Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Spartak Moskva – FC Rubin Kazaň

2:1

konec (1:1)

05.12.2016, 17:35 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • 17. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.63 3.54 6.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Obliba hlavního rozhodčího v rozdávání karet stále nekončí. Tentokrát si žlutě zbarvený kartonek bude moci důkladně prodlédnout Ivelin Popov (FK Spartak Moskva).

80

Tak to vypadá, že s kartami se ve druhém poločase roztrhl pytel. Další z nich vidí Fernando (FK Spartak Moskva), jenž v souboji o balon kopačkou bolestivě zasáhl Jonathase.

76

76. Červená karta po 2. žluté

76

Poměr sil na hřišti se čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem vyrovná. Quincy Promes (FK Spartak Moskva) ztratil balon uvnitř pokutového území a při pokusu vybojovat ho zpět přišlápl M'Vilův nárt. Trest? Druhá žlutá karta znamenající vyloučení.

74

Žlutou kartu dostává Jonathas (FC Rubin Kazaň).

71

Ojojoj, tohle je pro Rubin velmi nepříjemné, protože hostující tým bude závěrečnou dvacetiminutovku dohrávat v oslabení. Elmir Nabiullin (FC Rubin Kazaň) si u postranní čáry vyšlápl na Zobnina a ač nerad, musí se po druhé žluté kartě předčasně odebrat do sprch.

69

Po nevydařeném kopu od rohového praporku musel Roman Zobnin (FK Spartak Moskva) zatáhnout za záchrannou brzdu a za podražení byl napomenut karetně.

65

Mijo Caktaš (FC Rubin Kazaň) zezadu objal Popova jako svou přítelkyni a pro toto gesto neměl pochopení hlavní arbitr, který ze své kapsičky okamžitě vytáhl žlutý kartonek. Jako by říkal: "Takové věci se na hřišti dít nebudou".

45

Žlutou kartu dostává Quincy Promes (FK Spartak Moskva).

6

Elmir Nabiullin (FC Rubin Kazaň) vlétl do souboje s Popovem jako utržený ze řetězu a stal se prvním hráčem potrestaným žlutou kartou.

FK Spartak Moskva – FC Rubin Kazaň

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Promes (I. Popov), 74. Glušakov – 38. Jonathas (Rochina)

Karty:   45. Promes (SPM), 69. Zobnin (SPM), 80. Fernando (SPM), 81. I. Popov (SPM) – 6. Nabiullin (RKZ), 65. Caktaš (RKZ), 74. Jonathas (RKZ)   76. Promes (SPM) – 71. Nabiullin (RKZ)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:7.

FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, Kutěpov, Tasci (63. Maurício), Makejev – Glušakov (C), Fernando – Promes, Zobnin, Zujev (61. Melgarejo) – I. Popov (82. Timofejev).
Náhradníci: Pesjakov – Ananidze, Davydov, Maurício, Kutin, Melgarejo, Pucko, Timofejev.

FC Rubin Kazaň: Ryžikov (C) – Bauer (83. Děvič), Burlak, Zambrano, Nabiullin – Caktaš, M'Vila – Rochina (64. Samuel), Ozdojev (73. Ustinov), Žemaletdinov – Jonathas.
Náhradníci: Akmurzin, Jurij Nestěrenko – Achmetov, Bergström, Samuel, Děvič, Biljaletdinov, Lestienne, S. Kvěrkvelija, Ustinov, Machatadze.

Rozhodčí: Vilkov – Nazarov, Žvakin