Menu

Hokej

KHL

HC Slovan Bratislava – Avangard Omsk

3:5

konec (1:1, 1:1, 1:3)

03.12.2016, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • Václav Petrů

Tipsport: 3.7 4.2 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, přeji příjemný zbytek sobotního večera. (19:46:44)
Dnešní hodně divoké utkání tedy končí výhrou favorizovaného Omsku. Domácí ovšem nedali tři body sibiřskému soupeři zadarmo. Ba naopak. Třikrát dokázali smazat jednobrankové manko, přičemž jim rozhodčí dvakrát neuznal branku. Belasí nebojovali jen se soupeřem, ale také s nepříznivými okolnostmi. Ve druhé třetině se zranil jeden z pilířů obrany Andrej Meszároš a ve třetí části rozhodčí před rozhodující fází vyloučil do konce utkání za protesty dvougólového střelce Jeffa Taffea. O výkonu sudích se asi bude ve slovenské metropoli ještě hodně diskutovat. V každém případě bratislavští hokejisté dnes potvrdili, že i přes těžkou psychickou nepohodu, mohou čelit jakkoliv zvučnému soupeři.

Konec zápasu.

59:38

Chipchura to zkusil individuálně, ovšem přes čtyři hráče Omsku se k zakončení nedostal.

59:20

Zdá se, že Říha už nebude odvolávat Poggeho.

58:55

Hra se přelévala ze strany na stranu, ani na jedné straně ovšem brankář zasahovat nemusel.

58:21

Domácí se dopustili při přejezdu modré čáry ofsajdu.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:50

Domácí ještě neskládají zbraně a tlačí se do útoku, Vopelka to zkusil z pravého kruhu. Jeho projektil mířený na zadní tyč byl ovšem nepřesný.

57:21

Zakázané uvolnění bratislavského týmu.

57:04

57:04 Pjotr CHOCHRJAKOV - 3:5

57:04

Avangard právě vstřelil branku!
Hosté další drama v tomto duelu nepřipustí. Burdasov našel před bránou PJOTRA CHOCHRAJKOVA, který poslal puk patrně mezi Poggeho betony do brány, a zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Anton Burdasov.

56:09

A už mohlo být vyrovnáno. Jeden z hráčů Slovanu pálil golfákem z mezikruží, ovšem puk poslal mimo bránu.

55:32

Hlinka vypálil od mantinelu, Furch vyrazil puk do rohu kluziště.

54:35

54:35 Alexandr PĚREŽOGIN - 3:4

54:35

Avangard právě vstřelil branku!
Hosté přesilovou hru využívají a počtvrté v zápase se dostávají do vedení. Sobotka nabil Osipovovi, jehož dělovku vyrazil Pogge před sebe, načež ALEXANDER PĚREŽOGIN doklepl puk do odkryté klece. Asistence: Alexander Osipov, Vladimír Sobotka.

54:22

Booth si najel na pravý kruh a vypálil, Pogge zakročil.

53:58

Následně se vrací na led Cheechoo a Sobotka a Omsku pokračuje klasická přesilovka pět na čtyři.

53:36

Domácím se povedlo vyhodit potřetí i počtvrté při oslabení.

53:19

Následně Ďaloga vybojoval puk a poslal jej pryč z pásma.

52:55

Rána jednoho z hráčů Omsku z pravého kruhu byla nepřesná a vyhnala hosty z pásma.

52:41

A pozor. Jeff Taffe dostává zřejmě za souvislé protesty osobní trest na deset minut plus do konce utkání. Rozhodčí posílají pod sprchy dvougólového střelce.

52:41

Hosté si zahrají dosti výhodnou přesilovku čtyři na tři! Žiga Jeglič obdržel dvě minuty za napadení.

51:59

Rozhodčí již rozdal za potyčku tresty. Dvě minuty za hrubost si odsedí hlavní útočné esa obou týmů. Jonathan Cheechoo na straně Slovanu a Vladimír Sobotka na straně Omsku.

51:58

Mela před střídačkou bratislavského Slovanu. Utkání má opravdu dramatickou zápletku, přičemž náboj utkání dokresluje právě i tento okamžik.

51:37

Hosté se mohli bleskově vrátit zpět do vedení. Lemťjugov ze skrumáže před bránou zasáhl puk volejem a jen vynikající reflexivní zákrok Poggeho zachránil domácí mužstvo.

51:16

51:16 Jeff TAFFE - 3:3

51:16

Slovan právě vstřelil branku!
Tak to je odpověď domácích jako hrom! Belasí opět rozbouřili opařenou arénu. Na Plastinovu střelu od modré Furch neviděl, a tak ji vyrazil betonem před sebe, kam sjížděl JEFF TAFFE, jenž poslal puk pod víko a srovnal. Asistence: Nick Plastino.

50:53

50:53 Vladimír SOBOTKA - 2:3

50:53

Avangard právě vstřelil branku!
Hosté pomalu začali přebírat iniciativu, a nakonec se dočkali branky. VLADIMÍR SOBOTKA si sjel od mantinelu do pravého kruhu a přesnou střelou příklepem k bližší tyči zaskočil Poggeho. Asistence: Jegor Martynov.

49:51

Po delší době se hrálo před Poggem, který ovšem nemusel vytáhnou žádný vážnější zákrok.

49:10

V těchto chvílích se hostům podařilo trochu uklidnit hru.

48:25

Zakázané uvolnění hostujícího celku. Vhazování před Furchem.

48:06

Belasí teď mají více ze hry a na Furcha míří jedna střela za druhou. Tentokrát zkusil štěstí mladý Šiška z levého kruhu, ale český brankář v dresu Omsku opět zakročil jistě a nedopustil dorážku.

47:15

Po buly pálil Švarný, který ale přestřelil bránu.

47:10

Domácí pálili ihned po buly, Furch jistě zakročil a přerušil hru.

47:05

Zdá se, že domácí tentokrát druhá neuznaná branka nabudila. Taffe dostal přihrávku do jízdy a vypálil z levého kruhu. Furch zastavil puk semaforem.

46:43

Bratislavskou arenou se i několik minut po verdiktu rozléhá pískot. Fanoušci teď patrně poprvé viděli předcházející moment na kostce. Říha lamentuje a rozhodčí dávají do správného postavení branku, která byla posunuta.

46:42

Pokračuje se ve hře. Lušňák přihrál do jízdy Jegličovi, jenž měl kotouč na dlouhou hůl a bekhendem poslal puk mimo bránu.

46:23

Rozhodčí k obrovské nevoli bratislavské arény podruhé rozpažuje, a ani tentokrát branku neuzná.

46:23

Je pravda, že Furch byl limitován při zásahu poté, co do něj vjel Chipchura. Jenomže ten byl chvíli předtím faulován Pěrežoginem. Jak to rozhodčí vyřeší?

46:23

Ještě předtím než rozhodčí jeli zkoumat video, vzal si trenér Říha oddechový čas. Tak to jsou opravdu netradiční situace. Český trenér chtěl patrně získat čas na to, aby přesvědčil rozhodčí ke konzultaci s videosudím. To jsou věci.

46:23

Tak zdá se, že na Říhovo naléhání opravdu rozhodčí půjdou volat videorozhodčímu. To se pro změnu nelíbí kapitánovi hostí Jevgeniji Medvěděvovi. Zajímavá situace.

46:23

46:23

46:23

Následně ale hosté zapomněli na defenzívu. Jeglič nahrál do mezikruží Chipchurovi, který po sporném zákroku spadl a najel do Furcha, jehož následně překonal Lušňák. Rozhodčí neuznal Slovanu již druhou branku. Tentokrát ani nebude zkoumat video.

45:50

Ve třetí části jsou jinak aktivnější hosté, na nichž je patrné, že si chtějí z Bratislavy odvézt všechny tři body.

44:50

Musatov od mantinelu poslal šikovnou střílenou přihrávku, která byla tečována a Furch měl co dělat. Český gólman ale stačil vystrčit beton a zastavit puk.

44:08

Oba týmy hrají v plném počtu. Jak Hlinka, tak Medvěděv se vrátili na led.

43:58

Chipchura i přes přesilu soupeře vtrhl do pásma, a následně přihrál v tísni Rosandičovi, který vyslal na Furcha spíše propagační střelu od mantinelu.

43:07

Hra čtyři na čtyři svědčí spíše hostům, kteří se dostali do vyložené šance. Pěrežogin se ocitl tváří v tvář Poggemu, ovšem nepřekonal ho. Kanadský brankář teď podržel své mužstvo.

42:06

Následně se strhla v brankovišti Furcha potyčka, za kterou rozhodčí vylučoval na obou stranách. Michal Hlinka i Jevgenij Medvěděv si odpykají dvě minuty za hrubost. Hrajeme čtyři na čtyři.

42:08

Ďaloga se vydal na další ze svých typický útočných výpadů. Rtuťovitý zadák přejel modrou čáru a z levého kruhu vypálil na zadní tyč. Furch ukryl puk v lapačce.

41:31

Domácí hrají v plném počtu.

41:23

Belasým se ale bez větších problémů podařilo poslat puk pryč z pásma.

41:05

Hosté se v této chvíli dostali do útočné třetiny.

40:35

Hosté se navíc při přechodu do útočné třetiny dopustili ofsajdu.

40:12

Hosté začínají druhou část minutu a půl trvající přesilovkou. Zatím se jim nedaří dostat se do pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
V prostřední části opařil téměř vyprodanou bratislavskou arénu gólem z devatenácté vteřiny Burdasov. Domácí ale inkasovaná branka nedemotivovala a dál se hnali za vyrovnáním. Toho dosáhli ve 29. minutě. Rozhodčí po téměř desetiminutové konzultaci s videorozhodčím nakonec gól Chipchury neuznal z důvodu posunuté brány. Belasí působili po tomto verdiktu rozhozeně, hosté našli několik okének v obraně. Lemťugov ale svůj samostatný únik neproměnil a Booth napálil břevno. A tak to byli domácí, kdo vstřelili branku a srovnali stav zápasu. Ve 36. minutě srovnal Chipchura. Třetí třetina, která začne zhruba v 18:58, tak bude hodně zajímavá. Hosté budou hrát ještě takřka minutu a půl početní převahu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Ve druhé třetině už domácí neinkasují, Jeglič zachytil rozehrávku a poslal puk bekhendem po mantinelu pryč z pásma.

39:31

Domácí se ale netěšili z rovnovážného počtu na ledě dlouho. Nick Plastino obdržel dvouminutový trest za hákování a Belasí se budou bránit.

38:57

Švarný se vrátil na led a Belasí se ubránili i druhé přesilovce soupeře.

38:50

Domácí se dostali do rychlého brejku, Furch opět musel zasahovat.

38:26

Sobotka našel v mezikruží volného spoluhráče, kterému ovšem kotouč uskočil z čepele.

37:40

Domácí se dostali při oslabení do rychlého brejku, Chipchura vystřelil na Furcha, který jeho pokus eliminoval betonem.

37:23

Burdasov zakončoval z hranice pravého kruhu, ovšem jeho pokus k Poggemu neprošel.

36:57

Domácí se ale budou muset bránit. Ivan Švarný si v souboji u mantinelu s Boothem pomohl háčkem, za což mu rozhodčí udělil dvouminutový trest. Druhá přesilovka pro Omsk.

36:10

Hosté se ihned po srovnání stavu vrhli do útočného pásma, domácí obrana si ale zatím vše hlídá.

35:21

35:21 Kyle CHIPCHURA - 2:2

35:21

Slovan právě vstřelil branku!
Erupce radosti v bratislavské areně! Domácí působili rozhozeně, ale přece jen se prosadili a vyrovnávají. Jeglič nahodil od mantinelu puk do skrumáže před Furchem, v níž se dobře zorientoval KYLE CHIPCHURA, který zblízka prostřelil českého gólmana. První branka Chipchury nebyla kvůli posunuté brance uznána, kanadský forvard si ale vše vynahradil.Asistence: Žíga Jeglič, Patrik Lušňák.

35:07

Hosté se dopustili při přechodu do útočného pásma ofsajdu. V těchto chvílích je hra dosti rozkouskovaná.

34:35

Nedorozumění při rozehrávce Slovanu vyústilo v icing. Domácí jsou rozhozeni neuznáním branky.

33:48

Na druhé straně volil Kopecký místo střely z levého kruhu přihrávku do míst, kde ovšem nestál žádný z jeho spoluhráčů.

33:12

Znovu se hosté mohli dostat do brejku, Burdasov ovšem nezachytil přihrávku svého spoluhráče.

32:05

Domácí začínají hořet v obraně, tentokrát do vyložené šance pustili Bootha, který z bezprostřední blízkosti poslal puk do břevna! Že by tak chyběl Meszároš, jenž se na ledě neobjevil od nárazu do tyče?

31:12

Hosté se mohli dostat do trháku! Domácí úplně zapomněli na Lemťugova, který se od vlastní modré čáry hnal sám na bránu. Útočník Omsku zkusil forhendový blafák, který ale Pogge očekával a vystrčil svůj beton.

29:43

Kučerjavenko to s dlouhým pasem přes dvě čáry nedomyslel, a nakonec z toho bylo zakázané uvolnění.

29:09

Na druhé straně pálil nepřesně na zadní tyč Lušňák.

28:44

Sobotka dostal na pravém křídle dostatek času i prostoru. Český forvard ovšem zakončoval nepřesně.

28:04

28:04

28:04

Téměř desetiminutová pauza nepřinesla domácímu celku radost. Rozhodčí totiž rozpažil a to znamená, že gól neplatí. Ani udivený Miloš Říha už s tím nic neudělá. Pokračujeme za stavu 1:2.

28:04

Hráči obou týmů už vyjeli na ledovou plochu, aby na střídačce při dlouhé prodlevě neztuhli.

28:04

Tak videorozhodčí si dává opravdu dost na čas. Stále neznáme výsledek.

28:04

Podle záběrů to spíše vypadá, že branka již nebyla ve svém původním postavení při Chipchurově dorážce. Vše ovšem zkoumá videorozhodčí,který si dává s odpovědí na otázku, která zajímá vyprodanou bratislavskou arénu, na čas.

28:04

Meszároš to vzal jako správný kapitán na sebe, vtrhl do útočného pásma a vecpal se před Furcha. V pádu zakončil a český gólman vyrazil puk před sebe. Následně slovenský obránce zavadil o bránu a posunul ji. Je otázka zda Kyle Chipchura, který dorážel puk do brány, docílil branky před posunutím brány, nebo po. V každém případě Meszároš se poté, co posunul branku, jen těžce zvedal z ledu a je v péči zdravotníků. To by byla velká ztráta pro Slovan.

Domácí vstřelili branku, tu však musí posvětit ještě videorozhodčí!

27:40

Nyní už se pro změnu hraje před Furchem. Ani Belasí ale českého gólmana přímo neohrozili.

27:11

Hosté se v této chvíli usadili v útočném pásmu, zatím je však domácí nepouštějí na dostřel svého gólmana.

26:47

Medvěděv se vydal na útočný výlet. Zpoza vlastní brány se dostal až před Poggeho, jehož ovšem nakonec neohrozil.

25:56

Následně se domácí nepohodli při rozehrávce, což vyústilo v zakázané uvolnění.

25:08

Musatov zpracoval na modré čáře vysoký oblouček, dostal se do útočného pásma a vyslal svižnou střelu, s níž si Furch poradil.

24:55

Domácí vyhodili puk na zakázané uvolnění.

24:50

Nebezpečná střela jednoho z hráčů Omsku od modré. Pogge měl zakrytý výhled, nakonec ale dokázal vyrazit puk mimo bránu. Hosté se sice dostanou do zakončení méně než soupeř, přesto jsou nebezpečnější.

24:14

Při rychlém brejku zakončoval z pravého kruhu Chipchura, Furch byl připraven.

23:49

Pjanov skočil na ledovou plochu, a Slovan svou druhou přesilovou hru tedy tentokrát nevyužil.

23:38

Hosté vyhodili kotouč a zdá se, že kontrolují hru.

23:05

Znovu to domácí sehráli na Meszároše, který vyslal od modré dělovku. Ta ovšem znovu nebyla přesná.

22:44

Již podruhé se hostům povedlo dostat puk pryč z pásma.

22:15

Domácí začali přesilovku znovu velmi slibně a vytvořili si tlak. Meszároš ale přestřelil bránu a Taffea zblízka vychytal Furch.

21:48

Domácí se dostali do rychlého brejku, který neproměnili i proto, že Valentin Pjanov podrazil jednoho z hráčů Slovanu. Přesilovka pro domácí.

21:20

Hosté se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.

21:05

Druhá formace Slovanu forčekovala v útočném pásmu a získala kotouč. Střelu od modré čáry si ale Furch pohlídal.

20:19

20:19 Anton BURDASOV - 1:2

20:19

Avangard právě vstřelil branku!
Hosté sice přesilovou hru nevyužili, prosazují se však po jejím skončení. Kučerjavenko vyhrál buly a ANTON BURDASOV z první překvapil Poggeho přesnou ranou k tyči. Asistence: Alexander Kučerjavenko.

20:15

Přesně s vypršením Musatovova trestu vjel do útočného pásma Sobotka a vystřelil, jeho projektil byl sražen na ochrannou síť.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 12 – 8
Hosté budou hrát na úvod prostřední části ještě patnáct vteřin početní převahu.
Úvodní třetina duelu skončila zaslouženou remízou. Favorizovaní hosté se sice dostali díky Juňkovově přesné střele záhy do vedení, domácí ale brzká branka nezaskočila, a byli aktivnější než jejich soupeř ze Sibiře. Nakonec se jim podařilo srovnat stav zápasu při přesilové hře. V 18. minutě po Smoleňákově přihrávce prostřelil českého brankáře Furcha Taffe. Duel je před druhou třetinou, která začne zhruba v 17:55, nerozhodný.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Burdasov přejel modrou čáru a vypálil, jeho střelecký projektil srazil jeden z obránců na ochrannou síť.

19:34

A znovu se povedlo domácím vyhodit.

19:15

Chipchura vyvezl puk daleko za hranici vlastní modré čáry.

19:00

Začala se poslední minuta první třetiny.

18:41

Hosté sice vyhráli buly a vytvořili si přesilovkový vzorec, na Poggeho ale nevystřelili a domácí se osvobodili.

18:15

Horké chvíle čekají na závěr první třetiny hokejisty Slovanu. Igor Musatov dostal dvě minuty za podražení, a domácí se budou bránit.

18:05

Další střelecký pokus musel řešit Furch, se střelou od levého kruhu neměl problém.

17:28

17:28 Jeff TAFFE - 1:1

17:28

Slovan právě vstřelil branku!
Domácí si dokázali vytvořit při početní převaze tlak a vyrovnávají stav utkání! Meszárošova střela od modré vypadla Furchovi, načež Smoleňák dokázal v pádu nahrát pod sebe na dojíždějícího JEFFA TAFFEA, který překonal ležícího českého gólmana. Asistence: Radek Smoleňák, Andrej Meszároš.

16:39

První přesilovou hru zápasu si zahrají domácí! Ilja Michejev si neuhlídal hokejku, kterou udeřil do Ďalogovy tváře.

16:15

První třetina je zatím spíše o bojovnosti, než o hokejovém umění.

14:57

Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho a mohli se dostat do trháku. Pěrežogin hledal žabičkou Sobotku najíždějícího na vzdálenější tyč. Český útočník ale promáchl puk.

13:55

Jeden z obránců Slovanu vypálil od modré čáry, Furch zakročil betonem.

13:27

A další ofsajd, tentokrát se v něm po dalekonosné přihrávce Kundrátka nacházel Hlinka.

13:01

Na druhé straně rovněž ofsajd poté, co si Kopecký zpracoval kotouč až za modrou čárou.

12:53

Sobotka se napřahoval ke střele, jenomže ta by nakonec byla k ničemu. Hosté se totiž chvíli předtím dopustili ofsajdu.

11:41

Domácí se pokusili otočit hru, ale to se jim nepovedlo kvůli ofsajdu.

11:31

Po vyhraném buly znovu pálil od modré Nikitin, Pogge na kotouč viděl a bez problémů jej skryl na hrudi.

11:43

Po dlouhé době práce pro Poggeho, který ukryl do lapačky nahození Osipova od modré čáry.

10:32

Druhá formace Slovanu si vytvořila slušný tlak, ovšem vyloženou šanci si nevypracovala.

09:57

Chipchura se málem ocitl ve vyložené šanci, ovšem Furch opět citlivě povyjel a odpravil puk do bezpečné vzdálenosti.

09:46

Meszárošův projektil od pravého mantinelu zblokoval jeden z hráčů Omsku a Furch už následně neměl těžkou práci.

08:46

Dobrý pokus Lušňáka z levého kruhu, Furch ovšem zakročil lapačkou.

07:20

Musatov objel bránu a nacpal se před Furcha, přes něhož ovšem puk nedostal.

07:12

A znovu v akci slovinský šikula Jeglič, který tentokrát vyzkoušel Furchovu pozornost svižnou střelou z levého kruhu. Český gólman předvedl jistý zákrok.

06:53

Chipchura nabil za kruhy Jegličovu, jehož ránu z první Furch vyrazil mimo nebezpečí.

06:46

Chipchura našel bekhendem před bránou Jegliče, který byl však až příliš blízko Furchovi a v rychlosti nestačil dostat puk přes českého gólmana.

06:05

Kundrátek se snažil vyslat do samostatného brejku Smoleňáka, což by se mu i povedlo, pokud by Furch včas nevyjel proti nahozenému kotouči.

05:11

Hosté si nerozuměli při přechodu do útoku, což vyústilo na zakázané uvolnění.

04:50

Domácí se snaží rychle zareagovat na úvodní inkasovanou branku, zatím se však nedokážou dostat do zakončení.

03:08

03:08 Michail JUŇKOV - 0:1

03:08

Avangard právě vstřelil branku!
Jsou to však hosté, kteří se dostávají velmi rychle do vedení. Čtvrtá formace Omsku vyšachovala první pětici Slovanu, Fiščenko naservíroval v přečíslení puk MICHAILU JUŇKOVOVI, který poslal puk o rameno Poggeho do brány. Asistence: Ivan Fiščenko, Nikolaj Lemťugov.

02:45

Kundrátkovo nahození na bránu prošlo až k Taffemu, který byl ve výhodné pozici, ale nedokázal zakončit.

02:15

Martynov zkusil zaskočit střelou od mantinelu Poggeho, který si celou situaci pohlídal a přerušil hru.

01:37

Musatov zkusil štěstí střelou od mantinelu, Furch ji vyrazil.

01:16

Omsku nevyšla rozehrávka, což vyústilo v zakázané uvolnění.

00:46

Další průnik do útočného pásma domácím nevyšel – ofsajd.

00:31

Na druhé straně pálil nebezpečně od modré čáry Medvěděv, Pogge vytáhl ukázkový semafor.

00:09

Smoleňák vtrhl do útočné třetiny a z pravého kruhu vypálil z otočky, Furch vytáhl první zákrok.

00:01

Utkání právě začalo.
Obě mužstva jsou seřazena na modrých čarách, nejprve zazní hymna Ruské federace a poté Slovenska.
V dresu Omsku dnes uvidíme i dvě z největších hvězd českého hokeje v KHL. V bráně se představí Dominik Furch a v prvním útoku nebude chybět Vladimír Sobotka.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Meszároš, Kundrátek, Plastino, Švarný, Bačík, Ďaloga, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Smoleňák – Jeglič, Chipchura, Lušňák – Musatov, Šiška, Kopecký – Vopelka, Sádecký, M. Hlinka.

Avangard Omsk: Šilin (Furch) – J. Medveděv, Martynov, Nikitin, A. Osipov, Gustafsson, Ahnelöv, Nazarkin – Sobotka, Booth, Pěrežogin – Chochrjakov, Kučerjavenko, Burdasov – Pjanov, Pestuško, I. Michejev – Juňkov, Lemťugov, Fiščenko.

Rozhodčí: Sojn, Ščeňjov – Golovjov, Šichanov.
V naprosto rozdílném rozpoložení nastoupí týmy do utkání na ledě Arény Ondreja Nepelu. Avangard Omsk z posledních 10 utkání pouze jednou nebodoval a osmkrát zvítězil, Slovan Bratislava naopak jen dvakrát zvítězil, doma naposledy 15.11. s Jokeritem!
Slovan Bratislava omezují finanční problémy a taky zranění. Na marodce je Tomáš Kubalík, Patrik Luža, Václav Nedorost, Samuel Petráš, Patrik Skalický, Jakub Valský a taky Marek Viedenský. Omsku bude chybět zřejmě jen Ilja Děrvuk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HC Slovan Bratislava – Avangard Omsk

3:5

konec (1:1, 1:1, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Taffe (Smoleňák, Meszároš), 36. Chipchura (Jeglič, Lušňák), 52. Taffe (Plastino) – 4. Juňkov (Fiščenko, Lemťugov), 21. Burdasov (Kučerjavenko), 51. Sobotka (Martynov), 55. Pěrežogin (A. Osipov, Sobotka), 58. Chochrjakov (Burdasov)

HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Meszároš, Kundrátek, Plastino, Švarný, Bačík, Ďaloga, Rosandić – Cheechoo, Taffe, Smoleňák – Jeglič, Chipchura, Lušňák – Musatov, Šiška, Kopecký – Vopelka, Sádecký, M. Hlinka.

Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Martynov, Nikitin, A. Osipov, Gustafsson, Ahnelöv, Nazarkin – Sobotka, Booth, Pěrežogin – Chochrjakov, Kučerjavenko, Burdasov – Pjanov, Pestuško, I. Michejev – Juňkov, Lemťugov, Fiščenko.

Rozhodčí: Sojn, Ščeňjov – Golovjov, Šichanov

Diváci: 9833

Průběh zápasu
1. třetina
03:08 OMS 0:1 Juňkov (Fiščenko, Lemťugov)
16:39 OMS 2 I. Michejev, vysoká hůl
17:28 SBA 1:1 Taffe (Smoleňák, Meszároš)
18:15 SBA 2 Musatov, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
20:19 OMS 1:2 Burdasov (Kučerjavenko)
21:48 OMS 2 Pjanov, podražení
35:21 SBA 2:2 Chipchura (Jeglič, Lušňák)
36:57 SBA 2 Švarný, hákování
39:31 SBA 2 Plastino, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:06 SBA 2 M. Hlinka, hrubost
OMS 2 J. Medveděv, hrubost
50:53 OMS 2:3 Sobotka (Martynov)
51:16 SBA 3:3 Taffe (Plastino)
51:59 SBA 2 Cheechoo, hrubost
OMS 2 Sobotka, hrubost
52:41 SBA 2 Jeglič, napadení
52:41 SBA 10+2 Taffe
54:35 OMS 3:4 Pěrežogin (A. Osipov, Sobotka)
57:04 OMS 3:5 Chochrjakov (Burdasov)
Konec