Menu

Fotbal

Španělský pohár

Villarreal CF – CD Toledo

1:1

konec (0:0)

20.12.2016, 19:00 • Estadio El Madrigal • 4. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.15 6.6 19.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji za pozornost a u fotbalových onlajnů zase někdy nashledanou. (20:55:00)
Utkání je u konce! Villarreal dle očekávání postupuje do dalšího kola Copa del Rey, k výhře 3:0 přidal domácí remízu 1:1!

Žlutá ponorka byla sice mnohem aktivnější a vytvořila si nespočet tutových šancí, ale do vedení šli hosté z Toleda. Ti využili otevřenosti domácí obrany a Samuel Villa se z dorážky dočkal jedné ze svých největších kariérních branek. Stav trval ovšem jen tři minuty – Alexandre Pato po hodině hry využil přihrávky Jonathana dos Santose a vyrovnal. Následovaly další šance domácího celku, ani jedna ovšem brankou neskončila, a tak utkání skončilo remízou 1:1!

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. Závěrečná akce a gólová příležitost domácího celku

90+3

Přece jen mohl domácí celek toto utkání ještě vyhrát. Centrovaný míč našel u levé tyčky domácího hráče, jenž zakončoval v těžké pozici. Nakonec ale orazítkoval jen tyč!

90+2

Jeden z posledních nákopů směrem k brance Villarrealu nezachytil hostující útočník. Míč skončil v zámezí, a tak uvidíme odkop od branky Barbosy.

90+1

Začala první minuta dvouminutového nastavení. Nejspíše toho už moc neuvidíme a Toledo si z El Madrigalu odveze cenný „bod“. Domácí ovšem ještě nějaké sekundy na zvrat mají.

90

Pronikání jednoho z domácích bylo zastaveno bránícím hráčem Toleda. Ten hned založil protiútok. Hosté se dostali až do vápna, ale tam svou akci nezakončili. Následný dalekonosný pokus skončil vysoko nad brankou.

88

Ani Villarreal se směrem dopředu nějak nežene. Utkání pomalu a jistě míří k remízovému výsledku, který by před utkáním tipl málokdo.

87

Další útok borců hrajících v zeleném byl ukončen nepřesnou přihrávkou na pravé straně. Pokračovat se tak bude vhazováním domácích.

86

Následoval rohový kop druholigového celku. Centrovaný pokus padl na zadní tyč, kde jeden z hostů zakončoval nedůrazným pokusem přímo do rukavic brankáře.

85

Hosté se dostali do blízkosti domácího vápna. Toni Sánchez centroval do vápna, ale jeho pokus byl hodně neúspěšný. Toledo ale i tak zůstává u míče.

84

Vidíme kombinaci žluté ponorky na útočné polovině. Stále se ale čeká na tu druhou branku, která několikrát visela ve vzduchu.

83

Pomalu a jistě se blíží konec utkání. Villarreal hraje stále s Toledem nerozhodně 1:1. Domácí celek se ale stále pokouší utkání otočit.

82

Střídání v týmu CD Toledo: ze hřiště odchází Samuel Villa, přichází Šuang Bijia.

81

Po celkem pohledné kombinaci se ke střele na hranici vápna dostal Leandro Suárez. Tomu se ale nepovedlo trefit branku, zamířil jen vysoko nad.

80

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Víctor Ruíz, přichází Pau Torres.

79

Toledo se ještě pokouší svrhnout vedení na svou stranu, ale bránící hráči jsou v posledních minutách pozorní a druholigový celek se do ničeho moc nedostává.

77

Hostům se po akci po pravé lajně povedlo vybojovat vhazování hned u rohového praporku. Následný centr byl zakončen hlavičkovým pokusem přímo do rukavic brankáře Barbosy.

76

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alexandre Pato, přichází Nicola Sansone.

75

75. Poslední šance Alexandra Pata skončila dalším zákrokem Manola

75

Následovala další šance Alexandra Pata! Ten dostal centrovaný míč na svou hlavu, kterou ale nedokázal přidat druhou branku svého celku!

74

Domácí se aktivně dostali do vápna, ale střelecký pokus nevyšel. Míč se pomalu doklouzal k brankáři Manolovi, jenž jej ukryl v rukavicích.

72

V jednom ze soubojů byl zasažen jeden z hostů, který se pomaleji zvedal z hřiště. Brankář Manolo rozehrál tedy až nyní, Toledo je v útočné fázi v posledních chvilkách hodně pasivní.

71

Domácí celek se hnal do šance, ale jeden z bránících hráčů Toleda byl u míče dříve a ten poslal k brankáři Manolovi. Druholigový celek se v posledních momentech brání zuby nehty.

70

Střídání v týmu CD Toledo: ze hřiště odchází Dani Pérez, přichází Pablo González.
Střídání v týmu CD Toledo: ze hřiště odchází Žarko Grbović, přichází Javi Gómez.

69

Villarreal hraje s klidem a vidíme od nich kombinační hru. Následně se budou chtít prodrat do nějaké akce, která je dostane do vedení.

68

68. Šance mexického hračičky Jonathana dos Santose

68

Hned po vystřídání se do dobré střelecké pozice dostal Jonathan dos Santos. Ten si na pravé straně obešel obránce a střelou na zadní tyčku nedokázal překonat Manola!

67

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Leonardo Suárez.

66

Toledo nyní odolávalo tlaku Villarrealu a nyní se s míčem dostává do útoku. Uvidíme, zda se jim tam něco povede vymyslet.

64

Jonathan dos Santos posílal nyní vápnem zajímavou přihrávku. Nikdo ve žlutém se ale k míči nedostal, a tak je stav stále vyrovnaný.

63

Toledo se pokouší hru uklidnit a nyní kombinuje na vlastní polovině. Uvidíme, zda se jim povede vrátit úder a dostat se opět do vedení.

62

Dvě branky za sebou dají utkání určitě náboj. Toledo muselo inkasovat, jejich defenzivní činnost nefunguje proti čtvrtému celku La Ligy ideálně.

60

60. Alexandre PATO - 1:1

60

Villarreal právě vstřelil branku!
ALEXANDRE PATO se konečně dokázal prosadit a je vyrovnáno! Brazilský útočník nyní těžil z dobré práce svých spoluhráčů, kteří mu naservírovali míč do naprosto stoprocentní pozice. Přihrál mu dos Santos.

60

Hodina hry je za námi a konečně jsme viděli branku. Zatímco domácí nevyužili další tutové šance, hosté se dokázali prosadit.

59

Domácí mohli hned odpovědět. Dos Santos dostal míč do vápna a následně zakončoval k levé tyčce. Manola v brance ovšem nepřekonal ani on!

57

57. Samuel VILLA - 0:1

57

Toledo právě vstřelilo branku!
Tak to je překvapení, hosté jdou opravdu do vedení po ojedinělé akci ve druhém poločase! Barbosa sice první pokus zneškodnil, na dorážku SAMUELA VILLY byl ovšem krátký – Toledo vede na hřišti Villarrealu 1:0!

55

Alexandre Pato se nyní opět prodíral do vápna, ale na jeho hranici byl zbržděn. Následně zakončoval přes obránce jen mimo branku.

54

54. Alexandre Pato byl v zakončení nepřesný. Trefil tyčku

54

Alexandre Pato má dnes opravdu smůlu! Nyní dostal ideální přihrávku z pravé strany do šestnáctky, odkud zakončoval do pravé šibenice. Trefil ale spojnici tyče!

53

Taková akce se nyní rýsovala, ale opět se pískal velice těsný ofsajd. Domácí se dostali do vápna, ale v době přihrávky šlo nejspíše o milimetrový ofsajd.

52

Domácí celek pomalu a jistě začíná přebírat iniciativu nad hrou. Uvidíme, zda se domácímu celku povede vymyslet nějakou akci, jenž by skončila brankou.

51

A když už se konečně Villarreal dostal do útoku, skončilo to ofsajdem. Rozhodčí těsnou situaci odhadli nejspíše správně.

50

Stále vidíme kombinační hru druholigového družstva, které domácí celek ve druhém poločase zatím do ničeho nepustili.

49

Mnohem aktivnější jsou na začátku druhého poločasu fotbalisté Toleda, jenž nejspíše chtějí více. Na postup to sice stačit nebude, ale ostudu zatím nedělají.

47

Rohový kop byl zakončen centrovaným míčem z pravé strany na zadní tyčku. Tam ovšem nikdo v zeleném nebyl a míč tak skončil v zámezí.

46

46. Zajímavá střelecká pozice hostujícího útočníka

46

Hosté do druhého poločasu vletěli a hned se dostali do zajímavé šance. Lolo Plá se na pravé straně dostal ke střele, brankáře ovšem překonat nedokázal!

46

Začal druhý poločas.
Oba celky jsou zpátky na travnaté ploše a druhý poločas tak za pár chvilek začne. Vypadá to, že na hřišti zůstali všichni, kteří začali.
První poločas je u konce! Zatím sledujeme utkání bez branek, i když je to možná k neuvěření. Domácí celek se dostal minimálně do tří vyložených šancí, ale všechny zůstaly nevyužity. Na konci poločasu nastřelili brankovou konstrukci také hosté.

Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Ten začne přibližně ve 20:02.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Následný rohový kop se nepovedl a domácí se v hojném počtu hnali do přečíslení. To bylo ovšem ukončeno hodně nepřesnou přihrávkou směrem dopředu.

45

45. Druholigový celek se mohl na konci poločasu dostat do vedení

45

Lolo Plá se objevil ve vápně, ale špatně přihrál. Přišla ovšem i tak střela. Žarko Grbović zakončoval z dobré pozice, ale nakonec trefil jen břevno!

44

Villarreal vybojoval rohový kop a následně se dostávala skupinka hráčů do vzdušného souboje. Israel Castro byl ovšem faulován, a tak je po snažení.

43

Domácí fotbalisté kombinují na vlastní polovině a v závěru poločasu vymýšlejí akci, která by konečně skončila brankou. Budou v tomto ohledu úspěšní?

42

Stále se tak hraje bez nějakých branek, ačkoliv domácí celek měl již několik tutových příležitostí. Střelci Villarrealu se dnes ovšem nevyspali ideálně.

41

Po aktivitě domácích se po delší době dostali do útoku také hosté. Centrovaný míč z pravé strany mířící na hranici vápna byl ovšem odkopnut.

40

Blíží se nám konec prvního poločasu a Alexandre Pato pálí další příležitost. Brazilský forvard dostal míč do vápna a vyběhnutého brankáře zkoušel přehodit. Míči dal ovšem špatnou razanci a ten branku nakonec přeletěl.

38

Následoval střelecký pokus domácích ze střední vzdálenosti. Ani nyní ovšem nemusel Manoldo zasahovat, míč totiž skončil vysoko nad jeho brankou.

37

Domácí Villarreal se dostal do hodně zajímavé příležitosti. Jonathan dos Santos se po pravé straně dostal až do vápna a od pravé tyčky hledal lépe postavené spoluhráče. K těm se ale míč díky obrannému zákroku nedostal.

36

Podobný pokus vyslal na druhé straně Roberto Soriano. Ten si naběhl s míčem do střelecké pozice, ale z pětadvaceti metrů zakončoval jen do rukou připraveného brankáře.

35

Tristně nyní hraje domácí obrana. Samuel Villa se nyní na hranici vápna dostal k míči a osamocen zakončoval k pravé tyčce. Španělskému mladíkovi ovšem chyběla přesnost, a tak z akce nic nebylo.

34

Hosté pokračovali v aktivní hře na útočné polovině. Centrovaný míč na pravou stranu ovšem jeden z hostů nezachytil, a tak jsou u míče opět domácí.

33

A postupně se dostali do zajímavé situace. Lolo Plá dostal míč do vápna, kde zakončoval z otočky k pravé tyčce. Branku ovšem nakonec těsně minul.

32

Nyní byl přesně ve středu hřiště faulován jeden z hostů, a tak mohou fotbalisté v zeleném rozehrávat standardní situaci. Rozehráli jí ovšem nakrátko.

31

Druholigový celek nyní kombinuje na útočné polovině a s míčem se pokouší něco vymyslet. Obrana domácích je ovšem dobře zformulovaná a nedělá chyby.

30

Již půlhodinku hostující celek odolává nátlaku domácího Villarrealu. Toledu se směrem dopředu téměř nic nepovedlo vymyslet, naopak domácí již měli několik vyložených šancí.

29

Hosté se pokoušeli něco vymyslet, což se jim nakonec povedlo. Jeden z hostů dostal míč do vápna, kde byl ovšem těsně bráněn. I tak zakončil, rána ovšem skončila jen vysoko nad brankou.

28

Po něm zakončoval jeden z domácích. Střela z nějakých třiceti metrů ovšem skončila jen mimo tři tyče dnes skvěle chytajícího brankáře.

27

Další zajímavý pokus domácích. Z pravé strany centroval Rodri Hernández před branku, ale jeho pokus se nakonec ocitl až u branky. Manoldo musel jeho pokus vyrazit na roh.

25

25. Nevyužitá šance Roberta Soriana

25

Do obrovské šance se nyní dostal Roberto Soriano, proti byl ovšem výborně zasahující Manolo! Italský fotbalista dostal míč za obranu a lehkou tečí změnil jeho trajektorii. Balon se dostával do branky, ale na čáře jej doběhl brankář a vyhodil jej z brankového území!

24

Po obranném zákroku na levé straně se s bolesti na trávníku svírá Toni Sánchéz. Ten se následně na pokyn rozhodčího odkutálel za autovou čáru.

23

V posledních minutách domácí nevědí, jak projít do šestnáctky hostujícího celku. Již několik chvilek tak vidíme jejich kombinační hru spíše na polovině hřiště.

22

Hosté se pokoušeli něco vymyslet směrem dopředu, ale do své kombinace se spíše zamotali. Jeden z domácích tak následně poslal míč k brankáři Barbosovi.

21

Dvacet minut utkání je za námi. Domácí jsou jasně aktivnější a již se dostali do nějakých šancí. Ani jedna ovšem nebyla využita, a tak se stále hraje bez branek.

20

Alexandre Pato nyní přijal přihrávku a z hranice vápna se prodral dovnitř. Následná přihrávka na penaltu nevyšla, pozorný obránce míč odkopl.

19

Domácí celek se aktuálně pokoušel uklidnit hru postupnou kombinací. Vše bylo zakončeno centrovaným míčem na Roberta Soriana. Ten ovšem centr nezachytil a ten tak skončil v autu.

18

Z toho nic nebylo a do útoku se dostávali domácí. Dos Santos postupoval středem hřiště, kde byl ale rázně poslán k zemi. Villarreal tak bude rozehrávat standardní situaci.

17

Hosté se pokoušeli vymyslet něco na pravé straně. Útočící hráč tam byl sice sám, ale i tak se mu povedlo vybojovat vhazování pro jeho celek.

16

Následoval další střelecký pokus domácích. Jeden z hráčů zakončoval z hranice vápna technickou střelou k pravé tyčce. Branku ale následně těsně minul.

15

Ta byla zakončena průnikem Roberta Soriana do vápna. Italský fotbalista se následně zjevil ve vápně, ale z blízkosti napálil jen bránícího hráče před ním!

15

To se povedlo Ángelovi. Domácí obránce se prodral po levé straně do zajímavé pozice, kde byl ale Grbovićem poslán k zemi. Následovat tak bude standardní situace.

14

Rohový kop Toleda byl rozehrán nakrátko a nepřinesl absolutně nic. K míči se tak dostávají domácí fotbalisté, jenž budou chtít podniknout nějaký útok.

13

Po delší odchylce se do útoku tak dostali hosté, kterým se po nepovedeném centru z levé strany povedlo vybojovat jejich první rohový kop.

12

Španělský obránce po chvilce odkulhal z hrací plochy. Mezitím se rozcvičoval jeden z domácích. Uvidíme, zda Alváro utkání dohraje anebo bude střídat.

11

Na hřišti je nyní ošetřován po jednom ze soubojů na obranné polovině obránce Alváro. Ten se drží za stehno, jde o nepříjemné poranění.

10

Aktivita žlutých pokračuje. Z levé strany vletěl do šestnáctky další centr, ten ale nyní nebyl nijak využit. Uvidíme, co bude z následného obléhání.

9

Následný rohový kop byl ukončen útočným faulem jednoho z domácích fotbalistů. Odkopávat se tak bude od svatyně druholigového celku.

8

8. Brazilec Pato v první velké šanci zklamal

8

Obrovská šance přišla až následně! Roberto Soriano našel levačkou ve vápně volného brazilského útočníka Alexandra Pata, který v tváří tvář brankáři nezakončil důrazně. Manolo jej tak vychytal!

8

Nyní to před vápnem hostů vypadalo zajímavě. Roberto Soriano dostal míč před vápno, kde byl ale napadajícím hráčem o míč obrán.

7

Utkání je ovšem prozatím hodně opatrné a nevýrazné. Ani jeden celek není nějak aktivní a spíše oba celky přicházejí o míče v rozhodujících chvilkách.

6

Nyní vidíme kombinační hru domácího celku na vlastní polovině. Uvidíme, zda se jim následně povede projít do útoku a svou akci nějak zakončit.

5

Hodně rychle a nebezpečně se hnali domácí fotbalisté do své první příležitosti. Hráči ve žlutém si ovšem nepřesně přihráli, a tak z této akce nebylo nic.

4

Po jednom ze soubojů se na zemi objevil jeden z hostujících hráčů. Ten se po přerušení hry zvedl z hřiště a vypadá, že bude v pořádku.

3

Stále vidíme u míče hostující celek, který bude hledat místečka k projetí do útoku. Zatím se to Toledu nepovedlo, ačkoliv se snaží.

2

Míče se po jejich nepovedené kombinační hře ujali hosté, jenž dohání tříbrankové manko. Druholigový celek má před sebou téměř nesplnitelný úkol.

1

Úvodní výkop obstarali fotbalisté žluté ponorky, kteří nastupují jak bylo již zmíněno v klasických žlutých dresech. Hned od prvních minut aktivně kombinují.

1

Utkání právě začalo.
Po minutě ticha bude následovat úvodní výkop dnešního utkání. Přeji vám u dnešního onlajnu co nejzajímavější podívanou.
Oba dnešní soupeři jsou na travnaté ploše nepříliš zaplněného El Madrigalu. Domácí celek nastoupí v klasických žlutých dresech, hosté zvolili dresy zelené.
Krásný večer přeji všem fanouškům kvalitní kopané. Čtyři dny před štědrým večerem si to rozdají o další kolo Copa del Rey celky Villarrealu a Toleda. O postupujícím je téměř rozhodnuto, ale zázraky se dějí. Sledujte náš přenos!
Úvodní sestavy:

Villarreal CF: Barbosa – Mario, Álvaro, Ruiz, Ángel – N'Diaye – Dos Santos, Rodrigo, Soriano – Borré, Pato.
Náhradníci: Asenjo – Trigueros, Suaréz, Sansone, Torres.

CD Toledo: Manoldo – Echaide, Sánchez, Pérez, Castro, de Lerma, Barranco, C. Expósito, Grbović, Villa, Plá.
Náhradníci: Alcolea – González, G. Expósito, Šuang, Gómez..
Jak se oběma celkům dařilo o víkendu?

VILLARREAL CF
Žlutá ponorka se vydala na půdu aktuálně sestupujícího Gijónu. Hosté již po devatenácti minutách vedli 2:0. Ve druhém poločase se jim povedlo přidat ještě jednu branku, a tak korigující trefa domácích v devadesáté minutě nic nezměnila.

Sporting Gijón 1:3 Villarreal CF
90. Carmona – 12. J. dos Santos (R. Soriano), 19. N. Sansone (Pato), 74. Pato (N. Sansone).

CD TOLEDO
Druhý celek Segundy Division se postavil na domácím hřišti proti záložnímu celku Bilbaa. Utkání hodně dlouho vypadalo, že skončí bezbrankovou remízou. Poté se ovšem oba celky trefily v předposlední minutě utkání.

CD Toledo 1:1 Athletic Bilbao B
89. Lolo – 89. Iturraspe
První utkání

30.11.2016
CD Toledo 0:3 Villarreal CF

16. Jiménez (vla.), 22. Bakambu, 80. Castillejo

CD Toledo: Manolo – Echaide, Toni Sánchez, Jiménez, de Lerma, Expósito, González, Domínguez (75. Villa), García (86. Esparza), Kwabena, Castro (30. Barranco).

Villarreal CF: Barbosa – Bonera, Rukavina, Ángel, González, dos Santos (73. Sansone), Čeryšev (46. Castillejo), Trigueros, Hernández, Bakambu (88. Gaspar), Borré.
Krásný den přeji všem fanouškům španělského fotbalu. Od devatenácti hodin začíná odveta čtvrtého kola Copa del Rey mezi Villarrealem a Toledem. První utkání vyhrála žlutá ponorka 3:0.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Villarreal CF – CD Toledo

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Pato – 57. Villa

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 14:8.

Villarreal CF: Barbosa – Mario, Álvaro, Ruíz (80. Torres), Ángel – N'Diaye – Dos Santos, Rodrigo, Soriano (67. Suárez) – Borré, Pato (76. Sansone).
Náhradníci: Asenjo – Trigueros, Suaréz, Sansone, Torres.

CD Toledo: Manolo – Echaide, Sánchez, Pérez (70. González), Castro, de Lerma, Barranco, C. Expósito, Grbović (70. Gómez), Villa (82. Bijia), Plá.
Náhradníci: Alcolea – González, G. Expósito, Šuang, Gómez.

První zápas: Toledo - Villarreal 0:3