Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – Borussia Mönchengladbach

4:0

konec (1:0)

06.12.2016, 20:45 • Camp Nou, Barcelona (SPA) • Skupina C • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.38 5.3 7.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Lionel Messi po čtvrthodině hry otevřel skóre utkání a po přestávce se mu málem podařilo vyrovnat rekord Cristiana Ronalda, který během skupinové fáze UEFA Champions League vstřelil 11 gólů, jeho hlavičku o zem ale fantastickým reflexivním zákrokem zneškodnil Yann Sommer. Ještě předtím se ale třikrát v řadě prosadil muž dnešního zápasu Arda Turan, který zkompletoval svůj první hattrick v nejprestižnější evropské klubové soutěži. Shrnuto, podtrženo. Barcelona postupuje z prvního místa základní skupiny C do vyřazovací části, Borussia Mönchengladbach si na jaře zahraje UEFA Europa League. Konečný výsledek. FC Barcelona 4 Borussia Mönchengladbach 0. (22:37:42)

90+1

Konec zápasu.

90+1

Někteří fanoušci Barcelony už se vydali směrem domů, aby se vyhnuli zácpám, a oni nepřišli, protože Raffael se na levé straně šestnáctky proti trojnásobné přesile neprosadil.

90+1

Nad rámec utkání byla nastavena 1 minuta.

90

V prvním poločase nebyla nastavena ani jedna minuta, uvidíme co teď. Troufám si tvrdit, že nějaká minuta nastavena kvůli střídáním a čtyřem gólům bude.

89

Lucas Digne se dostal po rozehrání rohového kopu Barcelony k odraženému míči a zpoza šestnáctky ho okamžitě napálil na bránu, jeho pokus byl ale nepřesný a zamířil vysoko nad.

88

Arda Turan dnes vstřelil svůj první hattrick v UEFA Champions League a zbytek utkání spokojeně sleduje z lavičky.

87

Lionel Messi dnes během 51 utkání v UEFA Champions League na Camp Nou vstřelil 51 gólů. Neskutečná bilance.

86

Ačkoliv střídající Fabian Johnson mohl před pár okamžiky skórovat, Jasper Cillessen je stále bez zákroku.

85

Samuel Umtiti odvedl v obraně skvělou práci, když hlavou pod tlakem protihráče usměrnil míč do náruče Jaspera Cillessena.

84

Borussia vzápětí vhazovala, po autovém vhazování se ale k ničemu nedostala a o míč přišla.

83

Andreas Christensen posílal z pravého křídla do šestnáctky pěkný centr, jenže v pokutovém území nebyl ani jeden z jeho spoluhráčů a Javier Mascherano odvrátil míč do bezpečí.

82

Borussia Mönchengladbach mohla vstřelit alespoň čestnou bránu, jenže Fabian Johnson si dal v klíčovém okamžiku míč příliš od nohy.

81

Akce dvou střídajících hráčů málem přinesla gól! Raffael nádhernou kolmou přihrávkou mezi nohama jednoho z hráčů Barcelony uvolnil v pokutovém území Fabiana Johnsona, který krásně oběhl vybíhajícího brankáře Jaspera Cillessena, lobem se mu ale míč do sítě usměrnit nepodařilo a jeho oblouček dokonce na vzdálenější pravé tyči zůstal ve hře.

80

Do konce utkání zbývá odehrát deset minut a zápas už se pouze dohrává. Fanoušci Barcelony hlasitě zpívají vítězné chorály.

79

Barcelona sice vede o čtyři branky, ale neustále je hladová po dalších gólech, což je něco, co se musí líbit každému, kromě hráčů Borussie Mönchengladbach samozřejmě.

FC Barcelona – Borussia Mönchengladbach

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Messi (Arda Turan), 50. Arda Turan (Denis Suárez), 53. Arda Turan (Aleix Vidal), 67. Arda Turan (Alcácer)

Karty:   55. Dahoud (MNC)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 4:0. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:5.

FC Barcelona: Cillessen – Aleix Vidal, Mascherano, Umtiti, Digne – Denis Suárez, A. Gomes, Iniesta (C) (61. Rafinha) – Messi, Alcácer, Arda Turan (74. Cardona).
Náhradníci: Masip – Busquets, L. Suárez, Rafinha, Alba, Roberto, Cardona.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Christensen, Vestergaard, Jantschke (C), Elvedi – Strobl, Dahoud (59. Kramer) – Korb, N. Schulz (59. Johnson) – T. Hazard (72. Raffael), Hahn.
Náhradníci: Sippel – Kramer, Raffael, Wendt, Johnson, Sow, J. Hofmann.

Rozhodčí: Sergej Karasev. Asistenti: Anton Averianov, Tichon Kalugin. Čtvrtý rozhodčí: Igor Demeško. Brankoví rozhodčí: Sergej Lapočkin, Sergej Ivanov (RUS)

Diváci: 67157