Menu

Hokej

NHL

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets

3:2

konec (0:1, 1:1, 2:0)

12.12.2016, 03:30 • Rogers Place, Edmonton • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.0 3.85 3.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:55

Až nyní hosté vyhazují, Hellebuyck míří na střídačku a Winnipeg to zkouší s jedním mužem v poli navíc. Hraje se tedy pět na pět.

57:58

Ale pozor, jsou tu další komplikace pro Winnipeg. Hosté hráli v šesti a Morrissey nyní odjíždí pykat týmový trest. Šance hostů na body z tohoto zápasu jsou zase o něco menší.

51:21

51:21 Mark LETESTU - 3:2

51:21

Edmonton právě vstřelil branku!
Řeč byla o Patriku Lainem a ten teď mimochodem odjíždí na střídačku s hodně svěšenou hlavou, protože nyní svému týmu rozhodně nepomohl a to, co jsme viděli, vypadá hodně zvláštně. Laine si poslal puk do své branky, ale rozhodně ne nějakým náhodným odrazem. Jakmile mu kotouč přišel na hokejku, prostě do něj plácl a překonal vlastního gólmana. Na Lainem je vidět obrovské zklamání a stud, ale i takový je hokej. Branku si oficiálně připisuje MARK LETESTU, ten tak dává druhý gól v utkání. Laineho teď na střídačce utěšují spoluhráči. Edmonton tedy vede. Bez asistence.

49:02

I Benningova střela byla hodně nebezpečná a halou to jen zahučelo. Olejáři chtějí očividně rozhodnout ještě před koncem základní hrací doby a výrazně si o to říkají.

47:07

Hellebuyck měl co dělat se šancí Pouliota, který se hnal sám na branku a snažil se kotouč vstřelit mezi betony gólmana Jets. Jen tak tak, že se mu to nepovedlo.

42:23

42:23 Mark LETESTU - 2:2

42:23

Edmonton právě vstřelil branku!
Domácí hokejisté využívají přesilovku docela rychle, hned poté, co se na ledovou plochu vrátil předtím vyloučený Zack Kassian. O druhou branku Edmontonu se postaral MARK LETESTU, který využil své volné hokejky na levé straně brankoviště a po krásné nahrávce od spoluhráče trefuje z první volný prostor v kleci. Čeká nás tedy zase o něco napínavější závěr zápasu. Tato využitá početní výhoda domácích se v konečném důsledku může hodně projevit. Povedená akce. Asistence: Connor McDavid, Milan Lucic.

41:00

Na trestnou lavici je odeslán Nikolaj Ehlers, který fauloval McDavida v šanci. Počet hráčů na ledě se tedy vyrovná.

41:00

Další obrovská šance Edmontonu v oslabení, McDavid unikal sám na branku, ale gólmana Jets nepřekonal. Byl ale faulován, takže se bude vylučovat.

39:59

Se sirénou konce druhé části se ještě bude vylučovat. Jets budou hrát na začátku posledního dějství přesilovku, protože dvě minuty dostává Olejář Zack Kassian za hrubost.

34:09

34:09 Gól Zacha Kassiana nebyl uznán kvůli ofsajdu.

34:09

Tak pozor, i druhý bitkař dnešního zápasu Zack Kassian sice dosáhl branky, ale rozhodčí pak podle videa uznali, že gól nemůže platit. Pravděpodobně pro domácí postavení mimo hru. Winnipegu tedy zůstává těsné vedení.

32:00

32:00 Chris THORBURN - 1:2

32:00

Winnipeg právě vstřelil branku!
Hra ze strany na stranu pramení ve druhé vedení Jets v tomto zápase, poměrně nečekaná situace, podobně jako v případě první dnešní branky hostujícího celku. Prosazuje se CHRIS THORBURN, který prostě zkusil vystřelit z místa někde kolem pravého kruhu a puk se najednou třepal v domácí síti. Cam Talbot toho asi moc neviděl, protože na rychlé zakončení soupeře vůbec nedokázal reagovat, jen se ohlížel za sebe, kde je kotouč. Thorburn tedy k bitce přidává i vstřelenou branku a Edmonton bude následně muset znovu dohánět těsnou ztrátu. Asistence: Marko Daňo.

26:58

26:58 Andrej Sekera mohl skórovat během oslabení.

26:58

Oilers se dostali ve vlastním oslabení do veliké šance! Nugent-Hopkins získal pásmo po pravém mantinelu a vybídl ke skórování Andreje Sekeru, který unikal sám na branku. Nestačil ale zasunout puk mezi betony gólmana Jets.

26:26

Poprvé ve druhé třetině uvidíme přesilovou hru jednoho z celků. Na trestnou lavici bude muset odjet domácí muž Dillon Simpson, který se provinil podražením. Možnost pro Winnipeg dostat se zpátky do vedení.

23:06

23:06 Zach Kassian knokautoval Chrise Thornburna.

23:06

Máme tu také první bitku duelu. Do sebe se pustili domácí Kassian a hostující Thorburn. A rozhodně nešlo o žádné lehké šťouchání. Oba borci si rozdali ve vyrovnaném souboji několik ran, fandům se to očividně líbilo. Oba samozřejmě dostávají tresty za rvačku.

21:53

21:53 Oscar KLEFBOM - 1:1

21:53

Edmonton právě vstřelil branku!
Netrvalo to ve druhé třetině ani celé dvě minuty a máme skóre v kanadském městě vyrovnáno, Oilers proměnili jednu z prvních možností během prostředního dějství a jejich fanoušci se mohou radovat. Autorem gólu je obránce OSCAR KLEFBOM, akci ale zařídil jeho spoluhráč. Tyler Pitlick totiž trefil beton Hellebuycka, od gólmana Jets se kotouč odrazil na hokejku Klefboma a brankář v kleci Winnipegu už to nestihl zpátky k druhé tyčce. Máme tedy vyrovnáno a průběh druhé třetiny tak zase bude o něco zajímavější. Asistence: Tyler Pitlick, Patrick Maroon.

18:20

Bude se poprvé v tomto utkání vylučovat, přesilovku si zahrají Edmonton Oilers. Dvě minuty za podražení inkasuje od hlavního rozhodčího hostující Postma a Oilers mají šanci ještě do přestávky vyrovnat.

14:50

14:50 Mathieu PERREAULT - 0:1

14:50

Winnipeg právě vstřelil branku!
Tak to je opravdu hodně zvláštní situace. Hokejisté Jets mají snad první větší možnost v tomto utkání a hned z ní padá branka, toto musí Olejáře hodně mrzet, Cam Talbot doposud neměl skoro žádnou práci. Jenže stačila jedna chybička a hosté vedou. Puk dostal do domácího brankoviště Trouba, kotouč následně poskakoval po modrém půlkruhu a jako první si jej všiml MATHIEU PERREAULT, který jej dokázal uklidit za záda domácího gólmana. Hodně studená sprcha pro Edmonton, opravdu jsme zatím nesledovali moc šancí jejich soupeře. Tak uvidíme, jak budou teď Oilers reagovat. Asistence: Bryan Little, Jacob Trouba.

11:03

Zatím asi největší šance tohoto zápasu, i když i ta byla pro Hellebuycka chytatelná. Krásnou nahrávku do jízdy před branku dostal Letestu, následným zakončením našel pouze náruč připraveného brankáře Winnipegu.

Edmonton Oilers – Winnipeg Jets

3:2

konec (0:1, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Klefbom (Pitlick, Maroon), 43. Letestu (McDavid, Lucic), 52. Letestu – 15. Perreault (Little, Trouba), 32. Thorburn (Daňo)

Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Simpson, Benning – Lucic, McDavid (C), Caggiula – Maroon, Nugent-Hopkins, Eberle – Pouliot, Draisaitl, Pitlick – Slepyšev, Letestu, Kassian.

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Byfuglien, Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Daňo, Scheifele, Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Thorburn, Perreault, Stafford.

Rozhodčí: Leggo, Schlenker – Miller, Daisy

Diváci: 18 347

Průběh zápasu
1. třetina
14:50 WPG 0:1 Perreault (Little, Trouba)
18:20 WPG 2 Postma, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
21:53 EDM 1:1 Klefbom (Pitlick, Maroon)
23:06 EDM 5 Kassian, bitka
WPG 5 Thorburn, bitka
26:26 EDM 2 Simpson, podražení
32:00 WPG 1:2 Thorburn (Daňo)
39:59 EDM 2 Kassian, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:00 WPG 2 Ehlers, sekání
42:23 EDM 2:2 Letestu (McDavid, Lucic)
51:21 EDM 3:2 Letestu
57:58 WPG 2 Morrissey, příliš mnoho hráčů
Konec