Menu

Fotbal

Španělský pohár

Atlético Madrid – CD Guijuelo

4:1

konec (4:0)

20.12.2016, 21:00 • Estádio Vicente Calderón, Madrid • 4. kolo • Michal Konvalina

Tipsport: 1.02 20.0 15.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Nastaveny jsou dvě minuty.

80

80. Antonio Pino (GUJ) - 4:1

80

Guijuelo právě vstřelilo branku!
Outsider se dočkal! Vynikajícím nadýchaným centrem zprava překonal obranu domácího týmu Álvaro Pérez a našel mezi stopery ANTONIA PINA, který krásně hlavou přehodil Moyu a alespoň trochu zmírnil ten debakl...

77

Střídání v týmu CD Guijuelo: ze hřiště odchází Martín, přichází Ayala.

74

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Gaitán, přichází Carrasco.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Correa, přichází Gameiro.

70

Jonathan Martín to neopomněl doprovodit nějakou štiplavou poznámkou na adresu sudího Estrady a je z toho další žlutá karta...

69

Střídání v týmu CD Guijuelo: ze hřiště odchází Fernández, přichází Piojo.

63

Velká šance Atletů! Po centru Juanfrana z pravé strany prověřil Moralese Gaitán a pak se do zakončení dral Torres, vleže ale nedokázal dorazit balon do brány a následnou akci Atlética zastavil ofsajd.

61

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Saúl, přichází Cerci.

57

57. Thomas Partey (ATM)

57

Ángel Sánchez posunul míč na Fernándeze, který se ale daleko nedostal. Zezadu jej složil Thomas a následuje žlutá karta pro domácího středopolaře.

54

Už podruhé dnes ze vzduchu zahrozil Saúl, který si naskočil sám u zadní tyče a Gaitánův centr k němu padl takřka ideálně, mladý záložník Rojiblancos ale zase mířil o kousek výše, než by bylo zdrávo...

46

Střídání v týmu CD Guijuelo: ze hřiště odchází Dimas, přichází Pino.

45

45. Fernando Torres (ATM) - 4:0

45

Atlético právě vstřelilo branku!
Gól do šatny a 4:0 pro domácí! Rachlou akci Atlética táhl středem Correa, který vysunul kolmicí FERNANDA TORRESE. Toho sice zastavil Martínez, následný odraz od stoperů Guijuela ale vrátil balon do cesty domácímu kapitánovi, který ve skluzu zamířil před k tyči doskakujícího Moralese pod břevno!

37

Gaitán načechral míč z přímého kopu ideálně a Saúl naskočil nejlépe, jeho hlavička ale těsně minula Moralesovu bránu.

33

33. Raul Ruiz (GUJ)

33

Vzápětí je ale Guijuelo vráceno zpátky na zem – Raúl Ruiz si pustil pusu na špacír a Estrada mu udělil druhou žlutou kartu! Hosté dohrají v deseti!

32

Zajímavá akce Guijuela! Hosté otevřeli levou stranu domácí defenzivy a Carmonův centr přetavil v nebezpečnou hlavičku Dimas, Moyá musel být v pohotovosti!

29

29. Juanfran (ATM) - 3:0

29

Atlético právě vstřelilo branku!
JUANFRAN zvyšuje na 3:0 a vypadá to, že z toho zase bude debakl... Correa ze středu vysunul pravého beka Atlética, kterého marně naháněli Héctor Martínez a Ángel Sánchez, a nakonec z toho byla tvrdá rána domácího hráče z hranice vápna, kterou Morales nemohl zastavit.

22

22. Angel Correa (ATM) - 2:0

22

Atlético právě vstřelilo branku!
Druhá branka a zase v tom byl namočený Gaitán. Torres perfektně odcentroval zpoza vápna a nikým nehlídaný Gaitán hlavičkoval do břevna. Odražený míč pak sebral ÁNGEL CORREA, celkem bez námahy se otočil a napálil míč do šibenice, Morales byl zase bezmocný!

17

17. Nico Gaitan (ATM) - 1:0

17

Atlético právě vstřelilo branku!
Lví podíl na úvodní trefě má Thomas Partey, který potáhl balon středem a po narážečce s Correou se dostal až do vápna. Tam ale přepustil míč na levou stranu, kam seběhl Correa a hlavně NICO GAITÁN, který si křikl o míč, Correa jej přenechal a bývalý hráč lisabonských Orlů se trefil parádně ke vzdálenější tyči, Morales plachtil marně!

15

15. Raul Ruiz (GUJ)

15

Raúl Ruiz zezadu nešikovně zajel do Gaitána a Estrada nemá na vybranou, je to první žlutá karta zápasu.

14

První zajímavá akce Atlética! Po povedeném centru zprava posunul míč ve vápně Gaitán patou na Torrese, po jehož sražené ráně se k balonu dostal Lucas Hernández, jeho střela se ale mezi tyče nevešla.

Atlético Madrid – CD Guijuelo

4:1

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 17. Gaitán, 22. Correa, 29. Juanfran, 45. Torres – 80. Pino

Karty:   57. Thomas (ATM) – 15. Ruiz (GUJ), 70. Martín (GUJ)   33. Ruiz (GUJ)

Držení míče: 44 % : 56 %.

Atlético Madrid: Moyá – Juanfran, Giménez, Savić, Lucas – Vrsaljko, Saúl (61. Cerci), Thomas, Gaitán (74. Carrasco) – Correa (74. Gameiro), Torres (C)
Náhradníci: Moreira – Koke, Carrasco, Cerci, Gameiro

CD Guijuelo: Morales – Ruiz, Héctor Martínez, Martín (77. Martín), Sánchez – Álvaro, Carles Martínez – Carmona, Juliá, Fernández (69. Piojo) – Dimas (46. Pino)
Náhradníci: Royo – Ayala, Pino, Piojo, Aspas

Rozhodčí: Javier Estrada

První zápas: Guijuelo - Atlético 0:6