Menu

Fotbal

Belgická liga

Royal Excel Mouscron – KVC Westerlo

0:0

konec (0:0)

20.12.2016, 20:30 • Stade Le Canonnier, Mouscron • 20. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.8 3.6 4.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zajímavost

Oba týmy čekají na vítězství shodně od 1. října. Mouscron dvanáct utkání ve všech soutěžích, Westerlo o jedno méně, tedy jedenáct. (22:22:13)
Mouscron během prvního poločasu zahodil skvělé šance a hostující bránu pouze ostřeloval, zatímco Westerlo si po přestávce vytvořilo dvě velké brankové příležitosti, domácí tým ale zachránil od pohromy fantastický brankář Delač. Důležitý souboj o záchranu gól nepřinesl a oba týmy mají na svém kontě po dvaceti odehraných kolech 12 bodů. Konečný výsledek. Royal Mouscron-Péruwelz 0 KVC Westerlo 0.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 2 minuty.

90

Hostujícímu brankářovi se odkopl úplně nepovedl a jeden z domácích hráčů téměř z poloviny hřiště mířil do prázdné brány, jeho pokus ale nakonec o pořádný kus minul pravou tyč.

89

Van Langendonck podruhé v zápase vyběhl z brány až za vlastní hranici šestnáctky, aby volný míč odkopl do bezpečí.

88

Domácí posílali z pravého křídla do šestnáctky pěkný diagonální centr, na vzdálenější levé tyči ale nebyl nikdo.

87

Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Nicolas Rommens, přichází Michalis Manias.

86

Michael Heylen u postranní čáry před zraky střídaček povalil k zemi jednoho z protihráčů a vzápětí viděl žlutou kartu.

85

85. Henkens měl na kopačce rozhodující a vítězný gól.

85

Henkens si naběhl do šestnáctky na krásný centr z pravého křídla a nádherným volejem mířil po zemi k pravé tyči, Delač ale vytáhl úžasný reflexivní zákrok a jeho pokus vyrazil!

84

Domácí se vzápětí dostali ke střele znovu, jejich pokus zpoza šestnáctky byl ale opět nepřesný.

83

Střídající Mulić se uvedl přízemní střelou zpoza šestnáctky, jeho následný diagonální pokus ale zamířil po zemi vedle vzdálenější levé tyče. Úvodní gól stále v nedohlednu.

82

Domácí trenér Rednic deset minut před koncem sáhl k poslednímu střídání a už nemá možnost, jak oživit hru svého týmu, který byl dnes lepší, zatím je mu to ovšem k ničemu.

81

Střídání v týmu Royal Mouscron-Péruwelz: ze hřiště odchází Trézéguet, přichází Valentin Viola.

80

Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Gilles Ruyssen, přichází Kenneth Schuermans.

79

Žlutou kartu dostává Nicolas Rommens (KVC Westerlo).

78

Domácí fotbalisté vypálili zpoza šestnáctky a pokusili se strhnout vítězství na svou stranu, jejich střela ale byla zablokována a brankář Van Langendonck zůstal v klidu.

77

Do konce zápasu zbývá odehrát necelých patnáct minut a stále marně čekáme na úvodní gól dnešního střetnutí.

76

Van Langendonck rychle vystartoval ze své brány, aby volný míč daleko za hranici vlastního pokutového území odkopl do bezpečí. Skvělé čtení hry v podání hostujícího brankáře.

75

Mouscron během pár okamžiků rozehrál na levé straně hřiště dva rohové kopy, ani po jednom se ale do zakončení nedostal.

74

Střídání v týmu Royal Mouscron-Péruwelz: ze hřiště odchází Aristote Nkaka, přichází Fejsal Mulić.

73

73. Lanini napřáhl k nádhernému pohotovému voleji!

73

Lanini se dostal po rozehrání standardní situace k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k pohotovému voleji, kteří po zemi zamířil s přispěním jemné teče brankáře Delače těsně vedle vzdálenější levé tyče!

73

Mouscron se pokusil ze středu hřiště přenést hru doprava, jenže následná přihrávka byla hodně mizerná a střídající Lalini u pravé postranní čáry jen bezmocně rozhodil rukama.

72

Mouscron sice po přestávce nadále působí o trochu živějším dojmem, ale do žádné velké šance se zatím nedostal. První a druhý poločas je zatím jako nebe a dudy.

71

Po přestávce je hra skutečně vyrovnaná. Oba týmy mají téměř shodné držení míče a oba se během druhého poločasu dostali k jedné přízemní střele zpoza šestnáctky.

70

Rommens je během posledních minut hodně vidět a sám se postavil k rozehrání rohového kopu, který před pár okamžiky vybojoval, jeho následný centr ale nic nepřinesl.

69

Rommens se postavil k rozehrání standardní situace a jeho následný centr byl uprostřed šestnáctky odvrácen. Rommens se vzápětí dostal k oraženému míči na levé straně šestnáctky a po skluzu jednoho z domácích hráčů vybojoval rohový kop.

68

Westerlo se po dlouhé době dostalo ke střele, přízemní pokus zpoza šestnáctky byl ale lahůdkou pro brankáře Delače.

67

Oba týmy zatím sáhly k pouze jedné změně a stále mají ještě dvě možnosti, jak oživit svou hru a pomoci tak k prolomení stále bezbrankového skóre. Snad se gólu dočkáme.

66

Diédhiou si na levé straně šestnáctky nabíhal na krásný diagonální pas z pravého křídla, jenže na něj těsně nedosáhl a do zakončení se ke zklamání fanoušků nedostal.

65

Hyland předvedl ostrý skluz a před zraky obou střídaček nepříjemně zajel z boku do Trézégueta.

64

Domácí trenér Rednic se po hodině hry rozhodl oživit hru svého týmu a aktivního Stojanoviće nahradil Mohamed.

63

Střídání v týmu Royal Mouscron-Péruwelz: ze hřiště odchází Luka Stojanović, přichází Dimitri Mohamed.

62

Vojvoda se těsně před šestnáctkou krásně uvolnil a po zašlápnutí míče napřáhl bodlem k přízemní střele, která postrádala razanci a na přední tyči ji bez problému zastavil Van Langendonck.

61

Ze zápasu uplynula hodina hry a Mouscron hraje v důležitém utkání s Westerlem stále bez branek. Dokáže jeden z týmů po přestávce vstřelit gól a získat tři body?

60

Oba celky bojují o záchranu a ve vzájemném souboji jim jde dnes o "šest" bodů. Na domácích je vidět touha vyhrát.

59

Mouscron možná budou na konci zápasu zahozené šance z prvního poločasu hodně mrzet, protože po přestávce si zatím žádnou slibnou brankovou příležitost nevytvořil.

58

Po necelých čtyřech minutách dnešního zápasu vlétla na hřiště žlutá dýmovnice, od té doby se ale fanoušci hostujícího celku umoudřili a na hrací plochu nevhodili žádný předmět.

57

Trézéguet se po pravé straně vřítil do šestnáctky z nulového úhlu posílal míč pod sebe, na přední tyči byl ovšem připravený Van Langendonck, který v pohodě míč zastavil.

56

Van Langendonck po přestávce nepůsobí vůbec jistým dojmem, zatím ale jeho drobné chyby hosty nic nestály.

55

Domácí fotbalisté měli výhodu rohového kopu, následný střílený centr z levé strany hřiště ale na přední tyči ukryl v náručí připravený brankář Van Langendonck.

54

Van Langendonck se v blízkosti své pravé tyče bleskově vrhl po volném míči, jenže společně s ním doklouzal za čáru.

53

Stojanović byl zřejmě hráčem, který se na levé straně šestnáctky pěkně prohnal kolem svého protihráče a střelou na dlouhou nohu vypálil, na přední tyči byl ale připravený Van Langendonck.

52

Domácí fotbalisté na pravém křídle rozehráli standardní situaci a Van Langendonck si trošku zalaškoval s míčem, když ho na první pokus nedokázal stáhnout ze vzduchu, vzápětí ale svou chybu rychle napravil a Mouscron do zakončení nepustil.

51

Filip Daems u postranní čáry sestřelil unikajícího Markoviće a za ostrý skluz viděl po zásluze žlutou kartu.

50

Věděli jste, že?

Westerlo má po devatenácti odehraných kolech na svém kontě stejně jako Mouscron 11 bodů a také jeho hráči naposledy vyhráli 1. října, když na domácím hřišti porazili těsně 1:0 Waasland-Beveren.

49

V průběhu prvního poločasu jsem Vás informoval o tragické formě Mouscronu, který naposledy vyhrál 1. října, a po přestávce se podíváme podrobněji na formu hostujícího Westerla.

48

Hosté krátce po přestávce vybojovali standardní situaci a Rommens se rozhodl pro přímou střelu na bránu, jeho následný technický pokus ale zamířil nad bližší levý horní roh.

47

Ani jeden z týmů o přestávce nesáhl ke střídání, Westerlo ale již v průběhu prvního poločasu udělalo v sestavě jednu změnu. Kvůli zranění musel odstoupit ze hry Acolatse, kterého nahradil deset minut před přestávkou Lanini.

46

Mouscron právě rozehrál druhých pětačtyřicet minut, do kterých oba týmy vstupují za bezbrankového stavu, navzdory tomu, že první poločas nabídl velké množství šancí.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:32.
Westerlo vstoupilo do důležitého utkání lépe a vytvořilo si jednu slibnou šanci, Delač si ale s nebezpečnou přízemní střelou zpoza šestnáctky poradil a vzápětí začali dominovat jeho spoluhráči. Hodně aktivní byl Trézéguet, jenže on ani někdo z jeho spoluhráčů se prosadit nedokázal. Domácí měli obrovské množství šancí, jenže hostující bránu během prvního poločasu pouze ostřelovali. Skóre po prvním poločase. Royal Mouscron-Péruwelz 0 KVC Westerlo 0.

45+2

První poločas skončil.

45+2

45+2. Trézéguet vybojoval standardní situaci a po velice chytré rozehrávce se vzápětí sám dostal do zakončení.

45+2

Trézéguet vybojoval standardní situaci, kterou domácí fotbalisté rozehráli na levé straně hřiště velmi chytře a po kolmé přihrávce za obranu jmenovaný hráč z levé strany šestnáctky mířil šajtlí po zemi vedle vzdálenější pravé tyče. Míč nabral opačnou faleš a stočil se mimo, kdyby tomu bylo naopak, tak by to byl zřejmě gól!

45+1

Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 2 minuty.

45

Mouscron vybojoval na pravé straně hřiště další rohový kop, který rozehrál opět Stojanović, jeho následný centr ale tentokrát bez problému stáhl ze vzduchu brankář Van Langendonck.

44

Do konce prvního poločasu zbývají odehrát necelé dvě minuty a uvidíme, zda se v něm něco bude nastavovat.

43

Stefanović na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop a na přední tyč posílal velmi nebezpečný centr, po kterém se hlavou natahovali dva jeho spoluhráči, ani jeden z nich se ovšem k ohrožení hostující brány nedostal.

42

Pro zajímavost. Stefan Simič je nadějným mladým českým obráncem, který se narodil 20. ledna 1995.

41

Simič fauloval Ganvoulu a oba fotbalisté museli na kobereček, aby jim hlavní rozhodčí Nicolas Laforge domluvil.

40

Do prvního poločasu zbývá odehrát pět minut a na Stade Le Canonnier jsme zatím nebyli svědky žádného gólu, fotbal je to ovšem velice zajímavý a nabízí velké množství šancí.

39

V dnešním utkání dohrál Acolatse, který byl před pár okamžiky vystřídán poté, co se nepříjemně poranil v souboji s domácím kapitánem Hubertem. Vypadá to na natažený levý stehenní sval.

38

Domácí hráči se vzápětí dostali na hranici šestnáctky k další střele, jejich přízemní pokus byl ale zablokován.

37

Jeden z fotbalistů Mouscronu se na pravé straně šestnáctky krásně uvolnil a jeho následná technická střela zamířila vedle vzdálenější levé tyče do zámezí.

36

Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Elton Acolatse, přichází Eric Lanini.

35

35. Peyre hlavičkoval po rohovém kopu těsně nad bránu.

35

Stojanović poslal do šestnáctky z rohového kopu nádherný centr, po kterém Peyre hlavičkoval těsně nad břevno!

34

Trézéguetův centr z pravého křídla byl sražený na rohový kop, ke kterému se postavil Stojanović.

33

Domácí fotbalisté vzápětí vybojovali po sraženém centru rohový kop, který rozehráli nakrátko a na přední levé tyči trefili pouze prvního hráče Westerla, který míč vykopl vysoko do vzduchu a poté úspěšně odvrátil.

32

Rommens rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a jeho následný centr do šestnáctky byl odvrácen.

31

Hra je velice pestrá. V jednu chvíli mají na vrh fotbalisté Westerla a vzápětí najednou domácí hráči Mouscronu.

30

Domácí fotbalisté na levé straně obstarali autové vhazování a Stojanović napřáhl zpoza šestnáctky k přízemní střele, která skončila v náruči připraveného Van Langendoncka.

29

Mouscron po necelé půlhodině hry zahodil obrovskou brankovou příležitost a skóre tak nadále zůstává 0:0.

28

28. Jeden z domácích fotbalistů zahodil stoprocentní šanci!

28

Stojanović na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop, který byl sice na přední tyči odvrácen, po následném pasu za obranu ale měl jeden z domácích hráčů na hlavě gól! Jeho následná hlavička ale zamířila těsně vedle pravé tyče.

27

Na stadionu navíc panuje skvělá atmosféra, o kterou se starají domácí fanoušci Mouscronu.

26

Ačkoliv se střetávají dva nejhorší celky letošního ročníku belgické ligy, tak sledujeme velice atraktivní a pohledné utkání.

25

25. Trézéguet napřáhl k nádherné technické střele.

25

Trézéguet si hodil míč na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné technické střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány! Van Langendonck se za míčem jen ohlédl.

24

Mouscron prohrál, jak už bylo řečeno, osm utkání v řadě a hned v šesti z nich nedokázal vstřelit ani jeden gól.

23

Forma domácího celku je tragická, na druhou stranu se ale jeho hráči mohou jen zlepšit. Hůře už být nemůže.

22

Věděli jste, že?

Domácí fotbalisté Mouscronu prohráli osm utkání v řadě a naposledy vyhráli 1. října, když zvítězili 4:1 na hřišti Eupenu.

21

Mouscron nechce nechat svou kůži lacino a také domácí fotbalisté se na pravém křídle dostali k centru, výsledek byl ovšem stejný. Míč skončil skončil v náruči Van Langendoncka.

20

Hra hostujícího celku opět ožila a výsledkem byl centr z pravého křídla, který v pohodě stáhl ze vzduchu brankář Delač.

19

Westerlo se vzápětí vrhlo do útoku po pravém křídle, jeho akci ovšem tentokrát zastavil ofsajd, který neunikl zraku pomezního rozhodčího a vzápětí byl odpískán.

18

18. Rommens a jeho pěkná technická střela z přímáku.

18

Sám faulovaný Rommens se postavil k rozehrání volného přímého kopu a jeho následná technická střela po obstřelení zdi zamířila zhruba o metr vedle pravé tyče! Pěkný pokus.

17

Rommens předvedl v blízkosti šestnáctky dvě pěkné přešlapovačky, když jednoho z protihráčů úspěšně obešel a druhý ho poslal k zemi. Hosté mají k dispozici volný přímý kop a velkou šanci ohrozit domácí bránu!

16

Nkaka v blízkosti středového kruhu na vlastní polovině hřiště ošklivě sestřelil zezadu jednoho z hostujících fotbalistů, žluté kartě ale, světě div se, unikl. To byl hodně ošklivý skluz.

15

Domácí hráči Mouscronu se poprvé v zápase rozhodli prověřil Van Langendonckovu pozornost, následná přízemní střela zpoza šestnáctky ale zamířila pouze doprostřed brány.

14

Následný rohový kop z levé strany žádné nebezpečí nepřinesl a přetažený centr hostů byl na vzdálenější pravé tyči odvrácen.

13

Trézéguet předvedl na levé straně šestnáctky v blízkosti brankové čáry pěknou přešlapovačku a vybojoval rohový kop.

12

Fotbalisté Westerla začínají nepříjemně utahovat šrouby a během úvodních minut zápasu jsou jasně aktivnější.

11

Ganvoula se na levé straně hřiště rychle otočil s míčem a pravačkou mířil dobře k bližší levé tyči, brankář Delač byl u ní ale včas a jeho prudkou přízemní střelu zneškodnil!

10

Nicolas Laforge klidně mohl sáhnout ke žluté kartě za simulování, nakonec se ale obešel bez ní.

9

Trézéguet si na levé straně šestnáctky hodil míč kolem Heylena a poté skončil na trávníku, odpískání penalty se ale dožadoval marně. Hlavní rozhodčí mu jeho divadlo nespolkl.

8

Ganvoula byl zřejmě hráčem, který se po prvním rohovém kopu v zápase dostal k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl k pohotové prudké střele, jeho následný pokus pravačkou ale o pořádný kus minul pravou tyč domácí brány.

7

Hosté se dostali před a za hranicí šestnáctky v rychlém sledu ke dvěma střelám, obě dvě ale byly zablokovány.

6

Tamní hlasatel právě upozorňuje diváky, aby neházeli na hrací plochu žádné předměty. Tak uvidíme, zda varování uposlechnou.

5

Žlutý dým se vypařil rychle jako pára nad hrncem a viditelnost v blízkosti brány domácího Delače je opět normální.

4

4. Jeden z pořadatelů nevěděl, co má dělat s dýmovnicí.

4

Na hrací ploše se po necelých čtyřech minutách objevila žlutá dýmovnice, kterou jeden z pořadatelů nechal vyhořet a poté ji uklidil. Důležitost dnešního utkání je hodně znatelná!

3

Brankář Delač v klidu odkopával od své brány a hosté mohli založil první útok, jenže následný pas podél levé postranní čáry byl nepřesný a Heylen se ho snažil zpracovat marně.

2

Hyland se provinil ve středu hřiště proti pravidlům a domácí rozehrávali ve středu hřiště první standardní situaci, následný centr do šestnáctky ale žádné nebezpečí nepřinesl.

1

Hlavní rozhodčí Nicolas Laforge dal pokyn k zahájení zápasu, ve kterém oba týmy potřebují nutně vyhrát. Oba dva totiž bojují o záchranu a papírově lehčího soupeře by hledaly marně.

1

Utkání právě začalo.
Fotbalisté obou týmů už jsou připraveni na hrací ploše a zajímavý souboj o "šest" bodů může začít!
Úvodní sestavy:

Royal Mouscron-Péruwelz: Delač – Peyre, Vojvoda, Gulan, Nkaka – Hubert (C), Simič, Trézéguet – Marković, Stojanović, Diédhiou. (4-3-3)
Náhradníci: Defourmy – Olinga, Mohamed, Viola, Selak, Huyghebaert, Mulić. Trenér: M. Rednic.

KVC Westerlo: Van Langendonck (C) – Daems, Christensen, Ruyssen, Heylen – Henkens, Rommens, Hyland – Acolatse (36. Lanini), Ganvoula, Buyens. (4-3-3)
Náhradníci: Van Hout – Apau, Manias, Matthys, Molenberghs, Schuermans. Trenér: J. Mathijssen.

Rozhodčí: Nicolas Laforge. Asistenti: K. Monteny, F. Lemaire. Čtvrtý rozhodčí: K. Van Damme.
Belgická Jupiler League nabídne v úterý večer zajímavý souboj dvou nejhorších celků, ve kterém Mouscron přivítá na svém stadionu Westerlo. Oba týmy mají na svém kontě po devatenácti odehraných kolech shodný počet 11 bodů a nachází se na dně tabulky, kde v letošním ročníku marně bojují o záchranu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Royal Excel Mouscron – KVC Westerlo

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   51. Daems (WES), 79. Rommens (WES), 86. Heylen (WES)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:13.

Royal Excel Mouscron: Delač – Peyre, Vojvoda, Gulan, Nkaka (74. Mulić) – Hubert (C), Simič, Trézéguet (81. Viola) – Marković, Stojanović (63. Mohamed), Diédhiou. (4-3-3)
Náhradníci: Defourmy – Olinga, Selak, Huyghebaert. Trenér: M. Rednic.

KVC Westerlo: Van Langendonck (C) – Daems, Christensen, Ruyssen (80. Schuermans), Heylen – Henkens, Rommens (87. Manias), Hyland – Acolatse (36. Lanini), Ganvoula, Buyens. (4-3-3)
Náhradníci: Van Hout – Apau, Matthys, Molenberghs. Trenér: J. Mathijssen.

Rozhodčí: Nicolas Laforge. Asistenti: K. Monteny, F. Lemaire. Čtvrtý rozhodčí: K. Van Damme