zápasem pasováni do role poměrně velkých favoritů. V dresu celku z hlavního města Německa se dnes měl objevit český reprezentační záložník Vladimír Darida.

Hertha je aktuálně na čtvrté pozici v tabulce německé ligy po patnácti odehraných duelech se ziskem sedmadvaceti bodů. Z posledních dvou soubojů si ale zapsala dvě prohry. Nejprve doma nestačila na Brémy poměrem 0:1, následně nedala ani branku na stadionu překvapení letošního bundesligového ročníku, a sice Lipska, načež padla 0:2.

Vše nasvědčuje tomu, že by dnes měl hrát Bosňan Ivaniševič, který je nejlepším střelcem domácího mužstva, co se týče Bundesligy. V patnácti střetnutích má zatím na svém kontě osm přesných zásahů. Do hry měl zasáhnout také bývalý spoluhráč Petra Čecha z Chelsea Salomon Kalou.
Hezký den, je před námi utkání šestnáctého kola německé fotbalové Bundesligy, ve kterém se utkají Hertha Berlín a Darmstadt. Zápas začíná ve 20:00 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Hertha BSC – SV Darmstadt 98

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Plattenhardt, 66. Kalou (Plattenhardt)

Karty:   42. Plattenhardt (HER) – 65. Fedeckij (DAM), 71. Sulu (DAM), 90. Niemeyer (DAM)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 13:14.

Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Lustenberger, Stark, Plattenhardt – Hegeler, Skjelbred – Stocker (78. Allagui), Darida (83. Esswein), Kalou (90+1. Haraguči) – Ibišević (C).
Náhradníci: Kraft – Esswein, Allagui, Allan, Haraguči, Mittelstädt, Torunarigha.

SV Darmstadt 98: Esser – Fedeckij, Niemeyer, Sulu (C), Holland – Gondorf, M. Vrančić (77. Jungwirth) – Sandro Sirigu, Rosenthal (71. Bezjak), Heller – Schipplock (67. Ben-Hatira).
Náhradníci: Heuer Fernandes – Guwara, Bezjak, Čolak, Jungwirth, Ben-Hatira, Kleinheisler.

Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schüller (všichni Německo)