Menu

Fotbal

Belgická liga

KVC Westerlo – Sporting Lokeren

1:3

konec (1:0)

17.12.2016, 20:00 • Het Kuipje, Westerlo • 19. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 3.2 3.3 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro dnešek je to z mé strany všechno, děkuji za pozornost, hezký zbytek večera! (21:58:42)
Znamená to, že Westerlo je v tabulce belgické ligy po dnešním zápase na posledním místě se ziskem jedenácti bodů. Lokeren je jedenáctý a má bodů dvaadvacet.
Konec! Lokeren po zlepšeném výkonu ve druhém poločase bere tři body. Přitom to pro Westerlo nezačalo vůbec zle, ale v prvním poločase, ve kterém mělo více ze hry, tak nedalo některé své další větší šance, a to zřejmě domácí celek stálo nějaký bodový zisk.

Byl to duel na velice dobré úrovni, určitě utkání, na které se dalo dívat. O vítězství KSC rozhodl zřejmě Tom De Sutter bilancí 1+1, pokud bychom brali v potaz kanadské bodování dnešního střetnutí.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Po centru z pravé strany se hosté nedostali k ničemu v domácí šestnáctce, následně akci Westerlo přerušil ofsajd.

90+2

Z tohohle nic nebude, brankář Barry bude vykopávat od vlastní branky a pochopitelně má irský gólman Lokerenu času dost.

90+2

Domácí obránci to neměli na začátku akce, v rozehrávce, vůbec jednoduché, ale míč se dostává k Apauovi na pravé straně.

90

Lokeren se už pouze soustředění na obranu, už se nežene tolik dopředu. Tím myslím dobu, od které potřetí překonal domácího brankáře Van Houta.

90

Belgický brankář Westerlo Van Hout vykopával od své branky, ale domácí celek po pár sekundách přišel o míč, už se to mužstvu ve žlutomodrých dresech krátí.

87

Na Acoltasem je vidět, jak mu není lhostejné jak dnešní zápas dopadne. Tenhle hráč Westerlo strašně moc chce, je to snad nejlepší hráč domácího celku v dnešním zápase, ale na body to zatím nestačí.

87

Střídání v týmu KVC Westerlo: ze hřiště odchází Rommens, přichází Manias.

86

Střídání v týmu KSC Lokeren: ze hřiště odchází De Sutter, přichází Mirič.

85

Emoce jdou z Acoltaseho (WES) ven. Nyní tam cosi vytkl pomeznímu rozhodčímu a hlavní sudí Vertenten sáhl pro žlutou kartu pro hráče Westerlo.

85

Acolatse, autor zatím jediné branky Westerlo v dnešním zápase, se pustil se velkou vervou do souboje z hostující obranou, ale tam nebylo kudy a jak ohrozit branku Barryho, protože proti němu stáli dva soupeři v černých dresech.

83

Hostující hráči nikam nespěchají, ve stylu á la FC Barcelona si přihrávají, natahují čas, který nyní utíká pro domácí celek rychle, pro hosty pomalu. Taková je stará známá sportovní pravda.

82

A najednou je ve Westerlo ticho jako v hrobě, ale ono je to pochopitelné, domácí hráči prostě zaostávají za svým nasazením, agresivitou v osobních soubojích z prvního poločasu. Lokeren hraje ve druhém dějství hodně zkušeně.

79

79. Steve De Ridder - 1:3

79

Lokeren právě vstřelil branku!
Tohle vypadá s domácími fotbalisty zle! Lokeren vede o dvě branky, ve druhém poločase je prostě lepší. Tom De Sutter krásně našel STEVA DE RIDDERA mezi Apauem a ještě jedním domácím hráčem, viděli jsme především nedůraz domácích hráčů, protože autor branky se dokázal prosadit mezi dvěma soupeři. Brankář Van Hout vyběhl asi včas, ale střídající fotbalista jej s lehkostí přehodil a posléze již gólman Westerlo pouze rezignoval! Tom De Sutter tak ke své brance přidává také asistenci. 1:3.

KVC Westerlo – Sporting Lokeren

1:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Acolatse – 49. Sutter, 75. Terki, 79. Ridder

Karty:   68. Apau (WES), 85. Acolatse (WES)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 10:5. Rohy: 3:2. Fauly: 17:15.

KVC Westerlo: Van Hout – Daems (C), Apau, Mustoe, Schuermans, Heylen, Molenberhs (64. Buyens), Hyland, Rommens (87. Rommens), Acolatse, Ganvoula
Náhradníci: Yannick Verbist – Henkens, Eric Lanini, Christensen, Ruyssen, Buyens, Michalis Manias, Matthys

Sporting Lokeren: Barry – Skulason, Marič, Galitsios, Tičinovič (69. Tičinovič), Ingason, Overmeire (C), De Sutter (86. Mirič), Hupperts, Terki, Bolbat (52. Persoons)
Náhradníci: Verhulst – Ansah, Persoons, Mirič, De Ridder, Niňaj, Bob Straetman

Rozhodčí: Vertenten – Nijssen, Vanyzere (všichni Belgie)